Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα site που υπάρχουν για το στοίχημα είναι άπειρα και προφανώς δεν έχει νόημα να τα γράψουμε όλα.

Έχει αξία μόνο αν τα site που γράφουμε τα παρακολουθούμε καιρό και ξέρουμε ότι έχουν καλές προβλέψεις. Και όταν λέω καλές προβλέψεις εννοώ σε βάθος χρόνου όχι έπιασα ένα πέρυσι και ένα φέτος.

Τα μόνα που κοιτάω είναι τα betaholics.com και risko.tv

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίδες εγώ έπαιξα το παναθηναϊκός ημίχρονο τελικό παναθηναϊκός/παναθηναϊκός με απόδοση 2.04 @ betfair, που θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία !

Δημοσ.

Καλο ακουγεται αλλα δνε προλαβαινω, για ch.league κατι?

ο αρχοντα λεει ημιχρονο τελικο ιντερ-αιντχοφεν χ-1 με αποδοη 3,8 τι λετε?

Δημοσ.
Παίδες εγώ έπαιξα το παναθηναϊκός ημίχρονο τελικό παναθηναϊκός/παναθηναϊκός με απόδοση 2.04 @ betfair, που θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία !

Εγω εκανα back 0-0 για το ημιχρονο στο 3.75 γι αυτον τον αγωνα,αλλα οχι για καποιο σοβαρο ποσο.Απο τα σημερινα παιχνιδια ειδικα τα ευρωπαικα δεν βλεπω τπτ.Τα θεωρω πολυ "πονηρα".Ισως να πονταρω καποια ψιλα αργοτερα στο lay του αντερ στον αγωνα Μαντσεστερ-Ρομα...

Δημοσ.

Εγω εκανα back 0-0 για το ημιχρονο στο 3.75 γι αυτον τον αγωνα,αλλα οχι για καποιο σοβαρο ποσο.

Τελικα ο τροπος που εκατσε ητανε ιδανικος και για τους 2 μας φιλε!:)Εκανα ενα ωραιοτατο trading στο X γυρω στο 40' και εσυ επιασες το ειδικο σου στοιχημα!Παντα τετοια!

Δημοσ.
Τελικα ο τροπος που εκατσε ητανε ιδανικος και για τους 2 μας φιλε!:)Εκανα ενα ωραιοτατο trading στο X γυρω στο 40' και εσυ επιασες το ειδικο σου στοιχημα!Παντα τετοια!

Ναι ωραία μας βγήκε !

Δημοσ.
Αυτή την στιμή το under 3,5 δίνει 1,5. Είναι καλή επιλογή. Μπήκε και ο μάντζιος μέσα..

Εγώ το έπαιξα στο 1,6

egw lew na paiksw gia simera ena combo manchester + inter asso, ti lete?

Δημοσ.

Για αυτά που λες Νίκο δεν έχω άποψη, το μόνο που θα ποντάρω είναι η μπαρτσελόνα στο διπλό με την στουγκάρδη.

1.70 @ betfair

Πολύ καλό και το over σε αυτό το ματς στο 1.84 στην betfair, αλλά κρατάω τα κέρδη μου για να τα ποντάρω αύριο στη βρέμη ;)

Δημοσ.
Για αυτά που λες Νίκο δεν έχω άποψη, το μόνο που θα ποντάρω είναι η μπαρτσελόνα στο διπλό με την στουγκάρδη.

1.70 @ betfair

Πολύ καλό και το over σε αυτό το ματς στο 1.84 στην betfair, αλλά κρατάω τα κέρδη μου για να τα ποντάρω αύριο στη βρέμη ;)

καλα κανεις εγς τελικα παρασυρθηκα και επεξα ενα συστημα 3-4-5 που μοθ προτεινς ενας τυπος στο πρακτορειο και μπηκα μεσα 5 ευρο.

Δημοσ.

Μόλις το έβαλε η Barca! ;)

Όλα τα λεφτά όμως είναι η Rangers! Ευτυχώς έχω ήδη παίξει όλα τα λεφτά μου στην Βρέμη από σήμερα, γιατί αν τα είχα... μετά το πρώτο goal της Rangers θα τα είχα ρίξει στην Lyon! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...