Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαλλον οπως ειπε και ο dark_banishing εχεις μια ταση να υπερβαλεις και να μπερδευεις τα πραγματα.Λοιπον τα πραγματα με την betfair ειναι απλα και εχουνε ως εξης:

1.Kανεις καταθεση με χρεωστικη και κατα 99% δεν σου ζητανε καμια αλλα ταυτοποιηση( πρεπει να εισαι ο μοναδικος που του το ζητησανε αυτο :rolleyes: )

Ναι προφανως δεν διαβασες ολα αυτα που εγραψα(σε δικαιολογω:-D).

Μου ζητησανε απλα επιβεβαιωση οτι ειμαι πανω απο 18 χρονων αλλα οπως ειπε και ο dark_banishing αυτο το ζητανε σε ολους και ακομα και αν δεν το κανεις απλα θα σε πρηζουν με email να το κανεις.

Ολες οι αλλες επιβεβαιωσεις προεκυψαν απο μια παρατηρηση μου στο τελος μιας σελιδας(της σελιδας οπου εξηγει τι πρεπει να κανεις για να επιβεβαιωσεις την ηλικια σου) του betfair που λεει:

Confirming your age is the minimum requirement in order to un-suspend your account but in order to gain full access to all available Betfair products and services, please consider completing a full identity check. You can find details of how to do this at kyc.betfair.com

Δεν μου το ζητησανε αλλα το ειδα!

Σε αυτην την τραγικη σελιδα(kyc.betfair.com) τα ειδα ολα αυτα....

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υ.Γ.: 2) Στην σελίδα που εισάγεις την κάρτα σου στην betfair δεν υπάρχει ούτε ίχνος ασφαλείας! Ούτε https, ούτε κλειδάκι, ούτε τίποτα!

Κ επειδή τυγχάνει να είμαι κ web developer,

επιτρέψτε μου να δηλώσω πως αυτό είναι 1000% επικίνδυνο!

Είναι θέμα τύχης το αν θα τύχει να περάσει κανας hacker από εκεί...

Προσωπικά το αποκλείω να μην είναι ασφαλές. Αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο για τον απλό λόγο ότι άμα κλέψει κανείς τις πιστωτικές της betfair θα γίνει τόσο μεγάλο σκάνδαλο και χαμός που στάνταρ θα βρεις το δίκιο σου.

Άμα είσαι και με χρεωστική δεν έχεις να φοβάσαι.

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς άλλος;

alet;

σορυ patrickdrd δεν εχω κανει καταθεση με paypal στην betfair και δεν γνωριζω τι γινεται στην περιπτωση σου.Στειλε ενα μαιλ και ελπιζω να σου πουνε.Παντως να προτιμας ενα μεσο καταθεσης και αναληψης και θα σου προτεινα την χρεωστικη.Η betfair ειναι αρκετα προσεκτικη με αυτα τα πραγματα καθως φοβαται ξεπλημα χρηματος αλλα και αλλες εταιριες μπουκ που καλυπτουνε τα γεγονοτα τους μεσα απο αυτη(-off topic κακες γλωσσες λενε και για τα μονα του Οπαπ;)-off topic ).

Υ.Γ

έκανα κατάθεση 220 ευρώ, τα οποία τα χω κάνει 550

Well done:-) .Τελικα μαλλον τα "μονα" σου πανε καλυτερα.Μακαρι να βρηκες τον τροπο στοιχηματισμου που σου ταιριαζει(single games rules ;) ).Παντα τετοια!!!

Δημοσ.
Προσωπικά το αποκλείω να μην είναι ασφαλές. Αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο για τον απλό λόγο ότι άμα κλέψει κανείς τις πιστωτικές της betfair θα γίνει τόσο μεγάλο σκάνδαλο και χαμός που στάνταρ θα βρεις το δίκιο σου.

Άμα είσαι και με χρεωστική δεν έχεις να φοβάσαι.

εσύ το αποκλείεις,

αλλά εγώ είμαι web developer κ επέτρεψέ μου να το ξέρω καλύτερα, σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται πιστοποιητικό ασφαλείας (ssl certificate που αγοράζεις από verisign π.χ. ή και άλλες εταιρείες), αλλιώς η επικοινωνία μεταξύ του client κ του server είναι unencrypted κ μπορεί να παρέμβει ο οποιοσδήποτε κ να τραβήξει αυτή την πληροφορία!

δεν είμαι με χρεωστική, είμαι με visa electron,

στην οποία έχω τετραψήφιο ποσό μέσα,

οπότε την λύση της κάρτας ίσως την απορρίψω τελικά...

έχεις κανείς καμια απάντηση πάντως στις προηγούμενες ερωτήσεις μου;

Well done:-) .Τελικα μαλλον τα "μονα" σου πανε καλυτερα.Μακαρι να βρηκες τον τροπο στοιχηματισμου που σου ταιριαζει(single games rules ;) ).Παντα τετοια!!!

Δεν ξέρω αν τον βρήκα,

αλλά το σίγουρο είναι ότι έχω τεράστια επιτυχία στο ασιατικό handicap,

στο οποίο έχω τρομερή ρέντα (5 στα 5 ίσως και παραπάνω!),

ευχαριστώ πολύ!

Είναι κ θέμα του τι σου κάθεται,

μιας κ στην bwin όλο χάνω,

ενώ στην betfair όλο κερδίζω!!!

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς άλλος;

Υ.Γ.: 1) Εννοείται ότι θα προωθήσω τα παραπάνω κ στην betfair

Υ.Γ.: 2) Στην σελίδα που εισάγεις την κάρτα σου στην betfair δεν υπάρχει ούτε ίχνος ασφαλείας! Ούτε https, ούτε κλειδάκι, ούτε τίποτα!

Κ επειδή τυγχάνει να είμαι κ web developer,

επιτρέψτε μου να δηλώσω πως αυτό είναι 1000% επικίνδυνο!

Είναι θέμα τύχης το αν θα τύχει να περάσει κανας hacker από εκεί...

Αυτα τα ειχα ρωτησει αρχικα και εδω(καμια 4-8 σελιδες πιο πισω) αλλα και στην betfair επεμενα πολυ και πηρα παντου 100% καταφατικες απαντησεις οτι το site ειναι 100% safe!

Επισης αν προσεξεις πχ στην σελιδα:

My Account->Deposit funds->Add Card η οποια ειναι:

https://www.betfair.com/myaccount/payment/addCardDetails.do?formaction=addCardDetails

Οποτε ειναι https και ειναι ασφαλης.

Επισης αν δεις την source code της σελιδας θα δεις οτι το λινκ για "Add Card" ειναι σε https μορφη αρα ασφαλες....

Επισης αν πας με τον Firefox στην παραπανω σελιδα που εδωσα θα δεις ενα κοκκινο κλειδι και οχι πρασινο. Αν το πατησεις ο Firefox θα σου πει οτι η σελιδα ειναι μερικως encrypted δηλαδη μερικα στοιχεια ειναι ασφαλη και μερικα οχι. Πχ ισως τα στοιχεια σου ειναι ασφαλη και οι εικονες που εχει δεν ειναι. Ποιος με διαβεβαιωνει βεβαια για το οτι δεν ισχυει το αντιθετο? Πραγματι λοιπον αυτο ουτε εμενα μου δινει χαρα, αλλα ε betfair ειναι οποτε....

Δημοσ.

ναι, μάλλον δίκιο έχεις τελικά,

η φόρμα γίνεται submit σε ασφαλή τοποθεσία

(https://www.betfair.com/myaccount/payment/showAddresses.do)

άρα, μήπως να περάσω την κάρτα μου κ να κάνω από εκεί αναλήψεις / καταθέσεις;

σε αυτό πρέπει να έχετε απάντηση οι υπόλοιποι:

υπάρχουν χρεώσεις με αυτό τον τρόπο

(σε αναλήψεις/καταθέσεις);

Δημοσ.
ναι, μάλλον δίκιο έχεις τελικά,

η φόρμα γίνεται submit σε ασφαλή τοποθεσία

(https://www.betfair.com/myaccount/payment/showAddresses.do)

άρα, μήπως να περάσω την κάρτα μου κ να κάνω από εκεί αναλήψεις / καταθέσεις;

σε αυτό πρέπει να έχετε απάντηση οι υπόλοιποι:

Εμενα μου κρατησαν 1.5% στην καταθεση.

Στην αναληψη απο οτι θυμαμαι μεσω καρτας δεν εχει κρατησεις.

Και ειναι και λογικο, κρατησεις στην καταθεση, κρατησεις στην αναληψη, κρατησεις εδω κρατησεις εκει, δεν γινεται....:rolleyes:

Δημοσ.
ν

χρεωσεις με καρται ειναι περιπου στο 2% στη καταθεση και καμια χρεωση στην αναληψη

Δημοσ.

άρα η μόνη κατάθεση που δεν έχει χρεώσεις είναι με moneybookers (πατήστε μέσα από την betfair κατάθεση με moneybookers κ θα το δείτε) κ η μόνη ανάληψη που δεν έχει χρεώσεις είναι απευθείας στην κάρτα,

να γίνεται όμως κάτι τέτοιο άραγε;

για να δούμε...

θα το ψάξω κ θα σας πω...

για την ώρα πάω να φτιάξω λογαριασμό στην moneybookers κ να περάσω την κάρτα μου στην bf

EDIT:

Δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη από αυτή την κάρτα

- Δεν έγινε καμία κατάθεση

Τελικά μάλλον δεν παίζει αυτό το σενάριο,

γιατί θέλει με το ίδιο που κάνεις κατάθεση να κάνεις κ ανάληψη...

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε με δαύτους...

Δημοσ.
Μαλλον οπως ειπε και ο dark_banishing εχεις μια ταση να υπερβαλεις και να μπερδευεις τα πραγματα.Λοιπον τα πραγματα με την betfair ειναι απλα και εχουνε ως εξης:

1.Kανεις καταθεση με χρεωστικη και κατα 99% δεν σου ζητανε καμια αλλα ταυτοποιηση( πρεπει να εισαι ο μοναδικος που του το ζητησανε αυτο :rolleyes: )

2.Κανεις αναληψη.Μπορει να σου ζητησουνε καποια στοιχεια που να πιστοποιουνε την ταυτοτητα σου μπορει και οχι

3.Αν σου ζητησουνε καποια χαρτια αυτα θα ειναι φωτο διαβατηριου ή ταυτοτητας και καποιον λογαριασμο 3 μηνων στο ονομα σου που ερχεται στη διευθυνση που δηλωσες.(Καμια σχεση με δημαρχεια,υπαλληλους και λοιπα ομοραφα που εγραψες πιο πανω και δεν προκυπτουνε απο πουθενα :mrgreen: )

Ωραία, απλοποιούνται περισσότερο τα πράγματα τώρα. Όσον αφορά τον λογαριασμό 3 μηνών, επειδή δεν έρχεται ΚΑΝΕΝΑΣ λογαριασμός στο όνομα μου, μπορεί αυτή τη δουλειά να την κάνει το εκκαθαριστικό τελικά; Μιας και στο εκκαθαριστικό φαίνεται και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αλλά μπορεί να είναι και πάνω από 3 μήνες...

Και κάτι άλλο. Εκεί που λες φώτο διαβατηρίου ή ταυτότητας, αν τους στείλεις ολόκληρη την ταυτότητα, την κάνεις τη δουλειά σου, έτσι;

Δημοσ.

ε, ναι,

εγώ τους έστειλα σκαναρισμένη την ταυτότητά μου κ όλα οκ,

δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα, δεν μου ζητήσανε τίποτα άλλο...

Δημοσ.
καλημέρα!

δεν νομίζω να σου κρατάνε στην κατάθεση,

μόνο στην ανάληψη σου παίρνουν 1,80,

δες εδώ:

http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees

Με ποιο τρόπο θα βάλεις τα λεφτά στους Moneybookers ;

Are there any fees for uploading funds to my account?

Upload Money From Bank: FREE*

Upload Money From Credit/Debit Card: 1.9%*

Upload Money via Cheque: ? 0 - 0.50

*Additional fees charged by your bank or credit/debit card issuer cannot be covered by Moneybookers.

Δημοσ.

Και κάτι άλλο. Εκεί που λες φώτο διαβατηρίου ή ταυτότητας, αν τους στείλεις ολόκληρη την ταυτότητα, την κάνεις τη δουλειά σου, έτσι;

φωτοτυπια ενοουσα,αλλα λογω βιασυνης εγραψα τη μιση λεξη:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...