nickolas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Αγαπητέ Bansumi τους στατιστικολόγους να τους αγαπάς γιατί σε σώζουν από τον εαυτό σου αλλά και πολλά "κοράκια" γύρω από τυχερά παιχνίδια που και καλά σου λένε πως να κερδίσεις. Θα επιμείνω γιατί έχω περάσει από τη φάση που περνάς και μου ήταν πολύ δύσκολο να πειστώ ότι αυτό το σύστημα δεν προσφέρει τίποτα. Όπως και εσύ και εγώ πρώτα το σκέφτηκα μόνος μου και μετά διάβασα για αυτό. Απλά προσπάθησε να σκεφτείς ότι το αποτέλεσμα κάθε ενός στοιχήματος είναι ανεξάρτητο από το αποτέλεσμα άλλων στοιχημάτων. Πες ότι ξεκινάς με 5 ευρώ, χάνεις και επίσης χάνεις στο ποντάρισμα των 10 και των 20 ευρώ. Οπότε βρίσκεσαι να ποντάρεις 40 ευρώ που αν κερδίσεις το πραγματικό κέρδος σου θα είναι μόλις 5 ευρώ (έχεις ήδη χάσει 35) αν χάσεις όμως, θα έχεις χάσει 75 ευρώ! Μένοντας δηλαδή πιστός στο σύστημα ρισκάρεις 75 ευρώ για ένα κέρδος 5 ευρώ σε ένα στοίχημα 50-50. Αν υποθέσουμε ότι συνεχίζεις τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο ζοφερά μιας και θα ρισκάρεις συνεχώς αυξανόμενα ποσά για κέρδος μόλις 5 ευρώ! Τα 5 ευρώ συνήθως θα τα πέρνεις αλλά τη μια και μοναδική φορά που θα χάσεις, θα χάσεις περισσότερα (λόγω της γκανιότας).
sndev Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ελεος στατιστικη=αερολογια? σε αυτη βασισαι για ασο διπλο χ ποσο συχνα κερδιζει η ταδε ομαδα εκτος η εντος εδρας ποσο συχνα βαζει η τρωει γκολ για under over οταν ερχοντε αντιπαλες ποσο συχνα κερδιζει η μια την αλλη συγνωμη αλλα μαλλον εκνευριστηκες που καποιος σου απαντησε και πηγε να σου δειξει απο αλλη οπτικη ματια το τι πραγματικα γινετε με αριθμους και απαντησες οτι νανε καλα εκανες και ειπες το τροπο που παιζεις αλλα δεξου και τις αδυναμιες που μπορει να προκυψουν και πρεπει να λεγοντε
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Συμφνω απολυτα με τον φιλο κροκοδειλο και με τον sndev. Τα μαθηματικα δειχνουν την αντικειμενικη υποσταση των πραγματων και οχι η εσφαλμενη παρασυρμενη απο το συναισθημα και αναποδεικτη υποκειμενικη κριση του καθενος μας. Θα θελα ο φιλος κροκοδειλος να με βοηθησει να καταλαβω κατα ποσο ενας τροπος παιξιματος που διλεξα να παιξω σημερ ακαι τοπ εκανα κιολας ειναι σωστος. Ανοιξα μαι στοιχηματικη εφημεριδα και διαλεξα 5 προτασειος για στοιημα βασισμενες στο Χ. Υποτιθεται οτι εχουν αναλυσει τους αγωνες και προτεινουν 5 αγωνες Χ. Το καθε ματς το επαιξα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ στην Betafair. Ο μεσος ορος αποδοσης του καθε Χ ειναι το 3. Τον καθε αγωνα τον στοιχηματισα 10€. Συνολο χρηματων που ξοδεψα 50€. Ποσες πιθανοτητες εχω να κερδισω πραγματικα? ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ Χ: ΚΑΝΕΝΑ Χ: 0€ => ΧΑΣΟΥΡΑ 50€ ΔΙΟΤΙ 0 - 50 = -50 ΕΝΑ Χ: 30€ => ΧΑΣΟΥΡΑ 20€ ΔΙΟΤΙ (1 * 30) - 50 = 30 - 50 = -20 ΔΥΟ Χ: 60€ => ΚΕΡΔΟς 10€ ΔΙΟΤΙ (2*30) - 50 = 60 - 50 =10 ΤΡΙΑ Χ: 90€ => ΚΕΡΔΟς 40€ ΔΙΟΤΙ (3*30) - 50 = 90 -50 = 40 ΤΕΣΣΕΡΑ Χ: 120€ => ΚΕΡΔΟς 70€ ΔΙΟΤΙ (4*30) - 50 = 120 -50 = 70 ΠΕΝΤΕ Χ: 150€ => ΚΕΡΔΟς 100€ ΔΙΟΤΙ (5*30) - 50 = 150 -50 = 100 ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩς ΕΠΑ ΤΑ ΕΠΙΑΞΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Χ Η ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ 1. ΣΕ ΟΛΕς ΤΙ ΑΛΛΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 2 Ή 3 Η 4 Η 5 Χ ΝΙΚΑΩ. ΕΧΩ 4 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑ? ΦΙΛΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
VIRUSD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και θα ηθαλα να σας κανω δυο ερωτησης..πρωτον πως πονταρουμε κατω απο τα 4 ευρο και δευτερον αν δεν στειλεις αντιγραφο ταυτοτητας σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο σου..?σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση
Nik0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ελπιζω ο φιλος κροκοδειλος να μη επαψε να απανταει σε αυτο το νημα εξαιτιας του bansumi.
@nte_13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος και θα ηθαλα να σας κανω δυο ερωτησης..πρωτον πως πονταρουμε κατω απο τα 4 ευρο και δευτερον αν δεν στειλεις αντιγραφο ταυτοτητας σου μπλοκαρουν τον λογαριασμο σου..?σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση Πως πονταρεις? Κανονικα :s δν καταλαβαινω τι λες. για την ταυτοτητα νομιζω μονο οταν ειναι να τραβηξεις λεφτα απο την τραπεζα σου ζητανε αντιγραφο.. και αμα δεν το στηλεις απλα δεν θα παρεις λεφτα...
sndev Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 καλά ρωτάει το όριο στη Betfair σε παρολι είναι 4 ευρώ. αν παίζεις Live έχω δείξει πως ποντάρεις ψάξε στο topic -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 11 : 44 : 10----- Ελπιζω ο φιλος κροκοδειλος να μη επαψε να απανταει σε αυτο το νημα εξαιτιας του bansumi. χεχε εγω πιστευω επαψε και να σου πω την αλληθεια και γω θελω να δω τις πιθανοτητες που θα βγαλει γτ το παιζα παλια με 3 ευρω στους gamebookers για να μαζεψω ποντους παντός σε αυτό το τρόπο παιξίματος ήμουν στα λευτα μου συνεχεία ξέρω γω σήμερα τα έχανα όλα αύριο έπιανα 3 μεθαύριο 1 μετά πάλι τπτ και τριγύριζα στα χρήματα μου. στις 3ς βδομάδες το σταμάτησα!
Nik0s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 χεχε εγω πιστευω επαψε και να σου πω την αλληθεια και γω θελω να δω τις πιθανοτητες που θα βγαλει γτ το παιζα παλια με 3 ευρω στους gamebookers για να μαζεψω ποντους Ελπιζω τωρα που θα δει(ελπιζω να ειναι ακομη subscribed στο νημα) οτι τον παρακαλουμε και εγω και εσυ να αλλαξει γνωμη και να συνεχισει να συμμετεχει γιατι ειανι οντως πολυτιμη η βοηθεια του. παντός σε αυτό το τρόπο παιξίματος ήμουν στα λευτα μου συνεχεία ξέρω γω σήμερα τα έχανα όλα αύριο έπιανα 3 μεθαύριο 1 μετά πάλι τπτ και τριγύριζα στα χρήματα μου. στις 3ς βδομάδες το σταμάτησα! Ασε φιλε μου καλιω τα λεφτα μου. Το επαιξα ετσι οπως σου ειπα μονα αποδεκτα 5 ομαδες 10€ το καθενα και ενω ειχα 4 πιθανοτητες με το μερος μου να κερδισω ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Χ! ΕΠΑΙΞΑ 50€ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 30€. 20€ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΜΤ.....
sndev Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ασε φιλε μου καλιω τα λεφτα μου. Το επαιξα ετσι οπως σου ειπα μονα αποδεκτα 5 ομαδες 10€ το καθενα και ενω ειχα 4 πιθανοτητες με το μερος μου να κερδισω ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Χ! ΕΠΑΙΞΑ 50€ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 30€. 20€ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΜΤ..... ε καλα τι περιμενες σε κατι που ξεκινας τωρα και δεν το χεις ξανα εφαρμοσει και κακος που επεξες 10 ευρω και οχι το min πονταρισμα αφου το πας για πρωτη φορα να δεις τι θα γινει παλι καλα να λες σκεψου να μην ειχες πιασει τπτ
Nik0s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν επιανα τιποτα θα ημουν 50€ μεσα, θα χα τρελαθει. Υποτιθεται αυτοι οι αγωνες ηταν μελετημενοι απο την εφημεριδα "Το στοιχημα" και τους προτειναν ως τα καλυτερα χηναρια.... Κολοκυθια τουμπανα....
Ventrix Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εμπνευσμένος απο την συζήτηση έφτιαξα αυτό: http://venserv.myftp.org/WithdrawCalc.html . Τι κάνει; Έχετε ποντάρει 5 ευρώ στην νίκη μιας ομάδας. Στο 75' το score είναι 2-2 οι παίχτες είναι κουρασμένοι, βρέχει, και το αποτέλεσμα πάει για X. Πόσα λεφτά πρέπει να ποντάρετε στο X ώστε να βγείτε κερδισμένοι; (Χρειάζεται Java)
greekparot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Nik0s εδω θα βρεις τα προγνωστικα ολων των εφημεριδων μαζεμενα: http://www.betcosmos.com/index.php?page=typos
Nik0s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εμενα φιλε μου η εφημεριδα "το στοιχημα" με κατεστρεψε αυτοτ ο σαββατοκυριακο. υπαρχειο καμια εφημεριδα που να δινει αξιοπιστες προτασεις? Δηλαδη οταν προτεινει 5 αγωνες χ να πιανει τουλαχιστον 2-3 οχι κανεναν η εναν!!!! Με εσκισε...
LuNaTiC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τα καλυτερα προγνωστικα τα δινει το μυαλο σου η μελετη σου και η εμπειρια σου στο θεμα. Εχω φτιαξει ενα στατιστικο excelaki με δειγμα απο 40.000 αγωνες αλλα και παλι μπορεις να πεις οτι την μαιμουδια στην κανουν... Αυτο το σ/κ παντως ενα 2χιλιαρο το τσιμπησα ας ειναι καλα τα γκολ τις τελευτεας στιγμης σε Καραισκακη / Ιντερ και η ανατροπη τις Μπαρτσα... Παντα σε Live ...
Nik0s Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Τσιμησες 2.000€ μεσα σε ενα σαββατοκυριακο? Καταρχας μπραβο σου! Κατα δευτερον δεν μου λες και μενα πως παιζεις σε παρακαλω να βγαλω και γω κανα φραγκο. σημερα μπηκα μεσα απο crd derby racing sthn betfair αλλα 50€ ¨-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα