DIL Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 genika katalaba ti paizei alla re panatha as paroume to paradeigma parapano Chelsea - Arsenal HC 0:1 an podaro stin chelsea simainei oti prepei na kerdisei me 1 goal diafora i me pano apo ena goal diafora???katalaba pos paizetia to handy cap gia ton filoxenoumeno alla den katalaba gia ton gipedouxo.diladi handy cap 0:1 stin prokimeni periptosi gia tin chelsea ti simainei???
andrip Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 αυτό που λές για το γηπεδούχο δεν είναι χαντικαπ 0:1 είναι χάντικαπ 1:0 Λοιπόν σε αυτο που μου ζητάς αν παίζεις Τσελσι - Αρσεναλ με χαντικαπ 0:1 αν έχεις ποντάρει Τσέλσι πρεπει να κερδίσει με 2 και πάνω
dwarves Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 oti an thn exeis paiksei handy cap 0:1 kai einai ghpedoxous tha prepei na kerdisei 2:0 or 3:1 or 4:2 or 5:3me liga logia na kerdisei me 1 goal diafora... einai san na ksekinaei to paixnidi me score 0:1 yper ths arsenal...
DIL Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 paideia 1000 thanks ,to epiasa pos doulevei to thema.ade kai kala mas kerdoi
Silok Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ρε παίδες θέλω τη βοήθειά σας.Έκανα ανάληψη απ'την eurobet,με χρεωστική παίζω στις 3 του μηνός.Τα λεφτά ακόμη δεν μπήκαν.Τους στέλνω μύνημα και μου λεν θα το κοιτάξουν.Η απάντηση και πάλι σχεδον άμεση πως αν δεν μπούν μέχρι και την Δευτέρα να τους ενοχλήσω.Ε δεν μπήκαν.Ξαναστέλνω μύνημα σήμερα και μου λένε πως η συναλλαγή με την κάρτα εγινε 03-04-2005 και ήταν επιτυχής και μάλιστα μου δίνουν ένα κωδικό με 23 νούμερα και να τόν δώσω λέει στην τράπεζα μου για ν'ανιχνεύσει τα χρήματα.Παίρνω τηλ. στην τράπεζα και τζίφος.Δεν έγινε καμία συναλλαγή και το νούμερο που τους δίνω δεν βγάζει τίποτε.Help ρε παιδιά γνωρίζει κανείς τι παίζεται;
andrip Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 αμα εχει γίνει τέτοιο πράμα δεν πρόκειται να βρεις ακρη με email και τηλέφωνα. Καλύτερα να πας ο ίδιος στην τράπεζα και να τους δώσεις αυτον τον αριθμό να το κοιτάξουν εκείνη την ώρα, και εν ανάγκη αν λενε οτι δεν υπάρχει τέτοια συναλλαγή να σου υπογράψουν ενα χαρτι οτι πραγματικα δεν υπάρχει ωστε να το δείξεις στην EUROBET
Silok Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 αμα εχει γίνει τέτοιο πράμα δεν πρόκειται να βρεις ακρη με email και τηλέφωνα. Καλύτερα να πας ο ίδιος στην τράπεζα και να τους δώσεις αυτον τον αριθμό να το κοιτάξουν εκείνη την ώρα, και εν ανάγκη αν λενε οτι δεν υπάρχει τέτοια συναλλαγή να σου υπογράψουν ενα χαρτι οτι πραγματικα δεν υπάρχει ωστε να το δείξεις στην EUROBET Σ'ευχαριστω αδερφέ για το ενδιαφέρον και παιδιά ακούστε το κουφό της υπόθεσης.Εχω και πιστωτική κάρτα γραμμένη.Οι μάγκες τι έκαναν;Ενώ εγώ ζήτησα ανάληψη στην χρεωστική αυτοί μου τα έβαλαν στην πιστωτική αλλά στις αναλήψεις μου έγραφε χρεωστική αλλά με τον αριθμό της πιστωτικής τον οποίο δεν πρόσεξα αφού ήμουν σίγουρος πως ζήτησα χρεωστική και μου λένε πως αν έχω πάμω από 1 κάρτα γραμμένη τα χρήματα πάνε στην κάρτα απ'την οποία τραβήχτηκαν τα χρήματα.Ρε γαμώτο γιατί δεν μύρισα τα νύχια μου πρώτα.Στο πέμπτο μύνυμα μου είπαν πως μπήκαν στην πιστωτική.
stuyvgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Σ'ευχαριστω αδερφέ για το ενδιαφέρον και παιδιά ακούστε το κουφό της υπόθεσης.Εχω και πιστωτική κάρτα γραμμένη.Οι μάγκες τι έκαναν;Ενώ εγώ ζήτησα ανάληψη στην χρεωστική αυτοί μου τα έβαλαν στην πιστωτική αλλά στις αναλήψεις μου έγραφε χρεωστική αλλά με τον αριθμό της πιστωτικής τον οποίο δεν πρόσεξα αφού ήμουν σίγουρος πως ζήτησα χρεωστική και μου λένε πως αν έχω πάμω από 1 κάρτα γραμμένη τα χρήματα πάνε στην κάρτα απ'την οποία τραβήχτηκαν τα χρήματα.Ρε γαμώτο γιατί δεν μύρισα τα νύχια μου πρώτα.Στο πέμπτο μύνυμα μου είπαν πως μπήκαν στην πιστωτική. Καλά αλλά να τα χάσεις από την Eurobet δεν γίνετε Λάθη γίνονται αλλά μην ανυσηχείς Από τις καλύτερες στο χώρο και σοβαρότερες
katarak Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 betoto,betandwin,beteurope idia etaireia ... patata an kerdiseis kana 5 xiliaro sou vazei limits i sou kaei to logariasmo blokarontas ton...stay away
Eternity Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω αν το έγραψε κανείς ποιό πρίν αλλά βαρέθηκα να διαβάσω όλες τις σελίδες, είχα ακούσει προσφορά στο supersport FM για 30 euro στο betfair.gr Μπαίνεις στο site http://www.sport-fm.gr/ και πάς στο Betfair Bonus Εμένα δε μου έβαλαν ακόμη τα λεφτά αλλά περιμένω ...
takis17 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Sto betoto pantos pou paizo ego,ta lefta mpainoun sxetika amesos. Den exo ftasei se megala posa kai den ksero ti ginete me ta limits........alla pisteuo exei to kalutero live stoixima.
2arkoudi Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 http://www.gamebookers.com http://www.sportingbet.gr
Nik0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 pianete tipota sto live stoixima re paidia? ti paizete synithos? kathari tyxi den einai tora na provlepeis posa kornel i poses kitrines tha exei mai oma da sto 2o imixrono?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα