mpaxalo5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Το μοντέλο της μητρικής πρέπει να είναι (αν διαβάζω καλά πάνω σ' αυτό το τετράγωνο τσιπάκι) το ELITE ET82C596BX 9853CD TAIWAN 13K004500 χρειάζομαι την αναβάθμιση του BIOS για να μπορέσω να βάλω μεγαλύτερο δίσκο από τριαντάρη αν δεν βρεθεί το νέο BIOS υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να διαβάσει η μητρική μου μεγαλύτερο δίσκο;
Vatos_locos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 αυτό που δίνεις δεν είναι το μοντέλο του board που έχεις και δεν νομίζω να έινια δύσκολο να το βάλεις στο google και από διπλα να γράψεις βίος μην τα ζητάμε όλα έτοιμα και για να σε προλάβω βάλε το everest και δες πιο μοντέλο έχεις αν δεν ξέρεις
dpolal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Αν δεν βρείς το ΒΙΟΣ μπορείς να βάλεις επάνω pci ide ή sata controller και να συνδέσεις εκεί τον/τους δίσκο/ους σου. Κοίτα το μπόρντ ανάμεσα στις pci θύρες, εκεί γράφει συνήθως το μοντέλο η ECS (Elite).
talos_2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Αν δεν μπορέσεις να βρεις το μοντέλο, δοκίμασε να κατεβάσεις το cpu-z. Αυτό θα σου πει.
mpaxalo5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 παιδία ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση δυστυχώς, αν και τα προγράμματα που μου αναφέρατε να χρησιμοποιήσω είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ χρήσιμα, δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν έχω windows ακόμα εγκαταστήσει πάνω σε αυτό το pc. θα κοιτάξω καλύτερα για το όνομα της μητρικής, και θα το ξαναναφέρω μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε.
mpaxalo5 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Κοίτα το μπόρντ ανάμεσα στις pci θύρες, εκεί γράφει συνήθως το μοντέλο η ECS (Elite). το μόνο που βρήκα ανάμεσα στις θύρες PCI είναι P6BA-A+ μέσα σε ένα τετράγωνο άσπρο πλαίσιο βοηθάει;
Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 P6BA-A+(V ? . ? ) πες το PCB version για να σου δώσω link με το Βίος
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/Category_Download.aspx?MenuID=6&LanID=0
mpaxalo5 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 P6BA-A+(V ? . ? ) πες το PCB version για να σου δώσω link με το Βίος δίπλα λέει : REV 1.2 βοηθάει αυτό;
Vatos_locos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 δυστηχώς μόνο για την V1.1 βρήκα για την P6BA-A+ οπότε δεν σου κάνει είναι το σωστό μοντέλο ? δες ξανα μην σου λύπει κανένα γράμμα
mpaxalo5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δυστηχώς μόνο για την V1.1 βρήκα για την P6BA-A+ οπότε δεν σου κάνει είναι το σωστό μοντέλο ? δες ξανα μην σου λύπει κανένα γράμμα το ξανατσέκαρα λέει ακριβώς αυτό : P6BA-A+ σε ένα άσπρο παραλληλόγραμμο πλαίσιο ανάμεσα στις θύρες και αμέσως μετά από το πλαίσιο αυτό λέει REV : 1.2 είναι τόσο σημαντική η version? πειράζει αν χρησιμοποιήσω την 1.1 που βρήκες ; υπάρχει περίπτωση να μην έχει βγάλει η elite για την 1.2 επειδή είναι η ίδια με την 1.1; (αν λέω βλακείες μη με παρεξηγείς )
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 βρε δεν σε παρεξηγώ απλά κανε revision στην ουσία είναι διαφορετικό για αυτό δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις βίος από άλλο revision
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Με κάθε επιφύλαξη: βρήκα την εξής σελίδα, που περιέχει patched BIOSes ακριβώς για το φράγμα των 32GB που αναφέρεις. Το πρόβλημα είναι ότι στο μοντέλο σου δεν διευκρινίζει για ποιο revision προορίζεται. Αν μπορέσεις να επικοινωνήσεις με κάποιο e-mail π.χ. και πάρεις απάντηση, go for it. ***EDIT: Επίσης, υπάρχει και ένα σχετικό forum...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 μεσα σε ενα .txt που έχει γράφει Elite P6BA-A+ Ver 3.3kw οποτε μάλων ούτε αυτο του κάνει αλλα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που στο ίδιο το site δεν έχει αλλα revision καλύτερα να έστελνε ένα mail στην esc να του στέλναν ένα link για να το κατεβάσει
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Το 3.3 δεν πρέπει να δηλώνει PCB revision. Δες τα πρώτα hits στο Google για P6BA-A+ 3.3 και θα καταλάβεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.