Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξακολουθβ να μην καταλαβαινω το προγραμματακι.

α) Τι εννοει οταν λεει οτι τοσα πρεπει να πονταρω. Ξερει την αποδοση του υπερ που επαιξα καθως και ποσα λευτα ξερει και την αποδοση του κατα.Καλα αυτο αποφασιζει ποσα λευτα πρεπει να παιξω στο κατα? πως ? γιατι? δεν το καταλαβινω με τιποτα.

β) αφου επειξες 125 υπερ και 50 κατα πως τα λευτα που πονταρες ειναι 200 ? αφου 125 + 50 = 175€. Παλι δεν καταλαβινω. Καθως και το 75% απο που προκυπτει.

-----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 12 : 13 : 38-----

@κροκοδιλος: Πως προκυπτπυν αυτα τα ποσα πονταρισματος? Τι πραξεεις εκανες?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@crocodile

Ας υποθέσουμε ότι ως το Μάιο έχουμε 6 μήνες μπροστά μας. Το κόλπο σου αποδίδει 8.3% στο 6μηνο, οπότε στο χρόνο 4.15%. Δεν είναι καθόλου κακό. Τύφλα να'χει η Attica bank!! Και χωρίς φορολόγηση τόκων το 10 % ! :-)

Πλάκα-πλάκα, μια χαρά ακούγεται, αρκεί να μη μας κάνουν καμιά κηδεία οι - λόγω πρακτικής - αποκλεισθείσες ομάδες !!

Όσον αφορά το sure bet χρησιμοποιείς το χ + y - xy < 0 , όπου χ ένα αποτέλεσμα και υ το άλλο. (έστω στα όβερ/άντερ). Προσπαθησα να παίξω μπάλα με τα εν λόγω στοιχήματα, αλλά είναι εξαιρετικά χρονοβόρο, κουραστικό και απαιτεί ΠΟΟΟΟΟΛΥ βαθιά τσέπη. όχι;

@sndev

Το να βλέπεις live το ματς είναι το Α και το Ω. συμφωνώ.

Αναπαράσταση:

Λάουτερν-Φράιμπουργκ_____ΙΣΟΠΑΛΙΑ

στο 45' -> ΥΠΕΡ 2.54

ΚΑΤΑ 2.56

Έστω ξεκινώ lay με 50€.

59' (1-0) --> Υ 4.9

Κ 5.2

Κάνω back με το "optimum" ποσό των 26€ για να πάρω ΣΙΓΟΥΡΑ 23-24€.

70' (2-0) --> Υ 50

Κ 55

Τώρα, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ προφτάσει να κάνω τίποτα (είτε γιατί αποκοιμήθηκα στο πληκτρολόγιο, είτε γιατί δεν είχα πρόσβαση σε live) ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κάνω trade σωστά; Kαι μένω με τ'αρχικά κέδη.

Τώρα βέβαια τι γίνεται αν δεν είχε/είχαν μπει το/τα γκολ;

Έχει πολύ ψωμί η φάση και όλο και μαθαίνουμε...

Δημοσ.
Στην BETFAIR αυτη τη στιγμη για το ποιος θα κατακτησει το Champions League απο τις 16 ομαδες που εμειναν εχει τις εξης αποδοσεις:

1)Μπαρτσελονα 5.3

2)Μαν.Γιουναιτεντ 7.2

3)Τσελσι 7.4

4)Ιντερ 8.4

5)Λιβερπουλ 12

6)Ρ.Μαδριτης 15.5

7)Αρσεναλ 17.5

8)Μπαγερν 20

9)Γιουβεντους 21

10)Ρομα 26

11)Λυων 36

12)Αθλ.Μαδριτης. 38

13)Βιγιαρεαλ 38

14)Πορτο 95

15)Παναθηναικος 100

16)Σπ.Λισαβωνας 240

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Και οι 16 ομαδες σαν 16-αδα-συνολο για παιξιμο εχουν γκανιοτα 2.7%.

Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει σιγουρο στοιχημα.

ΟΜΩΣ!

Ομως αν κανουμε μια ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ βασιμη υποθεση και διωξουμε 6 ομαδες που δεν εχουν καμια (σχεδον)ελπιδα να πανε τελικο αλλά ΚΑΙ να κατακτησουν το Champions League, τοτε γινεται κατι πολυ ωραιο. Η υποθεση μας λεει οτι:

Ουτε η Σπ.Λισαβωνας, ουτε ο Παναθηναικος, ουτε η Πορτο, ουτε η Βιγιαρεαλ, ουτε η Αθλ. Μαδριτης ουτε η Βιγιαρεαλ αλλά ουτε και η Λυων θα κατακτησουν το Ch.L.

Με αυτη την υποθεση υπολογιζουμε οτι: Η γκανιοτα ειναι -8.34% δηλαδη υπερ μας!

Αρα υπαρχει σιγουρο στοιχημα!

Και απλα διαλεγουμε το ποσο καθαρο ποσο θελουμε να κερδισουμε στο τελος με πιθανοτητα 100%!

Αυτο εξαρταται και απο ποσα χρηματα διαθετουμε για στοιχηματισμο.

Εεεε.... βεβαια οχι ακριβως 100% αφου αν παρει ο Παναθηναικος ή η Βιγιαρεαλ πχ το Ch.L τοτε χανουμε, αλλά κατι τετοιο οσο και αν στο ποδοσφαιρο ποτέ δεν πρεπει να λες ποτέ, οπως ξερουμε ειναι.... well....ΑΔΥΝΑΤΟ!

Μπορει να κανει καλη πορεια και η Λυων και ο Παναθηναικος και η Σπ.Λισαβωνας, κλπ αλλα ακομα και το να πανε στους 8 του Ch.L υπερβαση ειναι.

Το να πανε δε στους 4 μιλαμε για θαυμα!!!!

Το να πανε στον τελικο μιλαμε οτι θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει!!!!!!

Και το να το παρουν κιολας, ε μιλαμε θα ερθει η δευτερα παρουσια!!!!!!!!!!!!!!!

Οποτε ειμαστε σιγουροι!

Και αν πχ θελουμε να κερδισουμε καθαρα 30€ σιγουρα λεφτα βεβαια, αφου μιλαμε για σιγουρο στοιχημα(συμφωνα με τα παραπανω) τοτε βαζοντας τα δεδομενα τοτε βλεπουμε οτι εχουμε σιγουρο κερδος 30€ αμα πονταρουμε αυτη τη στιγμη με αυτες τις αποδοσεις σε:

1)Μπαρτσελονα 73.3 €

2)Μαν.Γιουναιτεντ 54 €

3)Τσελσι 52.5 €

4)Ιντερ 46.3 €

5)Λιβερπουλ 32.4 €

6)Ρ.Μαδριτης 25.1 €

7)Αρσεναλ 22.2 €

8)Μπαγερν 19.4 €

9)Γιουβεντους 18.5 €

10)Ρομα 15 €

Συνολο πονταρισματος = 358.7 €

Αλλα οποιος απο αυτους τους 10 και να το παρει στο τελος, τοτε εμεις παιρνουμε πισω περιπου(διοτι εκανα στρογγυλοποιησεις στο 1 δεκαδικο(στο ψηφιο των δεκατων)) 388.7€ δηλαδη καθαρο κερδος 388.7 - 358.7 = 30 €.:-)

Τωρα θα μου πεις, γιατι να δεσμευσω 358.7 € εως τον Μαιο που θα γινει ο τελικος για να κερδισω μονο 30€ εστω και σιγουρα?

Συμφωνω, δεν ειναι λογικο και υπαρχουν πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτεροι τροποι να παιξει καποιος στοιχημα. Απλα θεωρητικα τα ειπα. :-)

χεχεχε τωρα προβλεπω ερωτησεις περι sure bets.

σε 2-3ς σελίδες υποθηκαν πολλά μαζεμένα.

έχω μια αντίρρηση μόνο που δεν βλέπεις το λογικό? και που υπάρχουν πολύ πολύ καλύτεροι τρόποι?

οσο και αν φαινεται κ τρελό λόγο δέσμευσης του ποσού στο μυαλο, δεν είναι. μιλαμε καθαρα με αριθμους. δε βλέπω 358,7 ευρω αλλά 3,587 ευρώ με κέρδος 300 ευρώ δλδ το 1/12 της κάβας κέρδος ( απλά αλαξα τα νούμερα χ10 για να κάνει μπαμ στο μάτι για το τι πράγμα μιλάμε).

παίρνεις το 1/12 της κάβας δλδ στα 100 ευρώ κερδίζεις περίπου 8,3 δλδ σχεδόν 12% καθαρό κέρδος!

τι μπορεί να μας δώσει στη καθημερινότητα 12% αύξηση με πολύ μεγάλο ποσοστό επαληθεύσεως? μια προθεσμιακή κατάθεση σε τράπεζα αυτή τη στιγμή είναι στα 7% το 12 μηνο

εδώ είναι 12% το 6μηνο. δε τα συγρινο φυσικά αυτά τα δυο μιας και στο προθεσμιακό δε τα χάνεις απλά θέλω να δώσω μια οπτική μάτια για τα ποσοστά περιθώρια κέρδους χ % για να γίνει πιο κατανοητό σε ποσοστα

ποντάρεις σε μακροχρόνια απόδοση χρημάτων με σχετικά χαμηλότερο ρίσκο. είμαι υπέρ ενός τέτοιου τρόπου παιχνιδιού σε σχέση του βάζω 200 ευρω σε ενα σημείο (Άσος) στο 1,2 και έχω πιθανότητα επαλήθευσης εντελώς ψυχρά 33,3%

μαρεσει όπως σκευτεσαι αλλα πιο πολυ που το ψαχνεις

προσωπικα το θεωρο πιο αποδεκτο τροπο παιξηματος ακομα και απο το trade

ισως φαω κραξιμο μιας και για πολλούς είναι απαγορευμένα ποσά αλλά εδώ θέλω να προσθέσω οτι στην betfair υπάρχουν λογαριασμοί με τρελά ποσά που επενδύουν σε τέτοια σκηνικά..

προχωρώντας λιγο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ μιας και δε το χω κοιταξει κάποια προηγούμενη χρονια

εστω οτι παρακολουθούμε τον αγωνα και παίζει πχ μπαρτσα τσελσι και είναι 2 0 αν μπορείς να κάνεις trade πριν λήξη κάποιο πόσο απο αυτο που χεις ποντάρει στη τσελσι να το πάρει βγαίνεις ακόμα πιο κερδισμένος αφου τραβας καποιο ποσοστό χρημάτων που ειδη θεωρείτε χαμενο

-----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 12 : 59 : 47-----

@lineker

γιαυτό ειπα πολλές φορές στην αρχή να μη παίζεται λευτα απλά να παρακολουθείτε τα σκαμπανεβάσματα των ποσοστόν ώστε να καταλαβαιτε πως λειτουργεί ανα 10 λεπτα. θα δεις πως άμα μια ομάδα έχει κλείσει την άλλη στη περιοχή της τα ποσοστά ανεβοκατεβαίνουν πιο τρελά από το να είναι ένας αγώνας σούπα και να μη κουνιέται φύλο.

όσον αφορά τον ύπνο στο keyb θα σου πω τι κανω εγω.

λεω ας πουμε οτι θέλω να χω 10 ευρω κερδος . κοιταω τι ποσοστό υπερ μου δίνει αυτήν την αποδοση και τι στοιχηματίζω χωρίς να υπάρχει. πχ εστω με βολευει ποσοστο 2 και τωρα ειναι 2,5 πονταρο και αλλαζω το 2,5 σε 2 και το στοιχημα μενει ανοιχτο.. ΟΤΑΝ φτάσει σιγά σιγά εκεί το στοίχημα επειδή είναι ανοιχτό κλειδώνει αυτόματα και τοποθετείτε!

τώρα αν δεν είχαν μπει τα goal έχω απαντήσει λίγα ποστ πιο πίσω το τι κάνω :)

AKOMA AN ειναι 2 0 το σκορ δεν κάνεις trade! περιμένεις να πάρεις το max των κερδών σου αν γινει 2 1 ε η το ρισκάρεις η κάνεις trade! αλλα πάντα με την εικόνα που εχεις απο τον αγώνα πως κυλάει

@Nik0s

α) ειναι εξισωση που το υπολογίζει αφού ξερει πόσα πόνταρες στο υπερ στο τάδε ΠΟΣΟΣΤΟ και του λες τωρα εχει τοσο σου βγάζει για ισόποσο κέρδος

β) δεν έπαιξα 125 υπέρ επεξα 200, εγω συμπληρώνω τα κιτρινα κουτακια τα άλλα βγαίνουν μονα τους. μου λέει θα παίξεις 50 τώρα ώστε να έχεις 75 ευρώ ζημιά από τα 200 και να σου γυρίσουν 125 + 50 από τα 250 που ποντάρεις πίσω αυτό είναι τα άσπρα κουτάκια

Δημοσ.

Το α οκ. Απλα το κανεις για να κερδιζεις ισα ποσα και στο 1 και στο χ και στο 2.

τ β ομως παλιδ εν καταλαβαινω.

Αφου εδωσες 200€ γιατι sto bet Stake δεν λεει 200€ αλλα λεει 125?

Γιατι στο συμπληρωνει μονο του και λαθος το προγραμματακι?

Αφου το χες παιξει με αποδοση 2 για 200 ευρω σωστα?

Δημοσ.
Το α οκ. Απλα το κανεις για να κερδιζεις ισα ποσα και στο 1 και στο χ και στο 2.

τ β ομως παλιδ εν καταλαβαινω.

Αφου εδωσες 200€ γιατι sto bet Stake δεν λεει 200€ αλλα λεει 125?

Γιατι στο συμπληρωνει μονο του και λαθος το προγραμματακι?

Αφου το χες παιξει με αποδοση 2 για 200 ευρω σωστα?

Σωστα τα συμπληρωνει εσυ τα εμπλεξες

εισαι χαμενος. το σκορ ειναι 1 0 στο 93 και εχεις πονταρει Χ και τα αποσυρεις

ΛΕΕΙ περνεις 125 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ που τα αποσυρεις ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ 75 ευρω

το bet stake σου λεει ποσα σου πιστωνοντε πισω αμα κανεις το trade, απο τα 200 που πονταρες στη αρχη. αντι να χασεις λοιπον και τα 200 χανεις 75 και περνεις 125 αυτο δειχνει στο κουτακι. Αν εμενες χωρις trade και παρεμενε Χ θα επερνες 200 * 2 = 400 και στο λογαριασμο θα ειχες 200 που πονταρες + το καθαρο κερδος 200-5% ΑΛΛΑ υτο δε φαινετε στο προγ. το προγ σου διχνει για trade σε συγγεκριμενες στιγμες με συγγεκριμενα ποσοστα υπερ και κατα ωστε να εχεις ισοποσο κερδος η ισοποση λιγοτερη χασουρα

Δημοσ.

το συστημα ρουλετα προφανως το ξερετε .

Δηλαδη πχ πονταρεις 3 ομαδες με συνολικη αποδοση χ5

πχ

1.την 1η φορα 5ε

2.την 2η φορα 10 ε

3 την 3η φορα 15ε

4 την 4 φορα 20 ε

5 την 5 φορα 25ε

κτλ...

...μεχρι το οριο που εχεις βαλει

Ενοοειτε οταν κερδισεις ξαναρχιζεις απο την αρχη παλι

Αν πχ κερδισεις στην 3η φορα παιρνεις 15χ5=60ε -(15+10+5) =30 ευρω καθαρα

Το εφαρμοσα στο στοιχημα και κερδισα 800 ευρω καθαρα σε 1 μηνα .

Το προβλημα υπαρχει οταν πας πολλες συνεχομενες φορες (περασεις το οριο ) χωρις να κερδισεις καμια φορα .τοτε απλα ξεγραφεις τον γυρο αυτο και ξαναρχιζεις απο την αρχη .

Δημοσ.
το συστημα ρουλετα προφανως το ξερετε .

Δηλαδη πχ πονταρεις 3 ομαδες με συνολικη αποδοση χ5

πχ

1.την 1η φορα 5ε

2.την 2η φορα 10 ε

3 την 3η φορα 15ε

4 την 4 φορα 20 ε

5 την 5 φορα 25ε

κτλ...

...μεχρι το οριο που εχεις βαλει

Ενοοειτε οταν κερδισεις ξαναρχιζεις απο την αρχη παλι

Αν πχ κερδισεις στην 3η φορα παιρνεις 15χ5=60ε -(15+10+5) =30 ευρω καθαρα

Το εφαρμοσα στο στοιχημα και κερδισα 800 ευρω καθαρα σε 1 μηνα .

Το προβλημα υπαρχει οταν πας πολλες συνεχομενες φορες (περασεις το οριο ) χωρις να κερδισεις καμια φορα .τοτε απλα ξεγραφεις τον γυρο αυτο και ξαναρχιζεις απο την αρχη .

ΔΛΔ 4% πιθανοτητα τη φορα να το πιασεις. και γτ να μη παιζεις 2 ομαδες με αποδοση 2 και καθε φορα να διπλασιαζεις το πονταρισμα η ακομα στη καλυτερη 1 με ποσοστο 2 ? πιθανοτητα 1/9 και 1/3

οταν παιζεις μακροχρονια οπως το συστημα που λεςς με πιθανοτητα 4% στη καλυτερη εισαι 97% χαμενος

Δημοσ.

Ναι οκ καλυτερα 1 ομαδα και να διπλασιαζεις καθε φορα.

Εχεις περισοτερες πιθανοτητες να κερδιζεις πιο συχνα αλλα μικροτερα ποσα.εγω ειχα κερδισει μεχρι και 320ευρω με 25 ευρω bet.

Εγω επαιζα ετσι γιατι εψαχνα τα προγνωστικα και πονταριζα σε φαβορι καθε φορα , και ετσι μεχρι 4η - 5η φορα το πολυ μου ειχε κατσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνάδελφοι, να αναφέρω κι εγώ κάποιον τρόπο-σύστημα παιξίματος, δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί.

Το βασικό είναι να υπάρχει στόχος, να παίζει κανείς βάσει συγκεκριμένου ποσού που θέλει να κερδίσει κάθε φορά και να μην παρασύρεται αλλά να έχει υπομονή.

Πχ θέτουμε σαν στόχο κέρδος το 1% ή 2% (ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθιμένος κανείς) επί του κεφαλαίου σε καθημερινή βάση, παίζοντας σημεία με απόδοση στο 2,00 περίπου. Ειδικά στα live και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, μπορεί κανείς να βρει σημεία με απόδοση 1,90 και πάνω με πολύ μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Αν το χάσω πάω στο επόμενο με τον ίδιο τρόπο διπλασιάζοντας το ποντάρισμα ώστε να καλύψω το χάσιμο του πρώτου και να βγάλω το επιθυμητό κέρδος. Με βάση το 1% επί του κεφαλαίου έχω 6-7 προσπάθειες με σημεία απόδοδης στο 2,00 πριν εξαλειφθεί το κεφάλαιο. Μπορώ μετά από τέταρτη ή πέμπτη αποτυχημένη προσπάθεια να "σπάσω" το ποντάρισμα σε δύο σημεία του 2,00 αν φοβάμαι. Αν βγάλω το κέρδος μου κλείνω τον Η/Υ και πάω για ποτό για να μην παρασυρθώ! Όπως έκανα εγώ κι ενώ πήγαινα πάρα πολύ καλά (στο γνωστό παιχνίδι των διαιτητικών οργίων Λάρισα-ΟΦΗ).

Αν ξεκινήσω με 500 ευρώ κεφάλαιο την πρώτη φορά ψάχνω κέρδος 500x1%=5, την επόμενη 505x1%=5,05 κοκ. Έτσι τα 500 ευρώ σε ένα εξάμηνο γίνονται 3.027,88

ευρώ και σε ένα χρόνο 18.891,72 ευρώ (τα ποσά βγαίνουν από υπολογισμό στο excel, στα οικονομικά λέγεται "ανατοκισμός"), αν πηγαίνουν τα πράγματα κατ'ευχή, με το 1% κάθε μέρα. Φυσικά όποτε κρίνει κανείς καλό κάνει ανάληψη και ξεκινάει πάλι από την αρχή με το ίδιο ή κάποιο άλλο ποσό

Επεξ/σία από bansumi
Δημοσ.

betfair exchange poker αχοληθηκε ποτε κανεις?

Εκει ξεκινανε παρτιδες ανα 2-3 λεπτα και εχεια τεραστιες δυνανοτητες trading.

Εχαιτε παιξει ποτε ? και αν με τι τροπο?

Δημοσ.

Πχ θέτουμε σαν στόχο κέρδος το 1% ή 2% (ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθιμένος κανείς) επί του κεφαλαίου σε καθημερινή βάση, παίζοντας σημεία με απόδοση στο 2,00 περίπου. Ειδικά στα live και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, μπορεί κανείς να βρει σημεία με απόδοση 1,90 και πάνω με πολύ μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Αν το χάσω πάω στο επόμενο με τον ίδιο τρόπο διπλασιάζοντας το ποντάρισμα ώστε να καλύψω το χάσιμο του πρώτου και να βγάλω το επιθυμητό κέρδος.

Βασιζεται στο γνωστο (υπερκαταστροφικο) συστημα Martingale και δεν μου αρεσει καθολου.:-)

Θα εξηγησω τους λογους:

-Εστω εχουμε αρχικο κεφαλαιο Α ευρω.

-Ο στοχος οπως ειπες ειναι να εχουμε ενα 1% πχ επι του κεφαλαιου κερδος καθε μερα, δηλαδη στο τελος της μερας να εχουμε κεφαλαιο 1.01·Α ευρω.

-Οι αποδοσεις που θα παιζουμε εστω οτι ειναι 2.00 μοναδες.

-Αυτο σημαινει οτι (στην BETFAIR οπου δεν υπαρχει γκανιοτα) η πιθανοτητα να πιασουμε το σημειο(με αποδοση 2.00) ειναι 1/2 = 50%. Βασικα τα στατιστικα για την Πρεμιερλιγκ λενε οτι τα σημεια με αποδοση 2 επαληθευονται κατα 44% και οχι κατα 50% οποτε τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα για εμας, αλλα εστω οτι η πιθανοτητα να επαληθευτει η αποδοση 2.00 θα ειναι 50%.

-Και τελος τα χρηματα που θα βαζουμε στο αρχικο στοιχημα ειναι Χ ευρω. Προφανως αν αποτυχουμε στο πρωτο στοιχημα τοτε στο 2ο θα παιξουμε 2·Χ ευρω, αν ξανααποτυχουμε μετα θα παιξουμε 4·Χ ευρω κλπ.....

•Τωρα το καθαρο κερδος στο τελος της μερας ειτε πιασουμε με την πρωτη, ειτε με την 2η, ειτε με την τριτη, ειτε με την 4η κλπ ειναι:

2·Χ · (2^ν - (2^(ν-1) + 2^(ν-2) +...+ 2^2 + 2 + 1)) - Χ = 2·Χ - Χ = Χ

•Αυτο σημαινει οτι στο τελος της μερας θα εχουμε Α+Χ ευρω. Τα οποια πρεπει να ειναι ισα με τα 1.01·Α που θεσαμε ως στοχο αρα το ποσο Χ που πρεπει να αρχισουμε στο αρχικο στοιχημα να παιξουμε προκυπτει απο την λυση της Α+Χ = 1.01Α αρα:

Χ = 0.01·Α

•Επισης το μεγιστο Ν, των πονταρισματων που μπορεις να κανεις βρισκεται λυνοντας την:

Χ·2^Ν > Α - (Χ + 2Χ + 4Χ + ... + Χ·2^(Ν-1)) Αρα ισοδυναμα:

2^Ν > 101/2 και ισοδυναμα(αφου Ν φυσικος αριθμος):

Ν >= 6

Οπου βρισκουμε: Ν = 6 φορες!

Αμα χασουμε 6 φορες στην σειρα δηλαδη, δεν μπορουμε να ξαναπονταρουμε και εχουμε χασει ηδη το (2^6 - 1)/101 = 62.4% του κεφαλαιου μας και δεν μπορουμε να συνεχισουμε να παιζουμε με αυτο το συστημα αφου δεν εχουμε αρκετα λεφτα για να ξαναδιπλασιασουμε.

Γιατι δεν μου αρεσει λοιπον αυτο το συστημα?

►1ον)Επειδη το συστημα Martingale του διπλασιασμου καθε φορα ειναι εξαιρετικα επικινδυνο και πολυ γρηγορα σε κανει να πονταρεις ποσα μεγαλα. Και πολυ πολυ συχνα 1-2 μονο αποτελεσματα να μην πανε καλα καταληγεις σε εξαιρετικα επικινδυνα μονοπατια να χασεις ολο το κεφαλαιο. Και οπως ειδαμε με 6 πονταρισματα τελειωσαμε!

Και ολα αυτα με μολις 1% κερδος ανα ημερα.

Με κερδος 3%, εξαιρετικα μικρο επισης, τα πραγματα αλλαζουν δραματικα αφου ο μεγιστος αριθμος πονταρισματων που μπορουμε να κανουμε ειναι μολις 5(λυνουμε την εξισωση Χ·2^(Ν+1) > Α + 1 για Χ=0.03·Α). Δηλαδη λιγο να μην πανε καλα τα πραγματα και τελος.

►2ον) Επειδη το 1% κερδος καθε μερα δεν με καλυπτει κοθολου και το θεωρω πολυ πολυ μικρο. Πχ τα 100€ σε εναν μηνα αν ολα πανε καλα γινονται 135 € δηλαδη κερδος καθαρο μονο 35€.

Βεβαια ξεκινωντας με 100€ και με στοχο το 1% καθε μερα, μεσα σε 6 μηνες αν ολα πανε καλα(δηλαδη αν ολα πανε καλα για καθε μερα απο τις 180 των 6 μηνων) θα εχουμε 600 ευρω ακριβως. Και παλι λιγα. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι καθε μια απο αυτες τις 180 μερες, κινδυνεουμε καθημερινως να χασουμε τα λεφτα μας αφου 6 φορες να μην παει κατι καλα και τελος.

►3ον)Ας βρουμε τωρα το σημαντικο: Την πιθανοτητα να κερδισουμε καποιο σεβαστο ποσο παιζοντας με στοχο να αυξησουμε το κεφαλαιο 1% καθε μερα:

Η πιθανοτητα σε μια μερα να αποτυχουμε και να μην μπορουμε να ξαναπονταρουμε και να χασουμε το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου μας(~62%) ειναι ιση με 0.5^6 δηλαδη ειναι: 1.56% Μικρη φαινεται.

Και ειναι μικρη. Για 1 μερα. Αρα η πιθανοτητα να πετυχουμε τον στοχο της αυξησης του κεφαλαιου κατα 1% μια συγκεκριμενη μερα ειναι 1-1.56% = 98.44 %

Ομως για να φτασουμε τα 600 ευρω σε 6 μηνες(ποσο που ετσι και αλλιως ειναι μικρο) πρεπει να κερδιζουμε καθε μερα και να μην αποτυχουμε ποτέ!

Και η πιθανοτητα για αυτο ειναι (98.44%)^180 = 5.87 %

Δηλαδη η πιθανοτητα να κερδισουμε 600 ευρω μετα απο 6 μηνες ειναι ηδη πολυ εναντιον μας!

Για ενα χρονο οπου τα κερδη ειναι 100·1.01^365 ~= 3800 € η πιθανοτητα να τα κερδισουμε ειναι 0.31 % Μηδενικη δηλαδη.

Βεβαια αν χασουμε δεν ειμαστε χαμενοι και εχουμε καποιο κερδος επι του αρχικου κεφαλαιου, αλλα αυτο ειναι ελαχιστο. Πχ αν χασουμε πανω στους 6 μηνες τοτε κερδιζουμε συνολικα καθαρα 118 ευρω περιπου. Τιποτα δηλαδη.

Και τα πραγματα χειροτερευουν εκθετικα αν ζητηοσυμε κερδος επι του κεφαλαιου οχι 1% αλλά 3%, ή 4% κλπ. Το οποιο παραμενει πολυ μικρο.

Για 500€ που ανεφερες τα ποσοστα επιτυχιας εξακολουθουν να ειναι τα ιδια. Δηλαδη το να κερδισουμε τα 18900€ που ανεφερες εχουμε πιθανοτητα 0.31%. Κακιστη θα ελεγα.

Υπαρχουν άλλα, και μαλιστα πολλα, συστηματα και πολυ πιο κερδοφορα και πολυ πιο γρηγορα και πολυ πιο σιγουρα, απο αυτο που περιεγραψες.:-)

Γενικα τα Martingale πρεπει να αποφευγονται οσο το δυνατον πιο πολυ.

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλά η ανάλυση που κάνεις είναι "τρίχες". Δεν είναι υποχρεωτικό η απόδοση του 2,00 ακριβώς , απλά αν παίξεις σε live αγώνα διαφορετικά πονταρίσματα είναι κάπως δύσκολο να χάσεις 7 σερί φορές, μιά απόδοση γύρω στο 1,80, 1,90 με 2,00, ανάλογα και με τις γνώσεις σου, δε νομίζεις? Σε πληροφορώ ότι το έχω ξεκινήσει στη gamebookers με 100 και έχει πάει 221,25 (χωρίς το bonus) υπερδιπλάσιο δλδ σε λιγότερο από μήνα και χτυπάω στο live (ακόμα και άλλα αθλήματα όπως icehockey) ανάλογα με τη ροή του εκάστοτε αγώνα και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να κάνω πάνω από 2 σερί πονταρίσματα για να βγάλω το επιθυμητό (στο 3% το έχω καθορίσει). Στη gamebookers παρατηρώ ότι έχει πολύ περισσότερες επιλογές απ' ότι στη betfair.

Τώρα αυτό που λες, για να βγάζει κάποιος ένα σοβαρό ποσό κάθε μήνα πρέπει να καταθέσει και ανάλογο κεφάλαιο, ούτε με 100 ούτε με 500. Απλώς εγώ παρέθεσα έναν τρόπο να ξεκινήσει κάποιος με ένα μικρό ποσό (που δεν το πολυυπολογίζει και να χαθεί στο κάτω-κάτω, δε χάλασε κι ο κόσμος) το οποίο μακροχρόνια μπορεί να πολλαπλασιαστεί, μη συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα και ούτε υπήρχε λόγος για τέτοια επίθεση, να συνεισφέρω στη συζήτηση ήθελα. Ακόμα και το "κάθε μέρα" είναι σχετικό, μπορεί ο καθένας να κάνει δικό του χρονοδιάγραμμα μέσα από το excel.

Οι βασικές αρχές είναι "έχω κάποιο στόχο" και "δεν παρασύρομαι"

Δημοσ.

Χτές γράφτηκα στο 365. Η αλήθεια είναι οτι είμαι τελείως άσχετος με στοιχήματα. Κανένα προγνωστικό για τους αγώνες που ακολουθούν;

Δημοσ.

Στο σύστημα αυτό, μακροπρόθεσμα είναι μαθηματικά αποδείξιμο ότι δεν σου δημιουργεί προυποθέσεις για αυξημένο κέρδος σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο συστηματικό ή όχι τρόπο παιξίματος.

Ακριβώς γιατί πολλές μέρες θα κερδίζεις το 1% και μια μέρα θα τα χάνεις όλα.

Ιδιαίτερα μάλιστα σε περιπτώσεις που υπάρχει γκανιότα ή γενικότερα κάποια χρέωση, παίζοντας "τυφλά" με αυτό το σύστημα (όπως και με οποιοδήποτε άλλο σύστημα) χάνεις ανάλογα με την γκανιότα.

Το μάρντιγκέιλ όμως είναι όντως το πιο επικίνδυνο σύστημα γιατί σου δίνει λίγα και σταθερά κέρδη, δημιουρώντας ψευδαίσθηση ασφάλειας και ξαφνικά στα πέρνει Ο Λ Α.

Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας αλλά η ανάλυση που κάνεις είναι "τρίχες". Δεν είναι υποχρεωτικό η απόδοση του 2,00 ακριβώς , απλά αν παίξεις σε live αγώνα διαφορετικά πονταρίσματα είναι κάπως δύσκολο να χάσεις 7 σερί φορές, μιά απόδοση γύρω στο 1,80, 1,90 με 2,00, ανάλογα και με τις γνώσεις σου, δε νομίζεις?

Δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα. Ή τα αγνοησες.

•Η λεξη κλειδι ειναι το βαθος χρονου. Δηλαδη το κερδιζω πολλες φορες καθε μερα. Ευκολο οπως εδειξα να νικησεις μια φορα, μια μερα δηλαδη. Ευκολο και 2 μερες. Αλλα οσο πιο πολυ παιζεις τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες σου να κερδισεις και αυξανονται το να χασεις.

•Επισης εγω μιλησα με στατιστικα πολυ συγκεκριμενα και εσυ μιλας με γενικολογα("καπως δυσκολο", "τριχες" κλπ).

•Επισης δεν δικαιολογησες γιατι η αναλυση μου ηταν "τριχες".

Οσο για το οτι η αποδοση ειναι 1.80 ή 1.90 δεν αλλαζει τιποτα ουσιαστικο στα στατιστικα που ανεφερα.

Σε πληροφορώ ότι το έχω ξεκινήσει στη gamebookers με 100 και έχει πάει 221,25 (χωρίς το bonus) υπερδιπλάσιο δλδ σε λιγότερο από μήνα και χτυπάω στο live (ακόμα και άλλα αθλήματα όπως icehockey) ανάλογα με τη ροή του εκάστοτε αγώνα και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να κάνω πάνω από 2 σερί πονταρίσματα για να βγάλω το επιθυμητό (στο 3% το έχω καθορίσει).

Η πιθανοτητα σου να εχεις κερδισει αυτο το ποσο μεσα σε πχ 25 ημερες παιζοντας καθε μερα και προφανως κερδιζοντας καθε μερα απο αυτες τις 25, με 3% επι του κεφαλαιου ειναι: (1-0.5^5)^25 = 45.2%

Δηλαδη αρκετα πιθανο αυτο που εκανες εως τωρα.

Το δυσκολο θα ειναι να συνεχισεις να κερδιζεις καθε μερα και για τον επομενο μηνα (πιθανοτητα 15%).

Το "ακατορθωτο" θα ειναι να μπορεσεις να το συνεχισεις και τους επομενους 2 μηνες(πιθανοτητα 0.33%).

Μην μιλησουμε για βαθος μισου χρονου ή ολοκληρου.

Και οταν βρεθει η μια αυτη φορα που θα χασεις τοτε τελος!

μη συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα και ούτε υπήρχε λόγος για τέτοια επίθεση,

Ποια διαφορετικα πραγματα συγκρινα?

Δεν εκανα καμια επιθεση προς εσενα. Απλα εκανα την αναλυση του συστηματος που προτεινες και το βρηκα πολυ κακο.

να συνεισφέρω στη συζήτηση ήθελα. Ακόμα και το "κάθε μέρα" είναι σχετικό, μπορεί ο καθένας να κάνει δικό του χρονοδιάγραμμα μέσα από το excel.

Δεν εχει σημασια το καθε μερα. Και καθε εβδομαδα να επαιζες με τον ιδιο τροπο το αποτελεσμα θα ηταν ισοδυναμο.

Οι βασικές αρχές είναι "έχω κάποιο στόχο" και "δεν παρασύρομαι"

Η πρωτη ειναι βασικη αρχη.

Μια αλλη βασικη αρχη ειναι ποτέ μην παιζεις συστηματα τυπου Martingale.:-)

Ακριβώς γιατί πολλές μέρες θα κερδίζεις το 1% και μια μέρα θα τα χάνεις όλα.

ΑΚΡΙΒΩΣ η καρδια του προβληματος του παραπανω συστηματος και οποιουδηποτε συστηματος που βασιζεται στο Martingale!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...