Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος σχετικά με την προμήθεια κ αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να την κατεβάσουμε,

γιατί διάβασα το help αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη!

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σιγουρα.:-D Καλα δεν θα ηξερα με τι εκανα καταθεση? Με υποτιμας....:-D

Γιατι το ρωτας? Σου φαινεται τιποτα περιεργο....

Με την Wincard VISA electron απο την Piraeus bank....

Μου φαίνεται περίεργο γιατί είχα κάνει αρχικά κατάθεση μέσω moneybookers και μου είπαν ότι για να επιβεβαιώσουν ότι είμαι > 18 να κάνω κατάθεση με μια κάρτα (γιατί μου είπαν οι κάρτες εκδίδονται μόνο σε άτομα > 18) και έκανα και τέλειωσε η ιστορία.

Α και μάλιστα με την ίδια κάρτα που έχεις και εσύ !

Δημοσ.
μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος σχετικά με την προμήθεια κ αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να την κατεβάσουμε,

γιατί διάβασα το help αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη!

Φίλε πάτρικ για να κατεβάσεις την προμήθεια πρέπει να παίζεις μεγάλα ποσά και συνεχώς. Εγώ θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς καθόλου γιατί κινδυνεύεις με αυτόν τον τρόπο να χάσεις παραπάνω από όσα θα κερδίσεις.

Αν παρόλα αυτά θες να ασχοληθείς πάει κάπως έτσι:

Για κάθε ποσό που παίζεις αντιστοιχούν κάποιοι πόντοι. Μπορείς στο σαιτ να δεις πόσοι ακριβώς για κάθε ποσό. Προσθέτεις αυτούς τους πόντους και άμα περάσεις κάποια όρια που έχουν ορίσει αυτοί τότε έχεις έκπτωση. Το θέμα είναι ότι άμα δεν παίζεις οι πόντοι αυτοί χάνονται κάθε βδομάδα σε κάποιο ποσοστό.

Έτσι και αλλιώς η προμήθεια είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί. Η γκανιότα των κανονικών μπουκ σε ζημιώνει απείρως περισσότερο.

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις κατάθεση με paypal που δεν πέρνει προμήθεια;

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ αν γραφτώ στην betfair τώρα θα περάσω ΟΛΗ αυτή τη διαδικασία που έγραψε ο Krokodilos;;; Γιατί κι εγώ χρεωστική έχω, Alpha VISA electron...

Δημοσ.

Παιδιά όχι λέμε !!

Μπορείς να παίζεις χωρίς αυτήν την διαδικασία.

Όταν κάνεις ανάληψη μπορεί να στο ζητήσουν μπορεί και όχι.

Κάποια στιγμή θα στο ζητήσουν σίγουρα.

Και όταν θα στο ζητήσουν θα πρέπει να σπαταλήσεις κάποια λεπτά από το χρόνο σου για να βγάλεις 3 φωτοτυπ και 3 υπογραφές. Που άμα βάλεις τον χρόνο που θες για να πας προπατζίδικο να παίξεις 1 φορά είναι πολύ παραπάνω. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Κροκόδιλε εσένα σου έκλεισαν το λογαριασμό; Γιατί εμένα δεν μου τον είχαν κλείσει και έπαιζα 3 μήνες κανονικά μέχρι που επειδή εγώ το ήθελα πήγα και έκανα ταυτοποίηση. Πρόσφατα έγραψα και κάτι φίλους μου και ποτέ δεν μου ζήτησαν όταν κατέθετα με κάρτα.

Δημοσ.
Δηλαδή ρε παιδιά εγώ αν γραφτώ στην betfair τώρα θα περάσω ΟΛΗ αυτή τη διαδικασία που έγραψε ο Krokodilos;;; Γιατί κι εγώ χρεωστική έχω, Alpha VISA electron...

Δεν περασα καμια φοβερη διαδικασια ως τωρα.:-D

Απλα περιγραφω αναλυτικα αυτα που μου συνεβησαν και παρατηρησα. Αν τα διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα δυσκολο να γινει.

Μολις καταθεσεις με την χρεωστικη σου ενα ποσο θα σου ζητηθει να επιβεβαιωσεις με καποιον τροπο οτι εισαι πανω απο 18 χρονων. Απλα! Αμα εχεις scanner ειναι απλα, αλλιως πρεπει να βρεις fax αλλιως με ταχυδρομειο υποθετω.

Τωρα για τα αλλα που ειπα επειτα, ισως πρεπει να γινουν δυστυχως ή ισως και οχι. Θα το δουμε αυριο....

Δημοσ.

Και όταν θα στο ζητήσουν θα πρέπει να σπαταλήσεις κάποια λεπτά από το χρόνο σου για να βγάλεις 3 φωτοτυπ και 3 υπογραφές. Που άμα βάλεις τον χρόνο που θες για να πας προπατζίδικο να παίξεις 1 φορά είναι πολύ παραπάνω. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Το θεμα ειναι απο ποιον να παρω τις υπογραφες? Ναι ευκολο ειναι να παω στο δημαρχειο που ειναι και διπλα μου.

Αλλα θα πρεπει να ζητησω απο εναν υπαλληλο να μου βαλει την υπογραφη του, να βαλει το ονομα του και να γραψει επισης οτι εχει την ιδιοτητα του "town clerk" πχ. Αυτος δεν θα με κοιταξει περιεργα να μου πει τι λες ρε φιλε? Γιατι να τα κανω ολα αυτα? Ή δεν θα με κοιταξει περιεργα? Και αυτο που λεει να αναφερει και το ονομα του ειναι καπως τραγικο και δυσκολο να το κανει νομιζω....

Κροκόδιλε εσένα σου έκλεισαν το λογαριασμό; Γιατί εμένα δεν μου τον είχαν κλείσει και έπαιζα 3 μήνες κανονικά μέχρι που επειδή εγώ το ήθελα πήγα και έκανα ταυτοποίηση. Πρόσφατα έγραψα και κάτι φίλους μου και ποτέ δεν μου ζήτησαν όταν κατέθετα με κάρτα.

Οχι δεν μου τον εκλεισαν. Και απο οτι βλεπω μπορω να κανω bet. Απλα υπαρχει παντα το μηνυμα στο My Account:

To comply with regulations we are required to confirm your age.

Please confirm your age now.

Δημοσ.
Γιατί δεν κάνεις κατάθεση με paypal που δεν πέρνει προμήθεια;

1. Το paypal έχει τα εξής δυο μειονεκτήματα:

1. Στην κατάθεση paypal -> betfair:
      Σημείωση: θα χρεωθείτε ένα ποσό 1.5 %[/b'] του ποσού κατάθεσής σας για την χρήση της PayPal.
      (!!!)

2. Στην ανάληψη paypal -> κάρτα:
      όπως είπε κάποιος φίλος, όταν πας να κάνεις ανάληψη (από το paypal προς τον λογαριασμό μου της alpha bank ο οποίος είναι κ αντιστοιχισμένος στην κάρτα),
      υπάρχει χρέωση 6 ευρώ!

[*] Υπάρχει κ η moneyb00kers, η οποία, ενώ δεν σε χρεώνει στο a σε χρεώνει 1,80 ευρώ όταν πας να κάνεις το b,

ασχέτως του τι κάνει η τράπεζά σου!

Το θέμα είναι, τι θα χρεώνομαι όταν τους δώσω την κάρτα μου ώστε να κάνω απευθείας καταθέσεις/αναλήψεις;

Και κάτι άλλο, επειδή δεν βγάζουμε άκρη,

έχω δηλώσει μόνο paypal στην bf για την ώρα,

έκανα κατάθεση 220 ευρώ, τα οποία τα χω κάνει 550,

υπάρχει τρόπος τελικά να τα κάνω ανάληψη κ πως;

Όλα μια κ έξω δεν γίνεται, σωστά;

Δηλαδή τι, θα πρέπει να τα σηκώσω με δόσεις ή μήπως να τους δώσω την κάρτα μου κ

να τα σηκώσω κατευθείαν μέσα στην κάρτα μου;

Μπορώ;

Αν ναι, τι θα χρεωθώ στην τελευταία περίπτωση;

Δημοσ.
Το θεμα ειναι απο ποιον να παρω τις υπογραφες? Ναι ευκολο ειναι να παω στο δημαρχειο που ειναι και διπλα μου.

Αλλα θα πρεπει να ζητησω απο εναν υπαλληλο να μου βαλει την υπογραφη του, να βαλει το ονομα του και να γραψει επισης οτι εχει την ιδιοτητα του "town clerk" πχ. Αυτος δεν θα με κοιταξει περιεργα να μου πει τι λες ρε φιλε? Γιατι να τα κανω ολα αυτα? Ή δεν θα με κοιταξει περιεργα? Και αυτο που λεει να αναφερει και το ονομα του ειναι καπως τραγικο και δυσκολο να το κανει νομιζω....

Τι να σου πω εγώ πήγα στην αστυνομία που ήταν δίπλα και τους είπα να μου επικυρώσουν τις φωτοτυπίες. Και στο δημαρχείο για να το λένε αυτοί κάτι θα ξέρουν.

