Silok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 καλά, αυτή η rangers πολύ κόσμο έστειλε στον κουβά!(κ εμένα μέσα..) Εγώ την είχα την ταναπου στο άσσο και με έστειλε αλλά σε ένα άλλο παρολλί μου έκοψε και την έβαλα στο όβερ και πληρώθηκα αδρά.Ευτυχώς που πέρασαν οι φαβόρες χθές αλλιώς θα είχαμε πάλι τα δράματα της Κυριακής.Πάντως παρόλλο που δεν φαίνεται από τις αποδόσεις σήμερα πιστεύω πως τα φαβορί θα επικρατήσουν πιο εύκολα.Δηλαδή αποδόσεις του 2.και κάτι ψιλά θα έρθουν πιο εύκολα από τις χθεσινές αντίστοιχες του 1.75 και 1.65.Πάμε γερά μάγκες να τους πάρουμε και τους σέρβερς σήμερα.Είδα και τα στιγμιότυπα του ματς.Ρε 5-3 έπρεπε να λήξει,σπάσαν τα δοκάρια οι Γαλλιδούλες.
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 εδώ δεν άντεχα να τα δω, θα σπαγα καμιά τηλεόραση! όχι τίποτα άλλο την είχα παίξει κ "draw no bet", δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας μου επέστρεψε απόδοση 1 στο παρολί μου, αλλά.... ^&*$&*)&&+_&^*#$%^@
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα site η ένα πρόγραμμα που να δείχνει γρήγορα live scores, να διαλέγεις ποιους άγονες να δείχνει για live scores, να υπολογίζει κέρδη από συστήματα και να λέει κάνα προγνωστικό. Υπάρχει tpt καλό??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
greekparot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εγώ την είχα την ταναπου στο άσσο και με έστειλε αλλά σε ένα άλλο παρολλί μου έκοψε και την έβαλα στο όβερ και πληρώθηκα αδρά.Ευτυχώς που πέρασαν οι φαβόρες χθές αλλιώς θα είχαμε πάλι τα δράματα της Κυριακής.Πάντως παρόλλο που δεν φαίνεται από τις αποδόσεις σήμερα πιστεύω πως τα φαβορί θα επικρατήσουν πιο εύκολα.Δηλαδή αποδόσεις του 2.και κάτι ψιλά θα έρθουν πιο εύκολα από τις χθεσινές αντίστοιχες του 1.75 και 1.65.Πάμε γερά μάγκες να τους πάρουμε και τους σέρβερς σήμερα.Είδα και τα στιγμιότυπα του ματς.Ρε 5-3 έπρεπε να λήξει,σπάσαν τα δοκάρια οι Γαλλιδούλες. Ναι εχθες 3 δοκαρια τα χασανε χαλαρα. Ηταν ατυχοι.
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα site η ένα πρόγραμμα που να δείχνει γρήγορα live scores, να διαλέγεις ποιους άγονες να δείχνει για live scores, να υπολογίζει κέρδη από συστήματα και να λέει κάνα προγνωστικό. Υπάρχει tpt καλό??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. για να διαλέγεις τους αγώνες σου υπάρχει αυτό
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά και για να υπολογίσω συστήματα 3-4-5 η 4-5-6 πως μπορώ να βρω τα κέρδη???
dark_banishing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά και για να υπολογίσω συστήματα 3-4-5 η 4-5-6 πως μπορώ να βρω τα κέρδη??? Εδώ είσαι Πας εκεί που λέει κουπόνι
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 για άλλη μια φορά ο μαύρος εξόριστος έδωσε χρήσιμο site...
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εδώ είσαι Πας εκεί που λέει κουπόνι Πολύ καλο site. Ευχαριστώ!!! Και πιο είναι το πιο γρήγορο για live scores???
dark_banishing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Έχουν αναφερθεί πολλά. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάτσει κανείς με το χρονόμετρο να ψάχνει το πιο γρήγορο.
kostelo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Απ τα ταχυτερα που ξερω εγω και ειχα προτεινει μερικες σελιδες πισω ειναι τα http://futbol24.com/f24_livenow.html http://www.xscores.com/LiveScore.do
alet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εγω επαιξα lay το 1 ημιχρονο-1τελικο της Βερντερ στο ματσ με τον Ολυμπιακο στο 2.10.Αν και ειμαι οπαδος του Παναθηναικου δεν θεωρω πως ο φετινος Ολυμπιακος ειναι τοσο χαλια για να δικαιολογει τετοιες αποδοσεις.Πιστευω πως η τιμη της Βερντερ για νικη ειναι σαφως επιρεασμενη απο το αποτελεσμα του Σαββατου και τη σαρωτικη της νικη στο Γερμανικο πρωταθλημα,αλλα ο Ολυμπιακος δεν θα πουλησει και τοσο ευκολα το τομαρι του σημερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα