zaxoys Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μερικές εταιρίες ζητάνε να τους στείλεις σκαναρισμένο αντίγραφο ενός λογαριασμού της πιστωτικής - και άλλες λογαριασμό από κάποια ΔΕΚΟ που να φαίνεται η διεύθυνση σου (πχ ΟΤΕ) - μερικές ζητάνε και σκαναρισμένο κάποιο έγγραφο όπως δίπλωμα η ταυτότητα (με photo δηλαδή ) Υποτίθεται οτι τα κάνουν όλα αυτά για να προλάβουν το ξέπλυμα χρήματος ... Υπάρχει περίπτωση να σου ητήσουν τα παραπάνω μόνο όταν πας να κάνεις ανάληψη ... Πάντως όσες μου ζητησαν στοιχεία και τα έστειλα με mail εντος 3-4 ωρών το πολύ μπορούσα κανονικά να στοιχηματίσω ή να κάνω ανάληψη Τώρα τελευταία παίζω στην 10bet η οποία έχει πολύ καλά asian handicap αν και μαλακίζεται λίγο στο live betting ... Έλα να ζεσταινόμαστε για eurobasket σιγά σιγά ....
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Έλα να ζεσταινόμαστε για eurobasket σιγά σιγά .... Και εγω αυτο περιμενω για να κλεισω μια σχεδον επιτυχημενη στοιχηματικη χρονια. Μεχρι στιγμης κανω μερικα σουτακαι με Ευρωμπασκετ Εφηβων.
1234 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Τελικά άνοιξα έναν λογαριασμό στην bwin. Θέλω να σας ρωτήσω τα εξής: 1) Όταν θέλω να βγάλω κάποια χρήματα από τον λογαριασμό μου στην εταιρεία για να τα βάλω στην κάρτα μου, μπορώ να βγάλω όσα χρήματα θέλω ή πρέπει να τα βγάλω όσα είναι μέσα στο λογαριασμό της bwin; 2) Και σημαντικότερο. Όταν θέλω να κάνω ανάληψη από την bwin για να τα βάλω στην κάρτα μου, ζητάνε κάτι; Γιατί τώρα που γράφτηκα και κατέθεσα και χρήματα δεν μου ζήτησαν τίποτα... Κι αν ζητάνει κάτι, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς ζητάνε;
alet Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 1)Μπορεις να κανεις μερος τον χρηματων σου αναληψη,δεν εισαι υποχρεωμενος να τραβηξεις το ολο το ποσο. 2)Σε ορισμενες περιπτωσεις ειδικα οταν κανεις μεγαλο τζιρο κερδιζμενων στοιχηματων ορισμενες εταιριες ζητανε καποια χαρτια για να επιβεβαιωσουνε την ταυτοτητα σου(συνηθως ταυτοτητα ή διαβατηριο και προσφατο λογαριασμο καποιας δημοσιας υπηρεσιας ΔΕΗ ,ΟΤΕ κτλ)Ειδικα σε ανταλλακτηρια οπως η betfair ειναι σχεδον σιγουρο πως καποια στιγμη θα σου τα ζητησουν.Παντως οι πολιτικες μεταξυ εταιριων διαφερουνε σε αυτο το θεμα και καλο ειναι να διαβαζεις τις FAQ της εταιριας που σε ενδιαφερει.
1234 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Διάβασα στο FAQ της bwin το εξής: Γιατί πρέπει να αποστείλω φωτοαντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητας κατά την πρώτη πληρωμή κερδών; Για τη δική σας ασφάλεια και λόγω των δικών μας υποχρεώσεών που απορρέουν από την άδειά μας, απαιτούμε φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας κατά την πρώτη εκταμίευση των κερδών σας. Μπορείτε να μας στείλετε το φωτοαντίγραφο είτε μέσω fax είτε μέσω email από scanner . Αυτό το μέτρο έχει ως σκοπό την τεκμηρίωση της ενηλικίωσής σας και διασφαλίζει, ότι είστε πράγματι το άτομο που αιτείται την εκταμίευση και όχι κάποιο μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο δεν είναι πολύ σκούρο και κατά την αποστολή μέσω email δεν υπερβαίνει το αρχείο το μέγεθος των 2 MB. Παρακαλούμε σημειώστε το όνομα χρήστη σας στο αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Εσύ 2arkoudi στην bwin έχεις λογαριασμό και δεν σου έχουν ζητήσει ακόμα;
2arkoudi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Διάβασα στο FAQ της bwin το εξής:Γιατί πρέπει να αποστείλω φωτοαντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητας κατά την πρώτη πληρωμή κερδών; Για τη δική σας ασφάλεια και λόγω των δικών μας υποχρεώσεών που απορρέουν από την άδειά μας, απαιτούμε φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας κατά την πρώτη εκταμίευση των κερδών σας. Μπορείτε να μας στείλετε το φωτοαντίγραφο είτε μέσω fax είτε μέσω email από scanner . Αυτό το μέτρο έχει ως σκοπό την τεκμηρίωση της ενηλικίωσής σας και διασφαλίζει, ότι είστε πράγματι το άτομο που αιτείται την εκταμίευση και όχι κάποιο μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο δεν είναι πολύ σκούρο και κατά την αποστολή μέσω email δεν υπερβαίνει το αρχείο το μέγεθος των 2 MB. Παρακαλούμε σημειώστε το όνομα χρήστη σας στο αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Εσύ 2arkoudi στην bwin έχεις λογαριασμό και δεν σου έχουν ζητήσει ακόμα; Nai alla den exo kerdisei megala posa (mporei na pezei ayto rolo) allo na kerdiseis 100 eyro k alla 1500 eyro
dimi_p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 παιδια καλη στοιχηματικη ευκαιρια αποτελουν οι ΕΚΛΟΓΕΣ που θα γινουν εδω στην Ελλαδιτσα μας, Αφηστε το eurobasket οπου ουτως η αλλως η Ελλαδα δεν θα πληρωνει πολλα (σαν ενα απο τα φαβορι) και παιξτε Ελληνικες Εκλογες οπου υπαρχουν 2 κομματα αρα και 50-50 πιθανοτητες για τη νικη. χωρις προθεση πολιτικης αντιπαραθεσης και αναλογα τι πιστευει κανεις. ειναι σαν να παιζεις over/under. νομιζω οτι η williamhill θα βαλει τετοιο στοιχημα (δεν το εχει ακομα) η bwin εχει βαλει ηδη!
21century Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ναι ειναι αληθεια οτι για τις εθνικες εκλογες ετοιμαζονται αρκετα στοιχηματα ιδιως παο γραφεια της Αγγλιας και το εξωτερικου, οποτε οποιος επιθυμει ας το τολμησει...
dark_banishing Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά αφού δίνει 1,25 μόνο η νδ. Και στάνταρ αυτοί που βάζουν τις αποδόσεις ξέρουν πιο πολλά από εμάς.
dimi_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 το 1.25 αν πιστευεις υπερ της ΝΔ δεν ειναι ασχημο Για καθε 100Ευρω παιρνεις 25. ενας "σοβαρος" παιχτης με 500Ευρω (αν βγει η ΝΔ και αν αυτο πιστευει) θα παρει πισω 125Ευρω (καθαρο κερδος) που ειναι ενα καλο χαρτηλικι. Ε! μη θελουμε να βγαλουμε και κανα εκατομμυριο απο το στοιχημα. Αν παλι καποιος πιστευει στο ΠΑΣΟΚ το δινει αρκετα ψηλα με 3.5 που σημαινει πως μονο με 100Ευρω παιρνεις 350. ισως η betfair να εχει πιο υψηλα ποσοστα (παντα εχει)
dark_banishing Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Betfair δεν βλέπω να έχει βάλει ακόμα. Καλά προσωπικά προτιμώ να ασχοληθώ με τα παραδοσιακά στοιχήματα που γνωρίζω και πιο καλά. Ας πούμε σήμερα ωραίο μου φαίνεται το αντερ στον αγώνα της εθνικής μας. Οι ισπανοί δε νομίζω να έχουν όρεξη να ζοριστούν σε ένα χάλια αγωνιστικό χώρο, αρχίζει και το πρωτάθλημα τους το σ/κ, η ομάδα μας εντάξει την παλεύει στην άμυνα, 1,70 δίνει τώρα στο betfair.
Nik0s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 dark_banishing autin tin fora tha se akousw kai tha to paixw under, ti alli me ton gatouso fovithika kai den to epaiksa enw vgike
Alt3rnative Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 το 1.25 αν πιστευεις υπερ της ΝΔ δεν ειναι ασχημο Για καθε 100Ευρω παιρνεις 25. ενας "σοβαρος" παιχτης με 500Ευρω (αν βγει η ΝΔ και αν αυτο πιστευει) θα παρει πισω 125Ευρω (καθαρο κερδος) που ειναι ενα καλο χαρτηλικι. Ε! μη θελουμε να βγαλουμε και κανα εκατομμυριο απο το στοιχημα. Αν παλι καποιος πιστευει στο ΠΑΣΟΚ το δινει αρκετα ψηλα με 3.5 που σημαινει πως μονο με 100Ευρω παιρνεις 350. ισως η betfair να εχει πιο υψηλα ποσοστα (παντα εχει) Re paidia xwris plaka kai xwris na thelw na anoiksw politiki sizitisi oi ekloges den einai podosfairo.Antikeimenika kai xwris na proskeime kapou h ND den xanei gia kanena logo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα