Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, αλλα απο οτι εχω ψαξει σε χρεωστικη δεν μπορουν να σου καταθεσουν τα κερδη, ή μπορουν?

Και οσον αφορα την ταυτοποιηση στοιχειων,ειναι ασφαλες να στελνεις μεσω internet επικυρωμενη φωτοτυπια ταυτοτητας?

Δημοσ.
Ναι, αλλα απο οτι εχω ψαξει σε χρεωστικη δεν μπορουν να σου καταθεσουν τα κερδη, ή μπορουν?

Και οσον αφορα την ταυτοποιηση στοιχειων,ειναι ασφαλες να στελνεις μεσω internet επικυρωμενη φωτοτυπια ταυτοτητας?

1.Μπορουν κ σε χρεωστικη κ σε prepaid να σου στειλουν τα κερδη (εκτος απο paysafecard)

2.H ταυτοποίηση ειναι απαραιτητη κ δεν θα την αποφυγεις

Δημοσ.

Ποιο site προτεινετε για να ξεκινησει καποιος στοιχημα απο το ιντερνετ?

Σκεφτομαι το bwin φαινετε αξιοπιστο.Δεν με ενδιαφερουν τα ποσοστα.

Δημοσ.
Ποιο site προτεινετε για να ξεκινησει καποιος στοιχημα απο το ιντερνετ?

Σκεφτομαι το bwin φαινετε αξιοπιστο.Δεν με ενδιαφερουν τα ποσοστα.

Ολες οι μεγαλες εταιριες αξιοπιστες ειναι. Προσωπικα εχω παιξει σε bet365, sportingbet, vistabet, unibet, expekt, betclic, betoto χωρις κανενα προβλημα.

Θα σου προτεινα την bet365. Ισως οι καλυτερες αποδοσεις, πολυ καλο live, πολυ καλο bonus εγγραφης, και αν δεν εισαι απο τους πολυ ατυχους δεν θα σου ζητησει ταυτοτητα.

Οσον αφορα την bwin δεν τιθεται θεμα μη αξιοπιστιας και αν δεν σε ενδιαφερουν οι αποδοσεις οπως λες (γιατι απο αποδοσεις ψιλοχαλια ειναι)αλλα μειονεκτηματα το μικρο bonus εγγραφης και οτι θα σου ζητησει σιγουρα ταυτοτητα στην αναληψη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες, ναι φαινετε πολυ καλη η bet365,και αν υπαρχει και πιθανοτητα να μην ζητησει ταυτοτητα ακομα καλυτερα.Ειμαι πολυ επιφυλακτικος σε αυτο το θεμα των προσωπικων δεδομενων.:shifty:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδες μπηκα πριν απο λιγο στη betoto να παιξω λιγο poker και ενω ειχα ενα ποσο χθες σημερα μου εμφανισε 20 δολλαρια λιγοτερα στο λογαριασμο μου.τι μπορει να παιζει?να τους στειλω mail?

δεν εκανα κατι.κοιταξα και το λογαριασμο μου αν το χρησιμοποιησε καποιος αλλα ολα κομπλε.εχει συμβει σε καενα?

τι κανω τωρα?

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειναι αυτο.ειχα χρεωθει κανονικα τα χρηματα που κερδισα κοιταξα το λογαριασμο πριν φυγω.και την επομενη μερα ηταν -20 δλλαρια

---------- Προσθήκη στις 12:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:41 ----------

τους εχω στειλει email να δω τι γινεται.περιμενω

Δημοσ.

σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό στη bwin για στοίχημα...μου είπαν ως τρόπο πληρωμής την paysafecard....μπορώ μετά τα λεφτά που κερδίσω να τα τραβήξω σε λογαριασμό μου???????:rolleyes:

επίσης είναι ασφαλές που θα δώσω όλα τα στοιχεία μου εκεί????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...