Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στα πόσα λεπτά σας εμφανίζει το surebet??

...

εμένα στα πρωτα 2...

Αν οχι το ταχύτερο,σίγουρα από τα ταχύτερα...

Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν τι εννοώ...

Τι λεπτα εννοεις?:fear: Τι ακριβως σου εμφανιζει σε 2 λεπτα? Δεν καταλαβαινω λεξη απο τα παραπανω που εκανα quote....:whistle:

Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις?

υπάρχει και τρόπος να βγάλεις,ακόμα και αν δεν ασχολείσαι φανατικά με το surebet...

Παίζουν αυτοί για σένα..!

Απλά κρατούν μέρος των κερδών.

Χαλαλί, πιστεύω.Τελευταία αυτό κανω...

Ποιοι αυτοι? Δωσε καμια εξηγηση για το τι εννοεις γιατι αν τα λες κρυπτογραφικα καλυτερα να μην τα λες γιατι ειναι ανουσιο.

Αν δεν θελεις να τα πεις εδω μπορεις να μου στειλεις PM για να καταλαβω τι εννοεις....

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι λεπτα εννοεις?:fear: Τι ακριβως σου εμφανιζει σε 2 λεπτα? Δεν καταλαβαινω λεξη απο τα παραπανω που εκανα quote....:whistle:

Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις?

Ποιοι αυτοι? Δωσε καμια εξηγηση για το τι εννοεις γιατι αν τα λες κρυπτογραφικα καλυτερα να μην τα λες γιατι ειναι ανουσιο.

Αν δεν θελεις να τα πεις εδω μπορεις να μου στειλεις PM για να καταλαβω τι εννοεις....

Θα σου στείλω προσωπικο μήνυμα, θα καταλάβεις τί εννοώ.Δε χρειαζονταν όλο αυτο.

Πληροφοριες,ηλεκ διευθυνσεις κτλ

Οσο για το άλλο παιδί:Αφού τα ξέρεις όλα απο την αρχη, τι με ρωτάς ρε φίλε??

Δηλωσε το απο πιο πριν, να ξέρω και γω να μη σου δημιουργω αποριες απο το πουθενα..

Ειπα:οποιος θελει πληροφοριες, προσωπικο μηνυμα και θα του τις στειλω.

Απλα πραγματα .

Δημοσ.

Οσο για το άλλο παιδί:Αφού τα ξέρεις όλα απο την αρχη, τι με ρωτάς ρε φίλε??

Δηλωσε το απο πιο πριν, να ξέρω και γω να μη σου δημιουργω αποριες απο το πουθενα..

Ειπα:οποιος θελει πληροφοριες, προσωπικο μηνυμα και θα του τις στειλω.

Απλα πραγματα .

Δεν ρώτησα κατι ρε φίλε. Απλά σχολίασα την μυστικοπάθειά σου και τις αοριστολογίες. Τέλος πάντων, όποιος ενδιαφέρεται ας σου στείλει μήνυμα.

Να δούμε τι θα γίνει, και αν είναι αυτό που υποψιάζομαι. ;)

Δημοσ.
Μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο καλύτερα ?

Aυτο εννοουσα οτι ρωτας...

Για να μην παρεξηγουμαστε. Και δε σου τη λεω...

παντως ησουν και συ σαφης οσον αφορα το προσωπικο μηνυμα.

καληνυχτα παιδια

Δημοσ.

παιδια sorry αν εχει ξανασυζητηθει,αλλα με ανωνυμη προπληρομενη καρτα(απο τρ. κυπρου), μπορεις να κανεις αναληψεις-καταθεσεις??

Δημοσ.
παιδια sorry αν εχει ξανασυζητηθει,αλλα με ανωνυμη προπληρομενη καρτα(απο τρ. κυπρου), μπορεις να κανεις αναληψεις-καταθεσεις??

Με της Eurobank μπορείς.

Δημοσ.

ναι, αλλά το "ανώνυμη" δεν παίζει,

στον χώρο του online στοιχήματος τουλάχιστον,

γιατί οι περισσότερες εταιρείες (αν όχι όλες...),

θα σου ζητήσουν validation των στοιχείων σου με αποστολή φωτοτυπίας αστυνομικής ταυτότητας κλπ κλπ,

μην προσπαθήσεις να το παίξεις ανώνυμος λοιπόν,

γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πατήσεις...

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η προπληρωμένη δεν έχει πάνω το όνομα μου. Όταν μου ζήτησαν φωτοτυπία και την έστειλα, τους εξήγησα ότι είναι προπληρωμένη και δεν αναφέρει το όνομα, και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. :-D

Δημοσ.

Οσο αφορά τα surebets είναι το καλύτερο είδος στοιχηματισμού. Το βασικό είναι να μην βλέπεις το ποντάρισμα σε surebet ως ποντάρισμα σε στοίχημα αλλά ως επένδυση των χρημάτων σου.

Βέβαια για να βγάλεις χρήματα θα πρέπει και να ποντάρεις πολλά λεφτά γιατί τα περισσότερα surebets σου δίνουν απόδοση 1 εώς 2% οπότε χρειάζεσαι καλή κάβα.

Το προαναφερθέν παράδειγμα για surebet ίσως ήταν ατυχές αλλά φαντάζομα πως έγινε για να γίνει κατανοητός ο τρόπος.

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει η ανωνυμια,απλα η καρτα ειναι ετσι, και για να μην βγαζω καινουργια,ελπιζω να δεχτουν.(δεν θελω πιστωτικες κτλ)

Δημοσ.

ρε παιδια πηγα να γραφτω στο bwin με προπληρομενη απο τρ. κυπρου,και μου εγραψε: δεν εγινε αποδεχτη απο το Ιστιτουτο πιστωτικων καρτων.... εχει κανεισ καμια ιδεα τι γινετε?:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...