Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λογικά θα σου ζητήσουν ταυτοτητα , πλεον ολες οι εταιριες ζητανε

Οχι ολες υποχρεωτικα. Στη bet365 και στη unibet παιζω εδω και δυο χρονια και δεν μου εχουν ζητησει τιποτα. Ουτε παλιοτερα σε vistabet και sportingbet. Οσον αφορα την betclic βεβαια νομιζω ζηταει αλλα ηθελα να το σιγουρεψω απο καποιον που εχει εμπειρια απο το παρον site.

Οσον αφορα το πρωτο ερωτημα καμια βοηθεια?

Θελω να κανω μια αναληψη απο betclic.

Ειχα καταθεσει λεφτα με χρεωστικη της Πειραιως.

Οταν παταω αναληψη στη betclic μου βγαζει δυο επιλογες οσον αφορα αναληψη με καρτα. Visa και Visa electron. Οταν ειχα κανει την καταθεση δεν θυμαμαι τι απο τα δυο ειχα επιλεξει.

Τι απο τα δυο λετε να επιλεξω? Η καρτα πανω γραφει μονο visa αλλα νομιζω πως οι χρεωστικες ειναι visa electron.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εαν δεν ξερεις τι ειναι η καρτα ειναι απλο παρε ενα τηλ την τραπεζα , η επικοινωνησε με την εξυπηρετηση της Betclic

*H electron visa στην πειραιως ειναι μονο χρεωστικες , ενω π.χ της eurobank υπαρχουν και πιστωτικες

Δημοσ.
Εαν δεν ξερεις τι ειναι η καρτα ειναι απλο παρε ενα τηλ την τραπεζα , η επικοινωνησε με την εξυπηρετηση της Betclic

*H electron visa στην πειραιως ειναι μονο χρεωστικες , ενω π.χ της eurobank υπαρχουν και πιστωτικες

Τηλεφωνο δεν παιρνω γιατι ειμαι σιγουρος πως δεν θα βγαλω ακρη. Για το συγκεκριμενο ερωτημα ειχα επικοινωνησει με betclic οταν ηθελα να κανω καταθεση μιας και τοτε ειχα την ιδια απορια. Μου ειπαν να παρω στην τραπεζα μου. Πηρα και αυτος που μου απαντησε τα μασουσε. Με αλλα λογια δεν ηταν κι αυτος σιγουρος!!!!:shock::shock:

Για αυτο εγραψα εδω μηπως εχει καποιος προσωπικη εμπειρια και με βοηθησει.

2arkoudi συμφωνα με αυτο που μου λες

H electron visa στην πειραιως ειναι μονο χρεωστικες , ενω π.χ της eurobank υπαρχουν και πιστωτικες

θεωρεις πιο πιθανο το σωστο να ειναι να επιλεξω Visa electron ετσι? Υπενθυμιζω εχω χρεωστικη της Πειραιως.

Δημοσ.
Εγω μαλλον visa electron θα επελεγα

Ok ευχαριστω για τη βοηθεια. Και λαθος να ειναι παντως δεν νομιζω να ειναι κατι ανεπανορθωτο. Θα δοκιμασω να κανω αναληψη ενα μικρο ποσο.

Δημοσ.

βλέπω σε διάφορα sites στοιχήματος που λέει πως επιτρέπεται μονο μια εγγραφή κατα άτομο. η μια προφορα κατα άτομο.

η ερώτηση μου είναι:

έχω γραφτεί σε μια εταιρία και έχω πάρει και μπόνους εγγραφής(betfair), αν γραφτεί και ο αδελφός μου στην ίδια θα πάρει και αυτός το μπόνους ή παίζει να μας μποκάρουν και τους λογαριασμούς;

βασικά το μόνο κοινό που έχουμε είναι το επίθετο και η ίδια τράπεζα (εννοείται ξεχωριστές κάρτες). ο αδελφός μου μένει σε άλλη πόλη. οπότε άλλη διέυθυνση.

Δημοσ.

Στις περισσότερες εταιρείες αναφέρεται στους κανόνες ότι είναι ένα bonus ανά νοικοκυριό (household), άρα ναι ενδεχομένως να υπήρχε πρόβλημα.

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,

να ρωτήσω κάτι που είχα δει παλαιότερα σε κάποιο site άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ και να το βρώ......

είχε την δυνατότητα να βάζεις τις αποδόσεις του 1,Χ,2 που έβλεπες στο κουπόνι και σου έβγαζε τα στατιστικά που έχουν εμφανιστεί τα σημεία για τις αποδόσεις αυτές.

για παράδειγμα έστω ότι σε έναν αγώνα υπάρχουν αποδόσεις:

1) 1.90 Χ) 3.20 2) 4.50

για τις αποδόσεις αυτές και για όλα τα παιχνίδια που έχουν γίνει και είχαν τις αποδόσεις αυτές η σελίδα σου επέστρεφε ότι το (1) έχει εμφανιστεί 1340 φορές, το (Χ) έχει εμφανιστεί 200 φορές και το (2) έχει εμφανιστεί 120 φορές.

έτσι έδωσα ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι ζητάω....

αν έχει εντοπίσει κανείς κάτι τέτοιο στο net ας μας το πει....

ευχαριστώ

Δημοσ.
οκ ευχαριστώ.

δηλαδή για να καταλάβω, αν μέναμε στην ίδια διεύθυνση δε θα έπαιρνε;

Πανω από 3 γνωστοί έχουν παρει πάνω από 2 ατομα από την ιδια πολυκατοικία (δεν το ψάχνουν συνήθως)

Δημοσ.

έχει κανείς εμπειρία από stanJames;

έχω κάνει κατάθεση με χρεωστική

για να κάνω ανάληψη (στην ίδια χρεωστική) θα μου ζητήσουν κάποιο έγγραφο; πχ. ταυτότητα, δίπλωμα.

δε μου έχουν ζητήσει ποτέ απο το συγκεκριμένο σαιτ επιβεβαίωση των στοιχείων μου ότι έιμαι πάνω από 18.

Δημοσ.
έχει κανείς εμπειρία από stanJames;

έχω κάνει κατάθεση με χρεωστική

για να κάνω ανάληψη (στην ίδια χρεωστική) θα μου ζητήσουν κάποιο έγγραφο; πχ. ταυτότητα, δίπλωμα.

δε μου έχουν ζητήσει ποτέ απο το συγκεκριμένο σαιτ επιβεβαίωση των στοιχείων μου ότι έιμαι πάνω από 18.

Εμενα μου ζήτησαν πολλές φορες ειναι και θέμα ποσου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...