gfn85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εε όχι και χρονικό όριο για ανάληψη χρημάτων. Αυτοί και 100 χρόνια να αφήσεις χρήματα, δεν θα τους πειράξει καθόλου γιατί ουσιαστικά τα έχουν εισπράξει τα χρήματα από εσένα και μπορούν να τα εκμεταλλευτούν πχ. καταθέτοντάς τα σε μια τράπεζα για τους τόκους. Πολύ σωστά!!! Αν και ποτέ δεν ξέρεις...
GREGKERKYRA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Κάπου άκουσα ότι έχει θέμα η bet365 με την alphabank τώρα τελευταία. Είχα παίξει ένα στοίχημα στην αρχή της σεζόν και περιμένω τον Μάιο τα κέρδη μου. (500ε περίπου) Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην ανάληψη;
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 υπαρχει οντως θεμα, μιας και ολες οι εταιρειες εχουν μπλοκαρει τις καταθεσεις απο καρτες alpha bank, με τις αναληψεις ομως δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα και λογικο ειναι αλλωστε, δεν θα εμεναν και στις εταιρειες τα λεφτα του κοσμακη
gosupain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ρε παιδια μια βοηθεια για να παρω λεφτα απο sportingbet στο ποκερ εχω prepaid απο atebank πρεπει να κανω καταθεση με prepaid πρωτα?εστο κ ενα ευρο για να μπορω αναληψη βρε παιδια γιατι εκανα καταθεση με paysafe προσπαθω καιρο αναληψη και κατι αλλο με τα λεφτα π εβγαλα με paysafe τα περνω κανονικα εφοσον κανω αυτα π πρεπει διλ καταθεση με prepaid περνω κανονικα τα λεφτα με prepaid πλζ παιδια κ σαν τη μαρκαρο την prepaid electron? πιστωτικη visa? μια γρηγορη απανταση αν μπορει καποιοΣ καιγομε
Vertigomn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 γράψτα με σειρά στη σκέψη σου, γιατί έτσι δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς
jeanthira7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και από εμένα... Εχω γραφτεί σε 3 sites αλλά και τα τρία δυστυχώς δεν έχουν την επιλογή που έχει το bwin δηλαδή να αναζητάς την ομάδα απευθείας και να σου βρίσκει τον αγώνα της και χρειάζεται να γνωρίζω τη χώρα, το πρωτάθλημα και γενικά χάνεσαι. Μήπως γνωρίζεται κάποιο site που να γράφεις την ομάδα και να σου βγάζει απευθείας χώρα και πρωτάθλημα??? Ευχαριστώ...
pagman Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πάρε μερικές με search που μου έρχονται στο νου: Unibet betoto (έχει το ίδιο interface και αποδόσεις με Bwin γιατί είναι της ίδιας εταιρείας) Nordicbet Willhill Betsson Stanjames Betbeast Betclic Expekt Interwetten Gamebookers Partybet Bet24
jeanthira7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ αλλά δεν εννοώ να γραφτώ σε νέες εταιρίες στοιχημάτων αλλά στις ήδη υπάρχουσες που είμαι να μπορώ να μπαίνω σε ένα site μη στοιχηματικό και να μου εμφανίζει αυτή την πληροφορία. Ευχαριστώ
pagman Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 www.oddsportal.com γράφεις την ομάδα και σου βγάζει το πρωτάθλημα, τον επόμενό της αγώνα και τις αποδόσεις σε δεκάδες bookmakers
panos2171 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στη bet365 μου ζηταν να τους στειλω ταυτοτητα για να γινει αναληψη.Μεσω μειλ ειναι επισφαλες η να προτημισω το fax???Αλλα ο αριθμος του φαξ απ οτι ειδα ειναι καπως περιεργος,εξωτερικου ειναι??
jeanthira7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 www.oddsportal.com γράφεις την ομάδα και σου βγάζει το πρωτάθλημα, τον επόμενό της αγώνα και τις αποδόσεις σε δεκάδες bookmakers Προγνώσεις το συγκεκριμένο site έχει? Γιατί έχει πέσει πολύ κουβάς τώρα τελευταία....
Porg Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στείλε άφοβα ότι σε βολεύει περισσότερο Έβγαλες κανένα καλό μεροκάματο;
pagman Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Προσωπικά προτιμώ πάντα το email, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα σε κάθε περίπτωση. Στη bet365 μου ζηταν να τους στειλω ταυτοτητα για να γινει αναληψη.Μεσω μειλ ειναι επισφαλες η να προτημισω το fax???Αλλα ο αριθμος του φαξ απ οτι ειδα ειναι καπως περιεργος,εξωτερικου ειναι?? Προβλέψεις δεν έχει, δες αν θες τις δικές μας στο www.clicknbet.gr/tips.php Ο κουβάς έρχεται και παρέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλους Προγνώσεις το συγκεκριμένο site έχει? Γιατί έχει πέσει πολύ κουβάς τώρα τελευταία....
panos2171 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ξερετε κανενα site με ταβλι??Εβλεπα χθες μια φιλη να παιζει αλλα δεν συγκρατησα το λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα