georgepetrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά και εγώ betfair παίζω, απλά επειδή το παιδί είπε ότι παίζει παρολί φαντάζομαι δεν τα παίζει στην betfair.. Αν και τώρα ένα χρόνο έχουν βάλει παρολί και αυτοί. Nai, mono pou den ta paizei poli o kosmos... To opoio alles fores einai kalo kai alles kako! Episis, opoios paizei stixoima epeidi goustarei kerdi na dei ti ginetai sto tennis! Xoris plaka, ekei einai OLA ta lefta...
Silok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Nai, mono pou den ta paizei poli o kosmos... To opoio alles fores einai kalo kai alles kako! Episis, opoios paizei stixoima epeidi goustarei kerdi na dei ti ginetai sto tennis! Xoris plaka, ekei einai OLA ta lefta... Ναι αλλά άμα δεν ξέρεις τους κανόνες άστα.Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω το τέννις και ακόμη χειρότερα το baseball
dark_banishing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το θέμα με το τέννις είναι ότι κάποιοι κερδίζουν, αλλά κάποιοι άλλοι τα χάνουν. Εγώ δεν ξέρω τέννις και δεν θέλω να γίνω από αυτούς που τα χάνουν.
Silok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Το θέμα με το τέννις είναι ότι κάποιοι κερδίζουν, αλλά κάποιοι άλλοι τα χάνουν. Εγώ δεν ξέρω τέννις και δεν θέλω να γίνω από αυτούς που τα χάνουν. Me too.Οπότε μπαλλίτσα και που και που και την σπυριάρα
georgepetrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αλλά άμα δεν ξέρεις τους κανόνες άστα.Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω το τέννις και ακόμη χειρότερα το baseball Baseball? Les na to dokimaso kai auto? To tennis einai super eukolo na to matheis! Kai sto live paizoun treles anatropes... An exeis ipomoni mporeis na kaneis papades! Fantasou oti me ena allo palikari stin douleia paizame mazi pou kai pou tennis live, kai i moni enimerosi pou eixame gia tin ekseliksi tou agona itan meso tou live tis bwin! Parola auta vgazame poli sixna trelo xrima... Fantasou na paizeis apo to spiti kai na vlepeis to match stin tileorasi! Ekei ginetai pragmatika XAOS!
georgepetrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Me too.Οπότε μπαλλίτσα και που και που και την σπυριάρα Kai to basket einai poli kalo, kirios sta derby. An to skor einai konta sto telos tou match oi apodoseis trelenontai! Genika ta kalitera athlimata gia stoixima einai auta pou dinoun dio simeia sto teliko apotelesma... Opou den paizei isopalia diladi! An deite ti tziros paizei sto tennis tis betfair tha katalavete ti ennoo... :twisted:
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα ματς του 2.2 επί 10 ευρώ σου αφήνει 12 καθαρά.Ε σιγά σιγά χτίζεις το κεφάλαιο για πιο χοντρά φορτώματα.Εγώ π.χ χθές αφού σκαλώνανε τα μικρα μου δελτία μπαίνω μέσα και παίζω live αυτά Barcelona (live) - Zaragoza (live) (Πόσα τέρματα) --> 3 ή περισσότερα / 1.50 Dundee FC - Celtic Glasgow (live) (Πόσα τέρματα) --> 2 ή περισσότερα / 1.35 Lorient (live) - Paris SG (live) (Πόσα τέρματα) --> 3 ή περισσότερα / 1.25 η Σέλτικ και η Παρί στο 70' περίπου και η Μπάρτσα μόλις ξεκινούσε επί 120 ευρώ. 303 και κάτι.Συν ένα μικρο που αφηνε 117 καλά πήγα.Αν έβγαινε και το μπουρνούζι η Μπορδώ θα τους δάγκανα καλά. Τι μου θύμησες τώρα; Μεγάλη πληγή έξυσες! Πάω προχθές να παίξω live, μειώνει η Σεβίλη στο 1-2 κ την παίζω 1 με 20 ευρώ (δεν θυμάμαι απόδοση), έπαιζε οσερ-σεντ ετιέν κ παίζω τον 1 (10 ευρώ) όταν η τελευταία έμεινε με 10, πάει στην παράταση το ματς, βάζει το γκολ η οσερ κ παίζω 70 ευρώ το over 1,5 γκολ! Τίποτα! Μην σας πως τι πήρα...
georgepetrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 H megali kavantza tis Betfair einai oti mporeis na paizeis kata ta gegonota me poli mikri apodosi kai na perimeneis na ginei kati koulo gia na sigourepseis to stoixima... P.x. an paikseis kata to 1.2 (to opoio emfanizetai poli sixna) einai san na paizeis iper me apodosi 6, i opoia den iparxei se KANENA site... Gia apodososeis tou tipou 1.05 den to sizitao kan, ta lefta einai trela! To kata 1.05 antistoixei sto 21 iper! Tha sas fero dio paradeigmata, ena apo tin mpala kai ena apo to basket: Telikos Champions League fetos me Milan - Liverpool. Otan i Milan ekane to 2-0 sto 80' i apodosi tis kataktisis apo tin Milan epese sto 1.03... To epaiksa kata loipon, to opoio antistixouse se 34 (peripou) sto iper... Otan i Liverpool meiose se 2-1 sto 89' i apodosi pige sto 1.15! H diafora einai pragmatika poli megali! Tou eriksa loipon ena sigourema kai isixasa... Sto basket i agapimeni mou omada itan i ethniki mas fetos to kalokairi! Genika sto Eurobasket zoristika ligo, me esose omos to match me tin Slovenia (to opoio malista to epaiksa kai me poli "kakes" apodoseis se sxesi me autes pou ipirxan sto telos) kai i niki tis Rossias ston teliko!
Silok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Τι μου θύμησες τώρα;Μεγάλη πληγή έξυσες! Πάω προχθές να παίξω live, μειώνει η Σεβίλη στο 1-2 κ την παίζω 1 με 20 ευρώ (δεν θυμάμαι απόδοση), έπαιζε οσερ-σεντ ετιέν κ παίζω τον 1 (10 ευρώ) όταν η τελευταία έμεινε με 10, πάει στην παράταση το ματς, βάζει το γκολ η οσερ κ παίζω 70 ευρώ το over 1,5 γκολ! Τίποτα! Μην σας πως τι πήρα... Θέλει και τύχη αδερφέ.Εγώ παίζω live στην interwetten.Απλά θέλει υπομονή.Στο δελτίο μου αν δεις δίνει την Σέλτικ να μπει 2ο γκολ στον αγώνα 1.35 ενώ είναι ήδη 0-1 στο 65 με 68 και ρε γαμώτο Σέλτικ είναι αυτή.Αν είχα 2 χιλιάρικα θα τα φόρτωνα.Κάποιοι χαπακώνονται όταν βγάζουν αποδόσεις.Απλά θέλει υπομονή.Και άν δεις ότι δεν σου βγαίνει από την αρχή(του live betting)άστο,μην πας να ρεφάρεις.Εγώ αυτά τα λάθη προσπαθώ να αποφύγω και να παίζω μόνο όταν βλέπω κάτι και μέσα από διάβασμα(internet).Ποτέ δεν ακούω τα σούργελα του ραδιοφώνου και ποτέ χαζοφυλλάδες με τους γκουρού του στοιχήματος.Κι αν δω ότι από έμπνευση γιόκ διάλειμα για κανα μήνα και μετά πάλι
dimi_p Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 θελει τυχη σιγουρα αλλα δεν βγαζεις λεφτα απο το live. για να εισαι σιγουρος π.χ. για ενα γεγονος οπως το "να μη μπει αλλο γκολ" οταν το παιχνιδι ειναι μετα το 75'-80' δινει : 1,10-1,20 . αρα λεφτα δε βγαζεις ! κιαν φορτωσεις πολλα και κατσει η στραβη δε ρεφαρεις ΠΟΤΕ !
dark_banishing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 dimi το προσεγγίζεις στραβά το live. Tα περισσότερα τα έχω βγάλει από αυτό. Προσωπικά κάνω το ακριβώς ανάποδο από αυτό που λες, δηλαδή τα παίρνω από τους φοβιτσιάριδες, που ποντάρουν στις χαμηλές αποδόσεις. Αν ξέρεις δηλαδή ότι 7 στα 10 ματς μιας ομάδας είναι όβερ στο 2ο ημίχρονο δεν σε νοιάζει αν στο 1ο είναι 0-0. Ίσα ίσα που σε βολεύει. Ποντάρεις με το που λήγει το ημίχρονο στο όβερ και σε υψηλότερη απόδοση από ότι θα περίμενες με βάση το 7/10 που έχεις παρατηρήσει.. Ομοίως για τα κόρνερ, oφσάιντ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσέξει κανείς σε μια ομαδά ότι συμβαίνει σε τακτική βάση. Το κόλπο είναι ότι πάρα πολλοί δεν παρακολουθούν τις ομάδες που παίζουν. Ενώ εσύ αν βλέπεις τους αγώνες μιας ομάδας ξέρεις ρε παιδάκι μου πάνω κάτω τις συνήθειες της. Έτσι δεν επηρεάζεσαι από τυχαία γεγονότα που συμβαίνουν στο ματς, γιατί ξέρεις ότι μακροπρόθεσμα θα επαληθευτείς, αρκεί φυσικά να έχεις βγάλει σωστά συμπεράσματα. Δηλαδή εσύ βλέπεις και το ματς, αλλά έχεις και στο κεφάλι σου κάποια στατιστικά για τις ομάδες που παίζουν. Ο άλλος άμα πηγαίνει στα τυφλά δεν μπορεί να αξιολογήσει αν μια απόδοση τον συμφέρει ή όχι (όσο εσύ τέλος πάντων) και έτσι τον "εκμεταλεύεσαι". Φυσικά δεν είναι τόσο απλό όσο το λέω αλλά αυτή είναι η λογική μου.
laptopforum Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 dimi το προσεγγίζεις στραβά το live. Tα περισσότερα τα έχω βγάλει από αυτό. Προσωπικά κάνω το ακριβώς ανάποδο από αυτό που λες, δηλαδή τα παίρνω από τους φοβιτσιάριδες, που ποντάρουν στις χαμηλές αποδόσεις. Αν ξέρεις δηλαδή ότι 7 στα 10 ματς μιας ομάδας είναι όβερ στο 2ο ημίχρονο δεν σε νοιάζει αν στο 1ο είναι 0-0. Ίσα ίσα που σε βολεύει. Ποντάρεις με το που λήγει το ημίχρονο στο όβερ και σε υψηλότερη απόδοση από ότι θα περίμενες με βάση το 7/10 που έχεις παρατηρήσει.. Ομοίως για τα κόρνερ, oφσάιντ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσέξει κανείς σε μια ομαδά ότι συμβαίνει σε τακτική βάση. Το κόλπο είναι ότι πάρα πολλοί δεν παρακολουθούν τις ομάδες που παίζουν. Ενώ εσύ αν βλέπεις τους αγώνες μιας ομάδας ξέρεις ρε παιδάκι μου πάνω κάτω τις συνήθειες της. Έτσι δεν επηρεάζεσαι από τυχαία γεγονότα που συμβαίνουν στο ματς, γιατί ξέρεις ότι μακροπρόθεσμα θα επαληθευτείς, αρκεί φυσικά να έχεις βγάλει σωστά συμπεράσματα. Δηλαδή εσύ βλέπεις και το ματς, αλλά έχεις και στο κεφάλι σου κάποια στατιστικά για τις ομάδες που παίζουν. Ο άλλος άμα πηγαίνει στα τυφλά δεν μπορεί να αξιολογήσει αν μια απόδοση τον συμφέρει ή όχι (όσο εσύ τέλος πάντων) και έτσι τον "εκμεταλεύεσαι". Φυσικά δεν είναι τόσο απλό όσο το λέω αλλά αυτή είναι η λογική μου. θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου μιας και εχουμε περιπου την ιδια λογικη παιξιματος,εγω δουλευω μονο με 5 ομαδες ολη την χρονια και αφου εχω μελετισει πολλυ καλα τα στατιστικα του πονταρω τα αναποδα μονο σε μονα και μονο σε αυτες
dimi_p Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 εσυ μιλας για ομαδες που παρακολουθεις! εγω λεω για οσους παιζουν οτι πεταει και οτι κολυμπαει. προσωπικα (λαθος μου) επαιζα τα παντα μετα το 80ο λεπτο στο να μην μπει γκολ. 7/10 αγωνες ερχονταν αλλα το 3/10 σε κατεστρεφε! τεσπα...
kostelo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη αναφερθηκε πιο πανω ενας φιλος, μπορει κανεις να μου εξηγησει ακριβως καποιος τη λογικη του να παιζεις κατα σε εναν αγωνα? Δηλαδη παιζω πχ σε εναν αγωνα κατα στον ασο με 1,50, τι αποτελεσμα περιμενω να ερθει για να κερδισω? Διπλο, Χ ή και τα δυο κερδιζω? Ευχαριστω.
Nik0s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου μιας και εχουμε περιπου την ιδια λογικη παιξιματος,εγω δουλευω μονο με 5 ομαδες ολη την χρονια και αφου εχω μελετισει πολλυ καλα τα στατιστικα του πονταρω τα αναποδα μονο σε μονα και μονο σε αυτες Ti ennoeis? pontareis ta anapoda apo auta pou pisteueis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα