Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για να ειναι διαθεσιμο το ματς για ζωντανο πονταρισμα πρεπει να ειναι στο In-Play Coupon της εταιριας.Δεν εχει ολα τα παιχνιδια της ημερας live.Για σημερα εχει μονο το Μπραχαμι-Αρης,χτες ειχε και το Θρασυβουλος-Παοκ και το Αιγαλεω-Ξανθη απο ελληνικο κυπελλο

Thanks και κατι ακομα:

Αυτο το livescores του Betfair, οπου βλεπεις το σκορ του αγωνα την ωρα που γινεται, απο που μπορω να το επιλεξω? Δεν το βρισκω....:fear:

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Thanks και κατι ακομα:

Αυτο το livescores του Betfair, οπου βλεπεις το σκορ του αγωνα την ωρα που γινεται, απο που μπορω να το επιλεξω? Δεν το βρισκω....:fear:

Δεν το δειχνει δυστυχως φιλε, και γω το εψαχνα!

Αντιθετως εγω το παρακολουθω απο αλλη σελιδα οπως το http://www.goals.gr

Δημοσ.

http://www.betfairinfo.gr/livefootball.php

Από την κεντρική σελίδα δεξιά εκεί που λέει τελευταία νέα το 4ο ειναι

Πάντως υπάρχουν παρα πολλά site με livescores

Προφανώς δεν γίνεται να είναι όλα τα παιχνιδια live betting αφου πρέπει ο book να απασχολεί κάποιον ειδικό oddsmaker να βλέπει το παιχνίδι και να βγάζει αποδοσεις ή πχ στην betfair κάποιος να κανει suspended τις αγορές όταν μπαίνει πχ γκολ

πράγμα που μάλλον δεν συμφέρει οταν δεν έχει μεγάλη κίνηση από ρευστο το εκάστοτε παιχνιδι

Αρκετά παιχνιδια ελληνικου ενδιαφέροντος live εχει η betoto/bwin αν κου την σπαει γιατί δεν έχει asian handicap

Δημοσ.

Ωραιο λινκ.:-D

Διαβαζα τωρα τα περι καρτων και withdrawals κλπ και εχει τους εξης κανονες:

• You can only withdraw funds which are not committed to outstanding bets.

• You can only withdraw funds to a card which has already made a successful deposit, and is not due to expire within next 2 days.

• You must withdraw to each card at least the total amount deposited from that card before you are able to withdraw your 'additional' winnings.

• Your additional winnings (over and above the total amount you have deposited) can be withdrawn back to a Debit Card (if applicable) or by Electronic Bank Transfer or Cheque.

• Please note you cannot withdraw more to a UK MasterCard Credit Card than you deposited with that card and cannot withdraw anything to international MasterCards. These rules are imposed by MasterCard.

• Owing to a recent change in policy by VISA, you can only withdraw up to a maximum of USD48,000 or currency equivalent per day to any VISA card (including all debit cards).

• There is no fee for card withdrawals.

•Owing to a change in policy by VISA, it is no longer possible to withdraw back to VISA cards that have been issued in the following countries:

* Australia

* Brazil

* Canada

* Hong Kong

* Japan

* Malaysia

For these countries please withdraw funds using Bank Transfer.

----------------------------------------------------------------------------------------

Μπορει κανεις να καταλαβει:

♥Τι σημαινει το μαυρο bold κειμενο? Ποια ειναι τα outstanding bets?

♥Τι σημαινει το μπλε bold κειμενο? :shifty:

♥Το κοκκινο bold κειμενο λεει οτι μπορεις να "αποσυρεις"/αποταμιευσεις χρηματα των κερδων σου(additional winnings δηλαδη, και οχι αυτα που αρχικα καταθεσες), μονο σε "Debit Card or by Electronic Bank Transfer or Cheque." Αυτο σημαινει οχι VISA?:mad:

♥Το πρασινο bold ειναι 48 χιλιαδες ή 48 κομμα μηδεν?

Δημοσ.

να κάνω κ εγώ δυο ερωτήσεις για betfair,

κ όποιος ξέρει απαντάει:

1) Έχω paypal κ έχω σκοπό να κάνω κάποια κατάθεση,

ενώ το ίδιο θα χρησιμοποιώ κ για τις αναλήψεις μου,

η ερώτησή μου είναι, χρειάζεται να γίνει κάπιοιο είδος validation των στοιχείων μου σε αυτή την περίπτωση ή όχι;

Πρέπει να στείλω φωτοτυπία ταυτότητας;

2) Διάβασα για τις προμήθειες ότι είναι ποσοστό επί των κερδών,

κ ότι όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο καλύτερα,

αλλά πρέπει να κάνω το παραπάνω validation ώστε να έχω καλές εκπτώσεις αν κατάλαβα καλά;

Η προμήθεια παίζει το ρόλο της γκανιότας, αν κατάλαβα καλά;

Γιατί οι αποδόσεις δεν έχουν γκανιότες από ότι είδα...

Δημοσ.

Όταν είναι να πραγματοποιήσω την πρώτη μου ανάληψη στην betfair, το μόνο που θα χρειαστεί να στείλω είναι η ταυτότητα μου;

Δημοσ.

Παιδιά έχω όλη την καλή διάθεση να σας απαντήσω αλλά όλα τα παραπάνω έχουν απαντηθεί άπειρες φορές.

Ειδικά για το τι χρειάζεται για να κάνεις ανάληψη! Ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση πόσο δύσκολο είναι να στείλεις με φαξ 3 φωτοτυπίες .. ; 'Ασε που δέχονται και σκαναρισμένα και φωτογραφίες ! Δηλαδή ούτε πέντε λεπτά δουλειά..

Δημοσ.

Σωστός, αλλά άλλο είναι το θέμα μου. Δεν είναι θέμα κόπου (αν είναι δυνατόν!) αλλά είναι θέμα πως δεν κατέχω κανέναν απολύτως λογαριασμό στο όνομα μου, και η τράπεζα δεν στέλνει κάποιο έγγραφο για τη χρεωστική που να επαληθεύει τη διεύθυνση μου. Επίσης οι απάντησεις που έχω δει εγώ ποικίλλουν, άλλοι λένε πως μόνο ταύτοτητα χρειάζεται να στείλεις ενώ κάποιοι άλλοι λένε και γι'άλλα έγγραφα.

Γι' αυτό ρωτάω, για σιγουριά. Σόρυ...

Υ.Γ. Επικοινώνησα με betfair και μου είπαν πως μόνο η ταυτότητα χρειάζεται για την ανάληψη αλλά κάποια στιγμή θα μου ζητήσουν και πλήρη ταυτοποίηση στοιχείων. Τι έχουν να πουν αυτοί που παίζουν στην betfair.

Υ.Γ.2 Το εκκαθαριστικό της εφορίας που έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, μήπως είναι αρκετό; Αλλά, λογικα, δεν θα είναι έγγραφο 3 μηνών που συνήθως ζητάνε...

Δημοσ.

εγώ πάντως τους έστειλα φωτοτυπία ταυτότητας το μεσημέρι κ ακόμα να μου απαντήσουν αν θέλουν κάτι άλλο...

(υπενθυμίζω ότι χρησιμοποιώ paypal, ίσως είναι διαφορετική η διαδικασία)

Υ.Γ. 1: Κι εγώ έχω απαντήσει σε ερωτήσεις φίλων πολλές φορές φίλε dark (βλ. rapidshare thread), γιατί το λογικό είναι να μην μπορεί να διαβάσει κάποιος 50 σελίδες για να βρει αυτό που ψάχνει, κ η αναζήτηση σε τέτοια θέματα είναι κάπως "δυσκοίλια".

Υ.Γ. 2: Άντε να μπούμε κ εμείς στο μαγικό κόσμο της betfair με την μηδενική γκανιότα!

Δημοσ.

Φίλε πάτρικ πάνω πάνω έχει ένα κουμπάκι που μπορείς να κάνεις "αναζήτηση στο θέμα" αν αυτό είναι αρκετά μεγάλο. Έτσι μπορεί κανείς να ψάξει πρώτα και αν δεν βρει να ρωτήσει ;)

Δημοσ.

Προσωπικά πάντα κάνω αναζήτηση, απλά στο συγκεκριμένο θέμα (τι στέλνουν στην betfair όταν κάνουν ανάληψη) οι γνώμες λίγο διίστανται...

Όπως είπα και προηγουμένως, επικοινώνησα με betfair και μουν είπαν για την ανάληψη χρειάζονται ΜΟΝΟ ταυτότητα με το username μαζί και ότι κάποια στιγμή θα μου ζητήσουν και πλήρη ταύτιση στοιχείων. Τώρα αυτή η κάποια στιγμή μπορεί να είναι και στην ανάληψη, λέω εγώ...

Αυτό που δεν μου απαντήσανε τώρα είναι το αν με το εκκαθαριστικό είναι καλυμένοι μιας και έχει και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Και αυτό το λέω γιατί προσωπικά δεν μου έρχεται κάποιο άλλο έγγραφο στο όνομα μου, το οποίο να επαληθεύει τη διεύθυνση μου...

EDIT:

#1000 (!!!)

Δημοσ.
εγώ πάντως τους έστειλα φωτοτυπία ταυτότητας το μεσημέρι κ ακόμα να μου απαντήσουν αν θέλουν κάτι άλλο...

(υπενθυμίζω ότι χρησιμοποιώ paypal, ίσως είναι διαφορετική η διαδικασία)

Αργουν αρκετα να απαντησουν. Περιπου ενα email ανα ημερα απαντανε σε εμενα.:-(:-)

Υ.Γ. 2: Άντε να μπούμε κ εμείς στο μαγικό κόσμο της betfair με την μηδενική γκανιότα!

Δεν εχει μηδενικη γκανιοτα η betfair οσον αφορα καθε ατομο ξεχωριστα. Και αυτο ειναι που μας ενδιαφερει: Ο εαυτος μας.:-D

Παντως πραγματι υπαρχουν οι προυποθεσεις αρκετα συχνα για trading και going-green κλπ ωστε να εχεις σιγουρο κερδος ο,τι και να γινει, ο,τι αποτελεσμα και να ερθει.:mrgreen:

Δημοσ.

Κρισιμη ερωτηση(please,please,please καποιος quick:-D):

Εχω χρεωστικη καρτα. Αλλα απο οτι θυμαμαι ο λογαριασμος μου σε αυτην την τραπεζα που εχω αυτη την καρτα εχει μεσα νομιζω ενα συμβολικο ποσο 10 ? νομιζω.

Μπορω λοιπον να κανω deposit/καταθεση με αυτη την καρτα στην betfair πχ 200??

Ή πρεπει να καταθεσω πρωτα 200? στην τραπεζα της χρεωστικης καρτας?

Απο πιστωτικες ξερω αλλα απο χρεωστικες....:fear:

Α! Ακομα: Η εν λογω καρτα ειναι Wincard Visa Electron η οποια ειναι debit card δηλαδη χρεωστικη καρτα οπως λεει και εδω:

Αγγλικη σελιδα για Wincard Visa Electron

Ελληνικη σελιδα για Wincard Visa Electron

Ομως επειδη εχει στο ονομα το VISΑ το οποιο με παραπεμπει σε πιστωτικη καρτα, μηπως δεν ειναι καταλληλη και δεν περασει στην betfair για χρεωστικη, ή μηπως ειμαι απλα γελοιος?:lol:

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------

Επισης μετα απο πολλες ανταλλαγες email με betfair μου ειπαν οτι με πιστωτικη VISA δεν μπορω να κανω αναληψη/withdrawal ποσου μεγαλυτερου απο αυτο που εκανα καταθεση.

Δεν μπορω να παρω τα κερδη μου δηλαδη και πρεπει να βρω αλλη μεθοδο. Αν δηλαδη βαλω 100? μεσω της VISA καρτας μου και κερδισω 200? οποτε θα εχω 300? στον betfair λογαριασμο μου, τοτε μπορω να κανω αναληψη στην VISA καρτα μου ΜΟΝΟ τα 100? και για να παρω τα 200? πρεπει να βρω αλλο τροπο.

Με χρεωστικη απο οτι βλεπω στους κανονες τους δεν ισχυει αυτο. Σωστα?

Δημοσ.
Προσωπικά πάντα κάνω αναζήτηση, απλά στο συγκεκριμένο θέμα (τι στέλνουν στην betfair όταν κάνουν ανάληψη) οι γνώμες λίγο διίστανται...

Όπως είπα και προηγουμένως, επικοινώνησα με betfair και μουν είπαν για την ανάληψη χρειάζονται ΜΟΝΟ ταυτότητα με το username μαζί και ότι κάποια στιγμή θα μου ζητήσουν και πλήρη ταύτιση στοιχείων. Τώρα αυτή η κάποια στιγμή μπορεί να είναι και στην ανάληψη, λέω εγώ...

Αυτό που δεν μου απαντήσανε τώρα είναι το αν με το εκκαθαριστικό είναι καλυμένοι μιας και έχει και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Και αυτό το λέω γιατί προσωπικά δεν μου έρχεται κάποιο άλλο έγγραφο στο όνομα μου, το οποίο να επαληθεύει τη διεύθυνση μου...

EDIT:

#1000 (!!!)

μάκαρι φίλε, να κάνεις ανάληψη κ να μας πεις κ εμάς τι παίζει...

Υ.Γ.: Τα χιλιάσαμε όντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...