zaxoys Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Ναι η ladbrokes είναι πολύ αξιόπιστη -σε 3 μέρες πίσω στην visa και χωρίς καθόλου χρεώσεις , δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα
s.xaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ti egine h betandwin?den mou bgenei to site....
s.xaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 bgeni se kanenan to site?thelo na pontaro re gamot..lol
froufrou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ta kataferes? kai ti egine sou vgike se kalo toulaxiston ?
s.xaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 mou bgike arketa mallon poli arketa alla oxi stin betandwin....euxaristo pou rotises an #pezeis# ston opap grapse 236,242,163,314,152,154,diara ola kai ena x 313.........exeis plirothi pote apo ton opap meso trapezhs?ego plirothika simera apo tin emporiki trapeza.
greeneye Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 i basileia paidia stithike gia imixrono teliko kai gia teliko skor nomizo ine ofthalmofanes! san ton Panionio diladh
froufrou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 mou bgike arketa mallon poli arketa alla oxi stin betandwin....euxaristo pou rotises an #pezeis# ston opap grapse 236,242,163,314,152,154,diara ola kai ena x 313.........exeis plirothi pote apo ton opap meso trapezhs?ego plirothika simera apo tin emporiki trapeza. pos plirothikes meso trapezis ? einai kainourio sistima auto ?
2arkoudi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Παιδες για αποδοσεις Under - Over πραγματικα ΛΟΥΚΟΥΜΙ! Ειναι το 10Bet δειτε της διαφορες απο αλλους Book και Bonus εγγραφης εως 165 ευρω! Αξιοπιστη , αμεσες πληρωμες , ελληνικη γλωσσα , εταιρια με εδρα την αγγλια και πολυ ευκολο site
necromanthus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τους gamebookers. Εδώ και ένα μήνα παίζω στη συγκεκριμένη εταιρία και έχω καταφέρει να μαζέψω 120€, τα οποία θα χρειαστώ άμεσα . Για να καταθέσω χρήματα στο λογαριασμό μου, αρχικά έκανα μια κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank, και αργότερα χρησιμοποίησα μια χρεωστική Attica Gift Card Visa (Electron). Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει: 1. Αν μπορούν τα χρήματα να κατατεθούν σε αυτή τη κάρτα ώστε να κάνω ανάληψη μέσω κάρτας 2. Αν όχι, τι διαδικασίες απαιτείται να κάνω ώστε να εισπράξω τα χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού; Έχω διαβάσει κάτι για moneybookers αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
greekparot Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις αναληψη παλι στην συγκεκριμενη πιστωτικη. Το οτι οι Gamebookers στελνουν χρηματα σε VISA στελνουν, απλα δεν γνωριζω αν η Attica Gift Card μετα την χρησιμοποιηση της ακυρωνεται. Τωρα οσον αφορα για τραπεζικο εμβασμα μην μπερδευεσαι με τους moneybookers. Θα δηλωσεις τον αρ.λογ/σμο σου ΙΒΑΝ που εχεις στην ALPHA BANK, το swift code στους gamebookers και σε 3 το πολυ 4 εργασιμες θα εχεις παρει τα χρηματα.
nrg_polini Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 pos plirothikes meso trapezis ?einai kainourio sistima auto ? Αν κερδισεις οσα κερδισε ο φιλος , για να σε πληρωσει ο προποτζης θα πρεπει να πουλησει το μαγαζι .
nrg_polini Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 posa kerdise diladi ? mou bgike arketa mallon poli arketa alla oxi stin betandwin....euxaristo pou rotises an #pezeis# ston opap grapse 236,242,163,314,152,154,diara ola kai ena x 313.........exeis plirothi pote apo ton opap meso trapezhs?ego plirothika simera apo tin emporiki trapeza. 6 ματς επι 313 Ευρω, μαλλον κερδισε πολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα