Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίδια..καλή χρονία!για προτείνετε μου καμοια καλή εταιρία να γραφτώ συμφωνα με μπονους κλπ.εχω μια prepaid τραπεζας κυπρου κ δν νομιζω να παιξει κανα προβλημα στο paypal

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για bonus κλπ διαλέγεις μεταξύ των bet365 κ expekt,

κάνεις κατάθεση 100 ευρώ με την εγγραφή σου κ αυτοί σου τα κάνουν 200!

paypal πάντως δεν δέχονται οι παραπάνω εταιρείες,

αν θες οπωσδήποτε paypal,

μπορείς να δοκιμάσεις τις bwin, betfair

Δημοσ.

ρε παιδια surebets που μπορουμε να βρισκουμε ετοιμα χωρις να ψαξουμε?Για δωρεαν μιλαω γιατι ειδα οτι υπαρχουν καποια sites που πληρωνεις για να σου στελνουν surebets.

Δημοσ.

ρε παιδες γραφτηκα bwin εκανα verify και στο paypal και εκει που παω να κανω αναληψη και κανω log in στο paypal μου λεει το εξης

Payments to this merchant are not available from the country where your bank or credit card on your PayPal account is registered.

λετε να φαω κανα πακετο?τα στοιχεια και το εμαιλ ειναι ιδια 1000 φορες τα κοιταξα:fear:

Δημοσ.

ρε παιδια για να εχεις κερδος απο τα surebets και 3 ? στο παιχνιδι πρεπει να εχεις κανει λογαριασμους σε 10 τουλαχιστον εταιριες και να εχεις βαλει και κανα 3χιλιαρο ευρω σε ολες μαζι.

Δημοσ.

να ρωτήσω εγώ όσοι χρησιμοποιούν Paypal και bwin πρέπει το account να είναι verified για να λάβεις τα χρήματα? ... γιατί θα βάλω ψεύτικα στοιχεία ...επειδή δεν είμαι ακόμα 18( σε λίγους μήνες θα γίνω) αλλά δεν θέλω να χάσω το Betάρισμα από το Ντέρμπι ....της κυριακής

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το νεο ελληνικο site για το στιχημα.http://WWW.BETATZIDES.GR

η γνωμη σας μασ ενδιαφερει παιδια.βοηθηστε μασ να γινουμε καλυτεροι.

Δημοσ.
το νεο ελληνικο site για το στιχημα.WWW.BETATZIDES.GR

η γνωμη σας μασ ενδιαφερει παιδια.βοηθηστε μασ να γινουμε καλυτεροι.

Φίλε μου να βάλεις πινακάκι που να λέει αναλυτικά

π.χ την πέμπτη 24/1 έπαιξα αυτό και αυτό το ματς, με 10 ευρώ και έβγαλα 100

την παρασκευή μπλα μπλα..

αρχικό ταμείο Χ

σημερινό ταμείο Υ

Αυτό για αρχή. Δες και κανένα από τα μεγάλα site του εξωτερικού για να πάρεις ιδέες.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου φιλε μου.αυτο προσπαθουμε να κανουμε.απλα αυτον τον καιρο δεν εχουμε πολυ ελευθερο χρονο.απο φεβρουαριο πιστευω θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα :-D Κάποιος που παίζει σε ανάλογα Site αν μου εξηγήσει σε ενα παράδειγμα 6 αγώνων ποδοσφαίρου πως παίζεται το σύστημα 3-4-5-6 όπως στον οπαπ. Ενδεικτικά έβαλα 6 αγώνες. Και απο κάτω οι επιλογές πολλαπλού στοιχήματος B)

48528169js6.jpg

Δημοσ.

για να παιξεις συστημα οπως τον οπαπ πονταρεις ξεχωριστα. για τριαδες βαζεις το ποσο που θελεις στα τριπλα, τις 4αδες στο τεσσαρων επιλογων κ.ο.κ. Το συνολο στο βγαζει απο κατω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...