Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ. Η Betfair είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ιντερνετικού στοιχήματος και το μεγαλύτερο ιντερνετικό ανταλλακτήριο στοιχημάτων παγκοσμίως.Οι εταιρίες αυτές στηρίζονται στην ασφάλεια των συναλλαγών γα να κάνουν τη δουλειά τους. Διότι αν αρχίσουν να διαρρέουν περιστατικά απώλειας προσωπικών δεδομένων, κοινώς την έχουν κάτσει Στη θέση σου δε θα ανσυχούσα για αυτά που βγάζει ο browser. Εδώ υπάρχουν λιγότερο γνωστά site που δε τα ξέρει η μάνα τους και παίρνουν 100% στο security από τον browser. Την χρησιμοποιώ και εγώ για παραπάνω από 2 χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με paypal τι χρειάζεται (για να κάνω ανάληψη π.χ.);

ταυτότητα αρκεί; ή χρειάζεται κ λογαριασμό ΔΕΚΟ;

EDIT: Λοιπόν φίλε, είμαι web developer κ μπορώ να σου δώσω απάντηση σε αυτό που ρωτάς: σου βγάζει αυτό το μήνυμα επειδή κάποια κομμάτια στην σελίδα ακίνδυνα, όπως π.χ. φωτογραφίες κλπ είναι σε http κ όχι σε https που είναι το secure,

δεν κινδυνεύεις δηλαδή, γράψου άφοβα, σε διαβεβαιώνω και εγώ!

Αν πάλι επιμένεις να αλλάξεις εταιρεία, υπάρχει κ η bwin, όπου παίζω κ εγώ...

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για ταυτοποίηση. Στο χειρότερο σενάριο θα σου στείλουν ένα γράμμα με ένα κωδικό στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει και όταν το λάβεις τους λες τον κωδικό και έτσι ξέρουν ότι είσαι εσύ ;)

Αυτό πως θα γίνει; Όταν π.χ. κάνω μια ανάληψη θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα μου πουν τι πρέπει να στείλω και εκεί εγώ θα τους εξηγήσω πως δεν έχω λογαριασμό στο όνομα μου κτλ για να μου πουν ότι θα μου στείλουν τον κωδικό και μετά να μου το στείλουν, να τους το επιβεβαιώσω και έπειτα να μου στείλουν τα λεφτά; Δεν είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία αυτή;

Δημοσ.
Αυτό πως θα γίνει; Όταν π.χ. κάνω μια ανάληψη θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα μου πουν τι πρέπει να στείλω και εκεί εγώ θα τους εξηγήσω πως δεν έχω λογαριασμό στο όνομα μου κτλ για να μου πουν ότι θα μου στείλουν τον κωδικό στο όνομα μου και μετά να μου το στείλουν, να τους το επιβεβαιώσω και έπειτα να μου στείλουν τα λεφτά; Δεν είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία αυτή;

Κοίτα η ταυτοποίηση γίνεται μια φορά. Στείλε τους ένα μειλ από τώρα και πες τους ότι δεν έχεις λογαριασμό δεη/οτε στο όνομα σου και να σου προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους. Έτσι όταν θα θες να κάνεις ανάληψη δεν θα τρέχεις τελευταία στιγμή.

Δημοσ.

Από interwetten έχει κάνει κανείς ανάληψη;Μόνο με έμβασμα ή με μία σκ@τόκαρτα γίνεται;Δεν γίνεται να μπούν στην πιστωτική από την οποία μπήκαν;Αν αληθεύει από εμένα μόλις έφαγαν ΚΟΚΚΙΝΗ.Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.

Δημοσ.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!

Ξερεις υπαρχουν και ατομα που actually κανουν και αναληψεις!

Δημοσ.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!

Ναι, όντως, υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν και αναλήψεις...

Εγώ είχα λογαριασμό στη bwin (απ'την οποία έβγαλα παραπάνω απ'όσα έβαλα, έστω και λίγα...) και στην πρώτη μου ανάληψη μου ζητήσανε απλά φωτοτύπια ταυτότητας στην οποία έγραφα και το username μου πάνω και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει περίπτωση στην betfair να ζητάνε το ίδιο και όχι λογαριασμό από ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ;

Πάντως αυτό που πρότεινε κάποιος φίλος εδώ (να επικοινωνήσω μαζί τους για να μην τρέχω τελευταία στιγμή) νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση...

Και κάτι άλλο τώρα. Για να βγάλω visa electron (χρεωστική) στην Alpha Bank, πέρα από την ταυτότητα μου, χρειάζεται να προσκομίσω και κάτι άλλο, π.χ. ΑΦΜ;

Και από τη στιγμή που πάω π.χ. αύριο, πότε θα έχω την κάρτα στα χέρια μου; Την παίρνω από την τράπεζα ή μου τη στέλνουν σπίτι;

Δημοσ.

Αυτη την ωρα παιζει Αγροτικος Αστερας-Εργοτελης για το κυπελλο.

Αλλα στο Betfair λεει "suspended", και δεν μπορεις να στοιχηματισεις.

Γιατι γινεται αυτο? Εγω νομιζα οτι το Betfair υποστηριζει live betting. Υποστηριζει ή οχι ή υποστηριζει μονο σε μερικα ματς, πχ τα μεγαλα, πχ της Πρεμιερ Αγγλιας, Τσαμπιονς Λιγκ κλπ?

Δημοσ.
Αυτη την ωρα παιζει Αγροτικος Αστερας-Εργοτελης για το κυπελλο.

Αλλα στο Betfair λεει "suspended", και δεν μπορεις να στοιχηματισεις.

Γιατι γινεται αυτο? Εγω νομιζα οτι το Betfair υποστηριζει live betting. Υποστηριζει ή οχι ή υποστηριζει μονο σε μερικα ματς, πχ τα μεγαλα, πχ της Πρεμιερ Αγγλιας, Τσαμπιονς Λιγκ κλπ?

Για να ειναι διαθεσιμο το ματς για ζωντανο πονταρισμα πρεπει να ειναι στο In-Play Coupon της εταιριας.Δεν εχει ολα τα παιχνιδια της ημερας live.Για σημερα εχει μονο το Μπραχαμι-Αρης,χτες ειχε και το Θρασυβουλος-Παοκ και το Αιγαλεω-Ξανθη απο ελληνικο κυπελλο

Δημοσ.
alet: tha to pontareis to mraxami - aris? kai an pws?

οχι,ποτε δεν ειχα ιδιαιτερη συμπαθεια για τους αγωνες κυπελλου.Ειδες και τι μπαμ εγινε χτες με τον παοκ;)Μαλλον θα περιμενω το ΠΣΚ για να κανω τις επιλογες μου

Δημοσ.

Για να βγάλω visa electron (χρεωστική) στην Alpha Bank, πέρα από την ταυτότητα μου, χρειάζεται να προσκομίσω και κάτι άλλο, π.χ. ΑΦΜ;

Και από τη στιγμή που πάω π.χ. αύριο, πότε θα έχω την κάρτα στα χέρια μου; Την παίρνω από την τράπεζα ή μου τη στέλνουν σπίτι;

Δημοσ.
οχι,ποτε δεν ειχα ιδιαιτερη συμπαθεια για τους αγωνες κυπελλου.Ειδες και τι μπαμ εγινε χτες με τον παοκ;)Μαλλον θα περιμενω το ΠΣΚ για να κανω τις επιλογες μου

Χτες εβλεπα live τον αγωνα και μετα το 2ο γκολ εριχα 26 ευρο στον θρασυβουλο με αποτελεσμα να εχω 10,5 ευρο κερδος :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...