Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ok ok fixed αμέσως ο Bass
Αδμιν Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Το κλινω κανει προστακτικη με ν ´η με σ; Με ν νομιζω αλλα δεν ειναι σιγουρος.
parsifal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Στο στρατό πάντως, το παράγγελμα για στροφή είναι «Κλίνατε επί δεξιά/ επ' αριστερά» και όχι «Κλίσατε»...
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Με "ν" μου φαίνεται, με "σ" κάνει το "κλείνω". Αλλά επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αν υπάρχει κάποιος/α σχετικός/ή ας μας πει για να μη λέω κι αρλούμπες.
Αδμιν Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Τελικα, οντως με ν κανει. http://modern-greek-verbs.tripod.com/klino.html
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Άρα ήμουν λάθος για το "κλείνω". Ωραίο site btw.
Αδμιν Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ναι, χρησιμο ειναι. Καποις να το μετατρεψει σε widget για τον Opera. Το κλεινω κανει με ν στον ενεστωτα και σ στον αοριστο.
Αδμιν Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εμε θα ειναι offtopic, αλλα τυχαια καθως googling ανακαλυψε πολυ τραγικο ιστοσελιδο. Νομιζει παθει εγκεφαλικο συνεχισει διαβασει. άκλιτο ελληνικό γλώσσα Παρακαλεί κάθε αναγνώστη: άν τουλάχιστο εις μερικό συμφωνεί, με σκοπό ελληνικό γλώσσα παγκόσμιο να σώζεται και διαδίδεται, με κάθε τρόπο προς κάθε κατεύθυνσι να διαδίδει αυτό εργασία. Doing!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Από αυτόματο μεταφραστή πρέπει να είναι..
pournaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Από αυτόματο μεταφραστή πρέπει να είναι.. Μπα, προσπαθει να απλοποιησει τη γλωσσα κανοντας την με τις λεξεις χωρις να εχουν κλιθει, ωστε οπως λεει στην 2η παραγραφο Παρακαλεί κάθε αναγνώστη: άν τουλάχιστο εις μερικό συμφωνεί, με σκοπό ελληνικό γλώσσα παγκόσμιο να σώζεται και διαδίδεται, με κάθε τρόπο προς κάθε κατεύθυνσι να διαδίδει αυτό εργασία. Πιασε τ' αυγο και κουρευτο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι οντως αν ανοιξει κανεις τη σελιδα δεν ειναι μονο αυτη η φραση που δε διαβαζεται, αλλα ολο το κειμενο. Προφανως απο αυτοματο μεταφραστη ειναι.
Αδμιν Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Από αυτόματο μεταφραστή πρέπει να είναι.. Προφανως απο αυτοματο μεταφραστη ειναι. Μα γιατι υποτιματε τοσο τους αυτοματους μεταφραστες;
Skylined Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πες μας λιγο και το υπολιπω συστημα. κάθε φορά που επισκέπτομαι το insomnia.gr βλέπω ορθογραφικά λάθη - πουθενά αλλού δεν έχω συναντήσει τόσα πολλά και σοβαρά λάθη - αλλά αυτό πρέπει να πάρει το χρυσό μετάλλιο
Αδμιν Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 υπολιπω Ενεργητικη του υπολιπομαι (μου λειπει λιπος) ;
eSATA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 κάθε φορά που επισκέπτομαι το insomnia.gr βλέπω ορθογραφικά λάθη - πουθενά αλλού δεν έχω συναντήσει τόσα πολλά και σοβαρά λάθη - αλλά αυτό πρέπει να πάρει το χρυσό μετάλλιο πουθενα αλλου δεν εχεις συναντησει και τοσο κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.