Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 h opoia einai?
kifinas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Σίγουρα τα έξοδα του ΟΤΕ είναι περισσότερα από των εναλλακτικών αφού έχει να συντηρήσει κτίρια, ενεργό εξοπλισμό σε πολλές διαφορετικές τεχνολογίες, χαλκινο καλωδιακό δίκτυο, οπτικό δίκτυο επίγειο και υποθαλάσσιο, ασύρματο δίκτυο, διατάξεις Η/Μ, τεχνικούς, κάνει επενδύσεις και κατασκευές... Αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσει. Σημαίνει πως πάει μπροστά.
elteo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 επιβεβλημένη κίνηση μετά τις συνεργασίες-εξαγορές της Vodafone (HOL) και της Wind (Τellas).
titikos46 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Tωρα το μπροστα δεν το βλεπω, αλλα για συντηρητη του δημοσιου δικτυου καλος ειναι.Αλλα 30000 εργαζομενοι μονο για αυτο πολλοι ειναι,αντε τωρα ναναι ανταγωνιστικος.
kifinas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Χωρίς παρεξήγηση, πιστεύεις πως είσαι σε θέση να κρίνεις πόσους υπαλλήλους πρέπει να έχεi ο ΟΤΕ, η INTRACOM, η SIEMENS... Για την ιστορία ο ΟΤΕ έχει περίπου 12 χιλιάδες εργαζομένους. Βέβαια δεν έχει καλυφθεί ούτε το 50% της δύναμης που υπολόγισε η ΜΑΚΕΝΖΙ για λογαριασμό του ΟΤΕ. Μάλιστα το νούμερο αυτό θα μειωθεί και άλλο και η εταιρία θα παίρνει έκτακτους που μόνο έκακτες ανάγκες δεν θα εξυπηρετούν. Να κρίνουμε, αλλά να έχουμε και μια εικόνα του τι πραγματικά γίνεται. Το να πετάμε νούμερα και γεγονότα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα δεν θα μας βοηθήσει πουθενά. Όμως έχουμε ξεφύγει. Το θέμα είναι για την εξαγορά της cosmote. Αν σε κάθε θέμα για τον ΟΤΕ λέμε γενικά πράγματα, το χάσαμε το παιχνίδι...
titikos46 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Φιλε τα νουμερα πρωτον τα γραφει η ανακοινωση απο τον οτε,τωρα επειδη εσυ μπορει να εχεις συμφεροντα απο εκει καλα τα λες, αλλα εγω πες μου γιατι να πληρωνω τους συνταξιουχους του οτε χωρις να εχω τηλεφωνο του οτε, εαν δεν εγινα κατανοητος, σε ενημερωνω οτι εαν δεν γνωριζεις, που πρεπει να ξερεις μαλλον,απο το δημοσιο περνουν την συνταξη τους,ε πως να μην με νοιαζει και μενα.Ας αναλαβει ολες τις υποχρεωσεις του μονος του και βλεπουμε,οσο για τις αλλες 2 εταιριες δεν εχουν σχεση με την συγκριση που εχεις γραψει δεν επιβαρυνουν το δημοσιο.
stf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ...Όμως έχουμε ξεφύγει. Το θέμα είναι για την εξαγορά της cosmote. Αν σε κάθε θέμα για τον ΟΤΕ λέμε γενικά πράγματα, το χάσαμε το παιχνίδι... +1 giati pragmatika panta auto ginetai...
kifinas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Φιλε τα νουμερα πρωτον τα γραφει η ανακοινωση απο τον οτε,τωρα επειδη εσυ μπορει να εχεις συμφεροντα απο εκει καλα τα λες, αλλα εγω πες μου γιατι να πληρωνω τους συνταξιουχους του οτε χωρις να εχω τηλεφωνο του οτε, εαν δεν εγινα κατανοητος, σε ενημερωνω οτι εαν δεν γνωριζεις, που πρεπει να ξερεις μαλλον,απο το δημοσιο περνουν την συνταξη τους,ε πως να μην με νοιαζει και μενα.Ας αναλαβει ολες τις υποχρεωσεις του μονος του και βλεπουμε,οσο για τις αλλες 2 εταιριες δεν εχουν σχεση με την συγκριση που εχεις γραψει δεν επιβαρυνουν το δημοσιο. 30.000 έχει ο όμιλος ΟΤΕ σε 6 διαφορετικές χώρες. Ο ΟΤΕ που δεν πληρώνεις εσύ έχει το νούμερο που ανέφερα. Ναι, έχω συμφέρον (10.000 μετοχές) που η αξία τους ανεβαίνει από τα γραφόμενά μου. Σύνταξη παίρνουν από το ΤΑΠ-ΟΤΕ που πλήρωναν τόσα χρόνια με κρατήσεις διπλάσιες και τριπλάσιες σε σχέση με αυτές του ΙΚΑ. Ο ΟΤΕ δεν επιβαρύνει το δημόσιο. Κέρδη φέρνει. Και άμεσα και έμεσα. 5 γραμμές και οι 5 λάθος!!!
titikos46 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δικαιο εχεις μαλλον δεν ξερεις τι λες, η εχεις μεγαλο συμφερον και τα λες..Αλλος πληρωνει αλλος απολαμβανει.Τωρα απο κερδη απο που τα φερνει απο τους πελατες που φευγουν με ταχυτητα μεγαλη, και θα ηταν πιο πολλοι αν παρεδιδε περισσοτερες φορητοτητες.
kifinas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι ύβρεις... Συνοπτικά στοιχεία εταιρικής παρουσίασης http://www.ote.gr/greek/investorrelations/busover_factsheet.asp Τελικά ο ΟΤΕ έχει 11.536 άτομα προσωπικό "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Αʼ ΕΞΑΜΗΝΟ 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ Δ.Π.Χ.Π." http://www.ote.gr/uploads/OTE_IFRS_30_06_2007.pdf 309 εκατ. καθαρά κέρδη το 1ο εξάμηνο του 2007 Οικονομικές Καταστάσεις Ομίλου ΟΤΕ και ΟΤΕ Α.Ε. http://www.ote.gr/greek/investorrelations/financial_results.asp Μαγικό εργαλείο το google. Σε 5 λεπτά σου δίνει απίστευτη πληροφόρηση...
titikos46 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι υβρεις αγανακτηση ειναι,οσο για τα γραπτα καλα ειναι να τα βλεπει ο κοσμος να παρηγοριεται, η ουσια ειναι αλλου φιλε,τα τεραστια ποσα που φευγουν απο τον φορολογουμενο που δυστυχως ειμαι και εγω, προς τον οτε.Σε αυτο δυστυχως δεν ακουει κανεις σας.
kifinas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι υβρεις αγανακτηση ειναι,οσο για τα γραπτα καλα ειναι να τα βλεπει ο κοσμος να παρηγοριεται, η ουσια ειναι αλλου φιλε,τα τεραστια ποσα που φευγουν απο τον φορολογουμενο που δυστυχως ειμαι και εγω, προς τον οτε.Σε αυτο δυστυχως δεν ακουει κανεις σας. Είχες πει "Δικαιο εχεις μαλλον δεν ξερεις τι λες, η εχεις μεγαλο συμφερον και τα λες.." Καλό είναι να διαβάζουμε περισσότερο και να μιλάμε/γράφουμε λιγότερο. Ούτε καν μπήκες στον κόπο να δεις αυτά που παράθεσα. "σας" ;;;;
titikos46 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Είχες πει "Δικαιο εχεις μαλλον δεν ξερεις τι λες, η εχεις μεγαλο συμφερον και τα λες.."Καλό είναι να διαβάζουμε περισσότερο και να μιλάμε/γράφουμε λιγότερο. Ούτε καν μπήκες στον κόπο να δεις αυτά που παράθεσα. "σας" ;;;; Απαντησα σε οσα εχεις παραθεσει,αλλα μαλλον δεν σου ειναι αρεστα.Τωρα εαν εχεις συμφερον να μιλαμε λιγοτερα δεν σου κανω την χαρη.Εδω ειναι για να μιλαμε εκτος εαν δεν σου εγινε αντιληπτο αυτο εδω στο φορουμ.
kifinas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ξεκίνησαν την εξαγορά με ένα +10,14% http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=5877172
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα