The_player Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δεν μπορω να μην σας πω για την σελίδα μου... http://www.netbet.gr
pix_lax82 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 http://www.betatzides.gr Ειμαι μετοχος κατα 20% στην συγκεκριμμένη !!!! Χα χα χα.... Κατα καιρούς κανουμε και κανα διαγωνισμό και δινουμε βιβλία
therock Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το στοιχημα Μπασκετ του Οπαπ απο ποτε υπαρχει?Επειδη στο ιστροικο των αποτελεσματων στην επισημη σελιδα ξεκινα απο Απριλιο 2007. Δεν νομιζω σε καμμια περιπτωση να ειναι τοσο φρεσκο... Πυξ Λαξ Τι βιβλια δινετε?
kosmasgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μερικές εταιρίες οταν κάνεις ανάληψη τα κέρδη σου και ειδικά αν είναι πολλά ζητάνε να τους στείλεις φωτοτυπία της ταυτότητας σου. Αν ανοίξεις λογαριασμό σε κάποια εταιρεία πάνε στην Bet365.com που δεν το ζητάει και έχει τις καλύτερες αποδόσεις
GIANNISPATRA Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ναι το bet365 είναι κορυφαίο .. βγάζεις λεφτά στο δευτερόλεπτο .. και χάνεις στο δευτερόλεπτο .. ταυτοποίηση εγώ όσες φορές έχω ζητήσει πληρωμή δεν μου έχουν ζητήσει .. άρα ελέυθερα παίξτε
kosmasgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Θέλει να είσαι συγκρατημένος οπου και να παίζεις
neofitosgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 μπες και πιο κατω να δεις κατι σιγουρο που κανω εδω και δυο χρονια
Fan Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 μπες και πιο κατω να δεις κατι σιγουρο που κανω εδω και δυο χρονια Φίλε απλώς δεν ξέρεις στοίχημα. Μην προσπαθείς να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου. Άκου με 135 να πάρεις 20 και μάλιστα με τρόπο που δεν είναι και σίγουρος.
bastian Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΡΤΑ ELECTRON VISA ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΗΝ BET365.ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ????ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ofiole Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΡΤΑ ELECTRON VISA ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΗΝ BET365.ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ????ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. Δεν πειράζει. Εσύ βάλε κανονικά το ονομά σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Τριαδούλα για σήμερα μέχρι 1 Μαίου 1. Manchester United - Barca assos 2. Εξετερ - Τορκί assos 3. Μπρόντμπι-Εσμπιεργκ Χινάρι ( Τελικός Κυπέλλου Δανίας ) Εγώ το παιξά καρφωτό Μπορείτε και σύστημα μήπως και σπάσει ένα Εχουμε και ενα match Ολλανδία. Τβέντε - Μρέντα. Σαν ομάδα είναι καλύτερη η Μπρέντα οπότε θα ρισκάρουμε το διπλό που δίνει 3.40
GIANNISPATRA Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δηλαδή Κοσμά πως μπορώ να παίξω το σύστημα για τρεις ομάδες???? να πολλαπλασιάζονται και οι τρεις αποδόσεις αλλά αν χάσω ένα να πιάσω τις άλλες δύο ? Εκεί που λέει είδος στοιχήματος Τριπλά μου βγάζει μόνο την απόδοση . Μου βγάζει και το trixie to οποίο δεν συμφέρει .. από ότι κατάλαβα.. πληροφοριακά θέλω να παίξω Αρη - ΠΑΟ - Τσελσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα