eu@ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 χαριτωμενιά! έλα μωλέ φάε το αυβό σου... ρε σεις δεν ειμαι ξανθια λεμεεεεεεεε!! οχουυυυ αυγο εννοουσα πφφφφφ μπερδευτηκα....δε μου συγχωρατε ενα λαθος?
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πάμε άλλο ένα γαμάτο λαγκ. Επαφύομαι ή επαφίομαι?? Με το που καταλήγω στο ένα βρίσκω επιχείρημα για το άλλο. Ποιο είναι το σωστό?Οέο?
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 υπαρχει μονο φυομαι,κ οχι φιομαι.... edit: ειναι αφιομαι >αφίω...αρα επαφιομαι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ο Μπαμπινιωτης ειναι ενας επιστημονας ο οποιος εχει αποψεις. Δε σημαινει οτι αποδεχομαστε de facto τις αποψεις του. Ειναι πολλα πραγματα που δεν αποδεικνυονται ειδικα οσον αφορα την νεοελληνικη που εχει αρκετες ασαφειες και αοριστιες σε σχεση με την αρχαια.
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Πάμε άλλο ένα γαμάτο λαγκ.Επαφύομαι ή επαφίομαι?? Με το που καταλήγω στο ένα βρίσκω επιχείρημα για το άλλο. Ποιο είναι το σωστό?Οέο? Ούτε επαφίομαι ούτε επαφύομαι, είναι «επαφίεμαι»: επί + αφίημι
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ούτε επαφίομαι ούτε επαφύομαι, είναι «επαφίεμαι»: επί + αφίημιΤρίτο ενικό χρειαζόμουν δόξα τον πανάγαθο, οπότε σωστά το γραψα. Με το που μπήκα σπίτι άνοιξα λεξικό γαι επιβεβαίωση. Θενξ ενηγούεης =)
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ε, καλά, τώρα με καταμπέρδεψες! Ο γ' ενικός που κολλάει στα παραπάνω... ; Ορίστε και το ρήμα στο on-line λεξικό του Τριανταφυλλίδη.
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σπάσε πλάκα να έκανε λάθος το γράμμα και όχι ορθογραφικό.ΛΟΛ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ε, καλά, τώρα με καταμπέρδεψες! Ο γ' ενικός που κολλάει στα παραπάνω... ;Αν έπεπρε να γραψω πρώτο ενικό, θα γραφα "επαφίομαι". Λάθος.Ευτυχώς χρειαζόμουν "επαφίεται". Σωστό. Το "ι" ήταν το πρώτο που μου σκασε στο μυαλό, αλλά δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι είναι "επαφιΕμαι". Αυτό. Το εξήγησα πολύ μου φαίνεται =ρ
parsifal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Επαφίομαι, επαφίοσαι, επαφίοται. Λάθος το έγραψες τελικά! Με τη λογική του «επαφίομαι» ως α' ενικό.
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Έλα, είσαι υπερβολικός. Το λύνομαι δλδ πώς γίνεται? Λύοσαι? Υπερβολικέ. Χουχου.
freedubus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ε μα γράψε κι εσύ "βασίζομαι" που έχει περίπου ίδια σημασία. Στον Παπούλια έστελνες επιστολή πιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.