Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ladbrokes μπορεις να παιξεις to γνωστο deal με αληθινά χρήματα! Αμα μπεις από τη κεντρική τπυ όμως δεν το βρίσκεις. Εγω το βρηκα http://www.alemao.gr

Έχει και στα links μια σελίδα που συγκρίνει όλες τις εταιρειες στοιχημάτων, για δειτε το.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αυτό που λες νίκο δεν γίνεται. Μην κάθεσαι να κάνεις πράξεις στο λέω 100% δεν γίνεται. Από την στιγμή που θα μπει γκολ τέλειωσε η υπόθεση. Ο σκοπός είναι να προβλέπεις.

Ontws den ginetai giauto fovithika kai den to epaiksa xtes! Ant o epeza tha epalihteuotane.....kaid en mporousa na kanw tipota na to glytwsw...

Thelw omw re paidia na vroume enan tropo na vgazoume kapoio kerdos estw kai mikro i na xanoume estw poly liga an den ginetai katholou...

Δημοσ.

poly kalo to alemao file! wraios! epaikses katholou? evgales tipota apo to deal?!

ega sto demo nai alla fovamai na paixw real :)

Δημοσ.

Γενικά, διαφορές μεταξύ demo play και real play σε όλα τα παιχνιδια δε νομιζω να υπάρχουν. Και στο demo χάνεις αλλά δε το νιώθεις...:-D

Δημοσ.

Nai, alla pws mporw na xerw oti autoi ston eswteriko programamtiusmo tou deal den rythizoun to programma automata na deinei tetoiou eidous koutia wste stin ousia autoi na vgaoun panta kerdismenoi kai ge o xamneos?

Velepsi edw den yparxei o Ferentinos na anoigei ta koutia gia epivevaiwsi. ekei einai sfragismena enw to programma mporei na deixnei oit helei mesa sto kouti!

San ta froutakia pou eiani programmatismena. i kanw lathos?

Δημοσ.

Μπορει να είναι και έτσι. Δε γίνεται να μη το σκεφτεις. Εγω λέω απλα οτι οι πιθανότητες είναι ουτως η αλλως εναντίον σου (από 26 κουτιά μόνο στα 7 έχεις κέρδος), οπότε μπορεί και να μη χρειάζεται να γίνει αυτο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω τα φώτα σας. Επειδή βαρέθηκα πια με τον οπαπ, και πήγα και έβγαλα μια χρεωστική κάρτα Visa Electron από την Alpha Bank. Θέλω να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα, γιατί δεν το 'χω ψάξει και πολύ:

1) Ξέρω πως τις καλύτερες αποδόσεις τις έχει η betfair, μετά από αυτήν ποια εταιρία πιστεύετε πως έχει τις καλύτερες αποδόσεις;

2) Θέλω να μάθω αν π.χ. φτιάξω έναν λογαριασμό στην bwin ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία (βάζοντας τα στοιχεία μου, τα στοιχεία της κάρτας κτλ), θα μπορέσω να στοιχηματίσω άμεσα ή πρέπει να ακολουθήσω κάποιες διαδικασίες, κι αν ναι ποιες είναι αυτές;

3) Από τη στιγμή που θέλω να βγάλω τα λεφτά από τον λογαριασμό της bwin (ή οποιασδήποτε bwin τέλος πάντων) για να τα βάλω πίσω στην κάρτα, τι διαδικασίες ακολουθώ;

Αυτά προς το παρόν, περιμένω τις απαντήσεις σας, θα με βοηθήσετε, πραγματικά, πολύ!

Δημοσ.

Κάνε ένα λογαριασμό betfair και άλλον έναν σε ένα κανονικό στοιχηματατζίδικο, ειδικά αν θες να παίζεις ματς με λίγη κίνηση π.χ ελληνικό πρωτάθλημα, συμφέρει περισσότερο σε κανονικό μπουκ. Επίσης live ελληνικό πρωτάθλημα στο betfair σχεδόν μηδέν κίνηση, δεν συμπληρώνεις ποτέ στοίχημα. Τέλος άλλο ένα πλεονέκτημα που έχεις όταν παίζεις με τον μπούκ είναι η ποικιλία στοιχημάτων.

Σε ματς με πολύ τζίρο δεν το συζητώ στο betfair και γενικά σε όλα τα ανταλακτήρια έχεις πολύ καλύτερες αποδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...