andrip Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 πράγματι η betandwin είναι πολυ καλή με τέλειο interface και σου τρώει τα λεφτά χωρίς να το καταλάβεις... δεν εννοω κάτι πονηρό... εννοώ οτι δεν το καταλαβαίνεις για πότε ποντάρεις...
Founes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 simfwnw me andrip!!! meta apo mia 4etia stous internet bookides gamebookers, bet&win, expekt, betfair, eurobet, canbet kai alles epestrepsa stin gamebookers kai akolouthw ena sigekrimeno systima kathe vdomada! den einai na parasirese giati ta xaneis kai den perneis grammi!!!
andrip Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 βρε ειδικά με την betandwin είχα χάσει το μέτρημα. Γερή ανάληψη έκανα στη sportingbet αλλα τώρα έχω καταλήξει στην Pinnacle αφού εχει φοβερές τιμές για το ΝΒΑ... απορώ τόσο καιρό γιατι ασχολούμουν με το ποδόσφαιρό... στο μπάσκετ είναι όλα τα λεφτά (και χωρίς ισοπαλίες...)
Chris_13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 βρε ειδικά με την betandwin είχα χάσει το μέτρημα. Γερή ανάληψη έκανα στη sportingbet αλλα τώρα έχω καταλήξει στην Pinnacle αφού εχει φοβερές τιμές για το ΝΒΑ... απορώ τόσο καιρό γιατι ασχολούμουν με το ποδόσφαιρό... στο μπάσκετ είναι όλα τα λεφτά (και χωρίς ισοπαλίες...) ba?diladi protineis na asxolithoume ligo perissotero me to basketaki? Vasika to thewrw xazomara to olo thema me to handicap,ola ta mats ginontai derby etsi....kala fisika to 1 2 to aplo sto basket plirwnei eleina alla to handicap me ksenerwnei.....Pantws einai tromera eukolo na ethisteis....alitheia kata meso oro posa lefta pontarete?to megalitero tameio sas poso einai? Thanx!!
triptico Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά όταν κάνεις ανάληψη από το Bet&win πόσο σε χρεώνει για έξοδα τράπεζας?
andrip Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 ba?diladi protineis na asxolithoume ligo perissotero me to basketaki?Vasika to thewrw xazomara to olo thema me to handicap' date='ola ta mats ginontai derby etsi....kala fisika to 1 2 to aplo sto basket plirwnei eleina alla to handicap me ksenerwnei.....Pantws einai tromera eukolo na ethisteis....alitheia kata meso oro posa lefta pontarete?to megalitero tameio sas poso einai? Thanx!![/quote'] όχι μόνο το προτείνω αλλα ενα θα σου πω. Εκοψα το ποδόσφαιρο γιατι ήταν πολύ μαμακία ότι έβγαζα απο το ΝΒΑ και γενικά το μπασκετ να τα χάνω στο ποδόσφαιρο. Εχω κανα 3μηνο να παίξω ποδόσφαιρο και το ταμείο ανέβηκε κατακόρυφα... Εγώ ποντάρω συνήθως κανα 10ευρω ανα στοίχημα (βλέπεις φοιτητής... και στην ίδια πόλυ ε) Το μεγαλύτερο ταμείο το χω κανει απο καζίνο και ανάληψη αμέσως 350ευρώ. Με ΝΒΑ τώρα το ταμείο είναι γύρω στα 200 (ξεκίνησα με 30) Ρε παιδιά όταν κάνεις ανάληψη από το Bet&win πόσο σε χρεώνει για έξοδα τράπεζας? όταν πας στη φόρμα για ανάληψη στα λέει ακριβώς πόσο είναι δε θυμαμαι τώρα
iforbet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δε θέλω να φανώ αλλαζόνας αλλά έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό σε online bookmaker για μία διετία και ασχολούμενος με το στοίχημα, online, σε καταστήματα, κλπ. αλλά και ακαδημαικά, ξέρω πάρα, πάρα πολλά ως προς το λατρεμένο σπορ του τζόγου και του στοιχηματισμού στα αθλητικά. (εξού και το nick για τους πονηρούς) Τα περισσότερα που διάβασα εδώ είναι πάνω κάτω μέσα, αρκετά όμως είναι τελείως έξω. Αυτά που μπορώ να σας πω να σας ανοίξω λίγο τα ματάκια, αλλά όχι παραπάνω, είναι. το 95% θα χάσετε, το προβάδισμα του μπουκ είναι τόσο μεγάλο που υπερκαλύπτει πιθανά λάθη αποδόσεων, και οι περισσότεροι ούτως οι άλλος αναπτύσουν συμπεριφορές εθισμού στο τζόγο, κυνήγι ρέντας, κακή διαχείρηση χρημάτων, καταναγκαστικό παίξιμο κλπ. οπότε θα σας τα πάρουν και έτσι. Αυτά τα άσχημα νέα, τα καλά είναι ότι το στοίχημα δεν είναι καζίνο όπου κανείς μακροπρόθεσμα χάνει με πιθανότητα 1, το edge στο καζίνο ένεκα, αλλά ο έξυπνος παίκτης μπορεί να πάρει προβάδισμα από τον μπουκμακερ. Σε αυτό εξυπηρετεί και η πληθώρα μαγαζιών στο ίντερνετ, οπότε όποιος θέλει να κερδίσει κάτι καλό είναι να έχει λογαριασμούς σε δέκα, τουλάχιστον, μπουκ, αυτό δεν είναι δύσκολο με πιστωτική. Ψαχτείτε για το ποιες χώρες είναι ασφαλείς και μη παίζεται όπου κι όπου. Ποτέ μην ακούτε tipsters στο ιντερνετ ή στα έντυπα, 95% είναι αερητζήδες. Gamebookers και betandwin, ιδιώς οι δεύτεροι, είναι μπουκ τις λολής, ειδικά οι δεύτεροι και γι αυτό έχω και εξ ιδιών και μέσω τρίτων εμπειρία, οι αυστριακοί είναι μεγάλα καθίκια, κερδίζεις σου θέτουν όρια στοιχηματισμού 10 ευρώ ξέρω γω, και γενικά πάνε να στη κάνουνε λαμόγια με το κάθε τρόπο, αποφύγεται εκτός κι αν παίζεται τα ψιλά σας για τη πολύ πλάκα σας. Γενικά όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, έτσι και στο στοίχημα αυτοί που ξέρουν δε μιλούν και όσοι μιλούν δε ξέρουν, για αυτό κι εγώ δε λέω άλλα, ψαχτείτε μόνοι σας, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, ούτως ή αλλιώς αυτά τα φόρουμ ψηλό δείκτη νοημοσύνης, και προς θεού μη κολλήσετε με το στοίχημα, γιατί αυτά που έχουν δει τα μάτια μου για τη καταστροφή που φέρνει ο τζόγος δε περιγράφονται.
andrip Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 έχεις απόλυτο δίκιο. Την πρωτη φορά που ανοιξα λογαριασμο στην betandwin και γενικά δηλαδή που έπαιξα απ'το ιντερνετ έχανα ένα στοιχημα και μετα ετρεχα να παιξω κατι για να το ρεφάρω, ακομα και χοκευ επι χορτου!!! Μετα απο ένα δίμηνο όμως μπορώ να πω το τελείως αντίθετο, δε με ενδιαφέρει και να μην παιξω 4-5 μερες αρκει να βρώ αυτο που θέλω να παίξω. Σωστη διαχείρηση χρημάτων αλλα και ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ είναι το παν για μένα στο στοιχημα...
Chris_13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 όχι μόνο το προτείνω αλλα ενα θα σου πω. Εκοψα το ποδόσφαιρο γιατι ήταν πολύ μαμακία ότι έβγαζα απο το ΝΒΑ και γενικά το μπασκετ να τα χάνω στο ποδόσφαιρο. Εχω κανα 3μηνο να παίξω ποδόσφαιρο και το ταμείο ανέβηκε κατακόρυφα... Εγώ ποντάρω συνήθως κανα 10ευρω ανα στοίχημα (βλέπεις φοιτητής... και στην ίδια πόλυ ε) Το μεγαλύτερο ταμείο το χω κανει απο καζίνο και ανάληψη αμέσως 350ευρώ. Με ΝΒΑ τώρα το ταμείο είναι γύρω στα 200 (ξεκίνησα με 30) όταν πας στη φόρμα για ανάληψη στα λέει ακριβώς πόσο είναι δε θυμαμαι τώρα dax dikio exeis gia to basketaki alla ki egw ksekinisa me 10 euro pou vrika sto dromo kai eftasa ta 370 euro....Pws pira timoniera gia to play nomizetai?:P apla pisteuw oti kai to podosfairo exei xrima an paizeis san anthrwpos kai den pathaineis amok na paikseis opws kati gnwstoi mou pou paizoun san arrwstoi...Egw vasika paizw podosfairo giati goustaro na vlepw kai na parakolouthw podosfairo se opoiadipote katigoria....Tespa sorry an sas ta epriksa!
vastravoud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ κι εγώ. Άρχικα έβαλα 50 ευρώ στο Betoto και άρχισα να παίζω αμέσως σε απίθανα πράγματα, για τα οποία δεν είχα ιδέα. Αμέσως τα 50 ευρώ έγιναν 10 και έβαλα αλλά 30. Κατόπιν άρχισα να παίζω με ΛΟΓΙΚΗ, χωρίς να μου γίνεται πάθος. Έπαιζα μόνο πράγματα που ήξερα ΚΑΛΑ(π.χ WRC και F1) και μπορούσα να εντοπίσω τα κραγμένα λάθη του bookmaker, καθώς επίσης και επιλεγμένα ματσάκια ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Γρήγορα έφτασα στα 120 ευρώ οπότε και έκανα αίτηση ανάληψης των 80 ευρώ ώστε να πάρω αμέσως πίσω το κεφάλαιο μου και να παίζω με τα κερδισμένα, που πλέον έχουν φτάσει τα 100 ευρώ(40 όταν έκανα την ανάληψη και άλλα 60 που κέρδισα στην πορεία). Σε καμμία περίπτωση δεν έχω εθιστεί, και παίζω το πολύ 7-8 ευρώ σε κάθε στοίχημα, απλώς για την πλάκα μου.
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 lol @andrip na kseres poses fores exasa combo apo ice hockey!!! Makria apo ice hockey hehe Mia apo ta idia, paraserese apo tis kalyteres apodoseis, tis perisoteres epiloges tou tzogou online kai an to kaloskefteis apo kei pou paizeis kana 30ri th bdomada OPAP katantas na xtypas online combo stoixhmata 15,20,30,50 kai bale euro to ena piso apo to allo! Ego se 6-7 mhnes pou paizo ekso (b&w kyrios) eimai mesa kana 500ri euro alla exo auth th stigmh tameio 250 euro kai elpizo kapote na kano thn proth mou analhpsh lol. To perisotero pou xo ftasei einai ligo kato apo 400, katarameno noumero, na do an tha to peraso pote gia na kano kai analhpsh. Gia thn b&w apla na po oth einai poly gates kai oi apodoseis tous paizoun pano/kato poly eukola kai ta ponhra synithos ta bgazoun noritera apo tous allous. Kai kanoun syxna lathi sta result tous. P.x to sou kou epesa pano se 3 lathi, siena - roseto anti 81-77 to xan 71-77, Εθνικός Άχνας - ΑΠΟΕΛ anti 0-1 to xan 2-2, Ανόρθωση - Απόλλων Λεμεσού diakopike kai akomh den exei perastei monada 2 meres meta kai h plaka einai oth ola ta perimena gia na piaso combo. Pantos tous esteila mail kai ta diorthosan. Basketaki kalo einai, ama ksereis kai parakoloutheis nba akoma kalytera, giath kaka ta psemata an den exeis kai mia idea gia tis omades kai tous paiktes den mporeis na basizesai mono sthn tyxh kai tis gnomes alonon. Ta over/under kai ta handicap einai kales eukairies. Alla auto pou den kanoun poloi einai sto podosfairiko combo pou bazeis ksero go th reingers/bruge/chelsi kai ola ta as poume axasta gia na paikseis polla lefta, mporeis na petakseis mazi kai kana phoenix suns/san antonio/maimi heat... sthn edra tou sto 1.2-1.4 kai einai to idio axasta synithos. Pame kai mia protash pou akougetai polh shmera, La Lakers +1 kai once caldas 2plo sto libertadores, gyro sto 7.5 ta dyo mazi!
andrip Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 μακριά απο lakers. Έξω ο lamar odom.. .(oποιος ξέρει καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό, και οι άλλοι διψασμένοι για νίκη... καλα όχι οτι το αποκλείω δηλαδή αλλα όποιος το παίξει να το κανει μετα απο μελέτη...
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 nai kai ta dyo exoun ypsilh apodosh kai den einai kai sigoura. Oi lakers pantos exoun pithanothtes na prolaboun ta palyof eno oi alloi oxi. H forma kai ton dyo einai xalia. H once caldas persinh protathlitria tou libertadores kai h cobreloa psiloaxristoi kai xoris elpides na perasoun me 2 htes, opote aksizei to diplo. E den exei kai poles alles epiloges h mera, aksizei ena risko se afta ta dyo kai isos kana allo basketaki me handicap me liga lefta panta.
tzinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ante piasame diana, 0 sta 2 :-P H p**tana h once caldas nikouse mexri to 85 kai meta efage kokinh kai 2 goal. Oi lakers asta na pane. Toulaxiston den eipa oti htan kai sigoura, me risko gia psilokoko htan. next time
Chris_13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 re paidia exw mia erwtisi...Ti einai to p2p sto stoixima??to eida san epilogi sto gamebookers kai otan to anoikse me berdepse.Kserei kaneis?Asxeto alla gia to avriano kouponi epeska tous prwtathlites eurwpis!, to velgio kai tin ollandia.Prwti fora paizw velgio kai ollandia kai elpizw na min me pane kouva i kolomadoules.Eidika to velgio to fovamai giati einai i tou ypsous i tou vathous!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα