ofiole Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 στα πόσα λεπτά σας εμφανίζει το surebet??... εμένα στα πρωτα 2... Αν οχι το ταχύτερο,σίγουρα από τα ταχύτερα... Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν τι εννοώ... υπάρχει και τρόπος να βγάλεις,ακόμα και αν δεν ασχολείσαι φανατικά με το surebet... Παίζουν αυτοί για σένα..! Απλά κρατούν μέρος των κερδών. Χαλαλί, πιστεύω.Τελευταία αυτό κανω... Ρε φίλε, μπήκες εδώ να μας κάνεις το έξυπνο? Όλο υποννοούμενα κλπ κλπ. Η πες καθαρά που τα βρίσκεις και με ποιον τρόπο και κόστος, η άστο καλύτερα. Στο παράδειγμα που μας έδωσες πιο πριν, να δεσμεύσουμε 1000 ευρω, για να πάρουμε σε 3 χρόνια 177 ευρώ κέρδος είναι σωστό παίξιμο? Δουλευόμαστε ? στην τράπεζα αν τα βάλουμε θα πάρουμε 50 και σίγουρα. Σε δύο χρόνια μου εγγυάται κάποιος ότι αυτή η εταιρία θα υπάρχει ? Η' δώσε στοιχεία ή μην ξανανοίξεις το θέμα. υ.γ.: συγνώμη για το ύφος, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό κάποιος να κάνει τον έξυπνο χωρίς παραδείγματα.
DungeoN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 'Εχω electron visa της Alpha Bank. Ήθελα να βάλω λεφτά στο moneybookers αλλά μου είπανε από το site ότι η τράπεζα δεν επέτρεψε αυτή την συνάλλαγη. Τα λεφτά είναι μέσα. Προσπάθησα να βάλω λεφτά και στο bwin.com αλλά δεν λειτούργησε πάλι. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;
ofiole Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Για της Alpha δεν ξέρω. Πάντως στην moneybookers χρησιμοποιω την προπληρωμένη της Eurobank και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αναλήψεις και καταθέσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. υ.γ. : Μήπως δεν είχες το απαιτούμενο ποσό διαθέσιμο ή έβαλες κάποιο στοιχείο λάθος στην κατάθεση ?
DungeoN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Όχι. Μου είπανε από την Moneybookers ότι το θέμα ήτανε με την τράπεζα. Το πρόβλημα είναι ότι στο bwin.com μπορείς να βάλεις λεφτά απευθείας μέσω electron και το δοκίμασα και πάλι μου έβγαλε πρόβλημα. Μήπως η συγκεκριμένη κάρτα δεν δέχεται συναλλαγές με εταιρείες που ασχολούνται με στοιχηματισμό;
ofiole Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομίζω. Τα στοιχεία τα βάζεις σωστά ? Το ονοματεπώνυμο να είναι ίδιο με αυτό του λογαριασμού, ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας στο πισω μέρος της κάρτας ? Η ημερομηνία λήξης ? Στο κάτω κάτω κάνε μια ερώτηση στην τράπεζα.
spooksville21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 dungeon και εμενα μου το εκανε αυτο συχνα με ελεκτρον ωσπου εβγαλα προπληρωμενη
DungeoN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ναι τα στοιχεία είναι σωστά. Αυτό θα κάνω θα ρωτήσω την τράπεζα. Εδώ και μια βδομάδα προσπαθώ να παίξω και το κακό είναι ότι αυτή την στιγμή χάνω λεφτά.
DungeoN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 πώς δουλεύει η προπληρωμένη; Τι χαρτιά χρειάζεται; Μπορώ να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ; Έχει συνδρομή;
gizmo78 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 πώς δουλεύει η προπληρωμένη; Περίπου οπως η πιστωτικη ομως πρεπει να εχεις αντικρυσμα στον λογαριασμο σου για να πληρωσεις. Τι χαρτιά χρειάζεται; Με την ταυτοτητα στην τραπεζα εγω εχω πειραιως visa electron και ειμαι ευχαριστημενος. Μπορώ να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ; Ναι οπου εχει το σηματακι visa electron. Εχω αγορασει κιθαρα απο Γαλλια (playback.com) διαφορα απο Γερμανία και πολλους λογαριασμους altec δεη κτλ ευκολα, γρηγορα και χωρις κρατησεις οπως στα ταμεια των τραπεζών. Έχει συνδρομή; Όχι.
