Mixalis21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Εχω την motherboard P965 Platinum της MSI εδω και 6 μηνες.Μεχρι προχθες ολα καλα,ωσπου αποφασισα σαν εξυπνος κι εγω να κανω update bios online απο την ιστοσελιδα της MSI,την εκδοση 1.7.Οταν ο υπολογιστης εκανε επανεκκινηση,εδειχνε μονο την πρωτη οθονη που δειχνει ποια καρτα γραφικων εχω και μετα εκανε ξανα επανεκκινηση,δειχνοντας παλι το ιδιο και συνεχιζε αιωνια...Πειραξα το jumper μηπως καταφερω κατι,τζιφος.Απο τη στιγμη που δεν ξεκιναει καθολου για να κανω κατι με δισκετα εκκινησης και δεν μπορω να κανω load optimized defaults,τι κανω;;;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Απολυτως τιποτα. Νομιζω οτι εχει ενα recovery console απο το bootable cdακι της μητρικης (η P35 Platinum ειχε), αλλα δε βοηθαει καθολου εαν δεν μπαινει καν στο BIOS...
Mixalis21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ο υπολογιστης ειναι στο e-shop οποτε...
rotten crusader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 axaxa...την πήρες απο e-shop και θές και rma?Καλή φάση...μυρίζομαι ότι θα σου αντικαταστήσουν την παλιά σου με μία MSI P965 NEO-F-- -...και αν είσαι τυχερός μπορεί και να μπουτάρει αυτή!!! Πέρα απο την πλάκα τα bios update τα χει φοβηθεί το μάτι μου..να ναι καλά το crash free της asus μου!
Mixalis21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Και το κουφο σημερα...Αποδειχθηκε οτι ειναι καμενη η καρτα γραφικων (!),εχει 2 καμενα pins,πως διαολο τα λενε.Την πηγα στο PC Store και δεν ξερουν αν θα γινει αντικατασταση (XFX 7900 GS). Απο e-shop ειπαν οτι εβαλαν πανω αλλη καρτα γραφικων και το συστημα ξεκινουσε κανονικα,γι΄'αυτο και μου ειπαν για τη δικη μου.Τωρα,πως γινεται στα καλα καθουμενα,με bios update,να καει η καρτα γραφικων;Και αν καηκε απο αυτο,παιζει η μητρικη να καψει και την επομενη καρτα γραφικων;
sapphire Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Αν είναι η μητρική σου να καίει κάθε επόμενη κάρτα, τότε θα είχε κάψει και αυτή που δοκιμάσαν στο e-shop... Άρα μάλλον ήταν απλά τυχαίο γεγονός που κάηκε η κάρτα και δε νομίζω να σχετίζεται με το BIOS Update...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.