kinitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 exo dio pc me to ena na exi karta diktioy(wifi) to alo den exi. kai sta dio pc aneksartita tou an exoun i oxi kartes wifi exoun router modem me wifi dinatotita. to erotima mou einai to eksis mporo na sindetho metaksi tous oste na metafero internet apo to ena sto allo kai kata deyteron an mporo na kano kapio diktio metaksi tous oste na metafero arxia kai na paizis kana lan. ayta opios kseria an ginete kai pos anameno eyxaristo
ashton Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ναι μπορείς να τα βάλεις σε δίκτυο. Άλλωστε αφού έχουν τον κοινό wifi router είναι μάλλον ήδη δικτυωμένοι.
oDiafanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Αν καταλαβα καλα εχεις 2 pc τα οποια συνδεονται το καθενα σε διαφορετικο wifi rooter..σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να συνδεσεις τους rooter μεταξυ τους και στον rooter που δεν εχει internet πρεπει να δωσεις σαν gateway την ip του αλλου που εχει. Μου φαινεται λιγο περιπλοκο παντως..εγω που εχω speedtouch 585 ξερω οτι γινεται να μεταφερω internet σε αλλο ROOTER για να δωσει με τη σειρα του σε pc. Τωρα δεν ξερω εσυ για τι μηχανακια μιλας..
kinitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αν καταλαβα καλα εχεις 2 pc τα οποια συνδεονται το καθενα σε διαφορετικο wifi rooter..σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να συνδεσεις τους rooter μεταξυ τους και στον rooter που δεν εχει internet πρεπει να δωσεις σαν gateway την ip του αλλου που εχει.Μου φαινεται λιγο περιπλοκο παντως..εγω που εχω speedtouch 585 ξερω οτι γινεται να μεταφερω internet σε αλλο ROOTER για να δωσει με τη σειρα του σε pc. Τωρα δεν ξερω εσυ για τι μηχανακια μιλας.. lipon giayti ti periptosi milao ala oxi aparetita internet ala esto kai san diktio.en arxi ithela na doso internet giati den exi akoma energopiithi i idioktiti sindesi toy paroxou.alla meta apo ayto thelo na mporo na kano kanoniko diktio gia metafora arxion. ego exo krta wifi sto motherboard (asus), kai wifi router to belkin n1. tora o alos exi mono ena linksys wifi router. pos mporo na kano diktio ta dio pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.