Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μάλλον πρώτη φορά επεξες κατα εκει να προσέχεις εχει δυο επιλογές απόδοση και υποχρέωση

Το κατεβασα το προγραμμα, πολυ κατωτερο απο το δικο μου που ειχα φτιαξει σε EXCEL.:o

Ισως βγαλω μερικες λειτουργιες που εχει και το δωσω για download για να βοηθησω τον φιλο, καθως ειναι πολυ πιο ωραιο, πιο ικανο και πιο ευκολο στην χρηση το δικο μου.:-D

γενικα για trade δε πονταρεις κατα αλλα στην αρχη πονταρεις υπερ

Δεν ισχυει αυτο.

Μπορεις ειτε να πονταρεις υπερ(back), ειτε κατα(lay), το ιδιο ευκολα.

γενικα για trade δε πονταρεις κατα αλλα στην αρχη πονταρεις υπερ ιδικα οσον αφορα το Χ!

Επισης δεν συμφωνω. Και διαφωνω εντονως.

Το Χ ειναι πολυ ευθραυστο σημειο και ενα lay(στοιχηματισμος ΚΑΤΑ του Χ) σε αυτο, σου δινει την ευκαιρια ανα πασα στιγμη, οταν μπει ενα γκολ, να κανεις back στο Χ, το οποίο back θα εχει ανεβει η αποδοση του με αποτελεσμα το σιγουρο κερδος.

Πχ εστω εχουμε Ολυμπιακος-Πανσερραικος στο 40' και εστω οτι ειναι Χ:

Και δινει για το σημειο Χ: back=4.1 , lay=4.2

•Τοτε εστω οτι παιζουμε 100€ ΚΑΤΑ του Χ (lay στο Χ δηλαδη) με αποδοση φυσικα 4.2.

•Και βαζει γκολ ο Ολυμπιακος στο 44'(δεν εχει σημασια το λεπτο αν και οσο αργοτερα τοσο πιο μεγαλο σιγουρο κερδος τελικα θα εχουμε).

•Τοτε οι αποδοσεις για το σημειο Χ θα γινουν περιπου: back=6.1 , lay=6.2

•Παιζοντας τωρα υπερ του Χ(back στο Χ) με αποδοση 6.1 ποσό αναμεσα στα 62.7€ και 100€ εχουμε σιγουρο κερδος ο,τι και να βγει! Αν θελουμε να εχουμε ισο κερδος ειτε βγει το Χ ειτε οχι, τοτε παιζουμε ποσό 68.9€ στο back του Χ.

•Το καθαρο κερδος μας σε αυτην την περιπτωση ειναι 31.15€ ο,τι αποτελεσμα και να βγει.

το χ ειναι κατι που οσο παραμενει πεφτει η αποδοση του εσυ το πηγες αναποδα

Το πηγε αναποδα αλλα τον βολεψε γιατι βγηκε η προβλεψη του οτι δηλαδη δεν θα μεινει το Χ στον αγωνα, αρα ειτε με trading(αν εκανε), ειτε αφηνοντας το αρχικο πονταρισμα του(lay στο Χ, ΚΑΤΑ του Χ δηλαδη πονταρισμα) χωρις να ξαναπονταρει, ο φιλος πρεπει να κερδισε.

και προσοχη σε μικρα ποσα για trade οταν σο λεει πρέπει να στοιχηματίσεις 3,5 ευρω στο τάδε δε μπορείς γτ το οριο ειναι 4 ευρω!! εδω χρειαζετε ενα "κολπο" ωστε να ποντάρεις μικρότερα ποσα των 4 ευρω αλλά αυτό είναι αλλο θέμα

Ναι θυμαμαι περι αυτου του κολπου οταν επαιζα, αλλα δεν ηταν σιγουρο οτι θα προλαβαινες να το εφαρμοσεις ή κατι τετοιο. Δεν θυμαμαι λεπτομεριες. Πως ακριβως γινεται αυτο το κολπο, μου το ξαναθυμιζεις?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Χ ειναι πολυ ευθραυστο σημειο και ενα lay(στοιχηματισμος ΚΑΤΑ του Χ) σε αυτο, σου δινει την ευκαιρια ανα πασα στιγμη, οταν μπει ενα γκολ, να κανεις back στο Χ, το οποίο back θα εχει ανεβει η αποδοση του με αποτελεσμα το σιγουρο κερδος.

Πχ εστω εχουμε Ολυμπιακος-Πανσερραικος στο 40' και εστω οτι ειναι Χ:

Και δινει για το σημειο Χ: back=4.1 , lay=4.2

•Τοτε εστω οτι παιζουμε 100€ ΚΑΤΑ του Χ (lay στο Χ δηλαδη) με αποδοση φυσικα 4.2.

•Και βαζει γκολ ο Ολυμπιακος στο 44'(δεν εχει σημασια το λεπτο αν και οσο αργοτερα τοσο πιο μεγαλο σιγουρο κερδος τελικα θα εχουμε).

•Τοτε οι αποδοσεις για το σημειο Χ θα γινουν περιπου: back=6.1 , lay=6.2

•Παιζοντας τωρα υπερ του Χ(back στο Χ) με αποδοση 6.1 ποσό αναμεσα στα 62.7€ και 100€ εχουμε σιγουρο κερδος ο,τι και να βγει! Αν θελουμε να εχουμε ισο κερδος ειτε βγει το Χ ειτε οχι, τοτε παιζουμε ποσό 68.9€ στο back του Χ.

•Το καθαρο κερδος μας σε αυτην την περιπτωση ειναι 31.15€ ο,τι αποτελεσμα και να βγει.

=> ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ BACK HIGH - LAY LOW <=

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Στην περιπτωση του Χ συμφερει να το παιξεις πρωτα ΚΑΤΑ Χ(αφου εχουν περασει αρκετα λετπα αγωνα για να πεσει η αποδοση του αρκετα, αλλιως η υποχρεση ειναι πολυ μεγαλη) και μετα να το παιξεις ΥΠΕΡ Χ(γιατι αν μπει γκολ, τοτε το Χ παυει να επαληθευεται, οποτε ανεβαινει κατακορυφα η αποδοση του στο υπερ). Επισης Συμφωνω οτι στην περιπτωση που δεν προλαβεις να το κανεις trade εχεις 66% πιθανοτητα να κερδισεις το αρχικο σου στοιχημα γιατι σε βολευει και ο 1 και το 2.

Τωρα αν το παιζαμε πρωτα ΥΠΕΡ Χ οπως λεει ο φιλος τοτε αυτο δεν μας συμφερει και πολυ γιατι:

α) Το παιζουμε ΥΠΕΡ την στιγμη που ηδη επαληθευεται, δεν εχει μπει ακομη γκολ δηλαδη ή πριν ξεκινησει ο αγωνας, αρα η αποδοση του ειναι ηδη πεσμενη σε σχεση με το αν ειχε μπει καποιο γκολ οπου το ΥΠΕΡ Χ εκει θα ταν σε υψηλα επιπεδα.

β) Δεν εχουμε ευκαιρια να το κανουμε trade διοτι αν μπει γκολ το Χ παυει αν επαληθευεται και η αποδοση του αυξανει κατακορυφα με αποτελεσμα να μην μπορουμε να το παιξουμε ΚΑΤΑ Χ γιατι οπως ειπα ο χρυσος κανονας ειναι back high - lay low.

γ) Αν δεν προλαβουμε να το κανουμε trade τοτε εχουμε μονο 33% πιθανοτητα να κερδισουεμ τοα ρχικο μας στοχημα και 66% να το χασουμε γιατι κερδιζουεμ στο Χ ενω το χανουμε αν βγει 1 ή 2.

Δεν ξερω αν συμφωνειτε με αυτα που λεω, θελω να ακουσω την γνωμη σας για να καταληξουμε σε ενα ασφαλες συμπερασμα.

Επισης φιλε κροκοδειλε δεν καταλαβα πως βγαινει το 31,15€ κερδος καθως και πως προκυπτει το "62.7€ και 100€" σε περιπτωση που θελουμε να το παιζουμε υπερ καθως και το 68,9€ αν θελουμε να εχουμε να εχουμε ισοποσο σιγουρο κερδος. Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω πως προκυπτουν αυτα τα νουμερα?

υ.γ: Οταν διορτωσεις το προγραμματακι, το οποιο δεν εχω δει ακομη και δεν ξερω γιατι πραγμα μιλατε, αλλα φανταζομαι ενα καλο υπολογιστηρι, το θελω και γω αν μου το στειλεις. Ετυχαριτω πολυ!

Δημοσ.
Το κατεβασα το προγραμμα, πολυ κατωτερο απο το δικο μου που ειχα φτιαξει σε EXCEL.:o

Ισως βγαλω μερικες λειτουργιες που εχει και το δωσω για download για να βοηθησω τον φιλο, καθως ειναι πολυ πιο ωραιο, πιο ικανο και πιο ευκολο στην χρηση το δικο μου.:-D

εμένα με βολεύει αφάνταστα γτ είναι μικρο και δε πιάνει πολύ χώρο στη οθόνη κατά τη διαρκια που παίζω και με 3 ταμπ βλέπω αυτό θέλω. φυσικά δεν αμφιβάλω μπορεί να έχεις φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο και θα ήθελα να το δω μήπως με βολέψει ακόμα περισσότερο αν θες δλδ να το δώσεις

Δεν ισχυει αυτο.

Μπορεις ειτε να πονταρεις υπερ(back), ειτε κατα(lay), το ιδιο ευκολα.

συμφωνώ και γω απόλυτα αλλα πιστεύω το lay για κάποιον που πάει πρώτη φορά να κάνει trade σε περιπτωση που ερθει ενα γεγονος αντιθετο με αυτο που έχει ζητήσει θα είναι πιο δύσκολο να το υπολογίσει το back

Επισης δεν συμφωνω. Και διαφωνω εντονως.

φυσικά και ειναι εύθραυστο αλλά χτες μιλούσα για trade στο ίδιο σημείο δλδ αγοράζω σε Χ όταν είναι Χ και πουλάω σε Χ όταν είναι ακόμα Χ (οχι να γίνει αλαγη) πριν αλαξει σε διάρκεια αγώνα 5-10 μιν και το Χ είναι αυτο που προσφέρεται για καλό κέρδος μιας και όσο περνάει ο χρόνος πέφτει

Το πηγε αναποδα αλλα τον βολεψε γιατι βγηκε η προβλεψη του οτι δηλαδη δεν θα μεινει το Χ στον αγωνα, αρα ειτε με trading(αν εκανε), ειτε αφηνοντας το αρχικο πονταρισμα του(lay στο Χ, ΚΑΤΑ του Χ δηλαδη πονταρισμα) χωρις να ξαναπονταρει, ο φιλος πρεπει να κερδισε.

ειναι ιδιο με αυτο που ελεγα παραπανω , χθες μιλουσα για trade σε διαρκεια 5-10 μιν που δεν αλαζει το σκορ, αν συνεχιζε να ηταν Χ και παρεμενε εβγαινε χαμενος.

ο τρόπος παιχνιδιού σε trade που λες συ είναι πολύ σωστός αλλά ειναι διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού, δλδ διαλέγουμε ένα σημείο στη αρχή και μόλις αλαξει υπέρ μας πουλαμε ,εγω μιλουσα σε αλλου ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-trade, δεν περιμένουμε πότε θα αλαξει και αν αλαξει αλλα πουλάμε γρήγορα (σε χρόνο) πριν αλαξει

Ναι θυμαμαι περι αυτου του κολπου οταν επαιζα, αλλα δεν ηταν σιγουρο οτι θα προλαβαινες να το εφαρμοσεις ή κατι τετοιο. Δεν θυμαμαι λεπτομεριες. Πως ακριβως γινεται αυτο το κολπο, μου το ξαναθυμιζεις?

σου εφτιαξα με εικονίτσες σε σημερινό αγώνα παναθηναικου-πανσεραικου με λόγια δεν ήξερα πως να το περιγραψω :(

83650403tb1.th.jpg

82151290ij0.th.jpg

20799697fa2.th.jpg

50978550vg3.th.jpg

-----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 01 : 41 : 42-----

=> ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ BACK HIGH - LAY LOW <=

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Στην περιπτωση του Χ συμφερει να το παιξεις πρωτα ΚΑΤΑ Χ(αφου εχουν περασει αρκετα λετπα αγωνα για να πεσει η αποδοση του αρκετα, αλλιως η υποχρεση ειναι πολυ μεγαλη) και μετα να το παιξεις ΥΠΕΡ Χ

είσαι χαμένος έτσι

Τωρα αν το παιζαμε πρωτα ΥΠΕΡ Χ οπως λεει ο φιλος τοτε αυτο δεν μας συμφερει και πολυ γιατι:

α) Το παιζουμε ΥΠΕΡ την στιγμη που ηδη επαληθευεται, δεν εχει μπει ακομη γκολ δηλαδη ή πριν ξεκινησει ο αγωνας, αρα η αποδοση του ειναι ηδη πεσμενη σε σχεση με το αν ειχε μπει καποιο γκολ οπου το ΥΠΕΡ Χ εκει θα ταν σε υψηλα επιπεδα.

εδώ ειναι ο διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού που λέω δεν παίζουμε στην αρχή γτ το Χ παραμένει σταθερά μεγάλο, παίζουμε με 10 λεπτά οταν αρχίσει να κατρακυλάει και σπασμένο σε ημίχρονα, με το τροπο που το σκευτεστε ειστε σωστοί αλλά περιγραφετε άλλο είδους παιχνιδιού!

παρατηρήστε πως απο το 55 -65 κατρακυλάει το Χ η από το 30-40 εκει κάνουμε τη συναλλαγή ειναι διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού το ξαναλέω!

αν παιξεις στο 1 λεπτο και τα τραβηξεις στο 20 το Χ δεν εχει πέσει πολυ και εισαι σε αγώνα διαρκειας 20 λεπτων δλδ μεγαλύτερο ρίσκο απο το 10 λεπτο και λιγότερο κερδος αφου αλαζει σταθερα, ψάχνεις τα 10 λεπτα που κατρακυλάει και οχι που αλαζει σταθερα

β) Δεν εχουμε ευκαιρια να το κανουμε trade διοτι αν μπει γκολ το Χ παυει αν επαληθευεται και η αποδοση του αυξανει κατακορυφα με αποτελεσμα να μην μπορουμε να το παιξουμε ΚΑΤΑ Χ γιατι οπως ειπα ο χρυσος κανονας ειναι back high - lay low.

γ) Αν δεν προλαβουμε να το κανουμε trade τοτε εχουμε μονο 33% πιθανοτητα να κερδισουεμ τοα ρχικο μας στοχημα και 66% να το χασουμε γιατι κερδιζουεμ στο Χ ενω το χανουμε αν βγει 1 ή 2.

Δεν ξερω αν συμφωνειτε με αυτα που λεω, θελω να ακουσω την γνωμη σας για να καταληξουμε σε ενα ασφαλες συμπερασμα.

ξαναλέω περιγραφω αλλο είδους παιχνιδιου :) και αν μπει goal και θες να τα τραβηξεις μπορείς απλά βγαίνεις χαμένος ,οχι όμως ολοκληρωτικα

Επισης φιλε κροκοδειλε δεν καταλαβα πως βγαινει το 31,15€ κερδος καθως και πως προκυπτει το "62.7€ και 100€" σε περιπτωση που θελουμε να το παιζουμε υπερ καθως και το 68,9€ αν θελουμε να εχουμε να εχουμε ισοποσο σιγουρο κερδος. Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω πως προκυπτουν αυτα τα νουμερα?

αν κάνω λαθος ας με διορθώσει ο φιλος το έκανα σε εικόνα να ειναι λιγο πιο κατανοητο τι περιγραφει απλα το 31,15 ειναι λαθος γτ δεν εχει υπολογισει μεσα το 5% που κραταει προμηθεια η betfair στα κερδη

testkw7.th.jpg

Δημοσ.

• Αν ο αγωνας ειναι τυπου Ολυμπιακος-Λεβαδειακος και στο 30' πχ ειναι 0-0 τοτε βολευει αφανταστα το lay to X και μετα(οταν μπει γκολ) back to X.

• Αν ο αγωνας ειναι του τυπου Ξανθη-Λαρισα στο 30' πχ και ειναι 0-0 τοτε βολευει αφανταστα το back to X και μετα(αφου με μεγαλη πιθανοτητα θα παει 0-0 ως το τελος ή εστω για πολυ ωρα ακομα) απο λιγη ωρα(κρινεις εσυ ποση, αφου το lay στο Χ θα κατεβαινει συνεχεια οσο ειναι Χ ο αγωνας), κανεις lay to X.

Ειδικα για αυτο ειμαι τυχερος(γιατι δεν χρειαζεται να τα ξαναγραφω:-D) και εισαι τυχερος(γιατι τα εξηγω αναλυτικα) γιατι γραφω ακριβως αυτο που θες στο blog μου(δες την υπογραφη μου), καπου στη μεση.

υ.γ: Οταν διορτωσεις το προγραμματακι, το οποιο δεν εχω δει ακομη και δεν ξερω γιατι πραγμα μιλατε, αλλα φανταζομαι ενα καλο υπολογιστηρι, το θελω και γω αν μου το στειλεις. Ετυχαριτω πολυ!

Δεν χρειαζεται να διορθωσω τιποτα απλα μονο να αφαιρεσω.:o

Και πρεπει να αφαιρεσω γιατι το αρχειο EXCEL αυτο που το εμπλουτιζω με νεα στοιχεια εδω και 2.5 χρονια, εχει αρκετες ικανοτητες, οπως:

•Διάφοροι υπολογισμοι για trading στοιχηματισμο οπως back->lay, lay->back, back->back->lay, lay->lay->back, ή και γενικοτερα.

•68 πληρεις και ετοιμες εφαρμογες διαφορων ειδων συστηματων στοιχηματισμου. 40 συστηματα με ομαδες που καθοριζονται απο επιλογες του χρηστη και 28 πληρως αυτοματοποιημενα που παραγονται απο στατιστικα πρωταθληματων.

•Πληρη στατιστικα για τα πρωταθληματα των χωρων: Αγγλια, Ισπανια, Γερμανια, Ιταλια, Γαλλια, Σκωτια, Ελλαδα απο το 1991 εως σημερα και ενσωματωση αυτων στα διαφορα συστηματα στοιχηματων. (Καθως και ΝΒΑ στατιστικα απο την αρχη εως σημερα)

•Πληρεις εφαρμογες για υπολογισμο 24 γενικων κριτηριων για συστηματα πονταρισματος, οπως κριτηριο Kelly για back,lay Kelly, Labouchere, reverse Labouchere, 1326, fixed, Parlay, Fibonacci, D'alembert και 15 άλλα.

•Υπολογισμοι για σιγουρα στοιχηματα(sure bets). Βρισκει 100% τα ακριβη θεωρητικα ποσα που πρεπει να παιχτουν για 2 εως 10 σημεια στοιχηματος(πχ το μπασκετ εχει 2 σημεια, ενας ποδοσφαιρικος αγωνας 3, οι πιθανες ομαδες που μπορουν αυτη τη στιγμη να κατακτησουν το Champions League εχει 16 σημεια, κλπ), ενω καλυπτει με μεγαλη πιθανοτητα (>80%) στοιχηματα με εως και 30 σημεια!

•Διαφοροι υπολογισμοι και πινακες για την ευρεση γκανιοτας και πιθανοτητων πολλαπλων αγωνων, πολλαπλων συστηματων για στοιχημα αγωνων ποδοασφαιρου και μπασκετ, καθως και για ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ.

•Αναπτυξη συστηματων τυπου Wheels για το παμε στοιχημα (συστηματα πληρη, μεταβλητα, ενισχυμενα, σουπερ ενισχυμενα, με εγγυηση ελαχιστου κερδους), εως και 12 σημεια με οποιονδηποτε αριθμο ζητουμενων.

•Πληρη διαλογη επιτυχιων για οποιοδηποτε πληρες συστημα.

•Και ισως και διαφορα άλλα πραγματα που ξεχναω τωρα αφου εχω καιρο να ασχοληθω μαζι του.

Οταν λοιπον διαφορα προγραμματα τετοιου ειδους κυκλοφορουν με τιμες 30€ και 60€ ακομα και 149€ εχω δει, με δυνατοτητες το 1/5 οσων κανει το δικο μου, δεν θα ηθελα να το δωσω τζαμπα(capitalistic pig!:o αν και μισω τον καπιταλισμο). Και ενας φιλος μου με επεισε πριν καποιο καιρο να με βοηθησει να το πουλαμε στο ιντερνετ μεσω Paypal, αλλα επειδη και οι 2 ειμαστε ασχετοι με αυτα και βαριεστημενοι ετσι και αλλιως, η ιδεα εσβησε.:lol:

Οποτε θα βγαλω τις περισσοτερες λειτουργιες εκτος απο αυτη για το trading που συζητησαμε εδω και αμα θες το κατεβαζεις να παρεις μια γευση.

φυσικά και ειναι εύθραυστο αλλά χτες μιλούσα για trade στο ίδιο σημείο δλδ αγοράζω σε Χ όταν είναι Χ και πουλάω σε Χ όταν είναι ακόμα Χ (οχι να γίνει αλαγη) πριν αλαξει σε διάρκεια αγώνα 5-10 μιν και το Χ είναι αυτο που προσφέρεται για καλό κέρδος μιας και όσο περνάει ο χρόνος πέφτει

ο τρόπος παιχνιδιού σε trade που λες συ είναι πολύ σωστός αλλά ειναι διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού, δλδ διαλέγουμε ένα σημείο στη αρχή και μόλις αλαξει υπέρ μας πουλαμε ,εγω μιλουσα σε αλλου ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-trade, δεν περιμένουμε πότε θα αλαξει και αν αλαξει αλλα πουλάμε γρήγορα (σε χρόνο) πριν αλαξει

Ναι αυτο ειναι διαφορετικου τυπου τακτικη. Η δευτερη που ανεφερα πιο πανω.

Δινει πιο μικρα ποσα, αλλα ειναι σχετικα πιο ασφαλης γιατι δεν χρειαζεται να αλλαξει "φαση" ο αγωνας(να μπει γκολ ή κοκκινη καρτα).

Η αλλη μεθοδος δινει μεγαλυτερα ποσά αλλα συνηθως πρεπει να αλλαξει "φαση" ο αγωνας για να κερδισεις.

σου εφτιαξα με εικονίτσες σε σημερινό αγώνα παναθηναικου-πανσεραικου με λόγια δεν ήξερα πως να το περιγραψω :(

Thanks το θυμηθηκα.:-)

αν κάνω λαθος ας με διορθώσει ο φιλος το έκανα σε εικόνα να ειναι λιγο πιο κατανοητο τι περιγραφει απλα το 31,15 ειναι λαθος γτ δεν εχει υπολογισει μεσα το 5% που κραταει προμηθεια η betfair στα κερδη

Εγω δεν μιλουσα για BETFAIR αλλα γενικα, θεωρητικα δηλαδη. Φυσικα στους υπολογισμους αντι για 0% προμηθεια, βαζεις 5% και ετσι πραγματι τα κερδη μειωνονται λιγο.

Δημοσ.
• Αν ο αγωνας ειναι τυπου Ολυμπιακος-Λεβαδειακος και στο 30' πχ ειναι 0-0 τοτε βολευει αφανταστα το lay to X και μετα(οταν μπει γκολ) back to X.

• Αν ο αγωνας ειναι του τυπου Ξανθη-Λαρισα στο 30' πχ και ειναι 0-0 τοτε βολευει αφανταστα το back to X και μετα(αφου με μεγαλη πιθανοτητα θα παει 0-0 ως το τελος ή εστω για πολυ ωρα ακομα) απο λιγη ωρα(κρινεις εσυ ποση, αφου το lay στο Χ θα κατεβαινει συνεχεια οσο ειναι Χ ο αγωνας), κανεις lay to X.

Αρα δεν ειναι τυφλος ο τροπος παιξιματος αλλα εξαρταται και σε μεγαλο βαθμο απο τη διαφορα δυναμικοτητας των 2 αντιπαλων ομαδων.

Αν ειναι μεγαλη η διαφορα δυναμικου(Ολυμπ - Λεβαδ) τοτε πρωτα ΚΑΤΑ Χ και μετα την αλλαγη φασης(γκολ) ΥΠΕΡ Χ

ενω σε ισοδυναμα ματσ τοτε συμφερει πρωτα το υπερ και μετα το κατα στο Χ

Ακομα και trade να μην μπορεσουμε να κανουμε για καποιον λογο ειναι πολυ πιθανον να μας κατσουνε τα αρχικα μας πονταρισματα.

Αν ομως τα παιξουμε ακριβως αναποδα σε αυτα τα 2 ματσ τοτε και δεν θα μπορεσουμε να τα καλυψουμε με trade γιατι εινα ασυμφορο, λογω του οτι η αποδοσγ υπερ πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ μεγαλυτετης του κατα, και θα χασουμε και το αρχικο μας συστημα. Σωστα?

Το προγραμματακι του dm που μπορω να το βρω?

Δημοσ.
Αρα δεν ειναι τυφλος ο τροπος παιξιματος αλλα εξαρταται και σε μεγαλο βαθμο απο τη διαφορα δυναμικοτητας των 2 αντιπαλων ομαδων.

Φυσικα!

Αν ειναι μεγαλη η διαφορα δυναμικου(Ολυμπ - Λεβαδ) τοτε πρωτα ΚΑΤΑ Χ και μετα την αλλαγη φασης(γκολ) ΥΠΕΡ Χ

ενω σε ισοδυναμα ματσ τοτε συμφερει πρωτα το υπερ και μετα το κατα στο Χ

Ναι παροτι υπαρχουν και μεσες καταστασεις ή και περιπτωσεις που καποιος θελει να ρισκαρει λιγο και να προσαρμοσει την τακτικη του.

Αν ομως τα παιξουμε ακριβως αναποδα σε αυτα τα 2 ματσ τοτε και δεν θα μπορεσουμε να τα καλυψουμε με trade γιατι εινα ασυμφορο, λογω του οτι η αποδοσγ υπερ πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ μεγαλυτετης του κατα, και θα χασουμε και το αρχικο μας συστημα. Σωστα?

Σωστα. Αν τα παιξουμε αναποδα τοτε το πιθανοτερο πχ στο Ολυμπιακος-Λεβαδειακος(οπου παιξαμε υπερ του Χ), ειναι να βαλει γκολ ο Ολυμπιακος και τοτε πανε τα λεφτα μας αφου δεν μπορουμε να κανουμε trading με σιγουρο κερδος. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μειωσουμε λιγο την χασουρα με lay(στο Χ) σε μεγαλυτερη τιμη απο το back που καναμε.

Το προγραμματακι του dm που μπορω να το βρω?

Ποιο ειναι το προγραμματακι του dm? Αν εννοεις αυτο που ειπε ο sndev ειναι το γνωστο Back&Lay 0.9 και μπορεις να το βρεις ΕΔΩ.

ΝΑ και το δικο μου EXCEL με ενεργοποιημενη μονο την λειτουργια για trading, καθως και ενα μικρο tutorial που εφτιαξα για τις βασικες μονο λειτουργιες του trading.

Δημοσ.

όντως χθες έπαιξα για πρώτη φόρα betfair και ψαχνόμουν για trade το οποίο τελικά δεν εφάρμοσα γιατί πολύ απλά δεν ήξερα πως..:-) . Βέβαια, καλά μου'κατσε αφού η Barca κέρδισε, οπότε βγήκε το KATA "Χ".

Έψαξα πολύ - όλη μέρα σήμερα σχεδόν - στο νετ για trading και έβγαλα κάποια χρήσιμα συμπεράσματα: Θέλει πολύ προσοχή και ταχύτητα και εξοικίωση με τα υπέρ/κατά κλπ. Αξίζει πάντως τον κόπο, γενικά, ν'ασχοληθείς. Έφτιαξα ένα Εxcel-άκι για να υπολογίζω το ποσό που πρέπει να ποντάρω όταν πάω να κάνω lay ή back (ανάλογα με τι ξεκινάω). Σαφώς, όλα όσα γραφτήκανε από εσάς με βοήθησαν να βγάλω μια άκρη. Το excel δεν ήταν απαιτητικό καθώς βασίστηκα στις εξισώσεις και στα όσα περιγράψατε στα παραδείγματα.

Το excel που ανέβασε ο κροκόδειλος δεν μου ανοίγει (xlsm??) , έχω XP, παίζει ρόλο??

Ασφαλώς και η αναζήτηση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Έφαγα πόρτα πάλι από betfair, γτ μάλλον περιμένουν να λάβουν την ταυτότητά μου, την οποία κ έστειλα σήμερα με email. Για να δούμε, όχι τίποτα, μα έχω κ χρήματα μέσα..

SNEDV, αυτή πρέπει να'ναι η διαφορά με την χρεωστική μου! Αφού δεν είναι πιστωτική ώστε να εξακριβώσουν - τρομάρα τους - ότι είμαι 18+ αυτόματα, τότε ζητάνε να τους στείλουμε χαρτιά κ φιρμάνια! Λες κ αν ήμουν 17άρης αυτό θα μ'ένοιαζε, να παίζω Μπάνφιλντ - Χούι Χούι τα Σαββατόβραδα, κ όχι να πίνω μπυρίτσες με τα φιλαράκια μου κ να κάνω καμάκι....:lol:

Τέλος πάντων, ας είναι..

Ειδικά σήμερα, πάντως, καλά πήγαμε στοιχηματικά.

πάντα τέτοια!

Καλό ξημέρωμα

Δημοσ.
όντως χθες έπαιξα για πρώτη φόρα betfair και ψαχνόμουν για trade το οποίο τελικά δεν εφάρμοσα γιατί πολύ απλά δεν ήξερα πως..:-) . Βέβαια, καλά μου'κατσε αφού η Barca κέρδισε, οπότε βγήκε το KATA "Χ".

Yep, nice.:-)

Το excel που ανέβασε ο κροκόδειλος δεν μου ανοίγει (xlsm??) , έχω XP, παίζει ρόλο??

Δεν παιζουν ρολο τα XP.

Το EXCEL αυτο ανοιγει μονο με την εκδοση του EXCEL 2007 και οχι παλαιοτερες οπως EXCEL 2003/2000/97 κλπ.

Ιδου μια περιγραφη της .xlsm επεκτασης:

XLSM

Excel Macro-Enabled Workbook

This is the new upcoming format for Microsoft Office documents. It is a combination of XML architecture and ZIP compression for size reduction. Microsoft promises the format will be open (published for anyone to use) and prior versions of Office, using components provided by Microsoft for Office 2000, XP, and 2003 will be available to perform document conversion. Remember that these are promises by Microsoft. We have yet to see the actuals. This format is not the same as the OpenDocument standard, also an XML-based standard being developed as a true open standard (see the OpenDocument Fellowship for more information).

Έφαγα πόρτα πάλι από betfair, γτ μάλλον περιμένουν να λάβουν την ταυτότητά μου, την οποία κ έστειλα σήμερα με email. Για να δούμε, όχι τίποτα, μα έχω κ χρήματα μέσα..

Εμενα εκαναν καπου 22 ωρες να μου το ενεργοποιησουν απο τη στιγμη που εστειλα την εικονα της ταυτοτητας. Μετρουσα τις ωρες τοτε.:-D

Δημοσ.

Έψαξα πολύ - όλη μέρα σήμερα σχεδόν - στο νετ για trading και έβγαλα κάποια χρήσιμα συμπεράσματα: Θέλει πολύ προσοχή και ταχύτητα και εξοικίωση με τα υπέρ/κατά κλπ. Αξίζει πάντως τον κόπο, γενικά, ν'ασχοληθείς. Έφτιαξα ένα Εxcel-άκι για να υπολογίζω το ποσό που πρέπει να ποντάρω όταν πάω να κάνω lay ή back (ανάλογα με τι ξεκινάω). Σαφώς, όλα όσα γραφτήκανε από εσάς με βοήθησαν να βγάλω μια άκρη. Το excel δεν ήταν απαιτητικό καθώς βασίστηκα στις εξισώσεις και στα όσα περιγράψατε στα παραδείγματα.

Ασφαλώς και η αναζήτηση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

SNEDV, αυτή πρέπει να'ναι η διαφορά με την χρεωστική μου! Αφού δεν είναι πιστωτική ώστε να εξακριβώσουν - τρομάρα τους - ότι είμαι 18+ αυτόματα, τότε ζητάνε να τους στείλουμε χαρτιά κ φιρμάνια! Λες κ αν ήμουν 17άρης αυτό θα μ'ένοιαζε, να παίζω Μπάνφιλντ - Χούι Χούι τα Σαββατόβραδα, κ όχι να πίνω μπυρίτσες με τα φιλαράκια μου κ να κάνω καμάκι....:lol:

Τέλος πάντων, ας είναι..

Ειδικά σήμερα, πάντως, καλά πήγαμε στοιχηματικά.

πάντα τέτοια!

Καλό ξημέρωμα

καλή αρχή λοιπόν :) προσεκτικά μόνο με μικρο ποσα στη αρχη κ που και που να ακούς και το ένστικτό σου! οσο για τις πιστοποιήσεις που ζητάει καλά κάνει, και να σε σίγουρος υπάρχουν μπόλικα παιδάκια που παίζουν γιαυτό τα ζητάνε..

παντως την χρεωστηκη που ειχα την ειχα απο τοτε που μουν ανηλικος δε μου ζητησανε ταυτοτες..

στοιχεια μου ζητητσανε οταν εκανα καταθεση μια κυριακη με paysafecard απο το περιπτερο και χρειαστηκε 3ς μερες μετα να κανω αναλυψη.

παντως θα σου έλεγα παρε και τηλ και ρώτα είναι εξυπηρετικοί.

όλος τυχαίως σημερα με πήρανε τηλ. εχθές ζήτησα με email να μου διαγράψουν μια χρεωστική που χα περάσει επειδή είχε λήξη και σήμερα απόγευμα με πήραν τηλ απο αριθμο +4414 και το παλικάρι ήταν ελληνας

άκουσα ελληνα και του κάνα ενα σωρό ερωτήσεις και ηταν εξυπηρετικότατος

επίσης μιαπου τα σκαναρες στειλτα και εκεί που λέει για το αυστριαλιανη αγορά γτ κάτι πρωινά σαβατου και κυριακης έχει αγώνες κουλούς από αυστραλια και είναι καλές ευκαιρίες για ρίσκο

αν δε στείλεις ξεχωριστά και εκεί δεν σε αφήνει να παίξεις στους συγγεκριμενους

Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?Αυτό το Lay πως παίζεται?θέλω να παιξω αλλά δεν ξέρω τι και πως........αυτά με βάσει το site της Betfair...........μήπως έχετε κάποιον οδηγό που να μάθω τι γίνεται η να μου πείτε με λίγα λόγια ποιο πολυ στο πονταρισμα κολάω στις υποχρεωσεις κτλπ..........ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
επίσης μιαπου τα σκαναρες στειλτα και εκεί που λέει για το αυστριαλιανη αγορά γτ κάτι πρωινά σαβατου και κυριακης έχει αγώνες κουλούς από αυστραλια και είναι καλές ευκαιρίες για ρίσκο

αν δε στείλεις ξεχωριστά και εκεί δεν σε αφήνει να παίξεις στους συγγεκριμενους

Εσύ καλά τα λες, ναι, καλά είναι να πιστοποιηθούμε πλήρως (;). Πήγες ΚΕΠ για όλα αυτά που ζητάνε;

Λέει το email που μου έστειλαν:

PLEASE NOTE - it is a requirement of our license that all documents submitted must be authenticated by a local community figure including but not limited to a Doctor/ Chemist/Teacher/Accountant/Company Director who must write their name, title and signature to certify that each document they have seen is a true copy of the original. This is not an official check and no stamp or official seal is required. Please also write your username on each copy.

Δλδ, αν έχω αδερφό μηχανικό ή λογιστή δέχονται ότι είναι πιστοποιημένα? Ναι μεν θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι, απλά ρωτάω να ξέρω άλλες εμπειρίες.

Καλημέρα

Δημοσ.
Εσύ καλά τα λες, ναι, καλά είναι να πιστοποιηθούμε πλήρως (;). Πήγες ΚΕΠ για όλα αυτά που ζητάνε;

Λέει το email που μου έστειλαν:

PLEASE NOTE - it is a requirement of our license that all documents submitted must be authenticated by a local community figure including but not limited to a Doctor/ Chemist/Teacher/Accountant/Company Director who must write their name, title and signature to certify that each document they have seen is a true copy of the original. This is not an official check and no stamp or official seal is required. Please also write your username on each copy.

Δλδ, αν έχω αδερφό μηχανικό ή λογιστή δέχονται ότι είναι πιστοποιημένα? Ναι μεν θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι, απλά ρωτάω να ξέρω άλλες εμπειρίες.

Καλημέρα

για απλη πιστοποιηση δλδ να μη πεζεις αυστραλιανες αγορες

κινηση λογαριασμου απο τι τραπεζα ( το κλασικο που ρχεται σπιτι)

ταυτοτητα μπρος πισω

και καρτα μπρος πισω ( με σβησμενα τα ενδιαμεσα νουμερα να φαινοντε τα πρωτα 4 και τα τελευτεα 4 και απο πισω σβησμενα τα τελευταια 3)

ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ ΣΚΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

για να παιζεις αυστραλιανες αγορες τα ιδια αλλα ΜΕ υπογραφη απο κεπ η αστυνομια

Δημοσ.

@sndev: Αν στο 10λεπτο που περιμενεις να διατηρηθει το Χ για να το παιξεις εν συνεχεια ΚΑΤΑ Χ μπεις γκολ τι γινεται? Σου εχει τυχει? Μετα δεν μπορεις να το καλυψεις κιολας γιατι η αποδοση κατα χ ειναι μεγαλυτερη της αποδοσης υπερ χ και τα πραματα δυσκολευουν. Χανει μετα?

Επισης στο προγραμματακι του λες lay τοσα χρηματα και μετα αυτο με ποια λογικη σου λεει πονταρισμα τοσα λεφτα με βαση την αποδοση που του δινεις?

και κατι αλλο. Εχω ξεχασει το τριψηφιο νουμερο της καρτας μου. Τωρα πως θα κανω καταθεση στην betfair? Αυτο η τρπαζα το γνωριζει να μου το υπενθυμισει? Δεν πσιτευω να χρειαζεται να βγαλω νεα καρτα!!!

Δημοσ.
@sndev: Αν στο 10λεπτο που περιμενεις να διατηρηθει το Χ για να το παιξεις εν συνεχεια ΚΑΤΑ Χ μπεις γκολ τι γινεται? Σου εχει τυχει? Μετα δεν μπορεις να το καλυψεις κιολας γιατι η αποδοση κατα χ ειναι μεγαλυτερη της αποδοσης υπερ χ και τα πραματα δυσκολευουν. Χανει μετα?

Επισης στο προγραμματακι του λες lay τοσα χρηματα και μετα αυτο με ποια λογικη σου λεει πονταρισμα τοσα λεφτα με βαση την αποδοση που του δινεις?

και κατι αλλο. Εχω ξεχασει το τριψηφιο νουμερο της καρτας μου. Τωρα πως θα κανω καταθεση στην betfair? Αυτο η τρπαζα το γνωριζει να μου το υπενθυμισει? Δεν πσιτευω να χρειαζεται να βγαλω νεα καρτα!!!

φυσικα μου εχει τυχει εχω χασει μαλιστα και μεγαλα ποσα μεχρι να βαλω κανονες στο τροπο που θα παιξω πορεια

θα σου πω στο περιπου τι κανω μιας και εξαρτατε απο τον αγωνα καθε φορα

υπάρχουν δυο περιπτώσεις

να πιστεύω ότι θα ξανά έρθει Χ και να μην αποσύρω το στοίχημα .. ρίσκο?

να αποσυρθώ όπως όπως με τη λιγότερη ζημιά και να μη ποντάρω άλλο στο συγγεκριμενο αγώνα

παραδεγμα στη φώτο αποσύρω και αντί να χάσω 200 ευρώ να χάσω 75 μόνο

73384944pi8.th.jpg

να αποσυρω να χανω 75 στο Χ και να πονταρω στο σημειο που ηρθε τοσα ωστε το κερδος μου να νε 75 ευρω και να βγω αν παραμηνει ετσι με 0 χασουρα

να ποντάρω σε άλλα σημεία σε συνδυασμό ωστε να καλύψω τη χασούρα η να βγω και κερδισμένος πχ >2,5 < 2,5 ,επόμενο goal και πάει λέγοντας

ΑΛΛΑ όλα αυτά εξαρτωντε απο την πείρα που αποκτάς παίζοντας..

δλδ αλιως θα το χειριστώ στο 20 λεπτό αλλιώς στο 60 αλλιώς στο 80 και πάει λέγοντας

γιαυτο λεω.. όταν παιζεται να βλέπετε και τον αγώνα να έχετε άποψη για την εξέλιξη πχ μπορεί να μπήκε goal Απο μια στραβοκλοτσια και η αλλη ομαδα να χει χάσει ενα κάρο ευκαιρίες και στη πορεία να κάνει μπαμ ότι θα ισοφαρίσει ..και να ακούτε και λίγο το ένστικτό σας αυτό με το καιρό έρχεται

αυτο με το πρόγραμμα που έγραψες δε το κατάλαβα, στο προγ βαζεις το ποσοστο που χει εκεινη τη στιγμη και σου λεει ποσα πρεπει να πονταρεις ακριβως ωστε να χεις τοσο κερδος οτι και να γινει

το 3 ψηφιο της καρτας το χει απο πίσω η καρτα...

-----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 09 : 08 : 35-----

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?Αυτό το Lay πως παίζεται?θέλω να παιξω αλλά δεν ξέρω τι και πως........αυτά με βάσει το site της Betfair...........μήπως έχετε κάποιον οδηγό που να μάθω τι γίνεται η να μου πείτε με λίγα λόγια ποιο πολυ στο πονταρισμα κολάω στις υποχρεωσεις κτλπ..........ευχαριστώ:-)

με κλικ στην υποχρεωση στο κουτακι βαζεις ποσα λευτα θες να κερδισεις πχ 10 ευρω αν δεν ερθει διπλο κατω κατω θα λεει υποχρεωση πχ 36

ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΟ χανεις 36 ευρω αν ερθει 1 η χ περνεις 10

με κλικ στην αποδοση απλα βλεπεις τα ιδια πραματα με αλλο τροπο στο περιπου πως να στο πω.. 10 κερδος + 36 που χανεις αποδοση τζιρου στο στοιχημα σου 46 ευρω. αλλα κερδη και ζημιες ειναι το ιδιο αλαζει ο τροπος που τα βλεπεις

Δημοσ.

Στην BETFAIR αυτη τη στιγμη για το ποιος θα κατακτησει το Champions League απο τις 16 ομαδες που εμειναν εχει τις εξης αποδοσεις:

1)Μπαρτσελονα 5.3

2)Μαν.Γιουναιτεντ 7.2

3)Τσελσι 7.4

4)Ιντερ 8.4

5)Λιβερπουλ 12

6)Ρ.Μαδριτης 15.5

7)Αρσεναλ 17.5

8)Μπαγερν 20

9)Γιουβεντους 21

10)Ρομα 26

11)Λυων 36

12)Αθλ.Μαδριτης. 38

13)Βιγιαρεαλ 38

14)Πορτο 95

15)Παναθηναικος 100

16)Σπ.Λισαβωνας 240

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Και οι 16 ομαδες σαν 16-αδα-συνολο για παιξιμο εχουν γκανιοτα 2.7%.

Αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει σιγουρο στοιχημα.

ΟΜΩΣ!

Ομως αν κανουμε μια ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ βασιμη υποθεση και διωξουμε 6 ομαδες που δεν εχουν καμια (σχεδον)ελπιδα να πανε τελικο αλλά ΚΑΙ να κατακτησουν το Champions League, τοτε γινεται κατι πολυ ωραιο. Η υποθεση μας λεει οτι:

Ουτε η Σπ.Λισαβωνας, ουτε ο Παναθηναικος, ουτε η Πορτο, ουτε η Βιγιαρεαλ, ουτε η Αθλ. Μαδριτης ουτε η Βιγιαρεαλ αλλά ουτε και η Λυων θα κατακτησουν το Ch.L.

Με αυτη την υποθεση υπολογιζουμε οτι: Η γκανιοτα ειναι -8.34% δηλαδη υπερ μας!

Αρα υπαρχει σιγουρο στοιχημα!

Και απλα διαλεγουμε το ποσο καθαρο ποσο θελουμε να κερδισουμε στο τελος με πιθανοτητα 100%!

Αυτο εξαρταται και απο ποσα χρηματα διαθετουμε για στοιχηματισμο.

Εεεε.... βεβαια οχι ακριβως 100% αφου αν παρει ο Παναθηναικος ή η Βιγιαρεαλ πχ το Ch.L τοτε χανουμε, αλλά κατι τετοιο οσο και αν στο ποδοσφαιρο ποτέ δεν πρεπει να λες ποτέ, οπως ξερουμε ειναι.... well....ΑΔΥΝΑΤΟ!

Μπορει να κανει καλη πορεια και η Λυων και ο Παναθηναικος και η Σπ.Λισαβωνας, κλπ αλλα ακομα και το να πανε στους 8 του Ch.L υπερβαση ειναι.

Το να πανε δε στους 4 μιλαμε για θαυμα!!!!

Το να πανε στον τελικο μιλαμε οτι θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει!!!!!!

Και το να το παρουν κιολας, ε μιλαμε θα ερθει η δευτερα παρουσια!!!!!!!!!!!!!!!

Οποτε ειμαστε σιγουροι!

Και αν πχ θελουμε να κερδισουμε καθαρα 30€ σιγουρα λεφτα βεβαια, αφου μιλαμε για σιγουρο στοιχημα(συμφωνα με τα παραπανω) τοτε βαζοντας τα δεδομενα τοτε βλεπουμε οτι εχουμε σιγουρο κερδος 30€ αμα πονταρουμε αυτη τη στιγμη με αυτες τις αποδοσεις σε:

1)Μπαρτσελονα 73.3 €

2)Μαν.Γιουναιτεντ 54 €

3)Τσελσι 52.5 €

4)Ιντερ 46.3 €

5)Λιβερπουλ 32.4 €

6)Ρ.Μαδριτης 25.1 €

7)Αρσεναλ 22.2 €

8)Μπαγερν 19.4 €

9)Γιουβεντους 18.5 €

10)Ρομα 15 €

Συνολο πονταρισματος = 358.7 €

Αλλα οποιος απο αυτους τους 10 και να το παρει στο τελος, τοτε εμεις παιρνουμε πισω περιπου(διοτι εκανα στρογγυλοποιησεις στο 1 δεκαδικο(στο ψηφιο των δεκατων)) 388.7€ δηλαδη καθαρο κερδος 388.7 - 358.7 = 30 €.:-)

Τωρα θα μου πεις, γιατι να δεσμευσω 358.7 € εως τον Μαιο που θα γινει ο τελικος για να κερδισω μονο 30€ εστω και σιγουρα?

Συμφωνω, δεν ειναι λογικο και υπαρχουν πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτεροι τροποι να παιξει καποιος στοιχημα. Απλα θεωρητικα τα ειπα. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...