Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
cyber_katsarida οποτε εισαι ετοιμος για να κανεις αναληψη εαν θες, καποια στιγμη?

αν μου κάθοταν το παιχνίδι του παναθηναϊκού θα.... έκανα ανάληψη :cry::cry:

Δημοσ.
Για να δικαιούσαι το μπόνους θα πρέπει κατά την εγγραφή σου να βάλεις τον κωδικό: BFH030 στο κουτί που λέει "κωδικός προσφοράς". Μετά, αφού κάνεις κατάθεση 30 ευρώ και άνω και στοιχηματίσεις σε 1 ή περισσότερα στοιχήματα συνολικά 30 ευρώ στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, θα λάβεις το μπόνους των 30 έξτρα ευρώ (πρέπει να περάσουν και 48 ώρες).

μια ακόμη ερώτηση.

τελικά μου ήρθε το bonus (βέβαια είχα χάσει το στοίχημα των 30e).

Αυτό το ποσό μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως θέλω;

δηλάδη αν το στοιχηματίσω κάπου και σε περίπτωση που κερδίσω θα μου επιστραφεί πάλι ή θα έχω μόνο το καθαρό κέρδος;

ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ

Δημοσ.
αν μου κάθοταν το παιχνίδι του παναθηναϊκού θα.... έκανα ανάληψη :cry::cry:

καλά να πάθετε αν παίζετε παιχνίδια με 1,20 απόδοση...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ----------

μια ακόμη ερώτηση.

τελικά μου ήρθε το bonus (βέβαια είχα χάσει το στοίχημα των 30e).

Αυτό το ποσό μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως θέλω;

δηλάδη αν το στοιχηματίσω κάπου και σε περίπτωση που κερδίσω θα μου επιστραφεί πάλι ή θα έχω μόνο το καθαρό κέρδος;

ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ

Τα χρήματα είναι δικά σου και τα κάνεις ότι θες. Δεν πρόκειται να στα πάρουν αν νικήσεις :)

Δημοσ.

Γινεται να βαλω λεφτα σε εταιρια που πριν κανα χρονο επαιζε ο αδερφος μου αλλα ασφαλως με δικη μου καρτα διαφορετικη δηλ κ με δικα μου στοιχεια?Θα μου δωσουν το μπονους?

Δημοσ.
Γινεται να βαλω λεφτα σε εταιρια που πριν κανα χρονο επαιζε ο αδερφος μου αλλα ασφαλως με δικη μου καρτα διαφορετικη δηλ κ με δικα μου στοιχεια?Θα μου δωσουν το μπονους?

Πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τους κανόνες του site στο οποίο θες να γραφτείς. Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα για άλλο άτομο αν χρησιμοποιήσει νέο δικό του λογαριασμό και προσωπική κάρτα. Ωστόσο, σε πολλά sites απαγορεύεται να παίζει κάποιος από το ίδιο σπίτι με το ίδιο όνομα (εννοούν να μένεις στην ίδια διεύθυνση με τον αδερφό σου ή με τον πατέρα ή τη μητέρα σου πχ.) ή κάποιες φορές και από τον ίδιο υπολογιστή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον παιζω ποκερ στη betoto και εχω μαζεψει ενα καλο ποσο για το χρονο που παιζω.κανα μηνα περιπου.θα ηθελα απο ατομα που εχουν κανει αναληψη απο την συγκεκριμενη εταιρια να μου πουν ποιο τροπο αναληψης προτιμουν και γιατι.απο οσα ειδα σκεφτομαι να το κανω με την επιλογη καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο.

δευτερον επειδη ειδα οτι κατα την αναληψη ζητανε fax με σκαναρισμενη την ταυτοτητα και τετοια πραγματα θα ηθελα να μαθω γενικα απο ολους αν πιστευετε οτι υπαρχει ασφαλεια στο να δινεις τα στοιχεια σου ετσι απλα στο ιντερνετ.σας κουρασα αλλα ειμαι νεος στο online στοιχημα και δεν ξερω τι παιζει.

ευζαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην κάρτα που έχεις:

Αν παίξεις υπέρ του σκορ 0-1 ποντάρεις ότι θα βγει 0-1 όπως σε όλες τις εταιρίες και στον ΟΠΑΠ.

Αν παίξεις κατά του 0-1 λες ότι θα βγει οποιοδήποτε σκορ εκτός από 0-1

στην ουσία γίνεσαι εσύ ο μπουκ.

Π.χ.

Λες βάζω 100euro κατά του 0-2

1η περίπτωση τελικό σκορ 0-2: πληρώνεις σαν να είσαι ο μπουκ, 100χ11 δηλαδή

2η περίπτωση τελικό σκορ οτιδήποτε εκτός από 0-2: Πάλι σαν να είσαι ο μπουκ κερδίζεις 100euro αυτή τη φορά,διπλασιάζεις δλδ.

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο φίλος GOD4 αλλά θέλω να εφιστήσω κι εγώ την προσοχή σου και όσων το διαβάζουν αυτό το topic για τα στοιχήματα κατά (lay) των ανταλλακτηρίων όπως η Betfair γιατί είναι επικίνδυνα αν δεν ξέρεις τι κάνεις.

Αν πχ. θέλουμε να ποντάρουμε σήμερα στον αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Ερμή ότι ΔΕΝ θα έρθει ισοπαλία τότε η απόδοση είναι 16 (κοκκινη στήλη). Αυτό σημαίνει ότι αν στοιχηματίσουμε για παράδειγμα 10 ευρώ και δεν έρθει τελικά Χ, τότε κερδίζουμε το ποσό που ποντάραμε, δηλαδή 10 ευρώ. Αν έρθει όμως ισοπαλία, δεν χάνουμε μόνο 10 ευρώ αλλά 16χ10=160 ευρώ!

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι καινουριος στο insomnia και ηθελα να ρωτησω,καποιον που παιζει online στοιχημα ,ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος καταθεσης-αναληψης των κερδων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...