Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι η ladbrokes είναι πολύ αξιόπιστη -σε 3 μέρες πίσω στην visa και χωρίς καθόλου χρεώσεις , δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα

Δημοσ.

mou bgike arketa mallon poli arketa alla oxi stin betandwin....euxaristo pou rotises an #pezeis# ston opap grapse 236,242,163,314,152,154,diara ola kai ena x 313.........exeis plirothi pote apo ton opap meso trapezhs?ego plirothika simera apo tin emporiki trapeza.

Δημοσ.
mou bgike arketa mallon poli arketa alla oxi stin betandwin....euxaristo pou rotises an #pezeis# ston opap grapse 236,242,163,314,152,154,diara ola kai ena x 313.........exeis plirothi pote apo ton opap meso trapezhs?ego plirothika simera apo tin emporiki trapeza.

pos plirothikes meso trapezis ?

einai kainourio sistima auto ?

Δημοσ.

Παιδες για αποδοσεις Under - Over πραγματικα ΛΟΥΚΟΥΜΙ!

Ειναι το 10Bet δειτε της διαφορες απο αλλους Book και Bonus εγγραφης εως 165 ευρω!

Αξιοπιστη , αμεσες πληρωμες , ελληνικη γλωσσα , εταιρια με εδρα την αγγλια και πολυ ευκολο site

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τους gamebookers. Εδώ και ένα μήνα παίζω στη συγκεκριμένη εταιρία και έχω καταφέρει να μαζέψω 120€, τα οποία θα χρειαστώ άμεσα . Για να καταθέσω χρήματα στο λογαριασμό μου, αρχικά έκανα μια κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank, και αργότερα χρησιμοποίησα μια χρεωστική Attica Gift Card Visa (Electron). Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει:

1. Αν μπορούν τα χρήματα να κατατεθούν σε αυτή τη κάρτα ώστε να κάνω ανάληψη μέσω κάρτας

2. Αν όχι, τι διαδικασίες απαιτείται να κάνω ώστε να εισπράξω τα χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού; Έχω διαβάσει κάτι για moneybookers αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις αναληψη παλι στην συγκεκριμενη πιστωτικη. Το οτι οι Gamebookers στελνουν χρηματα σε VISA στελνουν, απλα δεν γνωριζω αν η Attica Gift Card μετα την χρησιμοποιηση της ακυρωνεται. Τωρα οσον αφορα για τραπεζικο εμβασμα μην μπερδευεσαι με τους moneybookers. Θα δηλωσεις τον αρ.λογ/σμο σου ΙΒΑΝ που εχεις στην ALPHA BANK, το swift code στους gamebookers και σε 3 το πολυ 4 εργασιμες θα εχεις παρει τα χρηματα.

Δημοσ.
pos plirothikes meso trapezis ?

einai kainourio sistima auto ?

Αν κερδισεις οσα κερδισε ο φιλος , για να σε πληρωσει ο προποτζης θα πρεπει να πουλησει το μαγαζι .

Δημοσ.
posa kerdise diladi ?

6 ματς επι 313 Ευρω, μαλλον κερδισε πολλα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...