Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok man.ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ----------

να ρωτησω και κατι αλλο.κατα την εγγραφη μου στο site ειχα συμπληρωσει τα στοιχεια μου με λατινικους χαρακτηρες και οχι στα ελληνικα.

μπορει να ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα υπαρχει θεμα για προβλημα στην ταυτοποιηση των στοιχειων?

επισης και κατα την διαδικασια αναληψης ζηταει παλι να συμπληρωθουν καποια πεδια οπως πχ διευθυνση ονομα τραπεζας κτλ.παλι χρησιμοποιω λατινικους χαρακτηρες?(greeklish σα να λεμε?)

---------- Προσθήκη στις 23:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ----------

οκ βλακεια ειπα.τωρα το τσεκαρα.αν πας να κανεις νεα εγγραφη μονο λατινικους σου λεει να χρησιμοποιησεις.αρα λογικα το ιδιο και κατα την αναληψη.

σωστα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια με την προπληρωμενη Eurobank μπορεις να κανεις αναληψη απο ΑΤΜ τα κερδισμενα του στοιχηματος?

Λογικα Ναι , γιατι να μην μπορείς ?

Δημοσ.

H Προπληρωμένη Eurobank Visa μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναλήψεις στην Ελλάδα & το εξωτερικό, σε όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ATM) που φέρουν το σήμα της Visa, εφόσον ο πελάτης έχει ζητήσει την έκδοση PIN το οποίο του αποστέλλεται ταχυδρομικά.

Η ανάληψη μετρητών από το δίκτυο της Τράπεζας δεν επιβαρύνεται με κάποιο έξοδο, ενώ η ανάληψη εκτός δικτύου Τράπεζας (εντός & εκτός Ευρωζώνης) επιβαρύνεται με έξοδο 1,50€ έως 3,00€, ανάλογα με το ποσό ανάληψης.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση...

Στο δελτιο πως μπορω να παιξω οτι και οι δυο ομαδες θα σκοραρουν? Που το σημειωνω?

(οχι σε online στοιχημα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η vistabet τι λέει, είναι αξιόπιστη; Είναι ίδια εταιρία με την Sportingbet; Γιατί έχουν ακριβώς το ίδιο interface!

Επεξ/σία από D-tonys7
Δημοσ.

ναι οι vistabet και η sportingbet ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Είναι και οι δύο πολύ καλές ιστοσελίδες, ασφαλείς και αξιόπιστες, αλλά δεν έχουν γενικά πολύ καλές αποδόσεις όπως οι παραπάνω, πράγμα πολύ σημαντικό νομίζω...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

πριν μια βδομαδα ειχα κατι καποιες καταθεσεις στη bwin μεσω visa πιστωτικης της εμπορικης και εδω και μια βδομαδα οι χρεωσεις ειναι οπως λεει στο e-banking υπο εγκριση. { ξερετε }

επισης ζητηση πληρωμη κερδων την πεμπτη σε κεινη τη βιζα και σημερα ειναι δευτερα..

Θα πρεπει να ανησυχω;

Εχετε παρομοιες εμπειριες;

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα είναι οκ. Εφόσον τα λεφτά πήγαν στη Bwin δεν έχει λόγο ν' ανησυχείς. Όσο για την πληρωμή πρέπει να είσαι λίγο πιο υπομονετικός. Ναι μεν το αίτημα έγινε την Πέμπτη , αλλά μην ξεχνάς ότι μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να κανω μια αναληψη απο betclic.

Ειχα καταθεσει λεφτα με χρεωστικη της Πειραιως.

Οταν παταω αναληψη στη betclic μου βγαζει δυο επιλογες οσον αφορα αναληψη με καρτα. Visa και Visa electron. Οταν ειχα κανει την καταθεση δεν θυμαμαι τι απο τα δυο ειχα επιλεξει.

Τι απο τα δυο λετε να επιλεξω? Η καρτα πανω γραφει μονο visa αλλα νομιζω πως οι χρεωστικες ειναι visa electron.

Υ.Σ. Επειδη πρωτη φορα κανω αναληψη απο το συγκεκριμενο site ξερετε αν ζηταει ταυτοτητα κατα την αναληψη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...