Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμενο smart fortwo

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια

Σε λιγο καιρο (μιας κ το scooter μου τα εχει φτυσει) σκεφτομαι να παρω ενα αυτοκινητο πολης με επικρατεστερο το smart.

Το budget μου ειναι γυρω στα 5-6,5Κ.Το smart το σκεφτομαι στην ουσια ως αναβαθμιση του scooter.

Ποια ειναι η γνωμη σας??Υπαρχει περιπτωση να βρω κατι καλο σε αυτα τα λεφτα??Τι να προσεξω??

Θα ειναι το πρωτο μου αμαξι...Μπορω να κανω συμβιβασμους στους χωρους κ ταξιδια κανω σπανια.Απο την αλλη πιστευω οτι γενικα θα μου βγει πολυ οικονομικο στην συντηρηση για αυτο το επιλεγω.

Τι εκδοση (με παιρνει) να κοιταξω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην δωσεις με τιποτα πανω απο 5-6χιλ(μην ξεχνας οτι βγηκε το καινουργιο κ θα αναγκαστουν να τις ριξουν) προτιμησε απο 02 κ μετα.αν εχουν service book κ ρωτα σε αντ/πεια αν πειραζουν κ απο τον εγκεφαλο τα κμ(σε μερικα μοντελα μονο στο καντραν γινεται να τα πειραξουν).

ολα τα μικρα αυτοματα εχουν ημι αυτοματο κιβωτιο(δηλ.πατανε συμπλεκτη μηχανικα) γι αυτο κ η καθυστερηση στην αλλαγη.

http://rs220.rapidshare.com/files/65530218/__917___960___949___953___948___942____965___960___940___961___967___949___953____956___953___945___ se periptwsh p den to bgazei me katalhxh .doc balto esi

gia aggelies ktl des sto smartmania.gr

Ευχαριστω για τις πληροφοριες

Τα λεφτα οπως ειπα ειναι συγκεκριμενα.Οτι καλυτερο μπορω σε αυτα τα λεφτα θα το κυνηγησω.(ευτυχως εχω κ εναν γνσωστο μου σε club κ ισως βοηθησει)

Το σκεπτικο μου ειναι να παρω σε κανα μηνα με δοσεις ή δανειο απο τραπεζα ενα μεταχειρισμενο smart για να κινουμε κ μετα σε κανα 2-3 χρονια κατι καλυτερο.

Φίλε μου είσαι σίγουρος πως θέλεις smart fortwo?

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ smart fortwo.

+

1.Δεν καίει σχεδόν τπτ από βενζίνη.

2.Εξαιρετικό κοντό αμάξι και άνετο στο παρκάρισμα.

3.Ημιαυτόματο κιβώτιο(και σειριακό) που βολεύει και είναι ξεκούραστο.

-

1.Ακριβά service(βλ. Mercedes)

2.To λαδάκι του το τσιμπάει.

3.Αυστηρά 2 ατόμων με ουσιαστικά καθόλου χώρο για αποσκευές.

4.Είναι αμάξι και αυτό συνεπάγεται πως θα τρως την κίνηση στην μούρη(σε σχέση με το μηχανάκι).

5.Δεν είναι για ζόρικα ταξίδια γιατί ανεβάζει σχετικά εύκολα θερμοκρασία και δεν το εμπιστεύεσαι με πολλά(145 τελική).

Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις το δίτροχό σου και να πάρεις ένα μικρό αμάξι εκτός smart για να μην φοβάσαι τα μποφόρια στην εθνική και να παίρνεις και καμιά στροφούρα χωρίς να στάζεις από τα πατζάκια.

• 10 μήνες μετά...

Θα συμφωνήσω με τον nikoskon.Είπε τους λόγους που δν συμφέρει συν το οχι δν παρέχει καμία απολύτως ασφάλεια.Καλύτερα μηχανή η μηχανάκι.Αν θες ντε κ καλα αμάξι ξεκίνα με κατι άλλο όπως saxo(αν δν εχεις πρόβλημα με τα ζοριλίκια).Καλές επιλογές είναι και ενα Aygo ή C1 ή Cuore

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...