Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειμαι εδω με εναν φιλο και με ψηνει να ξεκινησουμε και εμεις να παιζουμε στοιχημα, ειδικα online.

Το θεμα ειναι βεβαια οτι κανεις μας δεν εχει ξανασχοληθει με το θεμα, οποτε σιγουρα θα χρειαστει πολυ ενημερωση και διαβασμα.

Καταρχας, υπαρχει καποια προταση για πιο site να ξεκινησουμε και εμεις σιγα σιγα τα πρωτα μας βηματα ;

Και πιο σημαντικο. Υπαρχουν (και αν ναι ποια ειναι) sites με πληροφοριες,guides,αναλυσεις οσον αφορα το betting γενικα και μετεπειτα το betting σε ποδοσφαιρο κλπ.

Δημοσ.

Bet365 είναι απο τις καλύτερες και δεν ζητάει ταυτοποίηση. Σε ανάληψη τα χρήματα μπαίνουν σε 1 ημέρα. ;)

Δημοσ.
Ειμαι εδω με εναν φιλο και με ψηνει να ξεκινησουμε και εμεις να παιζουμε στοιχημα, ειδικα online.

Το θεμα ειναι βεβαια οτι κανεις μας δεν εχει ξανασχοληθει με το θεμα, οποτε σιγουρα θα χρειαστει πολυ ενημερωση και διαβασμα.

Καταρχας, υπαρχει καποια προταση για πιο site να ξεκινησουμε και εμεις σιγα σιγα τα πρωτα μας βηματα ;

Και πιο σημαντικο. Υπαρχουν (και αν ναι ποια ειναι) sites με πληροφοριες,guides,αναλυσεις οσον αφορα το betting γενικα και μετεπειτα το betting σε ποδοσφαιρο κλπ.

Ρίξε μια ματια εδω http://www.betdays.com

και γι αρθρα http://www.betdays.com/category/bet-guide

Δημοσ.
Bet365 είναι απο τις καλύτερες και δεν ζητάει ταυτοποίηση. Σε ανάληψη τα χρήματα μπαίνουν σε 1 ημέρα. ;)

Αυτό όντως ισχύει 100%;;; Ούτε ταυτοποίηση ζητάει και σε μια μέρα έχεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου;

Δημοσ.
Αυτό όντως ισχύει 100%;;; Ούτε ταυτοποίηση ζητάει και σε μια μέρα έχεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου;

Ολες οι εταιριες ζητανε ταυτοποίηση αλλες στην αρχη κ αλλες με την αναλήψη

Βεβαια η Bet365 ειναι κ αξιοπιστη κ απο τις καλυτερες εταιριες

Δημοσ.

Έχει κανείς υπόψιν εταιρία που να δέχεται κάρτα maestro της Εθνικής; Βαριέμαι να τρέχω για να βγάλω visa ή κανονική mastercard :P

Δημοσ.
Έχει κανείς υπόψιν εταιρία που να δέχεται κάρτα maestro της Εθνικής; Βαριέμαι να τρέχω για να βγάλω visa ή κανονική mastercard :P

Νομίζω καμία

Δημοσ.

Πολλές εταιρείες δέχονται maestro. Δοκίμασε τη Unibet για παράδειγμα που έχει και καλές αποδόσεις και support.

Δημοσ.

Μια συμβουλή.ΜΗΝ γραφτείς στη Eurobet.Οι άνθρωποι δεν παίζονται.

Έκανα εγγραφή να πάρω το bonus 100% μέχρι 60 ευρώ κατάθεση,περίμενα να μου πιστωθεί στο λογαριασμό αλλά τίποτα.Με mail μου στην εταιρία μου απαντάνε οι μάγκες οτι πρέπει λέει πρώτα να παίξω τα χρήματα τα δικά μου και μετά θα μου βάλουν τα επιπλέον τη στιγμή που σε όλους τους άλλους book που έχω κάνει πρώτη κατάθεση το ποσό του bonus πιστώθηκε από την πρώτη κι όλας στιγμή.

Φυσικά έκανα ανάληψη το ποσό που είχα βάλει και άντε γεια.

Δημοσ.

ωραιος :lol::lol::lol:

υπαρχουν πολλοι τετοιοι που σου ταζουν.. λαγους κ πετραχηλια,

π.χ. η αλλη η titanbet που βγηκε τωρα κ σου λεει αν βαλεις 300 ευρω,

θα σου δωσουμε αλλα 300 bonus, αλλα για να παρεις το bonus πρεπει να κανεις τζιρο 15 φορες το ποσο που κατεθεσες, δλδ 4500 :confused:

κι αν την γλιτωσεις, σφυρα μου :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Για αρχη καλες εταιριες με καλα μπονους ειναι

Bet365 100% 100€

ΒetClic 100% 100€

Unibet 100% 50€

Sportingbet 50% 100€

*Για την maestro δεν το ηξερα

Δημοσ.

http://www.freebets.gr/ ειναι το site με τα bonus,

προσοχη ομως γιατι αν κανετε κλικ στα links,

παιρνουν λεφτα αυτοι, οπως κ ολοι που χουν links με bookmakers στο site τους, ετσι για να γνωριζετε

Δημοσ.

Καλημέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για το στοίχημα στο ίντερνετ.Έχω ακούσει για την Bwin και την Sportingbet.Από τα λίγα που διάβασα και εδώ είναι αξιόπιστες.Απλά ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι άσχετη ολίγον,πώς μπορώ να παίξω μέσω νετ.Δηλαδή πχ έχω μια prepaid card της Κύπρου.Μπορώ μέσω αυτής;Μπορώ να παίξω όσα χρήματα θέλω;Ακόμη και 1 ευρώ ας πούμε;Δεν θα ήθελα να ανακατευτώ με τα bonus,απλά να ποντάρω κάποια χρήματα από την κάρτα μου.Και αν κερδίσω,τα χρήματα μπορούν να μπουν στην κάρτα και να κάνω ανάληψη;Πώς δουλεύει όλο αυτό.Πολλές ερωτήσεις,συγνώμη.:o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...