menelaosA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό στη bwin για στοίχημα...μου είπαν ως τρόπο πληρωμής την paysafecard....μπορώ μετά τα λεφτά που κερδίσω να τα τραβήξω σε λογαριασμό μου??????? επίσης είναι ασφαλές που θα δώσω όλα τα στοιχεία μου εκεί???????? Οταν λες σου είπανε για στο πρότεινε η ίδια η bwin για paysafecard ή μεσω φίλων και γνωστών? Να ξέρεις πάντως πως μέσω paysafecard θα σου ζητηθεί 100% ταυτοποίση στοιχείων μέσω εγγράφων σου... Θα σου πρότεινα πάντως επειδή στον αέρα μυρίζει κυνήγι μαγισσών στο θέμα του ιντερνετικού τζόγου,να το αναβάλλεις για κάποιο διάστημα μέχρι να δείς τις τελικές εξελίξεις.
Riquelme10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Οταν λες σου είπανε για στο πρότεινε η ίδια η bwin για paysafecard ή μεσω φίλων και γνωστών?Να ξέρεις πάντως πως μέσω paysafecard θα σου ζητηθεί 100% ταυτοποίση στοιχείων μέσω εγγράφων σου... Θα σου πρότεινα πάντως επειδή στον αέρα μυρίζει κυνήγι μαγισσών στο θέμα του ιντερνετικού τζόγου,να το αναβάλλεις για κάποιο διάστημα μέχρι να δείς τις τελικές εξελίξεις. από γνωστό μου.....τώρα είναι αργά....τον άνοιξα τον λογαριασμό....δλδ μπορώ να τραβήξω τα λεφτά εε??????/
menelaosA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 από γνωστό μου.....τώρα είναι αργά....τον άνοιξα τον λογαριασμό....δλδ μπορώ να τραβήξω τα λεφτά εε??????/ Ναι λογικά μπορείς να τραβήξεις κανονικά,αλλα για μένα αν έχεις κέρδη τράβα τα άμεσα(μην αφήνεις μεσα να μαζευτεί μεγάλο ποσό) και άσε μέσα μόνο την κάβα σου. Αυτό ασχέτως με την επικαιρότητα βοηθάει να μην ξεφεύγεις στο ποντάρισμά σου,γιατί τα "ηλεκτρονικά" χρήματα έχουνε να μια τάση να φεύγουνε χωρίς να τα λυπάσαι
Riquelme10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι λογικά μπορείς να τραβήξεις κανονικά,αλλα για μένα αν έχεις κέρδη τράβα τα άμεσα(μην αφήνεις μεσα να μαζευτεί μεγάλο ποσό) και άσε μέσα μόνο την κάβα σου.Αυτό ασχέτως με την επικαιρότητα βοηθάει να μην ξεφεύγεις στο ποντάρισμά σου,γιατί τα "ηλεκτρονικά" χρήματα έχουνε να μια τάση να φεύγουνε χωρίς να τα λυπάσαι ναι αυτό θα κάνω...όταν μαζευτούν πολλά θα τα τραβήξω...αλλά μη φαντάζεσαι οτι έχω κανένα μεγάλο ποσό μέσα....με 10 ευρώ ξεκίνησα τώρα έχω 20...αν μαζευτεί κανένα καλό ποσό τα τράβηξα αμέσως...
panathas1908 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδια θα ηθελα να σας κανω μια απορια σχετικα με το στοιχημα στο ιντερνετ...Σε πολλα σαιτ λεειδωρο τα πρωτα 5 ευρω που θα πονταρετε κ.τ.λ. ..μπορω να μπω σε ενα σαιτ και να παιξω μονο αυτα τα πρωτα 5 ευρω που ειναι δωρεαν και μετα αν τα χασω να μην ξαναπονταρω??? ή καποιο τροπο με το να πονταρω δωρεαν αλλο??? ευχαρηστω εκ των προτερων (σ.σ. ειμαι καινουριος και δειξετε εποιηκια για τυχον λαθη)
dark_banishing Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδια θα ηθελα να σας κανω μια απορια σχετικα με το στοιχημα στο ιντερνετ...Σε πολλα σαιτ λεειδωρο τα πρωτα 5 ευρω που θα πονταρετε κ.τ.λ. ..μπορω να μπω σε ενα σαιτ και να παιξω μονο αυτα τα πρωτα 5 ευρω που ειναι δωρεαν και μετα αν τα χασω να μην ξαναπονταρω??? ή καποιο τροπο με το να πονταρω δωρεαν αλλο??? ευχαρηστω εκ των προτερων (σ.σ. ειμαι καινουριος και δειξετε εποιηκια για τυχον λαθη) Αυτό εξαρτάται από την συγκεκριμένη προσφορά. Στο 99% των περιπτώσεων η απάντηση είναι όχι.
Breniak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα εδω και καιρο ενας γνωστος μου παιζει ποκερ στη mybet και μπορω να πω πως τα πηγαινει πολυ καλα...βλεποντας τον πολλοι φιλοι μου μαζι με μενα να δοκιμασουν να πεξουν...διχως να εχουν ιδεα πωσ να γραφτουν ειπαν σε εκεινο το παιδι και αυτοσ τα κανονιζει ολα..οταν κερδιζουν τουσ δινει αυτοσ τα λεφτα..και οταν θελουν να βαλουν λεφτα μεσα τα δινουν παλι σε αυτον...τα παιδια ουτε που τουσ νοιαζει το πωσ και το γιατιο γινετε αθτο...εγω ομος θελω να ξερω τι κερδος εχει απο ολα αυτα ..γτ αποκλειετε να τα κανει ολα αυτα απο την καλη του την καρδια>>>ευχαριστω ΥΓ συγχωρεστε με για τυχον ορθογραφικα εχω συνυθησει στα greekglish
2arkoudi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αυτό εξαρτάται από την συγκεκριμένη προσφορά. Στο 99% των περιπτώσεων η απάντηση είναι όχι. Νομιζω πως ναι στην Stan James
D-tonys7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Η εταίρια που χρισιμοποιώ για το στοίχημα μου έκανε φραγή χωρίς λόγο........αν έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο ας μου πει τι να κάνω......:shock:
panathas1908 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Νομιζω πως ναι στην Stan James φιλε για δωσε λεπτομεριες??μπορω δηλ να μπω να παιξω δωρεαν τα πρωτα πεντε ευρω δωρω και αν χασω ουτε γατα ουτε ζημια??
zaqxsw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Δείτε λίγο εδώ: http://indianbet.blogspot.com/2010/01/blog-post_12.html http://savsidir.blogspot.com/2010/01/goal.html Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το site τους? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2010 από zaqxsw
2arkoudi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 φιλε για δωσε λεπτομεριες??μπορω δηλ να μπω να παιξω δωρεαν τα πρωτα πεντε ευρω δωρω και αν χασω ουτε γατα ουτε ζημια?? Ετσι γραφει το site τους
Breniak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 καλημερα...παιζω στη mybet και προσφατα κερδισα καποια χριματα στο ποκερ...μεχρι τορα εκανα καταθεσεισ μεσω paysafe..τωρα που θελω να κανω μια αναληψη τι ακριβως πρεπει να κανω?αν γνωριζει κανεις ας μ πει
2arkoudi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 καλημερα...παιζω στη mybet και προσφατα κερδισα καποια χριματα στο ποκερ...μεχρι τορα εκανα καταθεσεισ μεσω paysafe..τωρα που θελω να κανω μια αναληψη τι ακριβως πρεπει να κανω?αν γνωριζει κανεις ας μ πει Δηλωσε ενα τραπεζικο σου λογαριασμο για να σου βαλουν τα χρηματα η Παρε μια Prepaid Card απο την τραπεζα κυπρου και σου βαζουν και εκει τα χρηματα http://www.prepaidcards.gr
pagman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 μπορείς επίσης να εγγραφείς και να χρησιμοποιείς την υπηρεσία moneybookers που υποστηρίζει το συγκεκριμένο site, να χρησιμοποιήσεις μια οποιαδήποτε πιστωτική η χρεωστική κάρτα έχεις ή να τους ζητήσεις επιταγή (αυτή η τελευταία όμως επιλογή θα πάρει μάλλον τον περισσότερο χρόνο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα