patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Με ποιο τρόπο θα βάλεις τα λεφτά στους Moneybookers ; Are there any fees for uploading funds to my account? Upload Money From Bank: FREE* Upload Money From Credit/Debit Card: 1.9%* Upload Money via Cheque: ? 0 - 0.50 *Additional fees charged by your bank or credit/debit card issuer cannot be covered by Moneybookers. άντε, αυτό δεν το ξερα... EDIT: Δεν ισχύει αυτό που λες, είναι για άλλες χώρες, Ελλάδα είναι δωρεάν... ναι, αλλά χρειάζεται να ανεβάσεις λεφτά στο account; δεν δουλεύει σαν το paypal, να τραβάει δηλαδή λεφτά "on demand" από την κάρτα όπως το paypal; τελικά η καλύτερη λύση είναι η χρήση κάρτας απευθείας για καταθέσεις - αναλήψεις; περιμένω τις γνώμες σας... ήρθε κ απάντηση από την betfair: Agapite kyrie xxx' date=' Euxaristoume pou epikoinonisate me th Betfair. Oles tis plirofories pou zitate sxetika me tous diaforetikous tropous pou mporeite na kanete katathesi kai analipsi xrimaton ston logariasmo sas tis Betfair mporeite na tis vreite sti dieuthinsi http://www.betfairinfo.gr an epilexete tin enotita “Pliromes”. Tha thelame na sas enimerosoume ostoso oti otan kanete katathesi xrimaton me opoiondipote tropo, tha prepei na kanete analipsi me ton idio tropo toulaxiston enos isou posou prin mporesete na kanete analipsi ton ypoloipon xrimaton sas me diaforetiko tropo. Stin periptosi sas, an kanete katathesi meso Moneybookers p.x. ?100, tha prepei na kanete analipsi toulaxiston ?100 meso Moneybookers prin mporesete na kanete analipsi tou ypoloipou posou meso tis kartas sas.[/quote'] πήρα τηλ κ την alpha κ μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις για να μου στείλει τα λεφτά το paypal!
1234 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ωραία, απλοποιούνται περισσότερο τα πράγματα τώρα. Όσον αφορά τον λογαριασμό 3 μηνών, επειδή δεν έρχεται ΚΑΝΕΝΑΣ λογαριασμός στο όνομα μου, μπορεί αυτή τη δουλειά να την κάνει το εκκαθαριστικό τελικά; Μιας και στο εκκαθαριστικό φαίνεται και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αλλά μπορεί να είναι και πάνω από 3 μήνες...Και κάτι άλλο. Εκεί που λες φώτο διαβατηρίου ή ταυτότητας, αν τους στείλεις ολόκληρη την ταυτότητα, την κάνεις τη δουλειά σου, έτσι; Τελικά μια υπεύθυνη δήλωση αρκεί, εντάξει...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Κανα προγνωστικό ρε παιδιά... Έχουμε πάει τρελό κουβά αυτό το μήνα...
patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 τελικά εγώ τι να κάνω; κάρτα/paypal/moneybookers;
1234 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά αληθεύει ότι αφού κάνεις αίτηση για κάρτα Visa Electron της Alpha σου έρχεται το λιγότερο σε δύο εβδομάδες και μπορεί και να σου έρθει και σε ένα μήνα; Εγώ που πήγα και έκανα αίτηση (ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό στην Alpha), μου είπαν σε καμιά βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. Ας πουν αυτοί που έχουν βγάλει, μετά από πόσο καιρό τους ήρθαν;
apostol1s Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 χθες γραφτηκα στη sportingbet.gr και κατεθεσα μεσω της χρεωστικης μου καρτας visa electon της πειραιως το ποσο των 40 ευρο στον λογαριασμο μου στη sportingbet.επαιξα λιγο ρουλετα και εβγαλα 186 ευρο.τα μετεφερα απο την sportingbet μεσω της χρεωστικης μου και στο site της sportingbet γραφει διπλα απο τα 186 ευρο το εξης: Αίτημα Ανάληψης μέσω Κάρτας. ξερετε ποτε θα περαστουν στον λογαριασμο μου στην Τραπεζα πειραιως? χρειαζεται να κανω κατι επιπλεον?
madpkar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Θελω να παιξω ενα ματσακι αλλα δεν βρισκω καμια εταιρια στοιχηματος..μια βοηθεια θα την ηθελα...πολυ
2arkoudi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 se 3 ergasimes imeres ta lefta sou tha einai stin trapeza
Silok Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά τι στα κομμάτια έχει πάθει η sportingbet?Το Σάββατο είχα 4 κερδισμένα δελτία και μάλιστα από το ένα οι αγώνες είχαν λήξει από τις 7 και τα λεφτά μπήκαν στις 12 το βράδυ.Για να μην πω ότι αυτά που λήξαν στις 11 περίπου μπήκαν τα καλά ξημερώματα.Τους έστειλα και mail αλλά στα παπάκια τους.Ευτυχώς πάω καλά αλλά μόλις τα αναλήψω τα φράγκα ούτε κλικ επάνω τους ξανά.Αυτοί και η interwetten(η 2η λόγο μη επιλογής ανάληψης στην πιστωτική) από μένα έφαγαν κόκκινη κάρτα.Σε όλες τι άλλες που παίζω τα λεφτά από τα κερδισμένα δελτία μπαίνουν το πολύ σε μισή ώρα και πολύ λέω.
1234 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά αληθεύει ότι αφού κάνεις αίτηση για κάρτα Visa Electron της Alpha σου έρχεται το λιγότερο σε δύο εβδομάδες και μπορεί και να σου έρθει και σε ένα μήνα; Εγώ που πήγα και έκανα αίτηση (ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό στην Alpha), μου είπαν σε καμιά βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.Ας πουν αυτοί που έχουν βγάλει, μετά από πόσο καιρό τους ήρθαν; Ξέρει κανείς;
patrickdrd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 η bwin γιατί αργεί τόσο πολύ βρε παίδες να μου βάλει τα λεφτά στο paypal; η betfair μου τα βάζει αμέσως, αυτοί τι κάνουν;
1234 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Με το μόλις γράφεσαι στην betfair, χρειάζεται να τους στείλεις τίποτα για να αρχίσεις να στοιχηματίζεις ή όχι; Ξέρω πως στην bwin δεν χρειάζεται να στείλεις τίποτα και με το μόλις γράφεσαι και περνάς την κάρτα σου, μπορείς να στοιχηματίζεις άμεσα. Στην betfair τι γίνεται;
aghahowa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 υπαρχει και κανενα καλο σαιτ με προγνωστικα? ολο με ενστικτο παιζω και εχω βαρεθει να χανω
xalara87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 surfbet.net αυτο χρησιμοποιω εγω και δεν μπορω να πω το κατεχουν τα παληκαρια εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα