patrickdrd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εδω ειναι απατη τα κανονικα καζικο, δεν θα ταν τα ηλεκτρονικα;
Porg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 @eko13 δεν υπάρχει θέμα με την αξιοπιστία της bet365 Είναι σαν να αμφισβητείς την αξιοπιστία της amazon η της asos αντίστοιχα στον χώρο της η κάθε μία. Προφανώς κάτι δεν κατάλαβες καλά με τους όρους και προυποθέσεις
eko13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν λεω οτι οι ανθρωποι θα σου κλεψουν τα στοιχεια και θα σου φανε τα λεφτα... Απλα οταν σου λεει μπονους εγγραφης 100%, κανεις την πρωτη καταθεση και σου μπαινουν αλλα τοσα αμεσως. Αυτο γινεται σε οολες τις εταιριες (απλα αυτα τα χρηματα δεν μπορες να τα κανεις αναληψη...) και αν δεν σου μπουν στελνεις ενα μηνημα και στα βαζουν, αυτα γινοντα χροονια τωρα σε ολες τι εταιριες. Σε εμενα δεν εγινε, και οταν τους εστειλα μηνημα αυτοι απλα μου στειλανε εναν κωδικο για διπλασιασμο επομενης καταθεσης!!! Ε αυτο δεν λεγεται μπονους εγγραφης... Για αυτο θεωρω οτι δεν ειναι αξιοπιστοι οταν σου λενε μπονους εγγραφης... Παντως ειδικα το τσατ τους ειναι πρωτοποριακο. Με τρεις που μιλησα, συνδεθηκαν αμεσως, και αν ο ενας με εγραψε κανονικα, ο επομενος μου ζητησε συγνωμη και μεχρι που μου εκλεισε το λογαριασμο (οπως του ζητησα) χωρις μαλλον να γινεται...
MAFIA Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως μου εριξε πορτα η σπορτινγκμπετ ... μου εβαλε οριο πονταρισματος τα 6 ευρω !!! Τεσπα επειδη παιζω μονο με καρτα moneybookers πλεον οι βασικες εταιρειες ειναι η εξης : 1) www.pinnaclesports.com 2) www.sbobet.com 3) www.stanjames.com 4) www.bet365.com 5) www.expekt.com 6) www.ladbrokes.com και μετα απο αυτες ακολουθουν κι'αλλες οπως www.betsson.com www.bodog.com www.paddypower.com κ.α. πολλες.... (Eιδικα pinnnacle και stanjames... εχουν payout σε 30 λεπτα - 1 ωρα... πιο γρηγορα και απο οπαπ)
Tsol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το νέο νομοσχέδιο περί του στοιχήματος. Αναφέρει πως άτομα κάτω των 21 απαγορεύεται να παίξουν. Ως τώρα όμως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για τους άνω των 18. Θέλω να ρωτήσω αν συνεχίσω να παίζω και ας μην έχω φτάσει τα 21 υπάρχει περίπτωση να κλείσει το account μου ή να μου αφαιρεθούν τα χρήματα; Και γενικότερα ποιες είναι οι πιθανές κυρώσεις. Αν βοηθάει παίζω στην betfair.
Porg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 @tsol λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν τώρα παίζει νόμιμα. Κάνε μια ερώτηση εδώ αν θες: http://www.infobeto.com/forum/f103/fek-180-22082011-nomos-tyxerwn-paigniwn-100002/
MAFIA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το νέο νομοσχέδιο περί του στοιχήματος. Αναφέρει πως άτομα κάτω των 21 απαγορεύεται να παίξουν. Ως τώρα όμως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα για τους άνω των 18. Θέλω να ρωτήσω αν συνεχίσω να παίζω και ας μην έχω φτάσει τα 21 υπάρχει περίπτωση να κλείσει το account μου ή να μου αφαιρεθούν τα χρήματα; Και γενικότερα ποιες είναι οι πιθανές κυρώσεις. Αν βοηθάει παίζω στην betfair. Αν θελουν ΔΕΝ θα σου κανουν payout ... υπομονη να μεγαλωσεις.
kosmasgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Η φοβερή William Hill σε χτεσινό μου δελτίο , πιάνοντας 4 στα 7 σημεία σε σύστημα 3-7 δεν μου επικυρώνει ένα σημείο που βγήκε και με πληρώνει μόνο 3άδα. Κατά λάθος το σημείο αυτό τυγχάνει να έχει απόδοση 5.50
Porg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν το επικύρωσε;Κάνε ένα copy το δελτίο
kosmasgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί έτσι γουστάρουν προφανώς. Τα λάθη τους δεν αναγνωρίζονται. Οταν ειναι να τα πέρνουν όμως εκεί ειναι καλοί. περάσαν χαμένο το διπλό ημίχρονο της Augsburg ενώ πιο πριν και πιο μετά τα περάσαν σωστά. Και θέλουν να με πείσουν οτι έγινε λάθος. Φοβήθηκαν μην τους τα πάρω καθώς είχα 4 στα 5 εκείνη τι στιγμή και αποφάσισαν να το περάσουν λάθος.
kosmasgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εστειλα και συγκινήθηκαν. Μου αράδιασαν κάτι παραγράφους πότε θεωρείται κάτι "απτό λάθος".
Porg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή αναγνωρίζουν ότι έκαναν λάθος και δεν το διορθώνουν;
dark_banishing Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εξήγησε μας τι σου λένε γιατί δεν κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα