axlgol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Γεια χαρά, παιδιά έχω το εξής πρόβλημα, έχω τα Vista και έχω βάλει το BS player να δω καμιά ταινία με υπότιτλο αλλά δεν μου εμφανίζει εικόνα(του έχω βάλει κλειδί από generate) μόνο ήχο και υποτίτλους, ενώ στο media palyer κανονικά, έχω περάσει και κάποια codec αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα να βλέπω ταινίες με υπότιτλους. Ευχαριστώ
Max68 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 VLC Media Player Portable Τα παίζει όλα είναι free και δεν χρειάζεται εγκατάσταση http://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable
jakegate7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Πήγαινε από το Bs Player... menu->Επιλογές->Προτιμήσεις->Βίντεο->Βίντεο rendering και μετά επέλεξε Internal render DDraw surface από το rendering mode...Ελπίζω να βοήθησα
lurtzaki Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Πήγαινε από το Bs Player... menu->Επιλογές->Προτιμήσεις->Βίντεο->Βίντεο rendering και μετά επέλεξε Internal render DDraw surface από το rendering mode...Ελπίζω να βοήθησα thnx, exw k egw to idio provlima bika sto bsplayer alla dn exei tin epilogi pu les! poia ekdosi tu BSplayer xrisimopoieis???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.