Nik0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Με τη χρεωστική κάρτα Alpha Bank Enter Visa μπορείτε να κάνετε κανονικά αναλήψεις; Μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει κάνει ή γνωρίζει σίγουρα; Eσυ τι λες? λες να μην μπορει? καρτα δεν ειναι? σε ΑΤΜ δεν μπαινει? λες μονο απο πιστωτικες καρτες να γινεται αναληψη και απο χρεωστικες οχι? Εξαλλου σου εχω απαντησει και αλλη φορα οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε στην κατάθεση ουτε στην αναληψη. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανχενεσαι και αμφιβαλλεις τοσο πολυ.
1234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Eσυ τι λες? λες να μην μπορει? καρτα δεν ειναι? σε ΑΤΜ δεν μπαινει?λες μονο απο πιστωτικες καρτες να γινεται αναληψη και απο χρεωστικες οχι? Εξαλλου σου εχω απαντησει και αλλη φορα οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε στην κατάθεση ουτε στην αναληψη. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανχενεσαι και αμφιβαλλεις τοσο πολυ. Βλακεία δικία μου, δεν το εξήγησα σωστά... Θέλω να πω αναλήψεις μέσω internet, γιατί εγώ τώρα παίζω στην betfair και θέλω από την betfair να κάνω μια ανάληψη προς το λογαριασμό της κάρτας μου (enter visa της Alpha bank). Αυτό γίνεται κανονικά; Ας μας πει κάποιος που το έχει κάνει ή γνωρίζει σίγουρα.
greekparot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Απο την στιγμη που εχει το σημα της VISA μπορεις κανονικοτατα.
1234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το ρωτάω, γιατί σε σχετική επικοινωνία που είχα με την betfair μου είπαν πως αυτοί (betfair) δέχονται την κάρτα και για καταθέσεις και για αναλήψεις αλλά: "Par' ola auta uparxoun kapoies trapezes pou den epitrepoun tis analhpseis mesw twn xrewstikwn kartwn" και φοβάμαι μήπως κάνω καμία ανάληψη από την betfair προς την κάρτα μου και χαθούν χωρίς λόγο τα λεφτά...
1234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν, ξέρει κάποιος να μου πει με σιγουριά αν με την χρεωστική κάρτα alpha bank enter visa μπορώ κανονικά να κάνω ανάληψη από το λογαριασμό της betfair προς το λογαριασμό της κάρτας; Γιατί θέλω να πραγματοποιήσω μια τέτοια ανάληψη και φοβάμαι, αν κάτι τέτοιο δεν γίνεται, μήπως χάσω τα λεφτά μου χωρίς λόγο. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ...
dark_banishing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου ! Άμα δεν γίνεται θα σου πουν ότι η τράπεζα αρνείται την συναλλαγή, ή ότι η betfair αρνείται την συναλλαγή αναλόγως τι παίζει.. Αλλά δεν θα σου αφαιρέσουν τα λεφτά εννοείται !! Εδώ διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα λες να θέλουν να σου φάνε τα δικά σου ;
1234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει δε λέω να θέλουν να τα φάνε, αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που παίζω στην betfair, με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας, για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως. Αν, δηλαδή, αρνείται η τράπεζα τη συναλλαγή, προφανώς τα λεφτά θα μπουν ξανά στο λογαριασμό της betfair, μετά εγώ πως μπορώ να τα πάρω;
dark_banishing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Για να καταλάβω, φοβάσαι μήπως εγκλωβιστούν τα χρήματα σου στην betfair μέσα κ δεν έχεις τρόπο να τα κάνεις ανάληψη ; Αν δεν μπορείς μέσω κάρτας θα έχουν μεριμνήσει να υπάρχει άλλος τρόπος επιταγή-έμβασμα-Moneybookers κτλ..
1234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Όποτε θα την κάνω απόψε την ανάληψη από την betfair και, λογικά, αν δεν δέχεται αυτή τη συναλλαγή η τράπεζα, θα με ειδοποιήσουν από την betfair. Ίσως να αγχώνομαι υπερβολικά, αλλά απλά θέλω να είμαι κάπως σίγουρος πριν κάνω κάτι, μιας και είναι η πρώτη φορά που παίζω στην betfair.
dark_banishing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Καλά το κάνεις εξάλλου λεφτά είναι.. Απ την άλλη μιλάμε για μεγάλη εταιρεία και έχουν και ελληνικό τμήμα. Ένα τηλεφωνάκι στην χειρότερη και λύνεις το θέμα σου.
1234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Έστειλα mail (από χθες) και στην Alpha Bank, αν μπορώ να κάνω αναλήψεις μέσω internet με την Alpha Bank Enter Visa. Άραγε όμως, θα καταλάβουν την ερώτηση; Γιατί δε θέλω να τους πω ότι χρησιμοποιώ την κάρτα σε εταιρία στοιχημάτων, μιας και είναι παράνομο. Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Περιμένω να μου απαντήσουν για να πραγματοποιήσω την ανάληψη από την betfair προς την κάρτα μου. Ρε μπας και περιμένω άδικα;
hydrogen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Έστειλα mail (από χθες) και στην Alpha Bank, αν μπορώ να κάνω αναλήψεις μέσω internet με την Alpha Bank Enter Visa. Άραγε όμως, θα καταλάβουν την ερώτηση; Γιατί δε θέλω να τους πω ότι χρησιμοποιώ την κάρτα σε εταιρία στοιχημάτων, μιας και είναι παράνομο. Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα... Περιμένω να μου απαντήσουν για να πραγματοποιήσω την ανάληψη από την betfair προς την κάρτα μου. Ρε μπας και περιμένω άδικα; Αναφερεις πως ειναι παρανομο να παιζεις μεσω inernet, γιατι εχεις αυτη την αποψη ειναι νομημες εταιριες με εδρα λονδινο. Το να γινεις εσυ μεσαζοντας στοιχηματων ειναι παρανομο.
dark_banishing Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Αναφερεις πως ειναι παρανομο να παιζεις μεσω inernet, γιατι εχεις αυτη την αποψη ειναι νομημες εταιριες με εδρα λονδινο. Το να γινεις εσυ μεσαζοντας στοιχηματων ειναι παρανομο. Το θέμα με τα στοιχήματα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Η ευρωπαϊκή ένωση μας ζητά να κάνουμε άρση του μονοπωλίου του οπάπ, προφανώς το κράτος δεν το συμφέρει αυτό, τώρα τι ακριβώς θα γίνει κανείς δεν ξέρει..
1234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά το άλλο που γίνεται στην betfair και δεν το καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να κάνω ανάληψη πόσο ίσο με αυτό που έχω καταθέσει και όχι παραπάνω; Εγώ που θέλω να βγάλω παραπάνω, τι θα κάνω; Θα βγάλω τώρα ποσό ίσο με αυτό που έχω καταθέσει και θα περιμένω άυριο να κάνω άλλη ανάληψη για να βγάλω κι άλλα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να γίνει... Υ.Γ: Αλήθεια, έχει χρησιμοποιήσει κανείς τελικά την Alpha Bank Enter Visa για να παίξει στοίχημα μέσω internet;;;
Nik0s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Υ.Γ: Αλήθεια, έχει χρησιμοποιήσει κανείς τελικά την Alpha Bank Enter Visa για να παίξει στοίχημα μέσω internet;;; Ma kala den sou exw apantisei egw proswpika poses fores NAI kai oti den tha exeis kanena provlima? Poses fores tha rwtiseis to idio pragma akoma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα