Vageles19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι μπορείς απο οποιαδήποτε τράπεζα να κάνεις τη μεταφορά..φυσικά πληρώνοντας το ανάλογο κόστος εμβάσματος της εκάστοτε (η alpha μου είχε πάρει 20ε)...λογικά θα πάνε το πολύ σε 3 μέρες (φρόντισε να ακολουθήσεις οδηγίες εμβάσματος ακριβώς) Δηλαδη μπορω να παω σε οποια τραπεζα θελω εγω να μεταφερω τα χρηματα ..αλλα το κοστος του εμβασματος ειναι αναλογα την τραπεζα..???Και να ρωτησω ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΣΑ χρηματα θελω εγω στη Moneybookers...H πρεπει να στειλω στη moneybookers το ποσο και μετα να παω να τα καταθεσω..????? ---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:31 ---------- Και τι εννοεις φρόντισε να ακολουθήσεις οδηγίες εμβάσματος ακριβώς..?????Αυτες που θα μου πουνε απο την τραπεζα..??? ---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- Α....και κατι ακομα 20 Ευρω για ποσα λεφτα σου πηρε η alfa bank...????
Vageles19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι μπορείς απο οποιαδήποτε τράπεζα να κάνεις τη μεταφορά..φυσικά πληρώνοντας το ανάλογο κόστος εμβάσματος της εκάστοτε (η alpha μου είχε πάρει 20ε)...λογικά θα πάνε το πολύ σε 3 μέρες (φρόντισε να ακολουθήσεις οδηγίες εμβάσματος ακριβώς) Δηλαδη μπορω να παω σε οποια τραπεζα θελω εγω να μεταφερω τα χρηματα ..αλλα το κοστος του εμβασματος ειναι αναλογα την τραπεζα..???Και να ρωτησω ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΣΑ χρηματα θελω εγω στη Moneybookers...H πρεπει να στειλω στη moneybookers το ποσο και μετα να παω να τα καταθεσω..????? ---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:31 ---------- Και τι εννοεις φρόντισε να ακολουθήσεις οδηγίες εμβάσματος ακριβώς..?????Αυτες που θα μου πουνε απο την τραπεζα..??? ---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- Α....και κατι ακομα 20 Ευρω για ποσα λεφτα σου πηρε η alfa bank...????
atrias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 για όποιον ασχολείται με το online στοίχημα και ενδιαφέρεται για το μέλλον του στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει μια διαβούλευση από τη σελίδα της κυβέρνησης opengov στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε είτε να καταθέσει την άποψή του είτε να δηλώσει την συμφωνία ή διαφωνία του με τις ήδη κατατεθημένες απόψεις. το σχετικό άρθρο βρίσκεται εδώ http://www.opengov.gr/minfin/?p=487
tempo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 παιδιά μια ερώτηση για bet365. Εως τώρα έχω κάνει καταθέσεις και αναλήψεις χρησιμοποιώντας προπληρωμένη κάρτα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: αν θέλω να κάνω μια ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα είναι δυνατό ή μήπως δεν είναι επειδή μέχρι τώρα έκανα καταθέσεις μέσω προπληρωμένης κάρτας; και κάτι ακόμη που μου ήρθε τώρα στο μυαλό και παλαιότερα ίσχυε, τώρα δεν γνωρίζω αν ισχύει: ας υποθέσουμε ότι έχω κάνει καταθέσεις 100ευρώ μέσω προπληρωμένης και κερδίζω (που τέτοια τύχη!!!) 500ευρώ. Μπορώ να πάρω ανάληψη τα 500ευρώ στην κάρτα ή μόνο τα 100ευρώ? ρωτάω γιατί παλαιότερα αν θυμάμαι καλά υπήρχε κανόνας που έλεγε ότι δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη σε κάρτα περισσότερα απο αυτά που έχεις κάνει κατάθεση....
patrickdrd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εννοειται πως μπορεις φιλε, αρκει να χεις εκπληρωσει τους ορους κ προϋποθεσεις
loudovikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορει να μου θυμισει καποιος απο ποιο σαιτ ονλαιν στοιχηματος ,δεν ζητανε τατυτοτητα ή εστω ζητανε τα ποιο λιγα, κατα την αναληψη? Η καταθεση θα γινει ή απο πριπειντ τις Κυπρου ή απο πειπαλ.
atrias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκες site στοιχήματος που δέχεται paypal?
loudovikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) βρήκες site στοιχήματος που δέχεται paypal? Το Bwin δεχεται.Δεν ισχυει για την Ελλαδα?? Το εχει σαν επιλογη και για καταθεση και για αναληψη. https://help.bwin.com/General/Payment/paypal.aspx?sc_lang=el Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2010 από loudovikos
loudovikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) βρήκες site στοιχήματος που δέχεται paypal? Το Bwin δεχεται.Δεν ισχυει για την Ελλαδα?? Το εχει σαν επιλογη και για καταθεση και για αναληψη. https://help.bwin.com/General/Payment/paypal.aspx?sc_lang=el Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2010 από loudovikos
klog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκες site στοιχήματος που δέχεται paypal? William Hill
klog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βρήκες site στοιχήματος που δέχεται paypal? William Hill
freelove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορει να μου θυμισει καποιος απο ποιο σαιτ ονλαιν στοιχηματος ,δεν ζητανε τατυτοτητα ή εστω ζητανε τα ποιο λιγα, κατα την αναληψη? Η καταθεση θα γινει ή απο πριπειντ τις Κυπρου ή απο πειπαλ. ι sportingbet δεν ζιταει ταυτοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα