ggeo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σας Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα laptop Toshiba (δεν είναι δικό μου) με προεγκατεστημένα τα vista και το norton security.Ο υπολογιστής διαθέτει ασύρματη κάρτα και πριν κάνω την κίνηση να απεγκαταστήσω τα Norton ,συνδεόταν στο ιντερνετ κανονμικά. Λοιπόν, πήγα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων για να ξεκινήσω την απεγκατάσταση.Η μπάρα προόδου κυλούσε κανονικά και πήγε μέχρι το τέλος όπου και τελικά κόλλησε (δεν αποκρινόταν).Έκανα επανεκκίνηση και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο.Τα norton,βέβαια,δεν τρέχουν πλέον αλλά τα εικονίδια υπάρχουν και επίσης στην προσθαφάιρεση προγραμμάτων υπάρχει ακόμη αλλά όταν πάω να ξανακάνω κατάργηση μου βγάζει σφάλμα κτλ.Διέγραψα από τη registry ότι είχε να κάνει με Norton και symantec έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα. Το βράδυ θα ξαναέχω τον υπολογιστή στη διάθεσή μου.Με το recovery cd γίνεται τίποτα?(θα το προσπαθήσω το βράδυ) .Υπάρχει κάτι που μπορέι να κάνω για να μπορώ πάλι να συνδέομαι στο δίκτυο? Ευχαριστώ !
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Τα διέγραψες και από το HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run και από το αντίστοιχο HKEY_LOCAL_MACHINE;
ggeo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα Δε θυμάμαι,θα το κοιτάξω το βράδυ.Ελπίζω να φταίει αυτό πάντως,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ευχαριστώ
ggeo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ok, τα έσβησα όλα και ακόμη τίποτα Κάτι άλλο συμβαίνει τώρα.Ενώ δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω browser (explore,mozilla),το avg anti-spyware κάνει επιτυχώς τις ενημερώσεις του.Το avast antivirus όμως ,δεν τις κάνει,με βγάζει σφάλμα! Τί μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
ggeo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Να σημειώσω πως κάνοντας ping http://www.google.com από τη γραμμή εντολών λειτουργεί κανονικά! Δηλ το πρόβλημα εντοπίζεται με τον browser και με avast και με to ad-aware που είδα.Όταν πάω να κάνω Update για το ad-aware με βγάζει SSL download failed Suggested Action : Webupdate. Να σημειώσω επίσης πως αυτός ο υπολογιστής συνδέεται ασύρματα μέσω του desktop υπολογιστή που έχω που συνδέεται στο router.
Compaq99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Gia plhrh afairesh toy norton katevase to ergaleiaki apo edo: http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039
ggeo1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Σε ευχαριστώ! Λειτούργησε αμέσως μετά την απεγκατάσταση! Τι πράμα είναι αυτά τα norton!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.