Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι η πρωτη φορα που παιζω στο ιντερνετ..ειμαι ασχετοσ με ολα αθτα τα θεματα..δλδ αν θελω να τραβηξω απο το λογαριασμο μου 50 ευρω που εχω κερδισει θα παω πχ στη alpha bank θα βγαλω μια visa electron και μετα θα τουσ στειλω καποιο μυνημα στη Mybet να μ περασοθν στο λοαγαριασμο το ποσο που θελω???

ειμαι παντελωσ ασχετοσ με το θεμα και ευχαριστω εκ το προτερων οποιον μπει στο κοπο να μου εξηγησει τι ακριωωσ πρεπει να κανω...

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ειναι η πρωτη φορα που παιζω στο ιντερνετ..ειμαι ασχετοσ με ολα αθτα τα θεματα..δλδ αν θελω να τραβηξω απο το λογαριασμο μου 50 ευρω που εχω κερδισει θα παω πχ στη alpha bank θα βγαλω μια visa electron και μετα θα τουσ στειλω καποιο μυνημα στη Mybet να μ περασοθν στο λοαγαριασμο το ποσο που θελω???

ειμαι παντελωσ ασχετοσ με το θεμα και ευχαριστω εκ το προτερων οποιον μπει στο κοπο να μου εξηγησει τι ακριωωσ πρεπει να κανω...

Υπάρχει κάποιο μέρος σε κάθε στοιχηματικό site όπου γίνονται καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων. Συνήθως, λοιπόν, για να κάνεις ανάληψη επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής, πχ. visa electron και γράφεις τα στοιχεία της κάρτας, καθώς και το ποσό που θες να σηκώσεις. Σπάνια χρειάζεται να στείλεις email, μόνο αν για κάποιο λόγο εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στις συναλλαγές. Το ίδιο ισχύει και για πιστωτικές και για χρεωστικές και για προπληρωμένες κάρτες.

Η ερώτησή μου είναι πως έκανες κατάθεση στη mybet;

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ HEEEEEELP !!!

Έκανα μια κατάθεση στην Sportingbet(έχω ξανακάνει άλλες 2 φορές...) και δεν μου βάζει τα λεφτά στον λογαριασμό

Τα λεφτά έχουν μπει στην κάρτα...

Επικοινώνησα με την Sportingbet και μου είπαν ... I sinallagh mplokaretai apo thn trapeza sas,tha prepei na epikoinonisete meso thlefonou me thn trapeza sas i kai na tous zhthsete na xemplokaroun thn karta sas gia sinallages sto internet.

Τι φταίει???Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ HEEEEEELP !!!

Έκανα μια κατάθεση στην Sportingbet(έχω ξανακάνει άλλες 2 φορές...) και δεν μου βάζει τα λεφτά στον λογαριασμό

Τα λεφτά έχουν μπει στην κάρτα...

Επικοινώνησα με την Sportingbet και μου είπαν ... I sinallagh mplokaretai apo thn trapeza sas,tha prepei na epikoinonisete meso thlefonou me thn trapeza sas i kai na tous zhthsete na xemplokaroun thn karta sas gia sinallages sto internet.

Τι φταίει???Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

κάπου πήρε το μάτι μου (μπορεί κι εδώ μέσα) ότι μερικές τράπεζες αρχίζουν να μπλοκάρουν μεταφορές χρημάτων σε τέτοιου είδους εταιρίες.

για ποιά τράπεζα πρόκειται;

Δημοσ.

κύπρου έχω κι εγώ. χρεωστική.

έχω καιρό να κάνω κατάθεση όμως.

να δούμε, αν εμφάνιστει κι άλλος με το ίδιο πρόβλημα μάλλον αυτό συμβαίνει, αλλιώς κάποιο πρόβλημα με την τράπεζα.

θα ψάξω να βρω που ακριβώς το διάβασα...

αν είναι έτσι την κάτσαμε:mad:

το βρήκα. φίλε μου κοίτα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=352741

Δημοσ.

Κοιτα να δεις,τώρα...ΠΟΟΟ ΞΕΝΕΡΩΣΑ...πάει και το ευρώ στην τράπεζα...ΠΟΟΟ

Δηλαδή δεν μπορώ σε καμία εταιρεία στοιχημάτων?

