dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά τα site που υπάρχουν για το στοίχημα είναι άπειρα και προφανώς δεν έχει νόημα να τα γράψουμε όλα. Έχει αξία μόνο αν τα site που γράφουμε τα παρακολουθούμε καιρό και ξέρουμε ότι έχουν καλές προβλέψεις. Και όταν λέω καλές προβλέψεις εννοώ σε βάθος χρόνου όχι έπιασα ένα πέρυσι και ένα φέτος. Τα μόνα που κοιτάω είναι τα betaholics.com και risko.tv
Nik0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 simera ti tha paixoume re paidia 2 omadoules thelw sigoures oso ginetai gia na tis paixw 10 euro
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παίδες εγώ έπαιξα το παναθηναϊκός ημίχρονο τελικό παναθηναϊκός/παναθηναϊκός με απόδοση 2.04 @ betfair, που θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία !
Nik0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Καλο ακουγεται αλλα δνε προλαβαινω, για ch.league κατι? ο αρχοντα λεει ημιχρονο τελικο ιντερ-αιντχοφεν χ-1 με αποδοη 3,8 τι λετε?
alet Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παίδες εγώ έπαιξα το παναθηναϊκός ημίχρονο τελικό παναθηναϊκός/παναθηναϊκός με απόδοση 2.04 @ betfair, που θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία ! Εγω εκανα back 0-0 για το ημιχρονο στο 3.75 γι αυτον τον αγωνα,αλλα οχι για καποιο σοβαρο ποσο.Απο τα σημερινα παιχνιδια ειδικα τα ευρωπαικα δεν βλεπω τπτ.Τα θεωρω πολυ "πονηρα".Ισως να πονταρω καποια ψιλα αργοτερα στο lay του αντερ στον αγωνα Μαντσεστερ-Ρομα...
alet Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παίδες εγώ έπαιξα το παναθηναϊκός ημίχρονο τελικό παναθηναϊκός/παναθηναϊκός με απόδοση 2.04 @ betfair, που θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία ! Εγω εκανα back 0-0 για το ημιχρονο στο 3.75 γι αυτον τον αγωνα,αλλα οχι για καποιο σοβαρο ποσο. Τελικα ο τροπος που εκατσε ητανε ιδανικος και για τους 2 μας φιλε!Εκανα ενα ωραιοτατο trading στο X γυρω στο 40' και εσυ επιασες το ειδικο σου στοιχημα!Παντα τετοια!
Nik0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 allet sto poso kataferes na akneis trade to X ?
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Τελικα ο τροπος που εκατσε ητανε ιδανικος και για τους 2 μας φιλε!Εκανα ενα ωραιοτατο trading στο X γυρω στο 40' και εσυ επιασες το ειδικο σου στοιχημα!Παντα τετοια! Ναι ωραία μας βγήκε !
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Αυτή την στιμή το under 3,5 δίνει 1,5. Είναι καλή επιλογή. Μπήκε και ο μάντζιος μέσα.. Εγώ το έπαιξα στο 1,6
Nik0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Αυτή την στιμή το under 3,5 δίνει 1,5. Είναι καλή επιλογή. Μπήκε και ο μάντζιος μέσα.. Εγώ το έπαιξα στο 1,6 egw lew na paiksw gia simera ena combo manchester + inter asso, ti lete?
dark_banishing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Για αυτά που λες Νίκο δεν έχω άποψη, το μόνο που θα ποντάρω είναι η μπαρτσελόνα στο διπλό με την στουγκάρδη. 1.70 @ betfair Πολύ καλό και το over σε αυτό το ματς στο 1.84 στην betfair, αλλά κρατάω τα κέρδη μου για να τα ποντάρω αύριο στη βρέμη
Nik0s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Για αυτά που λες Νίκο δεν έχω άποψη, το μόνο που θα ποντάρω είναι η μπαρτσελόνα στο διπλό με την στουγκάρδη. 1.70 @ betfair Πολύ καλό και το over σε αυτό το ματς στο 1.84 στην betfair, αλλά κρατάω τα κέρδη μου για να τα ποντάρω αύριο στη βρέμη καλα κανεις εγς τελικα παρασυρθηκα και επεξα ενα συστημα 3-4-5 που μοθ προτεινς ενας τυπος στο πρακτορειο και μπηκα μεσα 5 ευρο.
georgepetrou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μόλις το έβαλε η Barca! Όλα τα λεφτά όμως είναι η Rangers! Ευτυχώς έχω ήδη παίξει όλα τα λεφτά μου στην Βρέμη από σήμερα, γιατί αν τα είχα... μετά το πρώτο goal της Rangers θα τα είχα ρίξει στην Lyon!
patrickdrd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 καλά, αυτή η rangers πολύ κόσμο έστειλε στον κουβά! (κ εμένα μέσα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα