Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SADAKO. Για καλες αποδοσεις. Betfair ΜΟΝΟ για μονα αποδεκτα. Στα παρολι οι αποδοσεις ειναι διαφορετικες και απο τις πιο χαλια.

Απο εκει και περα bet365. Για την sportingbet που αναφερεις οι αποδοσεις της ειναι απο τις χειροτερες της αγορας.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

H pinnaclesports δίνει κατά μέσο όρο τις μεγαλύτερες αποδόσεις από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, αλλά δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, ούτε έχει support στα ελληνικά. Αν θες να παίζεις μόνο σε μια εταιρεία είναι μονόδρομος...

Δημοσ.

+1 pinnacle και απο μένα..με moneybookers πληρώνουν σε 5 λεπτά και πρόσφατα η εταιρεία έβγαλε mastercard cashcard και κάνεις αναλήψεις απο ATMs άμεσα απο το account σου μαζί τους...με άλλα λόγια παίζεις στη pinn με αποδόσεις 1.96-1.96 κ οχι 1.70-1.70 που έχει ΟΠΑΠ κ μόλις λίξει κάνεις withdraw σε moneybookers k σε 5 λεπτά τα λεφτάκια σου είναι στο ATM για είσπραξη (αν πάρεις τη κάρτα τους με συνδρομή 10ε/χρόνο)

Δημοσ.
SADAKO. Για καλες αποδοσεις. Betfair ΜΟΝΟ για μονα αποδεκτα. Στα παρολι οι αποδοσεις ειναι διαφορετικες και απο τις πιο χαλια.

Απο εκει και περα bet365. Για την sportingbet που αναφερεις οι αποδοσεις της ειναι απο τις χειροτερες της αγορας.

Αυτό που λες για την SportingBet ΔΕΝ ισχύει. Το διαπίστωσα μόνος μου χτες. Έκατσα και σύγκρινα αποδόσεις SportingBet/Bwin/Bet365 για όλους τους αγώνες της superleague του προσεχούς Σαββατοκύριακου και για όλα τα σημεία. Η αναλογία ήταν 10/9/9 (όπου 2 εταιρίες είχαν την ίδια απόδοση και υψηλότερη από την τρίτη έβαζα έναν "πόντο" και στις 2 εταιρίες)..

Για την BetFair, θέλει ψάξιμο για να εκμεταλλευτείς όλα τα lay may κλπ, και αυτή την στιγμή έχω τον χρόνο να το κάνω. Για απλά μονά αποδεκτά ναι. Το μόνο που θέλω να ψάξω καλύτερα είναι αυτό που διάβασα κάπου πως κρατάει προμήθεια από τα κέρδη, οπότε το τελικό κέρδος είναι λίγο πολύ το ίδιο. Βέβαια σιγά σιγά το ποσοστό προμήθειας μειώνεται..

Δημοσ.

μάλλον έπεσες στην περίπτωση...

Κατά μέσο όρο οι BWIN και Sportingbet έχουν από τις χαμηλότερες αποδόσεις στην αγορά. Στο λέω εγώ που έχω λογαριασμούς σε 22 διαφορετικές εταιρείες και παίζω online 4-5 χρόνια τώρα...

Δημοσ.

Παίζεις σε 22 εταιρίες?!?!!? :shock:

Μάλλον ξέρεις καλύτερα τότε.. Εγώ απλά έκανα ένα πείραμα που είχα πρόχειρο.

Μάλλον θα γραφτώ στις 3 (Bwin-που είμαι ήδη, SportingBet και Bet365 και μετά ανάλογα με την περίσταση θα παίζω όπου συμφέρει)..

Από εμπειρίες μπλεξίματος κατά την ΑΝΑΛΗΨΗ κανείς; Αν και εγώ παίζω με μικροποσά, ελπίζω να μην έχω θέματα..

Δημοσ.
Αυτό που λες για την SportingBet ΔΕΝ ισχύει. Το διαπίστωσα μόνος μου χτες. Έκατσα και σύγκρινα αποδόσεις SportingBet/Bwin/Bet365 για όλους τους αγώνες της superleague του προσεχούς Σαββατοκύριακου και για όλα τα σημεία. Η αναλογία ήταν 10/9/9 (όπου 2 εταιρίες είχαν την ίδια απόδοση και υψηλότερη από την τρίτη έβαζα έναν "πόντο" και στις 2 εταιρίες)..

Για την BetFair, θέλει ψάξιμο για να εκμεταλλευτείς όλα τα lay may κλπ, και αυτή την στιγμή έχω τον χρόνο να το κάνω. Για απλά μονά αποδεκτά ναι. Το μόνο που θέλω να ψάξω καλύτερα είναι αυτό που διάβασα κάπου πως κρατάει προμήθεια από τα κέρδη, οπότε το τελικό κέρδος είναι λίγο πολύ το ίδιο. Βέβαια σιγά σιγά το ποσοστό προμήθειας μειώνεται..

Ετυχες στην περιπτωση. Γενικως οι αποδοσεις της sportingbet ειναι μικροτερες απο bet365. Το καλο βεβαια ειναι να γραφτεις σε περισσοτερες απο μια εταιριες και να επιλεγεις τι σε συμφερει. Ετσι θα εκμεταλλευτεις και τα bonus. Προτασh απο εμενα. Γραψου bet365, betclic, expekt, unibet, sportingbet, vistabet, betoto, betfair (αυτες εχω χρησιμοποιησει) και παρε τα bonus. Μετα παιζεις οπου σε συμφερει αλλα θα δεις και απο μονος σου πως για τις συγκεκριμενες εταιριες καλυτερες αποδοσεις ειναι για μονα αποδεκτα betfair και μετα bet365.

Υ.Σ. Πολλα καλα λογια ειδα για pinnacle. Δεν την εχω δοκιμασει αλλα θα το ελεγξω.

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη σε ποιες εταιριες αξιζει να εισαι γραμμένος για να εχεις

επιλογες στις αποδοσεις (η σειρα ειναι τυχαια)

Bet365

Expekt

Sportingbet

Bwin (εχει καλες αποδοσεις συνηθως στα Χ)

Unibet

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους.

Εκανα και εγω με την σειρα μου μια εγγραφη στην bet365 αφου διαβασα αρκετα καλα λογια απο ατομα του forum.

Εξακολουθω ομως να μην καταλαβαινω αυτον τον ορο του να παιξεις 3 φορες το ποσο συν το μπονους για να κανεις αναληψη.

Δηλαδη αν εγω βαλω σημερα 10 ευρω που γινουν 20 με το μπονους και στοιχηματισω και τα 20 τοτε εχουμε 2 περιπτωσεις:

α)Δεν κερδιζω, οποτε ο λογαριασμος μου εχει υπολοιπο 0. Εδω τι γινεται? Ξανακαταθετω 10, πεφτει νεο μπονους και γινεται 20? Καταθετω απευθειας 20 και το στοιχηματιζω ολοκληρο?

β)Κερδιζω στο πρωτο στοιχηματισμο, ας πουμε 30 ευρω, οποτε πλεον εχω υπολοιπο 30 και απο αυτα μετα ξαναπαιζω παλι τα 20? Και το ιδιο και την τριτη φορα?

Επισης, μπορω να επιλεξω να παιξω χωρις το μπονους (χωρις διλαδη να δωσω τον κωδικο) και τι συνεπειες θα εχει αυτο?

Ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει πιο πανω γιατι δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

η bet365 θέλει να ποντάρεις το ποσό (κατάθεσης+bonus)x3 πριν να είσαι σε θέση να κάνεις ανάληψη. Αυτό σημαίνει πχ. οτι αν κάνεις κατάθεση 100 ευρώ θα πάρεις άλλα 100 bonus και όταν στοιχηματίσεις (100+100)χ3=600 ευρώ σύνολο (μέσα σε 90 μέρες) μπορείς να κάνεις ανάληψη. Αν περάσουν οι 90 μέρες και δεν έχεις ποντάρει αυτά τα 600 ευρώ, θα σου αφαιρεθεί το ποσό του Bonus. Τα πονταρίσματα μπορούν να γίνουν με ότι ποσά θες και μετρούν αθροιστικά πχ. 1ο στοίχημα 20 ευρώ, 2ο στοίχημα 5 ευρώ, 3ο στοίχημα 50 ευρώ (20+5+50=75 ευρώ).

Αν χάσεις όλα τα χρήματα τότε δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις του bonus, ενώ το bonus ισχύει μόνο για την πρώτη σου κατάθεση. Στη δεύτερη, τρίτη κλπ κατάθεση δεν θα πάρεις bonus παρά μόνο στην πρώτη.

Αν δεν χρησιμοποιήσεις τον κωδικό, δεν παίρνεις bonus και παίζεις κανονικά με τα χρήματά σου, χωρίς καμία υποχρέωση και περιορισμό για το πότε θα κάνεις ανάληψη κλπ.

Δημοσ.

λοιπον παιδια θελω να βγαλω μια χρεωστικη καρτα μονο για στοιχημα και συγκεκριμενα παιζω στην bet365.την καρτα την θελω μονο για αναληψεις οχι για αγορες.σε ποια τραπεζα μου προτεινετε και τι χρειαζετε?

Δημοσ.
η bet365 θέλει να ποντάρεις το ποσό (κατάθεσης+bonus)x3 πριν να είσαι σε θέση να κάνεις ανάληψη. Αυτό σημαίνει πχ. οτι αν κάνεις κατάθεση 100 ευρώ θα πάρεις άλλα 100 bonus και όταν στοιχηματίσεις (100+100)χ3=600 ευρώ σύνολο (μέσα σε 90 μέρες) μπορείς να κάνεις ανάληψη. Αν περάσουν οι 90 μέρες και δεν έχεις ποντάρει αυτά τα 600 ευρώ, θα σου αφαιρεθεί το ποσό του Bonus. Τα πονταρίσματα μπορούν να γίνουν με ότι ποσά θες και μετρούν αθροιστικά πχ. 1ο στοίχημα 20 ευρώ, 2ο στοίχημα 5 ευρώ, 3ο στοίχημα 50 ευρώ (20+5+50=75 ευρώ).

Αν χάσεις όλα τα χρήματα τότε δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις του bonus, ενώ το bonus ισχύει μόνο για την πρώτη σου κατάθεση. Στη δεύτερη, τρίτη κλπ κατάθεση δεν θα πάρεις bonus παρά μόνο στην πρώτη.

Αν δεν χρησιμοποιήσεις τον κωδικό, δεν παίρνεις bonus και παίζεις κανονικά με τα χρήματά σου, χωρίς καμία υποχρέωση και περιορισμό για το πότε θα κάνεις ανάληψη κλπ.

Ακριβώς έτσι.. Και να προσθέσω και κάτι άλλο, που δεν το είχα προσέξει αν το έλεγε στους όρους. Το ποσό του μπόνους που παίρνεις στην αρχή, ΔΕΝ μπορείς να το ποντάρεις, μέχρι να έχεις ποντάρει (και εδώ -λογικά- ισχύει το κατώτερο όριο απόδοσης 1.50) την αρχική σου κατάθεση/

Δηλαδή εγώ που έβαλα με την εγγραφή 100 ευρώ μέσα και πήρα άλλα 100, στην αρχή δεν με άφηνε να ποντάρω από τα 100 του bonus, μέχρι που συμπλήρωσα "τζίρο" 100 ευρώ (άσχετα αν κερδίζεις ή χάνεις σε αυτά τα στοιχήματα)..

Τελικά γράφτηκα στην Sportingbet και στην bet365 (ήμουν ήδη και στην bwin) και μέχρι τώρα πάω αρκετά καλά (με τα δικά μου δεδομένα των μικροποσών).. Για 3η "αγωνιστική" ημέρα είμαι κερδισμένος, συνολικά είμαι γύρω στο +150 (χωρίς τα bonus που δεν μπορώ να τα σηκώσω ακόμα). Παίζω κυρίως μονά αποδεκτά, 3άδες ζητώντας 2άδες, ενώ που και που χτυπάω κανα live και βγαίνει. Διαπίστωσα πως τα 2 τελευταία μου πανε πιο πολύ, αφού στο 2/3 (εννοείται με φυσιολογικές αποδόσεις, άνω του 1,80), και με 2 επιτυχίες παίρνω κάτι παραπάνω από τα λεφτά μου, οπότε δεν χάνω το κεφάλαιο μου. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα..

Δημοσ.

ρε παιδες να ρωτησω κατι αν ξερετε.

θελω να κανω την πρωτη μου αναληψη απο betoto και ζηταει ταυτοτητα.κανω απλα ενα scan μπρος πισω και μετα upload το αρχειο στο site?

χρειαζεται να το βγαλω φωτοτυπια και μετα επικιρωση?

τι ακριβως πρεπει να κανω?ειμαι λιγο ασχετος.

οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...