Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν γινεται να συνδυαζονται?Paysafe για προσθηκη χρηματικων ποσων kai debit για την αναληψη?

νομιζω για να γινει αναληψη στην καρτα πρεπει ν εχεις κανει καποια στιγμη καταθεση με αυτην την καρτα.

Δημοσ.
Δεν γινεται να συνδυαζονται?Paysafe για προσθηκη χρηματικων ποσων kai debit για την αναληψη?

Γίνετε κατάθεση με Visa (οποιοδήποτε είδος) και για ανάληψη να κανεις μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό σου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι παιδια,στοιχημα επαιζα τον τελευταιο μηνα στην sportinbet.gr δεν παιζω μεγαλα ποσα καταθεση ειχα κανει 10 ευρω.Αλλα με το 100% μπονους ειχα παει 20,αφου επαιξα εβγαλα καποιο κερδος και τα εκανα αναληψη τα χρηματα.Τωρα βρηκα το vistabet οπου μου φαινεται παρομοιο με το sportinget και αυτο εχει 100% μπονους.Το θεμα ειναι οτι και τα 2 παραπανω σαιτ σου επετρεπεαν να παρεις τα χρηματα σου κατευθειαν πισω και να σου μεινει μονο το μπονους στο λογαριασμο σου δηλαδη δεν ειχες καποιο ρισκο να χασεις κατι.Οποτε θα ηθελα αν ξερετε καποιο σαιτ να μου προτεινετε που να εχει την ιδια υπηρεσια δηλαδη να δινει καποιο μπονους και να επιτρεπει αμεση αναληψη χωρις να παιξεις.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά εσύ θέλει να κανεις κατάθεση, ας πούμε 100 euro και να κανεις ανάληψη 200 euro χωρίς να στοιχηματίσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα.

..και αν υπήρχε εταιρία που το έκανε αυτό θα είχε κήρυξη πτώχευση από την πρώτη μέρα τις προσφοράς :lol:

Δημοσ.

Καλό θα ήταν όλοι μα όλοι να επενδύουν τα λεφτά τους μόνο σε σοβαρούς μπουκ.

Μια καθόλα αξιόπιστη πηγή είναι το bookmakersreview.com όπου θα δει κανέις ότι οι καλύτεροι μπουκ είναι 1. pinnacle 2. centrebet 3. ladbrokes. 4. betfair (ανταλ)

Πάντως όταν μιλάμε για καλό μπουκ μιλάμε 1. αξιοπιστία (γρήγορα τα λεφτά στο withdraw 2. customer service 3. μεγάλα όρια και οι παραπάνω έιναι τηε best .

H βετ365 είναι μία κλάση παρακάτω αλλά πάντα αξιόπιστη και με πολύ Large αποδόσεις τις οποίες και πληρώνει αδρά....

Δημοσ.
Καλό θα ήταν όλοι μα όλοι να επενδύουν τα λεφτά τους μόνο σε σοβαρούς μπουκ.

Μια καθόλα αξιόπιστη πηγή είναι το bookmakersreview.com όπου θα δει κανέις ότι οι καλύτεροι μπουκ είναι 1. pinnacle 2. centrebet 3. ladbrokes. 4. betfair (ανταλ)

Πάντως όταν μιλάμε για καλό μπουκ μιλάμε 1. αξιοπιστία (γρήγορα τα λεφτά στο withdraw 2. customer service 3. μεγάλα όρια και οι παραπάνω έιναι τηε best .

H βετ365 είναι μία κλάση παρακάτω αλλά πάντα αξιόπιστη και με πολύ Large αποδόσεις τις οποίες και πληρώνει αδρά....

μην ξεχνάς την expekt (Top 1 κατά τι γνώμη μου:-))

bwin for ever!!!!

απλά ΛΟΛ

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά εσύ θέλει να κανεις κατάθεση, ας πούμε 100 euro και να κανεις ανάληψη 200 euro χωρίς να στοιχηματίσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα.

..και αν υπήρχε εταιρία που το έκανε αυτό θα είχε κήρυξη πτώχευση από την πρώτη μέρα τις προσφοράς :lol:

οχι θελω να κανω καταθεση 20 ευρω πχ να μου παει με το μπονους 40,να κανω αναληψη τα 20 που εβαλα και να παιξω μονο με τα 20 του μπονους.Δηλαδη να μην χασω εγω τιποτα...

Δημοσ.
μην ξεχνάς την expekt (Top 1 κατά τι γνώμη μου:-))

απλά ΛΟΛ

Η expekt όντως έιναι πάρα πολύ καλή ...αλλά έχει πρόβλημα με τα όρια ???? Μόνο τηλεφωνικά θα πάρουν μεγάλα bet σε μικρές κατηγορίες. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι μάλλον πλέον ανήκει αλλού ....λέτε (αυτό πάντως θα είναι άσχημη εξέλιξη για την ποιότητα της εταιρίας.

Δημοσ.
bwin for ever!!!!

site της bwin ....αλλά η εταιρία έιναι μεγάλα λαμόγια μιας και τους μόνυς που θέλουν σαν πελάτες είναι τους μικρούς . Και όχι ότι είναι κακό να είσαι χομπίστας αλλά να πλήρωναν παράλληλα θα ήταν καλά. Αν τους περάσεις κανένα διχίλιαρο σε δυάδα και βγει την επομένη θα πας σε limit των 150-200 euro και τα λεφτά θα τα πάρεις μετά από πολύ αγώνα. Προσωπικά μια από τις πλέον χειρότερες εταιρίες με τομερό marketing όμως που πάει στη μάζα.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα με το betfair . Έκανα πρόσφατα ένα λογαριασμό στο betfair.com στον οποίο πρόσθεσα την χρεωστική κάρτα μου μέσω paypal. Έχω παίξει έχω κερδίσει το θέμα είναι οτι δεν ξέρω πως να μεταφέρω τα χρήματα απο το betfair στην χρεωστική μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλω?;)

Δημοσ.

στο betoto.com επαιξα και νικησα καποια χρηματα. πονταρα (και) σε νικη της ρωσσιας στην παραταση και απο τοτε που εβαλα χρηματα τα πολλαπλασιασα. το ερωτημα μου ειναι πως και ποτε μπορω να τα παρω.

δλδ σε ποσο καιρο απο τοτε που κερδιζει καποιος απο το συγκεκριμενο site μπορει να σηκωσει απο την τραπεζα τα λεφτα και αν πρεπει να αφησω καποιο υπολοιπο για να "τρεχει" ο λογαριασμος στο betoto για να μπορω να συνεχισω...

επισης εχω λογαριασμο σε:

[1]sportingbet.gr

[2]betoto.com [στο ελληνικο]

[α]ποια αλλα site μου προτεινετε [για διαφορους λογους]

[β]που μπορω να βλεπω στατιστικα [οχι προγνωστικα απαραιτητα]?

edit:

εκανα εγγραφη και στο bet365 αλλα κολλαω εδω:

f78dusfle013v8xj7ut2.jpg

τι να βαλω? εβαλα και το κανονικο ονοματεπωνυμο μου και το ονομα σκετο και το επωνυμο σκετο και στα ελλ. και στα αγγ. επισης εβαλα και το username που χρησιμοποιω στο site αλλα δεν....

καποιος που να ξερει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...