Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ...ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.02 ΡΕ ΝΤΕΡΒΙΣΙΑ????

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ 1ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΕΡΔΟΣ 20????

ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ..ΑΙΝΤΕ

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο πχ αν δίνει 1.10 σημαίνει 9/10 δεν έρχεται 0-0

αλλά βγάζεις τόσα λίγα που την 1 φορά που χάνεις αρκεί για όλες τις άλλες 9 που θα κερδίσεις.Αν είσαι τυχερός η βλέπεις εύκολα σκορ έστω οτι πας πχ 15/15 0-0 πάλι αν χάσεις ουσιαστικά σου έχουν μείνει ελάχιστα κέρδη

Αυτό το σύστημα μου θυμίζει ΄το γνωστό οτι δλδ παίζεις αποδόσεις πάνω από 2 και κάθε φορά που χάνεις διπλασιάζεις το ποσό (προυποθέτει να "έχεις" να βάλεις λεφτά όμως αν πχ χάσεις 5 συνεχόμενες φορές) .Όταν κερδίσεις βγάζεις τα κερδισμένα και παίζεις πάλι με το αρχικό ποντάρισμα το οποίο διπλασιάζεις αν χάσεις κ.ο.κ

Προσωπικά δεν έχω παίξει κανένα από τα παραπάνω και δεν νομίζω οτι αξίζει ,Καθώς αν έρθουν φυσιολογικά τα πράγματα στην καλύτερη θα χάσεις μόνο το ποσοστό της Γκανιότας...

Δημοσ.

ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΧΑΛΑΡΑ.ΟΣΟ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΕΤΕ 1/27 ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΗΜΩΝ.

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΝΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ από 16 ευρώ ξεκίνησα περίπου και έχω φτάσει να έχω 480 αυτή τη στιγμή όλα με κατά είτε 0-0 είτε 10λεπτο...τόσα λεφτά δεν έβγαλα με τις τριάδες και τις τετράδες που προτείνουν τόσα site και εφημερίδες εδώ και χρόνια...Νικ0ς δεν υπάρχει ασφαλές σύστημα είτε θα ρισκάρεις είτε όχι...και εννοείται ότι δεν θα γίνεις πλούσιος απ' το στοίχημα...απλά βγάζεις κάτι έξτρα...

Το να βγάλεις 20-30 ευρώ από έναν αγώνα ποντάροντας ουσιαστικά τα κέρδη και όχι λεφτά από την τσέπη σου δεν είναι άσχημο...τεσπά απλά είδα ότι εμένα μου βγαίνει και είπα να το μοιραστώ....

Δημοσ.

Καλά έκανες και το είπες. Όποιος θέλει το εφαρμόζει, αλλά γνωρίζοντας ότι ρισκάρει πολλά λεφτά γιά να πάρει ψίχουλα. Καλό θα είναι να μην παίζεις όλα τα λεφτά σε έναν αγώνα, αλλά να τα μοιράζεις σε 3-4 ώστε να μειώσεις τις απώλειες σε περίπτωση που θα χάσεις κάποιο στοίχημα (αποκλείεται να κερδίζεις πάντα). Και ακόμα, κατά διαστήματα να κάνεις και καμιά ανάληψη γιά να μην καταντήσει να παίζεις μόνο γιά την πλάκα σου.

Αυτό που λες ότι ποντάρεις τα κέρδη και όχι λεφτά από την τσέπη σου είναι το κακό που συμβαίνει με τους online books. Επειδή δεν πιάνεις τα λεφτά στα χέρια σου, δεν σου κάνει αίσθηση να ποντάρεις ακόμα και όλα τα κέρδη ενώ αν έπαιζες στο πρακτορείο της γειτονιάς σου και έπαιρνες στο χέρι τα κέρδη σου είμαι σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τα ξανάπαιζες όλα (δυστυχώς το ίδιο παθαίνω κι εγώ και παρασύρομαι όταν κερδίσω αρκετά :()

Δημοσ.

egw xtes epaiksa over tin arsenal exasa. under tin ascoli-reviso to epiasa kai tin real over tin epiasa, alal dystyxws katafera na kanw ta 15,5 8,5 epeidi tin arsenal tin exia xwsei 5,5 euro wnw tis alles 2 apo 4.

2 sta 3 epiasa kai palix amneos vgika!

Δημοσ.

To mono paixnidi poy eblepa gia simera itan i xanthi kata toy dekaleptoy...me tetoio krio poy kanei ekei pano poy na tre3oun na baloun gkol :P.....pantos an 8es na pai3eis nte kai kala kati 8a sou proteina tin boavista kato apo 2.5 gkol (yper oxi kata!)...alla me ka8e epifila3i...kalitera na min biasteis kai na perimeneis to s/k

Δημοσ.

geia sas paidia

den xerw an eiami off topic alla tha hthela thn boitheia sas

eimai grammenos edw kai dyo bdomades sthn sportingbet.gr kai exw aizei orismena stoixhmata

to mono pou den mporw na kanw einai oti otan thelw na paixw pollous agwnes mazi..mou bgazei ena kout en onomati yankee...otan bazw ena poso ekei kai pataw epibebaiwsh xanabgainei sthn idia selida...giati?mhpws kanw kati lathos?

pls people help !

filika

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...