Οχι δεν μου τον εκλεισαν. Και απο οτι βλεπω μπορω να κανω bet.

Οκ όπως σου είπα και μένα έτσι ήταν για πολύ καιρό και εγώ έπαιζα κανονικά και δεν μου παν τίποτα. Απλά κάθε βδομάδα μου ερχόταν ένα μειλ που μου έλεγε σας παρακαλώ κτλ.

Δημοσ.

Μαλλον οπως ειπε και ο dark_banishing εχεις μια ταση να υπερβαλεις και να μπερδευεις τα πραγματα.Λοιπον τα πραγματα με την betfair ειναι απλα και εχουνε ως εξης:

1.Kανεις καταθεση με χρεωστικη και κατα 99% δεν σου ζητανε καμια αλλα ταυτοποιηση( πρεπει να εισαι ο μοναδικος που του το ζητησανε αυτο :rolleyes: )

2.Κανεις αναληψη.Μπορει να σου ζητησουνε καποια στοιχεια που να πιστοποιουνε την ταυτοτητα σου μπορει και οχι

3.Αν σου ζητησουνε καποια χαρτια αυτα θα ειναι φωτο διαβατηριου ή ταυτοτητας και καποιον λογαριασμο 3 μηνων στο ονομα σου που ερχεται στη διευθυνση που δηλωσες.(Καμια σχεση με δημαρχεια,υπαλληλους και λοιπα ομοραφα που εγραψες πιο πανω και δεν προκυπτουνε απο πουθενα :mrgreen: )

Δημοσ.

Οκ όπως σου είπα και μένα έτσι ήταν για πολύ καιρό και εγώ έπαιζα κανονικά και δεν μου παν τίποτα. Απλά κάθε βδομάδα μου ερχόταν ένα μειλ που μου έλεγε σας παρακαλώ κτλ.

Α μαλιστα. Ζαβολιαρη...:lol:

patrickdrd μακαρι να ηξερε καποιος να απαντησει τα σημαντικα σου ερωτηματα. Κριμα που το σαιτ της Betfair δεν τα εξηγει ολα αυτα αναλυτικα....:-(

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς άλλος;

alet;

1. Το paypal έχει τα εξής δυο μειονεκτήματα:

1. Στην κατάθεση paypal -> betfair:
      Σημείωση: θα χρεωθείτε ένα ποσό 1.5 %[/b'] του ποσού κατάθεσής σας για την χρήση της PayPal.
      (!!!)

2. Στην ανάληψη paypal -> κάρτα:
      όπως είπε κάποιος φίλος' date=' όταν πας να κάνεις ανάληψη (από το paypal προς τον λογαριασμό μου της alpha bank ο οποίος είναι κ αντιστοιχισμένος στην κάρτα),
      υπάρχει χρέωση [b']6 ευρώ!

[*] Υπάρχει κ η moneyb00kers, η οποία, ενώ δεν σε χρεώνει στο a σε χρεώνει 1,80 ευρώ όταν πας να κάνεις το b,

ασχέτως του τι κάνει η τράπεζά σου!

Το θέμα είναι, τι θα χρεώνομαι όταν τους δώσω την κάρτα μου ώστε να κάνω απευθείας καταθέσεις/αναλήψεις;

Και κάτι άλλο, επειδή δεν βγάζουμε άκρη,

έχω δηλώσει μόνο paypal στην bf για την ώρα,

έκανα κατάθεση 220 ευρώ, τα οποία τα χω κάνει 550,

υπάρχει τρόπος τελικά να τα κάνω ανάληψη κ πως;

Όλα μια κ έξω δεν γίνεται, σωστά;

Δηλαδή τι, θα πρέπει να τα σηκώσω με δόσεις ή μήπως να τους δώσω την κάρτα μου κ

να τα σηκώσω κατευθείαν μέσα στην κάρτα μου;

Μπορώ;

Αν ναι, τι θα χρεωθώ στην τελευταία περίπτωση;

Υ.Γ.: 1) Εννοείται ότι θα προωθήσω τα παραπάνω κ στην betfair

Υ.Γ.: 2) Στην σελίδα που εισάγεις την κάρτα σου στην betfair δεν υπάρχει ούτε ίχνος ασφαλείας! Ούτε https, ούτε κλειδάκι, ούτε τίποτα!

Κ επειδή τυγχάνει να είμαι κ web developer,

επιτρέψτε μου να δηλώσω πως αυτό είναι 1000% επικίνδυνο!

Είναι θέμα τύχης το αν θα τύχει να περάσει κανας hacker από εκεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...