Μόνο η Τράπεζα Κύπρου το κάνει αυτό???...

Δημοσ.

δε το γνωρίζω αυτό.

αν ισχύει όντως αυτό, θα το κάνουν όλες.

πιστωτική έχεις ή χρεωστική/προπληρωμένη?

απλά θα αναγκαστούμε να βρούμε άλλες λύσεις.

αναλήψεις άραγε θα μπορούμε να κάνουμε;:-(

Δημοσ.

Prepaid...

---------- Προσθήκη στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ----------

Έτσι θα κοπεί το στοίχημα στο ίντερνετ για την Ελλάδα...Α ρε ΚΛ-ΟΠΑΠ...

Δημοσ.

Γεια σας παιδες …

ιντερνετικο στοίχημα λοιπόν …

Έτσι όπως έψαχνα σε πια σελίδα να κάνω sing up ειδα ότι ελεγε σε ένα side ιντερνετικου στοιχήματος ότι έχω 100% μπόνους εγγραφής , δηλαδή τα 10 ευρώ θα μου τα έκανε 100. τι παίζει με αυτό ?

δεν μου φαίνεται να στεκει ή λογικά κάτι δεν θα έχω καταλάβει ή δεν ξερώ καλά … :/

Δημοσ.

Τα 10 ευρώ δεν θα στα κάνει 100, θα σου δώσει άλλα 10, δηλαδή θα στα κάνει 20.

Το κάνουν πάρα πολλές εταιρίες γιατί ξέρουν ότι θα μπεις στο τρυπάκι και τελικά θα χάσεις και τα 20 και μετά θα παίξεις και άλλα. Επίσης έχε υπόψιν ότι οι ιντερνετικές εταιρίες στοιχήματος κάνουν πολύ εύκολο το να βάλεις λεφτά αλλά αν κερδίσεις κάνουν πολύ δύσκολο το να τα πάρεις πίσω. Ας πούμε εκεί που έπαιζα εγώ, στην easybet, έβαζες λεφτά με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά για να τα πάρεις πίσω έπρεπε να στείλεις ταυτότητα και ένα λογαριασμό, να σου στείλουν ένα γράμμα στο λογαριασμό με ένα κωδικό και μετά να τους τον στείλεις για να σου τα δώσουν...

• Moderators
Δημοσ.

Κανε τον κοπο να διαβασεις και τους ορους που θετουν για να παρεις αυτο το x2.Γιατι δεν νομιζω να ειναι οσο απλο ακουγεται.

Αν κρινω απο τα poker sites,εχει ολοκληρη ιστορια για να παρεις αυτο το αρχικο bonus,αναλογα με τα ποσα,τα παιχνιδια και το χρονικο διαστημα που παιζεις τα παραπανω,για να στο δωσουν.

Ξερουν καλα τι κανουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ μια χρεωστική της alphabank την οποία μου έδωσε ο πατέρας μου άρα είναι στο όνομά του.Μπορώ να κάνω κατάθεση με αυτή την κάρτα στην bet365(ή σε κάποια άλλη);Το επώνυμο είναι ίδιο μόνο το όνομα είναι διαφορετικό.

Αν δεν γίνεται τότε θα μπορούσα να κάνω κατάθεση με την κάρτα αυτή στο paypal και μετά από paypal στην στοιχηματική εταιρία;:rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ μια χρεωστική της alphabank την οποία μου έδωσε ο πατέρας μου άρα είναι στο όνομά του.Μπορώ να κάνω κατάθεση με αυτή την κάρτα στην bet365(ή σε κάποια άλλη);Το επώνυμο είναι ίδιο μόνο το όνομα είναι διαφορετικό.

Αν δεν γίνεται τότε θα μπορούσα να κάνω κατάθεση με την κάρτα αυτή στο paypal και μετά από paypal στην στοιχηματική εταιρία;:rolleyes:

Οχι. Θα εχεις προβλημα (αν οχι αμεσο σιγουρα στο μελλον)

Οσον αφορα για το paypal δεν ξερω γιατι δεν εχω λογαριασμο paypal αλλα δεν νομιζω να δεχεται καταθεση με καρτα με διαφορετικα στοιχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...