kage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 η betoto.com ζητησε μπρος-πισω ταυτοτητα σε αναληψη κ μαλιστα κανουν κ 3 μερες για να τα βαλουν στην τραπεζα κ αλλες 2-3 μερες αυτοι. τοσο κανουν κ οι αλλοι?
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Over-under για το ελληνικό πρωτάθλημα παίζει πουθενά;
bastian Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 δηλαδη για να παιξω στοιχημα μεσω διαδικτυου με προπληρωμενη καρτα πρεπει να βαλω καποιο ποσο και μολισ παιξω θα μου αφαιρεθει αυτοματα????οκ.και αν χασω θα τα κλαψω,ε'αν ομωσ κερδισω τα κέρδη που θα μπουν???? στην προπληρωμένη κάρτα και θα μπορω να τα ξαναχρησιμοποιήσω???μετα θα μπορω να κάνω αναληψη,η θα υπαρχουν περιορισμοι??
tsakonas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τα λεφτα μπαινουν στην ιδια καρτα που βγαινουν
patrickdrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τα λεφτα μπαινουν στην ιδια καρτα που βγαινουν ανάποδα το πες ρε παίχτη, τα λεφτά βγαίνουν στην κάρτα με την οποία μπαίνουν, τώρα με τις προπληρωμένες δεν ξέρω τι παίζει, δύσκολο λογικά... βγάλε καλύτερα μια visa electron
bastian Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 επειδη ειμαι καινουργιοσ και τωρα το ψαχνω.υπαρχει διαφορα μεταξυ τησ visa electron αι της προπληρωμενησ??και κατι αλλο (ελπιζω να μην ενοχλω αλλα δεν ξερω καλα)ξερετε καποια εταιρια που να παιζω με αυτην την electron visa χωρισ να εχω προβλημα στην αναληψη η στην καταθεση των χρηματων μου μεσω της τραπεζασ???? γιατι διαβαζα πιο πριν οτι υπαρχουν σε καποιεσ περιπτωσεισ προβληματα στο να παρεισ τα χρηματα σου
entergeozax Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 παιδια ξερετε ιστοσελιδες για το στοιχημα??? κυριος θελω για της προγνωσης thanks guys
tsakonas Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 ανάποδα το πες ρε παίχτη,τα λεφτά βγαίνουν στην κάρτα με την οποία μπαίνουν, τώρα με τις προπληρωμένες δεν ξέρω τι παίζει, δύσκολο λογικά... βγάλε καλύτερα μια visa electron Lol ρε φιλε τωρα το ειδα...οχι γιαννης ...γιαννακης μαλλον οχι μισογεματο, αλλα μισοαδειο. Ωραιος ρε @bastian δες και το Sports Punter
2arkoudi Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Οποιος βαριεται να παει να βγαζει καρτες μπορει να παρει την http://www.paysafecard.com/gr/ απο ενα περιπτερο και εαν θελει να τραβηξει τα κερδη του δινει ενα τραπεζικο λογαριασμο και του τα βαζουν ετσι απλα!
bastian Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 το θεμα ειναι πως το φοβαμαι γιατι δεν εχω κανει τετοια συναλλαγη στο παρελθον και δε εχω παιξει στοιχημα στο ιντερνετ. διαβασα και παραπανω συζητησεις αλλων και αποριες ποθ εχουν και ομολογω πως εχω πελαγωσει.γι'αυτο ζητησα κατι απλο που να μη μου δημιουργησει προβλημα στη συναλλαγη...( πχ.παιξε στην ....-εταιρια-,και βγαλε την ....-καρτα-,) και 1000 συγγνωμη και παλι αν εχω κουρασει. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα