Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi,

Σκεφτομαι να εγγραφω σε ενα απο τα ιντερνετ gambling sites, το Betfair.com.

-Ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησω το κανονικο μου ονομα και επιθετο ή ψευδωνυμο? Δεν εννοω για username αλλα για τα κανονικα στοιχεια που ζηταει.

-Ζηταει ακριβη διευθυνση. Να την δωσω ή δεν χρειαζεται? Εσεις τι κανετε? Τα δινετε?

Λογικα ειναι ασφαλες να δωσω τα παντα, αλλα θελω να ξερω αν ολοι σας που ασχολειστε δινετε τα ακριβη σας στοιχεια.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δευτερο θεμα (το 1ο ηταν το πιο σημαντικο για μενα καθως περιμενω τις απαντησεις σας για να εγγραφω), ειναι:

Εστω οτι εγγραφομαι στην Betfair.com με μια VISA πιστωτικη καρτα απο μια τραπεζα.

Σε αυτην την τραπεζα και στο λογαριασμο της VISA-καρτας ΔΕΝ εχω κατατεθειμενα χρηματα, απλα οταν αγοραζω μεσω ιντερνετ και μεσω αυτης της καρτας, χρεωνεται η καρτα και πηγαινω καθε μηνα και τα πληρωνω.

Μετα την εγγραφη λοιπον τι γινεται? Πρεπει να καταθεσω ενα ποσο στην τραπεζα "στο ονομα" της Betfair για να εχω για να κανω bets σε αυτην ή τα χρηματα που θα επιλεξω να χρησιμοποιησω αρχικα στο Betfair, θα απορροφηθουν αυτοματα και θα χρεωθουν στην καρτα μου και θα πρεπει να τα πληρωσω στο τελος του μηνα οπως γινεται τωρα?

Επισης αν μπορει καποιος να εξηγησει την διαδικασια που χρειαζεται για να κανουμε bet σε ενα στοιχημα απο πλευρας οικονομικης για καποιον που χρησιμοποιει πιστωτικη καρτα, εννοω δηλαδη πρεπει να κανουμε κατι βαζοντας χρηματα στην τραπεζα ή απλα κανουμε bet και τα χρηματα απορροφουνται αυτοματα παο την καρτα?

Και επισης την διαδικασια της αναληψης χρηματων οταν κερδισουμε. Εννοω αν κερδισουμε ενα ποσο, τοτε αυτο μπαινει στην καρτα μας και μπορουμε απλα να παμε και να το παρουμε απο την τραπεζα ή υπαρχει αλλη διαδικασια?

Thanks in advance.

Δημοσ.

Δωσε οπωσδήποτε το πραγματικο σου ονομα και διεύθυνση καθώς μερικά site χαπαιτούν κάποιο validation πχ να στείλεις 1 λογαριασμό ΔΕΚΟ σκανναρισμένο πριν από την πρωτη ανάληψη για να μειώσουν τα φαινομενα ξεπλύματος χρήματος

Όσο αναφορα για την αξιοπιστια η όχι imo με εταιριες όπως betfair - LAdbrokes-Sportingbet κλπ δεν νομίζω οτι εχεις κάτι να φοβηθεις

Για την πιστωτική τώρα αν και έχω χρησιμοποιήσει μονο λίγες φορές γιατι γενικότερα βολεύει περισσότερο η χρεωστική γίνεται χοντρικά το εξης:

1)Για κατάθεση πηγαινεις και κάνεις κατάθεση κατευθείαν από την κάρτα σου πχ 100 euro τα οποία τα βλέπεις στο betfair σαν υπόλοιπο και μπορείς να ποντάρεις όπως θες κτλ .Για την τράπεζα σου κάθε κατάθεση ειναι σαν πχ να αγοράεις κάποιο αγαθό on line οπότε αν πχ καταθέσεις 100 euro θα σου έρθει στον επόμενο λογαριασμό της κάρτας σου 100 ευρω (και πληρωνεις είτε όλα είτε την ελάχιστη δόση κλπ)

ΑΝ κερδίσεις ανανεώνεται το υπόλοιπο του λαγαριασμού σου στο betfair με τα νεα χρηματα και όποια στιγμη εσύ θελεις κάνεις αίτηση για αναληψη όσα χρηματα θες στην κάρτα σου.

όταν γίνει η ανάλωψω κανονικα μπορεις να τα κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ με την κάρτα σου αν έχεις θετικό υπόλοπο(το έχω δοκιμάσει μονο 1 φορά με πιστωτική) η αν είχες αρνητικό θα μειωθεί η οφειλή σου όσο η ανάληψη...

Δημοσ.
....

Many many thanks!:-D

Αυτο με τον λογαριασμο ΔΕΚΟ με προβληματισε λιγο αλλα ελπιζω να μην συμβει γιατι δεν ξερω ουτε καν τι ειναι ο λογαριασμος ΔΕΚΟ. :o

Δημοσ.

εννοώ λογαριασμο από ΟΤΕ ή ΔΕΗ ίσως κάνει και από κινητό ή το statement που σου στέλνει η τράπεα για την κάρτα σου

Αυτοί απλώς θέλουν να επιβεβαιωσουν την διευθυνση σου ουσιαστικα

Δημοσ.
εννοώ λογαριασμο από ΟΤΕ ή ΔΕΗ ίσως κάνει και από κινητό ή το statement που σου στέλνει η τράπεα για την κάρτα σου

Α μαλιστα. Ξανα-thanks!:mrgreen:

Εκανα την εγγραφη και τωρα μου ζητανε με ποιον τροπο να πληρωνω. Αρχικα οπως προειπα σκεφτομουνα την πιστωτικη καρτα αλλα ειδα οτι εχει και επιλογη Paypal και επειδη εδω και 5 χρονια ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτο, σκεφτομαι μηπως πρεπει να διαλεξω αυτο. Οποτε:

-Αν διαλεξω αυτο αρχικα μπορω να ξαναλλαξω και να το κανω με πιστωτικη καρτα?

-Αν βαλω Paypal(στο οποιο ετσι και αλλιως εχω δηλωσει την πιστωτικη καρτα που προτιθεμαι να χρησιμοποιησω) τοτε τα οποια χρηματα που πιθανοτατα θα κερδισω που θα μπαινουν? Λογικα παλι στην καρτα που ειναι δηλωμενη στο Paypal ε?

Κανενα μειονεκτημα περι της δηλωσης του Paypal εναντι της καρτας?

Δημοσ.

Δεν το έχω χρησιμοποιησει για book αλλά μόνο για ebay -

Λογικά οτι και να διαλέξεις για πληρωμή μπορεις να το αλλάξεις μετά οπότε μην αγχώνεσαι

Αν δηλώσεις paypal το πιο πιθανο είναι όταν ζητήσεις ανάληψη να άνε στον λογαριασμό σου στο paypal - μετά από εκει τα κάνεις οτι θες- (Αγορές πχ ή ανάληψη στην κάρτα σου - η ανάληψη στον λογαριασμό σου αν υποστηρίζεται)

Μειονέκτημα πιθανό είναι οτι ίσως έχει παραπάνω κρατήσεις καθώς θα μεσολαβεί το paypal ,κοιτα στο betfair λογικα΄κάπου θα λέει τις χρεώσεις

Δημοσ.

Το μειονέκτημα είναι ότι για να παίξεις στοίχημα πρέπει να ξέρουν ότι είσαι πάνω από 18 ετών. Εφόσον χρησιμοποιήσεις κάρτα δεν σου ζητάνε ταυτοποίηση γιατί οι κάρτες εκδίδονται μόνο σε άτομα άνω των 18. Αν κάνεις κατάθεση όμως μέσω paypal θα σου ζητήσουν να τους στείλεις ταυτότητα για να δουν την ηλικία σου. Στα υπόλοιπα σωστά τα λέει ο zaxoys. Να βάλεις οπωσδήποτε αληθινά στοιχεία αλλιώς θα έχεις πρόβλημα !

Δημοσ.

OK thanks to everyone.

Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι οταν παω να βαλω τα στοιχεια της καρτας ο Firefox λεει οτι η σελιδα ειναι "not-encrypted", τα ιδια και ο Opera αφου λεει οτι η σελιδα ειναι Insecure.:shock:

Οποτε δεν το δοκιμαζω προς το παρον.

Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο αφου το Betfair φαινεται και γνωριζω οτι ειναι απο τα κορυφαια. Τους εστειλα ηδη email, να δουμε αν θα βγει ακρη....

Δημοσ.

Εγώ είμαι πάνω από 18, αλλά δεν έρχεται κάποιος λογαριασμός στο όνομα μου, ούτε του κινητού, τι μπορώ να στείλω όταν π.χ. κάνω ανάληψη από betfair; Με χρεωστική (visa electron) σου έρχεται κάποιο χαρτί που επιβεβαιώνει τη διεύθυνση σου;

Δημοσ.

Στο bwin.com αν δώσεις λογαριασμό κάρτας (prepaid) κ όχι paypal όταν γραφτείς σου ζητάνε και πάλι ταυτότητα; Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία ας απαντήσει...

Δημοσ.

Χμμ, τα πραγματα περιπλεκονται οσον αφορα την Betfair.:rolleyes:

Οπως σας ειπα στην σελιδα που ειναι να βαλω τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας μου, ο Firefox και ο Opera και ο ΙΕ αναφερουν οτι η σελιδα ειναι μερικως encrypted, οτι ειναι insecure και οχι ασφαλης αντιστοιχα για καθε browser.

Εστειλα email και μου απαντησαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και να διαβασω το:

http://help.betfair.com/contents/itemId/i65767597/index.en.html

"Ναι μεν αλλα", δηλαδη....:rolleyes:

Αλλα εγω δεν πειθομαι. :fear: Αν δεν μου βγαλει οτι η σελιδα ειναι 100% ασφαλης τοτε δεν το κανω. Δεν δινω τα στοιχεια της καρτας. Καλα κανω?

Φταινε λεει τα Windows XP SP2.

Υπαρχει κανεις εδω με λογαριασμο στην Betfair ωστε να μπαινει εδω....:

Σελιδα για εισαγωγη των στοιχειων της πιστωτικης καρτας.

....και να του βγαζει 100% ασφαλη τη σελιδα?

Δημοσ.

Αλλα εγω δεν πειθομαι. :fear: Αν δεν μου βγαλει οτι η σελιδα ειναι 100% ασφαλης τοτε ....

Την betfair τη χρησημοποιω χρονια χωρις κανενα προβλημα και ουδεποτε ειχα προβλημα σε θεματα ασφαλειας στη σελιδα τους.Το λινκ που εδωσες πιστευω οτι η εταιρια λεει ξεκαθαρα οτι δεν τιθεται θεμα ασφαλειας και οτι κατι τετοιο με windows xp sp2 ειναι κατι το αναμενομενο.Η τελικη αποφαση βεβαια ειναι δικη σου;)

Δημοσ.
Την betfair τη χρησημοποιω χρονια χωρις κανενα προβλημα και ουδεποτε ειχα προβλημα σε θεματα ασφαλειας στη σελιδα τους.Το λινκ που εδωσες πιστευω οτι η εταιρια λεει ξεκαθαρα οτι δεν τιθεται θεμα ασφαλειας και οτι κατι τετοιο με windows xp sp2 ειναι κατι το αναμενομενο.Η τελικη αποφαση βεβαια ειναι δικη σου;)

Ναι ωραια, αλλα εσυ πχ που εχεις λογαριασμο εκει, οταν μπαινεις εδω:

....ΛΙΝΚ....

....σου βγαζει ο browser σου οτι η σελιδα ειναι 100% ασφαλης?

Δημοσ.
Στο bwin.com αν δώσεις λογαριασμό κάρτας (prepaid) κ όχι paypal όταν γραφτείς σου ζητάνε και πάλι ταυτότητα; Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία ας απαντήσει...

Όχι δεν σου ζητάνε. Θα σου ζητήσουν όταν πας να κάνεις ανάληψη.

Εγώ είμαι πάνω από 18, αλλά δεν έρχεται κάποιος λογαριασμός στο όνομα μου, ούτε του κινητού, τι μπορώ να στείλω όταν π.χ. κάνω ανάληψη από betfair; Με χρεωστική (visa electron) σου έρχεται κάποιο χαρτί που επιβεβαιώνει τη διεύθυνση σου;

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για ταυτοποίηση. Στο χειρότερο σενάριο θα σου στείλουν ένα γράμμα με ένα κωδικό στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει και όταν το λάβεις τους λες τον κωδικό και έτσι ξέρουν ότι είσαι εσύ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...