konnak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως εγώ έχω Electron Visa της Alpha Bank (συγκεκριμένα, του προγράμματος 1-2-3) και την έχει δεχθεί κανονικά στο bwin, τόσο για ανάληψη όσο και για κατάθεση. Γιατί δεν μιλάς με την Alpha Bank;
DungeoN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ για την βοηθειά σας. Λογικά αυτές τις μέρες θα πάρω τηλέφωνο στην Alpha αλλά δε νιώθω τυχερός. Αν υπάρξει πρόβλημα θα καταλήξω σε προπληρωμένη.
aelara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια καλησπέρα και από μένα..Εχω εδω και 1-2 μήνες το ίδιο πρόβλημα με τον DungeoN με καρτα electron Visa της Πειραιώς.. Το περιέργο είναι οτι την ίδια κάρτα την έχω χρησιμοποιήσει σε στοιχηματικα sites 5-6 φορές στο παρελθόν (γύρω στο Μάρτιο 2007) χωρίς κανένα πρόβλημα!! Απλά τώρα θέλω να ξαναβάλω λίγα φράγκα στη betfair και δε μπορώ..Δοκιμάζω και σε άλλες το ίδιο... Μόλις πριν 5 λεπτά πήρα στο 801 802 ... της Πειραιώς και δεν μπορεί να δει στοιχεία της χρεωστικής κάρτας.Πρέπει να παώ σε κατάστημα της τράπεζας..Απλά δεν ήθελα να κάνω αυτό για να μη μου την πούνε ότι δεν μπορώ (λόγω Νόμου κτλ) να παίζω στοίχημα στο Ιντερνετ κτλ... Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Τσεκαρισμένο και το balance μου > ποσού κατάθεσης...
thanos-buzzzzy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ρε φίλε, μπήκες εδώ να μας κάνεις το έξυπνο? Όλο υποννοούμενα κλπ κλπ. Η πες καθαρά που τα βρίσκεις και με ποιον τρόπο και κόστος, η άστο καλύτερα. Στο παράδειγμα που μας έδωσες πιο πριν, να δεσμεύσουμε 1000 ευρω, για να πάρουμε σε 3 χρόνια 177 ευρώ κέρδος είναι σωστό παίξιμο? Δουλευόμαστε ? στην τράπεζα αν τα βάλουμε θα πάρουμε 50 και σίγουρα. Σε δύο χρόνια μου εγγυάται κάποιος ότι αυτή η εταιρία θα υπάρχει ? Η' δώσε στοιχεία ή μην ξανανοίξεις το θέμα. υ.γ.: συγνώμη για το ύφος, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό κάποιος να κάνει τον έξυπνο χωρίς παραδείγματα. To ύφος σου δείχνει ότι δεν καταλαβάινεις κάτι: Μπορεί να παρεξηγηθώ άμα μιλήσω παραπάνω,δεν καταλαβαίνεις?? Το στοίχημα μπορεί να έχει τη μορφή επένδυσης,ήδη μίλησα για το πώς. Η τράπεζα λοιπόν σου δίνει ανά εξάμηνο "απόδοση" 3% του αρχικού κεφαλαίου. Εγώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βγάζω 3% το μήνα. 18% το εξάμηνο, καθαρό... Η εταιρεία τα βγάζει, μαζί κ γω..Και να είσαι σίγουρος,είναι πολύ μάχιμη. Για την εγγύηση των χρημάτων: Βέβαια μιλαω με τους ίδιους μέσω τηλ τακτικά, έχει κανονιστει και προσωπική συναντηση στα χριστούγεννα.Επειδη και αυτοί και εγώ τρέχουμε ... Αμα θέλω παίζω και το surebetακι μου... Που το λαμβάνω δωρεάν!.. Για την εταιρεία όποιος θέλει λεπτομέρειες,τηλ και τέτοια, προσωπικό μηνυμα παιδία. Βαριέμαι να ξαναγράφομαι στo insomnia!
ofiole Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 To ύφος σου δείχνει ότι δεν καταλαβάινεις κάτι:Μπορεί να παρεξηγηθώ άμα μιλήσω παραπάνω,δεν καταλαβαίνεις?? Για την εταιρεία όποιος θέλει λεπτομέρειες,τηλ και τέτοια, προσωπικό μηνυμα παιδία. Βαριέμαι να ξαναγράφομαι στo insomnia! Ξέρω πάρα πολύ καλά τι εννοείς. Αχολούμε με το στοίχημα πολλά χρόνια πριν το φέρει ο ΟΠΑΠ στην Ελλάδα. Ξέρω και τα surebets και όλα. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που γράφεις και την μυστικοπάθεια. Μια έρευνα να κάνεις στο google βρίσκεις δεκάδες τέτοιες εταιρίες. Δεν καταλαβαίνω τα "βαριέμαι να ξαναγράφομαι στο insomnia" αν μιλήσω.
Krokodilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια καλησπέρα και από μένα..Εχω εδω και 1-2 μήνες το ίδιο πρόβλημα με τον DungeoN με καρτα electron Visa της Πειραιώς..Το περιέργο είναι οτι την ίδια κάρτα την έχω χρησιμοποιήσει σε στοιχηματικα sites 5-6 φορές στο παρελθόν (γύρω στο Μάρτιο 2007) χωρίς κανένα πρόβλημα!! Απλά τώρα θέλω να ξαναβάλω λίγα φράγκα στη betfair και δε μπορώ..Δοκιμάζω και σε άλλες το ίδιο... Μόλις πριν 5 λεπτά πήρα στο 801 802 ... της Πειραιώς και δεν μπορεί να δει στοιχεία της χρεωστικής κάρτας.Πρέπει να παώ σε κατάστημα της τράπεζας..Απλά δεν ήθελα να κάνω αυτό για να μη μου την πούνε ότι δεν μπορώ (λόγω Νόμου κτλ) να παίζω στοίχημα στο Ιντερνετ κτλ... Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Τσεκαρισμένο και το balance μου > ποσού κατάθεσης... Περιεργο, καθως αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω την VISA Εlectron της Πειραιως χωρις προβλημα.... Ακομα: Ειναι σιγουρο οτι το στοιχημα στην Ελλαδα μεσω ιντερνετ ειναι παρανομο? Αυτο δεν το ηξερα, αν ισχυει τελικα.... Παρε τους τηλεφωνο ή πηγαινε εκει και πες τους(αφου δεν θελεις να πεις την αληθεια) οτι θελεις να κανεις συναλλαγη στο Paypal πχ και δεν σε αφηνει. Λογικα θα ψαξουν και αν υπαρχει προβλημα θα το βρουνε.... Αν δεν το βρουνε να επιμεινεις! Την εχω πατησει ετσι σε τραπεζες που απο δικο τους λαθος δεν αναγνωριζοταν κατι και αναγκαστηκα να επιμεινω 3-4 φορες ωσπου να το βρουνε. Καθε φορα μου λεγανε δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα, ενω ηξεραν οτι δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω κανονικα τον λογαριασμο, αλλα εγω επεμενα και τελικα το βρηκαν. Οσο για το surebet: Να περιμενεις 3 χρονια δεσμευοντας 1000 ? για να βγαλεις σιγουρα 177 ? (τουλαχιστον) δεν ειναι ο τυπος στοιχηματος που προτιμω.... Αυτη τη στιγμη αναπτυσσω ενα συστημα, ενα στατιστικο συστημα με πονταρισμα σε στατιστικα φαβορι, οπου μια πρωιμη εκδοση του συστηματος αυτου, που εφαρμοζω τις 3 τελευταιες εβδομαδες μου απεφερε 180 ? παιζοντας παρα πολυ συντηρητικα σταθερο πονταρισμα 4 ? ανα φορα. Δηλαδη 8.5? καθαρο κερδος ανα ημερα με ελαχιστο ρισκο ανα ημερα λογω της πολυ χαμηλης βασης πονταρισματος 4?. Αποδεικνυεται οτι αν επαιζα 20 ? (5 φορες πανω απο αυτο που παιζω) ανα πονταρισμα τοτε θα ειχα κερδισει 5·180 ? = 900 ? σε 21 μερες. Αλλα δυστυχως επαιζα πολυ συντηρητικα οποτε δεν κερδισα τοσα. Η εμπλουτισμενη και βελτιωμενη εκδοση του συστηματος θα περιεχει πονταρισματα χρησιμοποιωντας το κριτηριo του Kelly και δυστυχως θα απαιτει διαρκες ανανεωση των στατιστικων οποτε καποιος θα πρεπει να αφιερωνει 1 ωρα τουλαχιστον για τα πονταρισματα. Αλλα ελπιζω να εχει αποτελεσμα. Αν εχει ισως κανω ποστ μερικες λεπτομερειες.... Βεβαια δεν αποφευγω και τις τρελες, οπως καθε σωστος gambler:lol:, οπως να βαλω 40? στον ΠΑΟΚ στο 55' με αποδοση 22 οταν εχανε 1-0 απο τον Αστερα Τριπολης. Κερδος: - ~840? αν κερδιζε ο ΠΑΟΚ - ~254? αν εβαζε 1 μονο γκολ ο ΠΑΟΚ πρωτος. Αλλα τελικα δεν εβαλε γκολ ο ΠΑΟΚ και εχασα 40? Εμ ετσι ειναι, αλλα τουλαχιστον εκανα σωστο bet....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα