GIANNISPATRA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ναι βρε φίλε αφού χτυπάς τέτοια ποσά δώσε κανά info και σε εμάς να πάρουμε το σωστό δρόμο ..
sndev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 τι info ρε αφού είπε ΠΑΙΖΕΙ live κάτι που μπορεί να σε καταστρέψει αλλά και να σε κάνει κ μάγκα. ένστικτο και γνώση θέλει αυτό
greekparot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Πολυ ησυχια επεσε βρε παιδια. Σταματησατε να παιζετε στοιχημα? Καλη Χρονια σε ολους ευχομαι!
Nik0s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 εγω εχασα 50 € και απογοητευτηκα. Αφουδ εν μπορυνε να βρουμε σωστα προγνωστικα. Καλη χρονια!
tempo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 τι info ρε αφού είπε ΠΑΙΖΕΙ live κάτι που μπορεί να σε καταστρέψει αλλά και να σε κάνει κ μάγκα. ένστικτο και γνώση θέλει αυτό άτιμο live που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!!
kosmasgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι και τόσο δύσκολο μια ομάδα σαν την Barca να κάνει ανατροπή
sndev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 καλη χρονια με υγεια. @greekparot. εμ σαν τι θες να συζητησουμε να το αναλυσουμε, απλα εχει ησυχια γτ κανεις δεν εχει απορια εκτος αν περιμενει καποιος να πει προγνωστικα ακομα και εκει ομως ειναι χριστουγγενα και λιγοι αγωνες και ακομα λιγοτεροι ασχολουντε @Nik0s αν και σου εξηγησα γτ δεν πρεπει να παιζει καπιος στο παιχνιδακι με τα αλογα πονταρες παλι? τσ τσ οσο για τα προγνωστικα.. ε ειναι κατι που για μενα δεν θα πρεπει να λεγοντε, οχι σε αυτο το χωρο, γτ οποιος πεφτει εξω εδω μεσα θα τον κραζουν. τωρα αν ενοεις τις εφημεριδες και τα προγνωστικα τους.. νταξ μακρια. @tempo πες το ψεματα με το Live σε 10sec μπηκα μεσα 300 ευρω αλλα καλα να παθω! @kosmasgr το δυσκολο ειναι σχετικο αν μπορει να κανει μια ομαδα ανατροπη η οχι. το θεμα ειναι αλλου. εσυ τα σκας τα λευτακια σου σε ενδεχομενη ανατροπη? και δε μιλαμε για 10 και 20 ευρω.
freelove Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 πειτε μου παρακαλω πως γινετε να παιξεις στην betfair ποια ειναι τα μυστικα που την κανουν καλυτερη εταιρια στοιχηματηκα
Nik0s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 @sndev: Δεν ξαναπαιξα φιλε μου και αλλα χρηματα στα αλογα. Για τα ιδια τα λεφτα που ειχα χασει το τε μιλαω. Απο δς και περα μονο φυσικα γεγονοτα, οπως ποδοσφαιρο. Καλεσεμ οποτε μπορεις να τα πουμε.
deminho11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά θέλω να ξεκινήσω κι εγώ να παίζω στοίχημα. Ποιά εταιρεία μου προτίνεται? Επίσης τί χρειάζεται γαι να ανοίξεις λογαριασμό σε ένα τέτοιο σιτε. Ένας φίλος μου μου είπε οτι για να "πληρωθεί" έπρεπε να στείλει φωτοτυπία την ταυτότητά του! Υπάρχουν σιτε χωρίς τέτοια???
tempo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 φίλε μου συστήνω bet365.com έχω λογαριασμό και gamebookers και bwin άλλα η et365 ξεχωρίζει και σε αποδόσεις και σε ευκαιρίες
deminho11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 φίλε μου συστήνω bet365.comέχω λογαριασμό και gamebookers και bwin άλλα η et365 ξεχωρίζει και σε αποδόσεις και σε ευκαιρίες Σε αυτό χρειάζεται να αποσταλεί η ταυτότητα???
Nik0s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Παντου χρειαζεται η ταυτοποιηση σου. Σκαναρε την λοιπον και στειλτηνα.
tempo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως όταν ζήτησα ένα ποσό για δοκιμή πχ 30ευρώ ούτε ταυτότητα ζήτησαν ούτε τίποτε.
alan79 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια...μια ερωτησουλα. Πως πονταρουμε στην betfair σε live αγωνα κυριως λιγοτερο απο 4 ευρω? Ειχε αναφερθει οτι γινεται αλλα δεν βρηκα κατι στο forum. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα