alekosaekara21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 θέλω να παίξω ενα 20αρικο σημερα στο στοιχημα σε ποιο site να τα παίξω θέλω να πληρώσω με paysafecard και να πληρωθώ με paypal έτσι οστε να μην μπλέξω με ταυτότητες και τέτοια οποια αποψη περι του θέματος ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτέρων
alekosaekara21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 θέλω να παίξω ενα 20αρικο σημερα στο στοιχημα σε ποιο site να τα παίξω θέλω να πληρώσω με paysafecard και να πληρωθώ με paypal έτσι οστε να μην μπλέξω με ταυτότητες και τέτοια οποια αποψη περι του θέματος ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτέρων
pagman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 θέλω να παίξω ενα 20αρικο σημερα στο στοιχημασε ποιο site να τα παίξω θέλω να πληρώσω με paysafecard και να πληρωθώ με paypal έτσι οστε να μην μπλέξω με ταυτότητες και τέτοια οποια αποψη περι του θέματος ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτέρων εταιρείες που υποστηρίζουν Paypal είναι: Bwin Betfair victor chandler betfred Ωστόσο μπορεί να σου ζητήσουν ταυτότητες και έγγραφα.
pagman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 θέλω να παίξω ενα 20αρικο σημερα στο στοιχημασε ποιο site να τα παίξω θέλω να πληρώσω με paysafecard και να πληρωθώ με paypal έτσι οστε να μην μπλέξω με ταυτότητες και τέτοια οποια αποψη περι του θέματος ευπροσδεκτη ευχαριστω εκ των προτέρων εταιρείες που υποστηρίζουν Paypal είναι: Bwin Betfair victor chandler betfred Ωστόσο μπορεί να σου ζητήσουν ταυτότητες και έγγραφα.
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ακριβως, τπτ δεν ειναι σιγουρο, και που ξερουν οι εταιρειες αν εσυ δεν εισαι π.χ. 15 χρονω;
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ακριβως, τπτ δεν ειναι σιγουρο, και που ξερουν οι εταιρειες αν εσυ δεν εισαι π.χ. 15 χρονω;
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 στέλνεις και φωτοτυπία την ταυτότητα σου (όταν θα έρθει η στιγμή να κάνεις ανάληψη)...είναι αναγκαίο για να γίνει η ανάληψη(με paypal νομίζω δεν χρειάζεται αλλά με πιστωτική σίγουρα)
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 στέλνεις και φωτοτυπία την ταυτότητα σου (όταν θα έρθει η στιγμή να κάνεις ανάληψη)...είναι αναγκαίο για να γίνει η ανάληψη(με paypal νομίζω δεν χρειάζεται αλλά με πιστωτική σίγουρα)
2arkoudi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ταυτοτητα πλεον ζητανε σχεδον ολες οι εταιριες στην αναληψη
2arkoudi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ταυτοτητα πλεον ζητανε σχεδον ολες οι εταιριες στην αναληψη
CROM271 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παιδια προσοχη σε οποιον σκεφτεται να γραφτει στη mybet. Εχουν ακουστει τις τελευταιες μερες τραγικα πραγματα και οχι μονο απο ενα ατομο. http://www.infobeto.com/forum/f8/mybet-katasxesi-xrimatwn-90510/
2arkoudi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Οντως παιδες μακρια απο myBet πολλές καταγγελίες!
god4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ποια mybet ρε παιδια; φυτρονουν οι εταιριες σαν τα μανιταρια.. είναι άξιος της μοίρας του οποίος ασχολιθει με τέτοιες εταιρίες. Πλέον ολες δινουν μπονους πρώτης καταθεσης. Υπάρχουν 6-7 εταιρίες να ασχοληθεί κάποιος... άλλες με καλές αποδοσεις άλλες με live κτλ. . οι παιχτες που παιζουν σοβαρα ποσα παιζουν σε συγκεκριμενες εταιριες που πανω απ'ολα παρεχουν ασφαλεια στις συναλλαγες. οι mybet,10bet και παααρα πολλες αλλες εχουν κηριως πελατες που εχουν εξαντλησει τα μπονους σε αλλες εταιριες και αναζητουν καινουριες για να κανουν τα 100 euro 200. δλδ πελατες που θα βαλουν 100 euro θα τα χασουν και θα πανε στην επομενη εταιρια. αν τυχει και κερδισει καποιος κανουν και τους κινεζους. αν τα παιδια δεν το εκαναν γνωστο δε θα επαιρναν τιποτα. προσοχη στις επιλογες σας. Sent from my mobile using Tapatalk
2arkoudi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αλλά αυτες που ξεχωριζουν σε καποια κατηγορια (αποδοσεις , live bet , ποικοιλια κλπ ) ειναι 3-4 ***Ψηφιστε και βγαλτε τον καλύτερο Bookmaker για το 2010 http://www.betdays.com/12943.html *Οι σοβαρές εταιρίες είναι παραπάνω περίπου 10 - 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα