sndev Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ΕΧΩ να προσθέσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Krokodilos. και δεν σου κανε επίθεση απλά σου ανέπτυξε την θεωρία του με βάση τη στατιστική έτσι το δα εγώ από έξω σαν τρίτος δλδ. έχεις ένα πολύ δίκιο όμως "Οι βασικές αρχές είναι "έχω κάποιο στόχο" και "δεν παρασύρομαι" αυτό ισχύει σε όλου του τύπου παιχνιδιού και τρόπο παιξίματος ειδικά στο δε παρασύρομαι ενας πολυ συμαντικος παραγοντας που δεν πρεπει να παραλυπεται ειναι η γνωση που εχεις. και πιο "2" σαν ποσοστο αξιζει να πονταρεις απο αυτα που δινει διαθεσημα το συστημα δεν ειναι κακο ΑΛΛΑ σχετιζεται ΑΜΕΣΑ με τις γνωσεις δυστηχως ομως εχει ενα ΠΟΛΥ κακο. αυτο που σου εξηγησε μεσα απο τη στατιστικη για ΜΙΚΡΟ καθημερινο κερδος ΑΜΑ χασεις χανεις ΠΟΛΛΑ. εχω παθει ζημια απο τετοιου ειδους στοιχηματος. προσεχε δε λεω μη το χρησειμοπιοιτε αφου εσενα σου ΑΠΟΔΙΔΕΙ να το συνεχισεις γτ οπως εχω ανεφερει παλιοτερα ο καθενας εχει δικο του τροπο παιχνιδιου που αποδιδει γιαυτον, και πολυ κανεις και το αναφερεις αλλα πολλυ καλα κανουν και λενε τι αρνητικα μπορει να εχει θα στο θεσω λιιιιγο διαφορετικα. το περνω αντιστροφα. εχω 500 ευρω. και εχω βαλει στοχο 1%, παιζω live, αρα θελω κερδος 5 ευρω, τι ποσοστο μου δεινει 5 ευρω? 1,01. ειναι 92 λεπτο και στο 93 θα σφυριξει τη ληξη και κερδιζει η ταδε ομαδα 1 0 ειναι πιο ασφαλες να πονταρω 500 ευρω για 1 λεπτο πραγματικου χρονου για κερδος 5ευρω? ειναι. έβγαλα λοιπόν το στόχο μου μέσα σε 1 λεπτο. (εδώ σου δείχνω αυτό που εξηγούν τα παιδιά ότι για το ίδιο κέρδος υπάρχουν πιο ασφαλή τρόποι πεξιματος.) πάμε παρακάτω.. γίνετε μια στραβοκλοτσια όμως και στο 1 μιν έγινε το 1 1 έχασα 500 ευρώ.. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟΥ!! αυτό το σκηνικό δε θα γίνει σήμερα ούτε αύριο θα γινει όμως στατιστικά κάποια στιγμή γτ είναι μπάλα.. τότε θα τσούξει γτ για 5 ευρώ έχασα 500 ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΔΊΔΕΙ ΟΜΩΣ να το συνεχίσεις αλλα θα ηθελα πραγματικα μεταπο 4-5 μηνες να πεις εμπειρια απο αυτον τον τροπο παιξιματος, και να αναλύσεις τότε έχασα τοσα γτ ετσι και ετσι και εκανα τοσο καιρο να αναπληρώσω γτ ετσι και έτσι , τοτε κέρδισα τοσα γτ ετσι και ετσι αυτο θα βοηθήσει και εσένα να δεις τυχόν λαθοι και όλους τους άλλους να μη πέσουν στα ίδια λαθοι η ακομα να βελτιώσουν τον συγγεκριμενο τρόπο απλά τονίζουμε και τα αρνητικά και καλό είναι να τα έχεις στην άκρη του μυαλού σου όλα αυτα στα λέω φιλικά γτ την έχω πατήσει ακολουθώντας παρομια τακτική και δε λέω ότι είναι κακή τακτική απλά λέω ότι σε βάθος χρόνου ΜΙΑ φορά να γίνει στραβή χάνεις πολλά
Nik0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μαθηματικος πρεπει να εισαι εσυ φιλε κροκοδειλε. Εχω παθει την πλακα μου μαζι σου! Μπραβο! Για πες μα τωρα ενα καλο συστηματακι να τα μαζεψουμε απο την Betfair να κανουμε Χριστουγεννα ωσαν ανθρωποι! Σκεφτομαι σοβαρα να σου δωσω λεφτα να μου τα παιζεις εσυ και να κρατας προμηθεια! τι λες Δεχεσαι?!
nickolas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑΝΕΝΑ σύστημα δε βελτιώνει τον λόγο κινδύνου προς πιθανά κέρδη. Απολύτως κανένα! Αυτό που κάνουν τα συστήματα, είναι να προσαρμόζουν τον λόγο κινδύνου προς κέρδη σε αυτό που επιθυμούμε. Μας διευκολύνουν δηλαδή να ρισκάρουμε πολύ αν το θέλουμε, ή λίγο πάλι αν το θέλουμε, δεν βελτιώνουν όμως αυτή καθέ αυτή την πιθανότητα να κερδίσουμε. Δηλαδή δεν είναι "μαγικά" τα συστήματα από μόνα τους να δίνουν ή να αυξάνουν κέρδη.
Krokodilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑΝΕΝΑ σύστημα δε βελτιώνει τον λόγο κινδύνου προς πιθανά κέρδη.Απολύτως κανένα! Διαφωνω. Μαλιστα διαφωνω εντονως. Αυτο που λες παραπανω ειναι ισοδυναμο με το να λες οτι ολα τα συστηματα εχουν ιδιες πιθανοτητες επιτυχιες και ιδια γκανιοτα. Προφανως και αυτο ειναι λαθος(αποδεικνυεται σε μισο λεπτο με το να διαλεξουμε απλα 2 διαφορετικα συστηματα και να τα αναλυσουμε). Αυτό που κάνουν τα συστήματα, είναι να προσαρμόζουν τον λόγο κινδύνου προς κέρδη σε αυτό που επιθυμούμε. Αυτο που λες(και συμφωνω) ερχεται σε συγκρουση με αυτο που ειπες πριν λιγο πιο πανω, με το οποιο και διαφωνησα. Μας διευκολύνουν δηλαδή να ρισκάρουμε πολύ αν το θέλουμε, ή λίγο πάλι αν το θέλουμε, δεν βελτιώνουν όμως αυτή καθέ αυτή την πιθανότητα να κερδίσουμε. Την βελτιωνουν. Απλως ποτέ δεν την κανουν 1. Δηλαδη 100%. Με εξαιρεσεις φυσικα των σιγουρων στοιχηματων(sure bets). Aυτο που μετραει βασικα ειναι η expected value ενος στοιχηματος. Για πες μα τωρα ενα καλο συστηματακι να τα μαζεψουμε απο την Betfair να κανουμε Χριστουγεννα ωσαν ανθρωποι! Επειδη εδω και μερικους μηνες δεν ασχολουμαι με αυτα και παω για πιο χοντρα λεφτα δεν επιθυμω να δωσω καποιο συστημα προς το παρον. Ισως και το κανω ομως. Αλλα υπαρχουν πολλοι αλλοι που μπορουν να δωσουν συστηματα εδω περα. Πχ οπως εκανε ο bansumi. Το οτι εγω το θεωρω κακο το συστημα του και οτι η καταστροφη ειναι κοντα, δεν σημαινει οτι δεν πρεπει και να το δοκιμασει καποιος. Σκεφτομαι σοβαρα να σου δωσω λεφτα να μου τα παιζεις εσυ και να κρατας προμηθεια! τι λες Δεχεσαι?! Οχι. Γιατι οπως σου ειπα προτιμω να ασχολουμαι τωρα με παιχνιδια που δινουν πολυ πολυ περισσοτερα λεφτα με την μια, μονομιας, και που βεβαια ειναι πολυ πολυ πιο δυσκολο να τα πιασεις(το ξερω, ειμαι ηλιθιος!).
nickolas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Συγκεκριμένα για στοίχημα και γκανιότα δεν ξέρω αλλά γενικά (χαρτιά, χρηματιστήριο κλπ.) κανένα σύστημα δε θα σου βελτιώσει τον λόγο κέρδη προς κίνδυνο. Αυτό που κάνει είναι να αλλάζει τον συντελεστή του. Δηλαδή δεν υπάρχει σύστημα που να αξίζει να παίζει κανείς στη ρουλέτα για παράδειγμα. Αν θέλεις δώσε ένα παράδειγμα για το τί εννοείς. Επίσης αν θέλεις, πες με τί ασχολείσαι. (ο πιο γρήγορος και θανατηφόρος τρόπος για να βγάλεις χρήματα πάντως είναι το FOREX trading, η εμπορία δηλαδή νομισμάτων. Όποιος είχε ποντάρει χθές σε άνοδο του ευρώ έναντι του δολλαρίου, και επέμεινε στο στοίχημά του μέχρι σήμερα, πρέπει να έχει πολλαπλασιάσει το κεφάλαιό του)
Nik0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 με προλαωες νικολα, ακριβωσ το ιδιο πραγμα θα τον ρωτουσα καθως επισης αν και και κατα ποσο κερδισμενος ειναι ο φιλος κροκοδειλος απο το στοιχημα μεχρι πριν μερικους μηνες οπου και μετα το αφησε. Επισης αν ειναι οντως μαθηματικος και ενα εχει ασχοληθει με betfar exchange poker. -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 10 : 18 : 07----- Σωστα τα συμπληρωνει εσυ τα εμπλεξεςεισαι χαμενος. το σκορ ειναι 1 0 στο 93 και εχεις πονταρει Χ και τα αποσυρεις ΛΕΕΙ περνεις 125 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ που τα αποσυρεις ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ 75 ευρω το bet stake σου λεει ποσα σου πιστωνοντε πισω αμα κανεις το trade, απο τα 200 που πονταρες στη αρχη. αντι να χασεις λοιπον και τα 200 χανεις 75 και περνεις 125 αυτο δειχνει στο κουτακι. Αν εμενες χωρις trade και παρεμενε Χ θα επερνες 200 * 2 = 400 και στο λογαριασμο θα ειχες 200 που πονταρες + το καθαρο κερδος 200-5% ΑΛΛΑ υτο δε φαινετε στο προγ. το προγ σου διχνει για trade σε συγγεκριμενες στιγμες με συγγεκριμενα ποσοστα υπερ και κατα ωστε να εχεις ισοποσο κερδος η ισοποση λιγοτερη χασουρα Δεν το πολυκαταλαβα. παραδειγμα συμπληρωσα στο κουτακια ως εξης; Back Price: 2 Back Stake: 75 mou evgale Lay Price: 3 Lay Stake: 50 mou evgale Taotal Funds: 100 auta pou ypotithetai epaiksa se Back sto 2 Net P/L: -25 (ayto ti einai? oti xanv 25 mono anti gia ta arxika 100) Μπορει καποιος να μου το εξηγησει πολυ ναλυτικα με λογια παρακαλω?
sndev Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 δεν το πολυκαταλαβα. παραδειγμα συμπληρωσα στο κουτακια ως εξης; Back Price: 2 Back Stake: 75 mou evgale Lay Price: 3 Lay Stake: 50 mou evgale Taotal Funds: 100 auta pou ypotithetai epaiksa se Back sto 2 Net P/L: -25 (ayto ti einai? oti xanv 25 mono anti gia ta arxika 100) Μπορει καποιος να μου το εξηγησει πολυ ναλυτικα με λογια παρακαλω? ναι αυτο ειναι καλα το καταλαβες αφου η αποδοση του κατα ειναι πιο μεγαλη του υπερ χανεις βαζεις 50 στο κατα εκεινη τη στιγμη και περνεις πισω επιτοπου 50 που εβαλες τωρα + 75 απο τα αρχικα 100
Krokodilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Συγκεκριμένα για στοίχημα και γκανιότα δεν ξέρω αλλά γενικά (χαρτιά, χρηματιστήριο κλπ.) κανένα σύστημα δε θα σου βελτιώσει τον λόγο κέρδη προς κίνδυνο. Για χρηματιστηριο δεν ξερω τιποτα αλλά στα χαρτια(τραπουλα) και στο στοιχημα ή στα τυχερα παιχνιδια μπορω να σου απαντησω αν πρωτα μου ορισεις τι ακριβως ειναι(εννοεις με) το "κερδη" και με το "κινδυνο" οταν λες "κερδη προς κινδυνο". κανένα σύστημα δε θα σου βελτιώσει τον λόγο κέρδη προς κίνδυνο. Αυτό που κάνει είναι να αλλάζει τον συντελεστή του. Αυτα τα δυο(με διαφορετικο χρωμα) ειναι αντιφατικα μεταξυ τους. Πχ λες οτι ο λογος Αν/Βν δεν βελτιωνεται για ενα παιχνιδι και αρα μενει σταθερος για καθε ν, ενω με την αλλη προταση λες οτι αλλαζει ο συντελεστης Αν/Βν. Απο τη στιγμη ομως που αλλαζει τοτε πχ θα εχουμε Αν/Βν != Ακ/Βκ για καποια κ,ν που συμβολιζουν 2 διαφορετικα συστηματα. Φυσικα αφου οι 2 λογοι ειναι διαφοροι μεταξυ τους, συνεπαγεται οτι ενας απο αυτους θα ειναι μεγαλυτερος απο τον αλλο και ΧΜΤΓ εστω Αν/Βν > Ακ/Βκ, πραγμα το οποιο σημαινει οτι υπαρχει συστημα ν που να βελτιωνει τον λογο που δινει το συστημα κ. Προφανως ατοπο. Δηλαδή δεν υπάρχει σύστημα που να αξίζει να παίζει κανείς στη ρουλέτα για παράδειγμα. Αν θέλεις δώσε ένα παράδειγμα για το τί εννοείς. Δεν ξερω και πολλα για ρουλετα αλλα απο τα λιγα που γνωριζω, ξερω οτι δεν μπορει να αλλαξει η expected value μας(ή αλλιως η γκανιοτα μας) και παντα ειναι αρνητικη για εμας(η expected value καθως η γκανιοτα του καζινο ειναι θετικη για αυτους δηλαδη εχουν σιγουρο κερδος) και σταθερη ο,τι και να κανουμε. Αυτο βεβαια ΔΕΝ ισχυει στο στοιχημα, ενω ισχυει στο ΤΖΟΚΕΡ πχ. Επισης ΔΕΝ ισχυει στα χαρτια πχ στην Μπιριμπα ή στο Ποκερ. Επίσης αν θέλεις, πες με τί ασχολείσαι. (ο πιο γρήγορος και θανατηφόρος τρόπος για να βγάλεις χρήματα πάντως είναι το FOREX trading, η εμπορία δηλαδή νομισμάτων. Όποιος είχε ποντάρει χθές σε άνοδο του ευρώ έναντι του δολλαρίου, και επέμεινε στο στοίχημά του μέχρι σήμερα, πρέπει να έχει πολλαπλασιάσει το κεφάλαιό του) Φοιτητης Φυσικης ειμαι αλλα παντα η βασικη ασχολια μου ηταν τα Μαθηματικα και γενικα ολα τα "επιστημονικα" και αθλητικα και αντιθετοφυλοιικα θεματα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2008 από Krokodilos
Nik0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ναι αυτο ειναι καλα το καταλαβες αφου η αποδοση του κατα ειναι πιο μεγαλη του υπερ χανεις βαζεις 50 στο κατα εκεινη τη στιγμη και περνεις πισω επιτοπου 50 που εβαλες τωρα + 75 απο τα αρχικα 100 Den mporv na to katalabv. Σημερα ολυμπιακο χερτα το ΚΑΤΑ Χ ειχε 3,5 μετα που μπηκε το πρωτο γκολο ποσο πηγε το ΥΠΕΡ Χ 5? Ετσι δεν θα το παιζατε αυτο σημερα? ΚΑΤΑ Χ και στην συνεχεια ΥΠΕΡ Χ? ή αντιστροφα? και τι ποσα περιπου?
nickolas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις δίκιο, χρησιμοποίησα με λάθος τρόπο τη λέξη συντελεστή. Εννοώ ότι παίζοντας με ένα σύστημα πολλά γεγονότα αυξάνεις τα δυνητικά κέρδη αλλά και τον κίνδυνο να χάσεις το στοίχημα, πολλαπλασιάζεις (ή ύποπολλαπλασιάζεις αν κάνεις κάποια αντιστάθμιση κινδύνου) την απόδοση αλλά αντίστοιχα μειώνεις την πιθανότητα να κερδίσεις με τρόπο που δεν σου προσφέρει κάτι επιπλέον σε σχέση με το να έπαιζες ανεξάρτητα αυτά τα γεγονότα ή άλλα ισοδύναμά τους. Το σύστημα αυτό καθέ αυτό δηλαδή δεν φέρει κάποια αξία που θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερα κέρδη για δεδομένο ρίσκο που είσαι διατεθειμένος να λάβεις. Αν διαφωνείς με αυτό θα ήθελα να μου φέρεις ένα παράδειγμα. Για παράδειγμα παίζοντας ζάρια, ό,τι σύστημα και να ακολουθήσεις δε θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Αντίθατα όταν υπάρχει γκανιότα θα έλεγα τα συστήματα είναι γενικά επιζήμια από την άποψη ότι σε βάζουν να στοιχηματίζεις πολλές φορές, περισσότερες ίσως από όσες θα στοιχημάτιζες χωρίς το σύστημα οπότε έχεις μεγαλύτερη έκθεση στη γκανιότα.
sndev Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Den mporv na to katalabv. Σημερα ολυμπιακο χερτα το ΚΑΤΑ Χ ειχε 3,5 μετα που μπηκε το πρωτο γκολο ποσο πηγε το ΥΠΕΡ Χ 5? Ετσι δεν θα το παιζατε αυτο σημερα? ΚΑΤΑ Χ και στην συνεχεια ΥΠΕΡ Χ? ή αντιστροφα? και τι ποσα περιπου? εξαρταται τι θες να παιξεις και το τι πιστευεις αυτο ειναι αλλο θεμα ομως το αν θα παιξεις πρωτα υπερ η πρωτα κατα Εγω σημερα αν επεζα θα επεζα πρωτα υπερ (γτ πιστευα ισοπαλια μεχρι το 35-40 περιπου) και στο ημιχρονο πριν ληξει θα τραβουσα οσο ηταν ΑΚΟΜΑ Χ . ποσα χρηματα θα παιξω ειναι παλι αλλου παπα ευαγγέλιο εδώ, καθοριζει τα ποσα κερδη θες να βγάλεις ΚΑΙ το πόσα αντεχεις να χασεις ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ -ΠΟΥΛΑΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ!! πάμε στο δικο σου τωρα παραδειγμα ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΞΕΣ ΚΑΤΑ (η τελευτεα ειναι αμα παιξεις πρωτα ΥΠΕΡ) βαλε ακριβως τα νουμερα οπως τα θεσες να δεις στο προγ 1 κουτακι 3,5 ( το κατα που ειχες παιξει) 2 κουτακι 100 (Εστω οτι επεξες 100 ευρω να κερδισεις σε 1 η 2 δλδ 250 ευρω καβα υποχρεωση) 3 κουτακι 5 (αυτο που ειναι τωρα) κερδος 28,5 αν είχες παίξει 200 θα παιρνες 57 και παει λεγοντας ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ εκεί χρειάζεται η πείρα με τελικό σκορ 4 0 θα περνες 95 κέρδος στα 100 ευρώ ΑΛΛΑ με αυτό το τρόπο φεύγεις πάντα κερδισμένος οταν πανε ολα υπερ σου Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2008 από sndev
Nik0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ ωραια, αν ομως δεν εμπαινε σημερα γκολ απο κανεναν σε αυτο το ματς μετα πως θα καλυπτα το ΚΑΤΑ Χ @ 3,5 αφου το Χ θα επαληθευοταν ολο περισσοτερο με το χρονο και θα επεφτε ολο και πιο κατω? Και επισης αναλογα στο δικο σου συστημα που παιζεις πρωτα ΥΠΕΡ Χ τι θα γινοταν αν εμπαινε γκολ γρηγορα πριν προλβαεις να κανεις trade με συνεπεια η αποδοση του ΚΑΤΑ Χ να ειναι πανω απο αυτην ποθ το επαιξες υπερ? Πως θα γινοταν trade σε αυτες τις συο περιπτωσεις? Με φοβιζουν και γιαυτο δεν επαιξα σημερα. υγ: Το προγραμματακι στην τριτη περιπτβση καλυπτει αν επαιξε καποιος παικτης πρωτα ΥΠΕΡ και τον βοηθαει τι να παιξει ΚΑΤΑ μιας πουδ εν μπορει να κανει trade. Σωστα? Αν ομως επαιζε ΚΑΤΑ και μετα δεν μπορουσε να το καλυψει στο ΥΠΕΡ πως θα τον βοηθησει? Γιατι δνε κλαυπτει και αυτην την 4η περιπτωση?
sndev Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ ωραια, αν ομως δεν εμπαινε σημερα γκολ απο κανεναν σε αυτο το ματς μετα πως θα καλυπτα το ΚΑΤΑ Χ @ 3,5 αφου το Χ θα επαληθευοταν ολο περισσοτερο με το χρονο και θα επεφτε ολο και πιο κατω? Και επισης αναλογα στο δικο σου συστημα που παιζεις πρωτα ΥΠΕΡ Χ τι θα γινοταν αν εμπαινε γκολ γρηγορα πριν προλβαεις να κανεις trade με συνεπεια η αποδοση του ΚΑΤΑ Χ να ειναι πανω απο αυτην ποθ το επαιξες υπερ? Πως θα γινοταν trade σε αυτες τις συο περιπτωσεις? Με φοβιζουν και γιαυτο δεν επαιξα σημερα. υγ: Το προγραμματακι στην τριτη περιπτβση καλυπτει αν επαιξε καποιος παικτης πρωτα ΥΠΕΡ και τον βοηθαει τι να παιξει ΚΑΤΑ μιας πουδ εν μπορει να κανει trade. Σωστα? Αν ομως επαιζε ΚΑΤΑ και μετα δεν μπορουσε να το καλυψει στο ΥΠΕΡ πως θα τον βοηθησει? Γιατι δνε κλαυπτει και αυτην την 4η περιπτωση? Εμενα παλι με φοβηζανε τα σημερα γιαυτο και δε τα αγγιξα και κακος απο οτι αποδειχτηκε καταρχάς εγώ παίζω με 10 λεπτα (στη πράξη 5-6 λεπτα πιο πολύ δεν αντέχω ψυχολογικά γτ βάζω πολλά χρήματα) και τα αποσύρω και πάντα στο Χ. δεν ξέρω αν αποδίδει μακροχρόνια δεν ξερω αν εχω σταθει τυχερος δεν ξερω αν μπορει να βελτιωθει για λιγοτερο ρισκο (οχι κερδος) δεν ξερω κατά πόσο έχω σταθεί τυχερός γτ αρκετές φορές ακολούθησα και ενστικο άλλες μου βγήκε άλλες όχι. δεν ξέρω καν αν αξίζει γτ το πρώτο καιρο κλεινόμουν σπίτι και έβλεπα αγώνες (3ς μαζί) σα παλαβός και παρακολουθούσα τα ποσοστά ωστε να βρω τη δικιά μου φόρμουλα. το λειτουργώ κοντά 5 μήνες σχεδόν 6 ,και είμαι +1200 καθαρό κέρδος και κάβα όταν το ξεκίνησα 100 ευρώ (η καβα μου εχει υπερΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ) αυτό μου δώσε πλέον την άνεση να μπορώ να βγάζω μεσώ ορο αν πω ότι θα παίξω το σκ γύρω στα 250 ευρω παρακολουθώντας μόνο 4-5 αγώνες όλο το σκ ο ενας συγουρο η ομάδα μου ενας άλλος σιγουρα ο παναθηναικος που ουτος η αλλος τα έβλεπα απο ανέκαθεν και μετα 2 αγγλικούς αγώνες που τινουν στο Χ (φυσικά δεν παίζω μονο ετσι πλέον..) απολογισμό ομως θα κάνω το μαιο που τελειώνουν τα πρωταθλήματα αυτά τα λέω για να έχετε πλήρη γνώση σε περίπτωση που πάει κάποιος να ακολούθηση ίδια στρατηγική. παμε τωρα να σου πω τι θα εκανα ΕΓΩ πως θα το χειριζόμουν δλδ αν δεν προλαβαινα να εκανα trade αν και τα χω ξαναπει θα σου πω σημερα για τον ολυμπιακο γτ φανταζομε τον ειδες για να λες αποδωσεις. εστω οτι επαιξα Χ 100 ευρω υπερ στο 3,2 (αφου λες οτι ειχε 3,5 κατα) δεν προλαβαινω να τα αποσυρω. το κατα παει 5,3 (αφου λες το υπερ ηταν 5) απο το τελευταιο πινακα αν τα βαλεις σου λεει αποσυρεις με χασουρα 14,88 ευρω. αρα ειμαι χαμενος. τι θα εκανα? εδω εξαρτατε τον αγωνα.. εκανε μπαμ καταρχας οτι θα μπει και αλλο γκολ (η χερτα επρεπε να ισοφαρισει για να χει ελπιδες και συχρονος ο οσφπ θα ειχε χωρο , αρα μια απο τις δυο ομαδες θα εβαζε γκολ.) άρα πονταρο over 1,5 goal (κοινως παω σε αλλες αγωρες) επισεις πίστευα ότι ο οσφπ αφού βάλει ένα γκολ στο καραισκακη θα νικήσει ποντάρω και εκεί (η μόνο εκεί μιας και το έδινε στο 1-0 1,31 δλδ με 50 ευρω μόνο εκεί δεν είχα χασούρα) αν δεν έβγαινε σύνολο θα χα χασει 64,88 για τη τορινη καβα μου δεν με ενδιέφερε η χασούρα και μπορείς να πεις είχα την άνεση αντί να χάσω 14,88 να χάσω 65 (ΠΡΟΣΟΧΕ ΟΜΩΣ Το ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΑΣΑ 200 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΒΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1 1 Η ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ Ο ΟΣΦΠ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝ TRADE! Εδω ταιριαζει αυτο που λεμε να μη παρεσυρομαστε. εγω παρασύρθηκα σκευτομενος οτι αντέχει η κάβα αλλά 200 ευρώ είναι καλά λευτα και τωρα τα κλεω..! ). Ααν δεν άντεχε η κάβα μου ίσως να το άφηνα να έχανα μονο 14,88 ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΜΕΝ 1 - 0 Ως ΤΟ 90 ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΟ (Εκείνη την ώρα θα είχε 1,07 περίπου χ 250 ευρώ αλλά αυτό είναι ρίσκο και έχει να κάνει με το πως παίζω ΕΓΩ.) το trade σε βοηθάει να βγάζεις μεν σίγουρο κέρδος αλλά και σε μεγαλυτερα ποσά να βγαίνεις συμαντικα κερδισμένος στη χασούρα σου πχ απο τα 100 ευρώ τελικά θα έχανα 15 υγ: Το προγραμματακι στην τριτη περιπτβση καλυπτει αν επαιξε καποιος παικτης πρωτα ΥΠΕΡ και τον βοηθαει τι να παιξει ΚΑΤΑ μιας πουδ εν μπορει να κανει trade. Σωστα? οχι. το προγραμμα σου λεει αναπασα στιγμη με τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που του δινεις ποσα λευτα να βαλεις ωστε να χεις ισοποσο κερδος ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ η αν κανεις trade σε χασουρα ποσα λευτα θα χασεις στη πραξη τη δεδομενη στιγμη. αν ολα πανε καλα στο στοιχημα σου θα σου πει με τοσα λευτα στη συγεκριμενη αποδοση θα βαλεις τοσα και θα κερδιζεις τοσα αν ολα πανε στραβα στο στοιχημα σου πρεπει στη συγγεκριμενη αποδοση να βαλεις τοσα λευτα ωστε να χεις τοση χασουρα παντα καλυπτεις στο υπερ και ας εχεις παιξει κατα απλα αν σου πανε στραβα χανεις ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο το να το αφησεις και να μη το κανεις trade σε ξεμπλεξα?
bansumi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δε θα απαντήσω στις στατιστικολογίες-αερολογίες, αυτό το "κόλπο" το σκεφτήκαμε με έναν ξάδελφό μου, έτσι απλά, χωρίς να έχουμε διαβάσει ούτε μαρτινγκέιτ πώς το λένε ούτε τίποτα. Συμβουλή για όποιον το κάνει, μόλις διπλασιάσει ή τριπλασιάσει το κεφάλαιό του (ανάλογα με το ποσό εκκίνησης) να κάνει ανάληψη και να συνεχίσει πάλι από την αρχή με μικρό ποσό, 100, 200 ή το πολύ 500 ευρώ. Θα ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο να παίζεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το 1% ή 2% πάνω στο ίδιο αρχικό ποσό (κι ένα παιδάκι θα το καταλάβαινε...), αν όμως "τραβήξεις" το επιπλέον x2 ή χ3 και ξεκινήσεις με το αρχικό ποσό ξανά, ακόμα κι αν παρ'ελπίδα έρθει κάποια φορά το 7 σερί αποτυχιών έχεις καβάτζα από τα κερδισμένα να ξαναξεκινήσεις. Το στοίχημα δεν είναι μόνο ψυχροί μαθηματικοί τύποι και στατιστικές αναλύσεις, είναι ένστικτο, σωστή πρόγνωση και δημιουργική σκέψη. Και κάτι άλλο συνάδελφοι, μακριά από δήθεν στατιστικολόγους και αναλυτές, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεωκοπία. Όπως και οι "ειδήμονες" με τις ιστοσελίδες τους που καγχάζουν ότι έπιασαν 70% στις προτάσεις τους του 1,30 ή 1,60 το πολύ! (τη Μπαρτσελόνα άσσο ή τη Γιουβέντους άσσο, ή το goal/goal κλπ, χαίρω πολύ αυτά τα ξέρω και μόνος μου, γιατί να μπαίνω στη σελίδα τους?) Αλλά όταν ρίχνουν τον κόσμο στον κουβά όταν χάνουν τα φαβορί μώκο! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπαίνετε στις ιστοσελίδες τους για να αυξάνει η επισκεψιμότητα και να οικονομάνε από τις διαφημίσεις, μακριά λοιπόν από "στατιστικολόγους και ειδήμονες". Καλή συνέχεια
Krokodilos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δε θα απαντήσω στις στατιστικολογίες-αερολογίες, Ωχ καταλαβα δεν αξιζεις ουτε καν απαντηση. Παρολα αυτα θα απαντησω. αυτό το "κόλπο" το σκεφτήκαμε με έναν ξάδελφό μου, έτσι απλά, χωρίς να έχουμε διαβάσει ούτε μαρτινγκέιτ πώς το λένε ούτε τίποτα. Σπουδαια δουλεια κανατε. Αν η ανθρωποτητα συνεχως ανακαλυπτε τον τροχό συνεχεια τοτε ακομη θα κυκλοφορουσαμε με γάιδαρους και θα επικοινωνουσαμε με σηματα μορς. Η επιστημη εχει ηδη αποδειξει οτι το συστημα Martingale και οποιοδηποτε παρομοιο ειναι οχι απλα εξαιρετικα επικινδυνο αλλα σχεδον σιγουρο οτι θα οδηγησει σε χρεωκοπια. Αν αμαθεις ανθρωποι λενε το αντιθετο τοτε σκασιλα μου. Τα μαθηματικα λενε παντα την αληθεια. Συμβουλή για όποιον το κάνει, μόλις διπλασιάσει ή τριπλασιάσει το κεφάλαιό του (ανάλογα με το ποσό εκκίνησης) να κάνει ανάληψη και να συνεχίσει πάλι από την αρχή με μικρό ποσό, 100, 200 ή το πολύ 500 ευρώ. Θα απαντουσα με μαθηματικα το ποσες πιθανοτητες εχεις να διπλασιασεις ή να τριπλασιασεις το αρχικο κεφαλαιο αλλα επειδη θα τα αγνοησεις δεν κανω τον κοπο.... Θα ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο να παίζεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το 1% ή 2% πάνω στο ίδιο αρχικό ποσό (κι ένα παιδάκι θα το καταλάβαινε...), Ενα παιδακι θα το καταλαβαινε? Και τοτε γιατι ΕΣΥ μιλησες για εναν χρονο που καποιος αν παιξει το παιχνιδι θα κερδισει 19000 ευρω? Μιλησες ή οχι για εναν χρονο και για 19000 € αρχιζοντας με 500€? Μιλησες! Γιατι το εκανες? Για να εντυπωσιασεις με τα χρηματα που μπορει να βγαλει καποιος με αυτο το συστημα? Γιατι εδω, τωρα μας λες οτι πρεπει μονο να 2πλασιαζουμε ή 3πλασιαζουμε τα χρηματα μας. Τοτε προς τι η αναφορα στα 19000 ευρω αφου ειναι ανεφικτα? Το στοίχημα δεν είναι μόνο ψυχροί μαθηματικοί τύποι και στατιστικές αναλύσεις, είναι ένστικτο, σωστή πρόγνωση και δημιουργική σκέψη. Το στοιχημα πρωτιστως ειναι: Μαθηματικα! Και κατα δευτερον ειναι εμπειρια και ενστικτο. Εσυ σκεφτηκες μια βλακεια που την εφαρμοζαν καποιοι Γαλλοι στοιχηματζηδες τον 17ο αιωνα και νομιζεις οτι ανακαλυψες την Αμερικη. Και κάτι άλλο συνάδελφοι, μακριά από δήθεν στατιστικολόγους και αναλυτές, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεωκοπία. Τετοιες τεραστιες ηλιθιοτητες οσο ειμαι εγω εδω και με αφηνουν να ποσταρω τις αναλογες απαντησεις, δεν θα αφηνω να περνανε ετσι. Ποια μαθηματικη ακριβεια? Μιλας για μαθηματικη ακριβεια? Ε τοτε αποδειξε το αυτο που λες! Ή μηπως απλα ειναι λογια του αερα που δεν μπορεις να αποδειξεις? Καλή συνέχεια Και εγω σου ευχομαι καλη συνεχεια εδω, να συνεχισεις να παραπληροφορεις τον κοσμο αν δεν σε διορθωνει κανείς άλλος. Γιατι εγω τελειωσα και απο αυτο το τοπικ. Δεν ξαναποσταρω αφου βαρεθηκα τους αμαθεις και τους ημιμαθεις που το παιζουν παντογνωστες και δεν σηκωνουν κουβεντα και το χειροτερο: λενε οτι η δικη τους υποκειμενικη κριση ειναι ανωτερη απο την κριση που συναγεται απο τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. Bye.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα