Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kυπελλο Γαλλιας Φαση των 8

Clermont Foot - Lyon 1 - 1

aet. 1 - 1

pk's 4 - 3

Nimes - Nice 4 - 0

Sedan - Quevilly 2 - 0

Rennes - Monaco 0 - 0

aet. 0 - 1

Auxerre - Paris SG 3 - 2

Lille - Grenoble 1 - 1

aet. 1 - 3

Albi - Sochaux 0 - 3

Boulogne - Nantes 3 - 2

Προημιτελικοι

Monaco - Clermont Foot 0 - 0

aet. 1 - 0

Sedan - Grenoble 1 - 1

aet. 2 - 1

Nimes - Sochaux 3 - 3

aet. 4 - 3

Boulogne - Auxerre 1 - 1

aet. 1 - 2

Τι λες δεν παει το Χ συννεφο ? :) και πολλες εκπληξεις ....

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ayto to theoro to kalitero apo ola alla den xero giati se osa forum exo diabasei sxedon oloi to krazoun. ego pados to theoro to kalitero apo ola kata tin prosopiki mou gnomi.

Δημοσ.

Gia ton poutso einai.

akoma na apantisoun sta mail pou tis esteila tin paraskeui kai akoma na steiloun to bonus.

Δημοσ.

Nik0s Σοβαρα μιλας; Ακομη δεν σου απαντησανε; Αν εχουν τηλεφωνο επικοινωνιας με Ελληνα συνεργατη παρτους ενα τηλεφ. και κατσαδιασε τους.

Δημοσ.

exoun ena til tou styl +350-87115 alla den vgainei kaneis....

Yparxei akne free noumero pou mporei an tous parei kaneis kai na tous milisei/vrisei?

Δημοσ.

Nik0s Nai ontos ayto to noumero opos to grafoun sto site den prokeitai na bgaleis grammi. Toys esteila ena email na toys rotiso. An :) moy apantisoun avrio 8a se enimeroso amessa.

Dokimase pantos kai etsi 00350-XXXXX

Δημοσ.

Se euxaristw Greekparot. Molis parw to lefta mou apo tin analipsi kai to bonus tha diagrafw amesws apo tin koloetaireia tous. Exallou i betfair exei poly kalyteres apodoseis kai ston 1 kais to x kaisto 2. pantou.

Isos garfw kai stin betoto na parw ta 50 euro dwro apo tin 50 eurw katathesi alla fovamai giati kai auti thygatriki tis einai.....

Δημοσ.

Παιδιά εδώ κ περίπου 1 χρόνο παίζω στην betfair στην expekt και στην betoto και δεν έχω κανένα παράπονο και απο τις 3 Κ ο λόγος που επέλεξα αρχικά αυτές ήταν τα μπόνους που δίνανε Θεωρώ μακράν καλύτερη την betair στις αποδόσεις για μονά αποδεκτά!!

Δημοσ.

dyades mporei na paixei kaneis stin betfair re paidia?

episis pio pisteuete oti einai to kalytero site gia prognwstika?

Δημοσ.
ayto to theoro to kalitero apo ola alla den xero giati se osa forum exo diabasei sxedon oloi to krazoun. ego pados to theoro to kalitero apo ola kata tin prosopiki mou gnomi.

Και καλά κάνουν και το κράζουν.Για πες μου πως μπορείς να βγάλεις άκρη απ'τα στατιστικά που δίνουν γιατί από μόνα τους μπερδεμένα είναι και αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν τα @@@ να πούν ορίστε η στατιστική έχει 4 ασσους σ'αυτή την απόδοση 3 Χ και 3 2πλα άρα εμείς θα το παίξουμε άσσο.Μην το πάρεις προσωπικά.Τα γράφω αυτά επειδή τους παρακολουθώ καιρό και με στείλαν 8 στις 10 που τους εμπιστεύτικα.Την κατηγορία με τα μονά αποδεκτά γιατί την έβγαλαν;Λόγο αναβάθμισης του σάιτ;Δεν νομίζω,6 στα 10 ξέρω να πιάσω κι εγώ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το μεταφράσω σε επιτυχία αλλά σε καταστροφή.Για παίξτε σύστημα 6 στα 10 με 1.7 και 2 αποδόσεις και πείτε μου μετά σε ποιό σωφρονιστικό κατάστημα να στείλω τα τσιγάρα.Δεν λέω υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν εκεί και λένε εγώ θα παίξω αυτά.Και σε καμία περίπτωση δεν φταίνε αυτοί για τον κουβά μου.Στο κάτω κάτω η επιλογή είναι δική μου αλλά δεν μπορώ να βλέπω μερικούς να προτείνουν με διφορούμενο τρόπο μπερδεύοντας έτσι τον παίκτη κι αν τους βγούνε μερικά να φωνάζουν ότι επειδή τους κράζουν είναι και οι καλύτεροι του χωριού,έλεος πια με τους παπάδες που ευλογούν τα γένια τους.Όσο για τις εκπλήξεις που προτείνουν θα πόνταραν μερικές εκαντοντάδες ευρώ πάνω τους;I don't think so γιατί αλλιώς δεν θα είχαν ανάγκη το σάιτ και θα ζούσαν απ'το στοίχημα.(Εγώ έχω πιάσει καλύτερες εκπλήξεις και συχνότερα όταν τις κυνηγούσα αλλά δεν πήρα κοσμάκη στο λαιμό μου παρά μόνο την τσέπη μου. Το καλύτερο είναι να παρακολουθήσετε μερικούς tipsters και να δείτε ποιοί έχουν τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας και να εκμαιεύετε τα καλύτερα.Μην νομίζετε ότι γράφω σε κάποιο σάιτ και κράζω κάποιο άλλο.Απλά ένας καμένος ακόμα είμαι απ'τους διάφορους ειδήμωνες του χώρου αλλά έβαλα μυαλό και άρχισε να ζεστένεται η τσέπη μου.

Δημοσ.

katarxhn den to perno prosopika, kai giati na to paro aloste .apla ayto to site einai to monadiko apo osa exo dei pou deinei statistika % 1x2 ti egine se kathe agona otan epexan oi 2 omades ta teleytaia 5 xronia .fisika ayto pou les gia to pososto tis epitixias einai sosto ,kapios pou kerdizei 6/10 einai loser tipota parapano.ego den iperaspizomai kanenan, mono tin tsepi mou koitao opos oloi osoi paizoume stoixima gia na bgaloume kapoia lefta.ego kano to allo.anoigo 5 site kai diastabrono plirofories apo tous diaforous tipsters kai opou brisko koina simia paizo ta paignidia pou protinoun.statistika diabazo apo to betanalisys alla den ebistevomai tous tipsters tous.o telefteos kritis einai pada o eayto soy giati aytos bazei ta lefta sto finale. se ayto to thread prospathoume na bgaloume siberasma pio einai to kalitero site , me to megalitero pososto epityxias gia na xeftilisoume tous bookers.an exeis kati pesto .ayto einai to zitoumeno.kai na sou po kai kati.sto betaholicks o daskalos pou ton theoroun sxetika kalon emena me exei stilei kouba.den bgainei kati na ton krazo.to thema einai einai na broume enan tropo na kanoume poutanakia tous bookers.ayto pistebo einai i ousia.opoios ton exei brei as to pei na to kanoume kai oi alloi. filika pada :)

Δημοσ.

Symfono 100% mazi sou DIL.

Oso gia ton daskalo 50% epityxia exei.

Siemra gia paradeigma den empisteuomai auta pou proteinei kaid en xerw ti na paixw.

kamia idea kaneis?

Δημοσ.

Dil ασφαλώς και συμφωνούμε.Απλά προσπαθώ ν'αποτρέψω όποιον είναι καινούριος στο άθλημα να ακολουθεί πιστά τους tipsters και ειδικά αυτούς που λένε πως όλοι οι άλλοι τους κράζουνε επειδή και καλά έχουν επιτυχίες.Την πρόταση μου την έκανα κάποια posts παραπάνω http://www.betstatistics.net μόλις μπείς στην σελίδα αριστερά έχει τις μέρες της εβδομάδας.Κλικ στην σημερινή ας πούμε και βλέπεις τι έχουν κάνει εντός και εκτός.Ότι πρέπει για over kai under.Χθες πούδρα η αγωνιστική έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...