Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά, αυτή η rangers πολύ κόσμο έστειλε στον κουβά!

(κ εμένα μέσα..)

Εγώ την είχα την ταναπου στο άσσο και με έστειλε αλλά σε ένα άλλο παρολλί μου έκοψε και την έβαλα στο όβερ και πληρώθηκα αδρά.Ευτυχώς που πέρασαν οι φαβόρες χθές αλλιώς θα είχαμε πάλι τα δράματα της Κυριακής.Πάντως παρόλλο που δεν φαίνεται από τις αποδόσεις σήμερα πιστεύω πως τα φαβορί θα επικρατήσουν πιο εύκολα.Δηλαδή αποδόσεις του 2.και κάτι ψιλά θα έρθουν πιο εύκολα από τις χθεσινές αντίστοιχες του 1.75 και 1.65.Πάμε γερά μάγκες να τους πάρουμε και τους σέρβερς σήμερα.Είδα και τα στιγμιότυπα του ματς.Ρε 5-3 έπρεπε να λήξει,σπάσαν τα δοκάρια οι Γαλλιδούλες.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εδώ δεν άντεχα να τα δω,

θα σπαγα καμιά τηλεόραση!

όχι τίποτα άλλο την είχα παίξει κ "draw no bet",

δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας μου επέστρεψε απόδοση 1 στο παρολί μου,

αλλά.... ^&*$&*)&&+_&^*#$%^@

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα site η ένα πρόγραμμα που να δείχνει γρήγορα live scores, να διαλέγεις ποιους άγονες να δείχνει για live scores, να υπολογίζει κέρδη από συστήματα και να λέει κάνα προγνωστικό. Υπάρχει tpt καλό??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.
Εγώ την είχα την ταναπου στο άσσο και με έστειλε αλλά σε ένα άλλο παρολλί μου έκοψε και την έβαλα στο όβερ και πληρώθηκα αδρά.Ευτυχώς που πέρασαν οι φαβόρες χθές αλλιώς θα είχαμε πάλι τα δράματα της Κυριακής.Πάντως παρόλλο που δεν φαίνεται από τις αποδόσεις σήμερα πιστεύω πως τα φαβορί θα επικρατήσουν πιο εύκολα.Δηλαδή αποδόσεις του 2.και κάτι ψιλά θα έρθουν πιο εύκολα από τις χθεσινές αντίστοιχες του 1.75 και 1.65.Πάμε γερά μάγκες να τους πάρουμε και τους σέρβερς σήμερα.Είδα και τα στιγμιότυπα του ματς.Ρε 5-3 έπρεπε να λήξει,σπάσαν τα δοκάρια οι Γαλλιδούλες.

Ναι εχθες 3 δοκαρια τα χασανε χαλαρα. Ηταν ατυχοι.

Δημοσ.
Παιδιά ψάχνω ένα site η ένα πρόγραμμα που να δείχνει γρήγορα live scores, να διαλέγεις ποιους άγονες να δείχνει για live scores, να υπολογίζει κέρδη από συστήματα και να λέει κάνα προγνωστικό. Υπάρχει tpt καλό??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

για να διαλέγεις τους αγώνες σου υπάρχει αυτό

Δημοσ.

Εγω επαιξα lay το 1 ημιχρονο-1τελικο της Βερντερ στο ματσ με τον Ολυμπιακο στο 2.10.Αν και ειμαι οπαδος του Παναθηναικου δεν θεωρω πως ο φετινος Ολυμπιακος ειναι τοσο χαλια για να δικαιολογει τετοιες αποδοσεις.Πιστευω πως η τιμη της Βερντερ για νικη ειναι σαφως επιρεασμενη απο το αποτελεσμα του Σαββατου και τη σαρωτικη της νικη στο Γερμανικο πρωταθλημα,αλλα ο Ολυμπιακος δεν θα πουλησει και τοσο ευκολα το τομαρι του σημερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...