dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα άρχισα με 16 ευρώ και αυτή τη στιγμή έχω 300, τώρα διάστημα θα σε γελάσω, πρέπει να είναι γύρω στις δυο βδομάδες. Καθόλου άσχημα Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες. Μάλλον θα έχει μεγάλη επιτυχία σε πρωταθλήματα όπως του Βελγίου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας που συνήθως τα γκολ πέφτουν βροχή. btw, στο Middlesbrough-Tottenham είχα παίξει 40? στην ισοπαλία και έβγαλα 94? (μείον την προμήθεια της Betfair)
Bourdoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Καθόλου άσχημα Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες. Μάλλον θα έχει μεγάλη επιτυχία σε πρωταθλήματα όπως του Βελγίου' date=' της Ολλανδίας και της Γερμανίας που συνήθως τα γκολ πέφτουν βροχή. btw, στο Middlesbrough-Tottenham είχα παίξει 40? στην ισοπαλία και έβγαλα 94? (μείον την προμήθεια της Betfair) [/quote'] Εγώ παίζω κυρίως Αγγλία Πρέμιερσιπ και λίγο Γερμανία, Ισπανία.Γενικότερα βλέπω πληροφορίες στο http://www.soccerstats.com
Nik0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia sovara twra vgazei kaneis sas lefta apo to stoixima?! Egw oses fores exw asxolithei oles ma oles mesa mpika!
silverthan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Το θέμα είναι να έχεις αυτοσυγκράτηση όπως έχει ειπωθεί και άλλες φορές... Αυτό που μας τρώει είναι η απληστεία! (παίξτε και κάνα τζόκερ, 1,20?/week, έχεις τουλάχιστον μία πιθανότητα..., και αν σου κάτσει???)
Bourdoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Φθηνά την γλιτώσαμε σήμερα Queens Park R. - Coventry C. 0 - 1 αλλά το γκόλ μπήκε στο 87!Δεν ξαναγγίζω Championship...Nik0s μέχρι να παίξω με αυτό τον τρόπο που περιέγραψα πάνω όλο μέσα ήμουν κι εγώ...Είναι να σταμπάρεις συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Όπως πολύ σωστά είπες silverthan το παν είναι να μην είσαι άπληστος. Εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές με αυτό τον τρόπο...παραλίγο και σήμερα
Bourdoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 den 8imamai! pira giro sta 20-22 eyro...kai prepei na eixe apodosi 12-13...ayto simainei oti an exana 8a edina 20 * 12 = 240 eyro.......to kata einai maniki an xaseis....alla etsi ki allios kedismena lefta itan oxi ap' thn tsepi moy....
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 nai auto me to kata kai ypeer den to poly katalavainw. giati diladi an xaseis den xaneis to pso pou pontares alal antithetws xaneis ena yperpollapalasio poso?
Bourdoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα να δεις πως έχει η κατάσταση... Όταν παίζεις υπερ ενός γεγονόντος είναι σαν να παίζεις κανονικά στον ΟΠΑΠ. Δηλαδή ποντάρεις 5 ευρώ ότι θα νικήσει η Μπάρτσα με απόδοση 1.50 και αν όντως νικήσει παίρνεις 5 x 1.50 = 7.5 ευρώ (2.5 ευρώ κέρδος) Απ' την άλλη όταν παίζεις κατά ενός γεγονόντος (πχ νίκη της Μπάρτσα) κερδίζεις ακριβώς το ποσό που παίζεις πχ στην παραπάνω περίπτωση τα 5 ευρώ, αλλά μόνο αν χάσει ή φέρει ισοπαλία η Μπάρτσα (άρα έχεις 2 στις 3 να κερδίσεις)...αν κερδίσεις πληρώνεις 5 * την απόδοση της ομάδας....ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατι στην ουσία στην περίπτωση του κατά κάνεις εσύ τον πράκτορα... Κάπως έτσι έχει η κατάσταση...
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Malista! Molis evala 15 euro filaraki gia na dokimasw to systima sou! Se parakalw pes mou ti tha mou proteines na paiksw (kati pou to thwreis oso to dyanton sigouro, gia na min xasw gia koma mia fora. euxaristw) Tha perimenw!
Nik0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Malista! Molis evala 15 euro filaraki gia na dokimasw to systima sou! Se parakalw pes mou ti tha mou proteines na paiksw (kati pou to thwreis oso to dyanton sigouro, gia na min xasw gia koma mia fora. euxaristw) Tha perimenw!
Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Γεια χαρά φίλε μου σήμερα είναι λίγο αργά, καθώς όλα τα παιχνίδια έχουν παιχτεί... θα προτείνω αύριο κάποιο παιχνίδι...Πάντως σήμερα απ' τα 31 παιχνίδια μόλις τα 3 ήρθαν 0-0...γι' αυτό πιστεύω ότι είναι καλό σύστημα αρκεί να μην βιάζεσαι να βγάλεις λεφτά.........επειδή εγώ βιάζομαι όμως και λίγο, σήμερα προτίμησα να το ρισκάρο λίγο και έπαιξα Κατά στο 0-10 πρώτο γκόλ Καιζερσλαουτερν - Μαιντζ (δηλαδή να μην μπεί στο πρώτο δεκάλεπτο γκόλ), το οποίο είναι πολύ επικύνδυνο κι ας μην φαίνεται...αν έχανα θα φεύγαν απ' τον λογαριασμό μου 320 ευρώ, αλλά τελικά κέρδισα 59.... Ένα καλό σημείο για κατά 0-0 φαίνεται η Μπάγερν με Αμβούργο....στους μεταξύ τους αγώνες μόλις μια φορά δεν έχουν σκοράρει τέρματα κι αυτό στο γήπεδο του Αμβούργου...μην το παίξεις ακόμα μπορεί να βρώ κάτι καλύτερο...
Nik0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 ok molis katastalaxeis kapou, epikoinenise mazi mou mesw msn messenger, eimai synexws online. To mail mou einai [email protected]! Exw 2 wres twra den xerw ti na apiksw sin beftair. Sekftomai over/under sto mpasket gia vrady alla fovmai re gmt...... Tha perimenw kalytera nea sou. An theleis mialme kai twra mesw messnger... eimai mesa! Se perimenw
Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 8a pai3o telika thn deportivo - espanyol kata sto 0-0 stis 21:00 pote den exoun er8ei isopalia oi dio toys... H Bayern einai kali gia kata sto proto gkol 0-10 giati sti germania kanei apisteyto krio kai den nomizoun na mposesoun na kanoy tipota ta prota lepta...
Nik0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 14.77 euro exw poso na to paisw? . ta pososta tou kata sto 1 gkol einai 1.02. den tha vgalouem tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα