Krokodilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 στα πόσα λεπτά σας εμφανίζει το surebet??... εμένα στα πρωτα 2... Αν οχι το ταχύτερο,σίγουρα από τα ταχύτερα... Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν τι εννοώ... Τι λεπτα εννοεις? Τι ακριβως σου εμφανιζει σε 2 λεπτα? Δεν καταλαβαινω λεξη απο τα παραπανω που εκανα quote.... Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις? υπάρχει και τρόπος να βγάλεις,ακόμα και αν δεν ασχολείσαι φανατικά με το surebet...Παίζουν αυτοί για σένα..! Απλά κρατούν μέρος των κερδών. Χαλαλί, πιστεύω.Τελευταία αυτό κανω... Ποιοι αυτοι? Δωσε καμια εξηγηση για το τι εννοεις γιατι αν τα λες κρυπτογραφικα καλυτερα να μην τα λες γιατι ειναι ανουσιο. Αν δεν θελεις να τα πεις εδω μπορεις να μου στειλεις PM για να καταλαβω τι εννοεις....
thanos-buzzzzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Τι λεπτα εννοεις? Τι ακριβως σου εμφανιζει σε 2 λεπτα? Δεν καταλαβαινω λεξη απο τα παραπανω που εκανα quote....Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις? Ποιοι αυτοι? Δωσε καμια εξηγηση για το τι εννοεις γιατι αν τα λες κρυπτογραφικα καλυτερα να μην τα λες γιατι ειναι ανουσιο. Αν δεν θελεις να τα πεις εδω μπορεις να μου στειλεις PM για να καταλαβω τι εννοεις.... Θα σου στείλω προσωπικο μήνυμα, θα καταλάβεις τί εννοώ.Δε χρειαζονταν όλο αυτο. Πληροφοριες,ηλεκ διευθυνσεις κτλ Οσο για το άλλο παιδί:Αφού τα ξέρεις όλα απο την αρχη, τι με ρωτάς ρε φίλε?? Δηλωσε το απο πιο πριν, να ξέρω και γω να μη σου δημιουργω αποριες απο το πουθενα.. Ειπα:οποιος θελει πληροφοριες, προσωπικο μηνυμα και θα του τις στειλω. Απλα πραγματα .
ofiole Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Οσο για το άλλο παιδί:Αφού τα ξέρεις όλα απο την αρχη, τι με ρωτάς ρε φίλε?? Δηλωσε το απο πιο πριν, να ξέρω και γω να μη σου δημιουργω αποριες απο το πουθενα.. Ειπα:οποιος θελει πληροφοριες, προσωπικο μηνυμα και θα του τις στειλω. Απλα πραγματα . Δεν ρώτησα κατι ρε φίλε. Απλά σχολίασα την μυστικοπάθειά σου και τις αοριστολογίες. Τέλος πάντων, όποιος ενδιαφέρεται ας σου στείλει μήνυμα. Να δούμε τι θα γίνει, και αν είναι αυτό που υποψιάζομαι.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο καλύτερα ? Aυτο εννοουσα οτι ρωτας... Για να μην παρεξηγουμαστε. Και δε σου τη λεω... παντως ησουν και συ σαφης οσον αφορα το προσωπικο μηνυμα. καληνυχτα παιδια
john_vam Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 παιδια sorry αν εχει ξανασυζητηθει,αλλα με ανωνυμη προπληρομενη καρτα(απο τρ. κυπρου), μπορεις να κανεις αναληψεις-καταθεσεις??
ofiole Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 παιδια sorry αν εχει ξανασυζητηθει,αλλα με ανωνυμη προπληρομενη καρτα(απο τρ. κυπρου), μπορεις να κανεις αναληψεις-καταθεσεις?? Με της Eurobank μπορείς.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 ναι, αλλά το "ανώνυμη" δεν παίζει, στον χώρο του online στοιχήματος τουλάχιστον, γιατί οι περισσότερες εταιρείες (αν όχι όλες...), θα σου ζητήσουν validation των στοιχείων σου με αποστολή φωτοτυπίας αστυνομικής ταυτότητας κλπ κλπ, μην προσπαθήσεις να το παίξεις ανώνυμος λοιπόν, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πατήσεις...
ofiole Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η προπληρωμένη δεν έχει πάνω το όνομα μου. Όταν μου ζήτησαν φωτοτυπία και την έστειλα, τους εξήγησα ότι είναι προπληρωμένη και δεν αναφέρει το όνομα, και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Fan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Οσο αφορά τα surebets είναι το καλύτερο είδος στοιχηματισμού. Το βασικό είναι να μην βλέπεις το ποντάρισμα σε surebet ως ποντάρισμα σε στοίχημα αλλά ως επένδυση των χρημάτων σου. Βέβαια για να βγάλεις χρήματα θα πρέπει και να ποντάρεις πολλά λεφτά γιατί τα περισσότερα surebets σου δίνουν απόδοση 1 εώς 2% οπότε χρειάζεσαι καλή κάβα. Το προαναφερθέν παράδειγμα για surebet ίσως ήταν ατυχές αλλά φαντάζομα πως έγινε για να γίνει κατανοητός ο τρόπος.
john_vam Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 δεν με ενδιαφερει η ανωνυμια,απλα η καρτα ειναι ετσι, και για να μην βγαζω καινουργια,ελπιζω να δεχτουν.(δεν θελω πιστωτικες κτλ)
john_vam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια πηγα να γραφτω στο bwin με προπληρομενη απο τρ. κυπρου,και μου εγραψε: δεν εγινε αποδεχτη απο το Ιστιτουτο πιστωτικων καρτων.... εχει κανεισ καμια ιδεα τι γινετε?
dark_banishing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Το βγάζει κατά καιρούς και σε μένα. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Δοκίμασε ξανά μετά από λίγο.
nim0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Παιδες για στοιχημα αττικα gift. 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα σε πολλα site.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Παιδες για στοιχημα αττικα gift. 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα σε πολλα site. Μπορεις να στειλεις ιστοσελιδα? Θελω να δω κατι.
achillefs07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Bet Masters (το παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα, πανε καλά σε ισπανικό πρωτάθλημα και μπάσκετ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα